2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

delüsün biliyünnü.kaydirigubbakcemile3..allah iyiliğini versin e mi

bugun itibariyle spiralimi taktirttim..biraz acidi, hafif agri var hala adet sancisi gibi, bir muddet olurmus..artik 5 yil icim rahat..hadi hayirlisi..
hayırlı olsun ben üç aylık iğne düşünüyorum ne dersn bi bilgn varmı
ayneen canım bizde bayram alışverişinde iki kere ewe döndük ama bişey farkettim ben le eşim tartışınca direk ağlıyo anlıyo sanki ya
geeşmiş olsun şu ateşlenmeden çok korkuyorum .nasıl olcak ya annelik çok zormuş

canim ben 2 hafta once aldim, cok memnunum simdilik; 11kgya kadar kullaniliyor benimki, belki seninki baska modelidir, cunku bizimki baya buyuk, ve teoman icinde cok mutlu..resmini yollasana sizinkinin...
salıncakların fotoğlarını yollasanız olurmu geçmişe bakmak bazen imkansızlaşıyorda
oyun halınızın markası ne bende almak istiyorum .bide yürüteç hakkında ne düşünüyosunz erkek çocuğuna zararlıymış dilar
imageshack den yukluyorsun resimleri..

canım ya peki ben biliyosunuz foto yolladım ama sayfayı mahfettim. fotoyu yollarken nasıl kçültürüm

sze daha fazla eziyet çektirmek istemiyorm dagamyoncuiremsu

geçmiş olsun ya ağustos bebeklerine noluyo böle ya korkuyorum artık.yalancı meme için bizm doktorda öle dedi şimdide veriyorum almıyo şebeleğim
Mokun kibar halini kaka diye bilen ben az önce dahada kibar halini okudum gaita imiş. Ne kadar cahal ve kaba bir insanmışım meğer
:teytey:bilmemek değil öğrenmemek ayıp yalnız bunu türkiyede kimse anlamaz desem bide iyi bişey falan sanırlar o zaman gör makarayı
nurdancım netten buldum sana bak bunu aynısı yani resmen bu ama öundeki engel bizde takılmıo takınca mustinin bacağı sığmıyor:)) ama yinede çok seveio
fotoyu yeni gördüm güzelmiş ama kaç aylığa kadar kullanıyo
Fakirim ya kendim çalıp kendim halay başı olabiliyorum :teytey: Lorke lorke lorke lorkeee
:teytey:hadi hep beraber katılabilirmiyiiiim oğlum uyududa çok mutluyum kaydirigubbakcemile2:sm_cool::teytey:
bize doktor ateşi çıkmadan ver dedi zararlımıdır acaba:uhm:

süpersn bana da bulaştırsanaa biaz noooluuuy:Saruboceq:

bugün doktora gittik
moralim çok bozuk yahya koskoca bir ay içinde sadece 200 gr almış şok oldum resmen doktor hemen ek besine geçiyoruz dedi..
elma suyu üzüm suyu bir hafta içir sonra elma püresine geç bir aya kadarda çorbalara başla dedi
kaşık mamasıda verebilrsn dedi
offf ne yapıcamı şaşırdım..
ağlama sebebide muhtemelen açlıktandır dedi
ve ben 3 gün boyunca bebeğimi 4 saatte bir emzirdim ve doktor bana kızdı hızlı büyüme sürceindeler niye böyle birşey yaptın dedi (
benden nacizane öneri uzun tutmayın emzirme saatlerini tamam kitap güzel bilgiler içeriyor kısmen ama bu 4 saatte bi emzirme işi ve yatır kaldır hiç bana uymadı
gece ne zaman uyanırsa emziricem gün içindede paso vericem
kafama tükürsünler benim (

kızlar hepinize iyi geceler burda birileri olmasına çok sevindim oğlumun ateşi 37.8 bugün doktora gittik öksürüyordu boğazları kızarmış biraz dedi balgam söktürücü verdi fitil yaptı orda 4 saatte bir fitil yapabilirsin dedi eğer fitille düşmezse bi ilaç yazıyorum onu verirsin dedi eve geldikten sonra ekrar fitil yaptım ama 37 nin üzerinde hep şurubun içinde 6 ay ve üzeri bebekler için dio sizce ne yapmalıyım dr kontrole gittiğimiz dr ayını falan blio yanlışmı verdi acaba
bi akıl verin lutfen

moralini bozma! zaten bu ay olmasa öteki ay başlıyoruz artık katı gıdaya. bol bol emzirip telafi edersin. İşin bu yönünü hiç düşünmedik tabii.. hoş ben daha anca 2-3 gündür 2.5 saate çıkarabildim aralığı. nerde kaldı 4 saat! demek ki onu da zorlamıycaz. 3 saat iyidir kanımca.

Hem böylece artık bize daha fazla alan oluşacak. Şahsen spordan gelirken koştura koştura geliyorum eve. Bİr dişçiye gitmem lazım gidemiyorum. Bİr alışverişe desen öyle... Zamanı geldi artık, üzme kendini lütfen.

bence bu gece ver o şurubu. Yarın dr u arar, sorarsın... Geçmiş olsun, acil şifalar...

canim bazi suruplari doktorlar genellikle cocugun kilosuna göre verirler..senin bebeginde o kilo sinirlari icindeyse vermistir surubu..benim oglanada doktor surup verirken hep kilosuna göre verir..kesin senin oglununda kilosu iyidir...

Bozma moralini güzelim be. En azından Yahoo'nun ağlamalarının sebebini öğrenmiş oldun. Ek gıdaya geçmeye zaten ne kaldı şurada adaşımın dediği gibi. Yalnız kitapta bu hızlı büyüme dönemlerinden bahsediliyordu zaten. Sanırım kaçırmışsın o kısmı. Ben birkaç gün Buse'yi 3-3,5 saatte bir emzirdim ama son günlerde yine gazla boğuşuyoruz, 1,5-2 saatte bir emmek istiyor. Kasmıyorum ben de. Onun huzuru önemli.

Bu arada rüyamda seni gördüm kaydirigubbakcemile3. Tam bir açık toto durumuydu. Üstü açık arabamla (!) Bağdat caddesinde dolanırken yanımdan bir otobüs dolusu bebek geçiyor. "Bu ne ya?" diye bakınırken şoför gözüme ilişiyor: Senkaydirigubbakcemile3Meğer kendi işini kurmuşsun. Gece ağlayan bebekleri böyle gezdire gezdire uyutuyormuşsun. "Vay be, süper fikir" diyorum. Akşam haberlere çıkıyorsun. Etrafımdakiler abuk sabuk yorumlar yapıyorlar. Ben de diyorum o benim arkadaşım. Girişimciliğine hayranım. Zaten çok da akıllı hatundur diyorum. Nasıl?delikafadulden

drdan geld'm ece 300 gr almis bizde ek gidaya geciyoruz.. ben 3 saatte bır emziriorum bazen 2 saatte bır. daha 4 saate gecmedim gecememde..dun gece sabaha kadar agladı durdu saat bası uyandı saat bası emzırmedım ama yıne emzırerek daldırdım yıne uyandı kurulu gıbı sureklı uyandı durdu... yat kalkta benı dun cok zorladı ama 2 gecedır 9da uyutmayı basardım. bugunde arabada surekli aglayan cocuk kendı kendıne uyudu uyku saatı gelınce. yanı bıseylerı duzenledım ama gecem kotuydu... bugunde 2 ası oldu pnomokok ve karma.

simdi ek gıdaya gecis surecını arastıırıyorum yarın baslıycam ası oldugu zaman baslamayın dio cunku

hızlı gelısım zamanlarında zaten kendılerı 2 saatte bır emmek ıstıolar vede gecelerı uyumuolar onu anlarsın esracım artık uzulme bızdede durumlar aynı

ek gidaya benim doktorda gec demisti..ama benim hatun yemiyor pek..agzindan fiskirtip duruyor..zaten yemek yemeyi bir oyun yerine koyuyor..ayrica bu geceleri sik uyanma benimkinde de var..önceden böyle degildi..simdi cok sik uyaniyor emzigini veriyorum tekrar uyuyor...neden acaba..anlamadim bir türlü..

Birisi gece sık uyanmaktan mı bahsetti? Dün gece neredeyse saat başı uyandı Doruk yaa.. Sanırım biraz gazı vardı, termoforu koydum 2 saat uyudu kesintisiz.

Yoğurt mayalamayı öğrenemem gerekiyor. Sanırım elma suyu ve yoğurtla başlanıyor. EVRİM şu doktora ne zaman gidecekesiniz? Kesin bilgi alalım. Yoğurt nasıl mayalanır, bir bilen var mı?

a bune yaa alıntılarım mahvaoldu,3 kere yazdım gıttı.başlıycam şu siteyede dertlerınede.

ESRACIM hiç moral bozma,nasılsa engec önümnüzdekı ay baslıcaktık ek gıdaya.erkende sayılmaz hani.enazından oğlusunun aglama sebebınıde ögrenmıs oldun.bende şu öğün arası acmaya baslıycaktım ama şevval fix enfazla 3 saat dayanıyor ama genelde 2 saatte bır emıyor.bitek gece 4 saat falan duruyo emmeden.neyse üzülme sakın canım enazından 200grda olsa almısyerimseniben

PERVİN aşı olduktan sonra ates oldumu.bizimde haftaya var aşı.yannız 9da uyutmayı başarmanı ayakta alkıslıyorum.erken yattıgı için gece sık uyanıyordur bı müddet sonra alısır bu düzene.gecede uyanmaz okadar sık belkı

vee bıkac msja daha yazmıstım ama tek elle ve dunden berı huysuz olan kızımla anca bukadar yazabıldım:kedi:

ben hep yogurtmayalıyorum zaten.teyzemden alıyorum sütü ,annemın öğrettıgı sekılde aktarıyım şeker:hulya: sütü ısıtıyon ılıktan bıraz sıcak olcak.böle serce parmagını süte degdırdıgınde ısıya dayanacak şekılde diyim işte.sonra ocagı kapatıp yogurt mayanı eklıyon.mesela 2.5 kılo süte yarım caybardagı yogurt.artık yarım litre sütede 2 seker kasıgı yater galıba.işte o yogurdu azıcık ılık sütle açıyon boza kıvamına gelınce süte eklıyon.agzı sıkı kapanan kap olursa daha iyi,tubberwer gibi.işte agzını kapatıyon,kabın üstünüde mutfak havlusuyla iyice sarıyon 2.5 yada 3 saate yogurt hazır.ama tabı benım ilk 3-5 denemem fiyaskoydu :kedi

buarada kızımın atesı cıkmadı gece,her saat bası uyanıp ölçtüm.ilk bas zaten ince bı carsaf örtüp yatırdım,baktım 36.0 olmus battanıyesını örttüm.sabahta bıraz normale döndü ama arada hala sıcak.inşalah bı sinyal falan vermıyodur.korkuyorum şu ates işinden.Rabbim korusun yavrularımızı.
ama bu mızıklık nerden gelıyı bılmıyom.1 saat zor uyuyo derın uykuya gecmeden kalkıyo.

minis dra gitmeden calpol icirdim 1 cay kasigi ates olmadi ama uyumuo yatagini reddedio bana yapisio aglayarak kucagimda uyuyo bugun.su yat kalk metodunda aglayıca kaldırıp susunca yatırıosun ya sımdı hıc susmuyo yatırmıyım dıye napcam bılmem.. pes etmemem gerek yoksa ıplerı alır elımden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…