Sıte ha duzeldı ha duzelecek,uzun zamandır da gırılemıyor ya.. kırk yılda bır gırıp yazan bazı zıpçıktılar sımdı baslayacak !!
Selammmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr, naberrr??? bu benım cocugumun fotosu, cok tatlıyız dı mı?, sız ne haldesınız cok da organımda degıl, fotograflarımıza yorum yapıp yapmamanızda organımda degıl, malum bır daha anca yıne kendımı tatmın etmek ıcın gırerım, sütüm çok bol, cocugum şişecek neredeyse, bollugundan nereme süreceğimi sasırdım.. yas pasta ıcın krem santı yapmaya karar verdım, halıyle anlamıssınızdır çok ta yaglı sütüm!! çocuvum aksam 8 dedı mı kendılgıınden yataga gıdıp uyuyor, kocamla ben bırbırımızle ılgılenmekten helak oluyoruz.. oyle ıste.. ne halınız varsa gorun.. tekrar gorusun ceye kadar.
Bu yazdıgımı hatırlarsınız bugun yarın...
hayırlı olsun ben üç aylık iğne düşünüyorum ne dersn bi bilgn varmıbugun itibariyle spiralimi taktirttim..biraz acidi, hafif agri var hala adet sancisi gibi, bir muddet olurmus..artik 5 yil icim rahat..hadi hayirlisi..
ayneen canım bizde bayram alışverişinde iki kere ewe döndük ama bişey farkettim ben le eşim tartışınca direk ağlıyo anlıyo sanki yaherkese günaydın uzun bi aradan sonra yeniden burdayım umarım herkes iidir biz iiz çok şükür hiç bi sorun yok tek sorunumuz musti dışarı adım attığımız anda ağlıyor bayram gezmeleri burnumuzdan geldi sıpa gittiğimiz yerlerde yaygarayı basıo eve gelioz gülüo kaçkere bayram alışverişine çıktık tekrar döndük evimizde mutluyuz ama başka bir yerde deil:)
geeşmiş olsun şu ateşlenmeden çok korkuyorum .nasıl olcak ya annelik çok zormuşbizde hastalandık. dün sabah başlayan huzursuzluğumuz gece artarak devam etti. geceyi nerdeyse arabada geçirerek eski gaz nöbetlerimizi yad ettik. dün 4. ay aşılarımızı yaptırdık. 2 bacaktan. ondanmı yoksa yoldan gelmenin yorgunluğumu sebebini bilmiyorum ateşimiz 38'e kadar çıktı. gece 1 kaşık calpol verdim. sabahta ılık suyla yıkayıp ince giydirdim bir süre 37'ye düştü. ateş zaten ağır ağır düşmeliymiş. şimdi okuldayız. uyuyor gecenin yorgunluğu var yüzünde. annem yok yine. haftaya gelecek. kayınvalidemle döndük ankaradan.
doruk ve teomanım çok geçmiş olsun size.
salıncakların fotoğlarını yollasanız olurmu geçmişe bakmak bazen imkansızlaşıyordacanim ben 2 hafta once aldim, cok memnunum simdilik; 11kgya kadar kullaniliyor benimki, belki seninki baska modelidir, cunku bizimki baya buyuk, ve teoman icinde cok mutlu..resmini yollasana sizinkinin...
oyun halınızın markası ne bende almak istiyorum .bide yürüteç hakkında ne düşünüyosunz erkek çocuğuna zararlıymış dilarcanım bilmiyorumki musti uyuyunca ekleyim resim ama bu resim ekledigimiz adresi bana bi yazarmısınız bizimkide çok mutlu ama sallayınca korkuyorum birde önünde engeli vardı onu takamadık musti sığmıyor onu takınca ama oda sevio basında müzik slsteml var ışıklı filan biz blrde oyun halısı aldık oda müzikli onuda çok sevdi renkl filanya halının markasıda sassy çok güsel tavsiye ederlm
imageshack den yukluyorsun resimleri..
geçmiş olsun ya ağustos bebeklerine noluyo böle ya korkuyorum artık.yalancı meme için bizm doktorda öle dedi şimdide veriyorum almıyo şebeleğimKabus gibi bi gece geöirdik akşam 10da yatağımıza yattık saat 12 de çığlık çığlığa uyandı nolduğumu şaşırdım kuzum balgamla mücadele ediyor anladığım kadarıyla.Zar zor sakinleştirdim uyudu ama nasıl uyku bir oyana bir bu yana kafasını döndere döndere. Saat 1 de tekrar bi ağlama yine sakinleştirdim emzirdim dalar gibi oldu ve saat başı bu böyle devam etti .Sağlık ocağına götürmüş eşim kulağına filan da baksın demiştim bi kaç kere elini kulağına atarken gördüm belki tesadüfen öyle oldu bilmiyorum bi şey yokmuş balgam söksün diye bi şurup yazmış bide tonimer ki tonimeri aldım kullanıyorum bayramdan beri otri bebe nazalıda buna rağmen hala kuzumdan hır hır ses geliyo balgamdan dolayı.Bide diş çıkarma olayından bahsetmiş dr sakın yalancı meme vermeyin yapısını bozar demiş. Of anacım off napıcağımızı şaşırdık valla
:teytey:bilmemek değil öğrenmemek ayıp yalnız bunu türkiyede kimse anlamaz desem bide iyi bişey falan sanırlar o zaman gör makarayıMokun kibar halini kaka diye bilen ben az önce dahada kibar halini okudum gaita imiş. Ne kadar cahal ve kaba bir insanmışım meğer
fotoyu yeni gördüm güzelmiş ama kaç aylığa kadar kullanıyo
:teytey:hadi hep beraber katılabilirmiyiiiim oğlum uyududa çok mutluyum kaydirigubbakcemile2Fakirim ya kendim çalıp kendim halay başı olabiliyorum :teytey: Lorke lorke lorke lorkeee
bize doktor ateşi çıkmadan ver dedi zararlımıdır acaba:uhm:ya hiç düşünüpte bı calpol almamısım.bı tek ates düşürücü fitil var oda 38.5 olunca verılıyo dımı.paronoxmuydu neydi.şimdi stres oldum atesı cıkarsa dıe.ölçtüm tekrar 37 ye cıkmıs.37.5a kadar normal sayıyo doktorlar.37. olursa tek kat sayarım,inşala olmaz 36.5adüşer
Sıte ha duzeldı ha duzelecek,uzun zamandır da gırılemıyor ya.. kırk yılda bır gırıp yazan bazı zıpçıktılar sımdı baslayacak !!
Selammmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr, naberrr??? bu benım cocugumun fotosu, cok tatlıyız dı mı?, sız ne haldesınız cok da organımda degıl, fotograflarımıza yorum yapıp yapmamanızda organımda degıl, malum bır daha anca yıne kendımı tatmın etmek ıcın gırerım, sütüm çok bol, cocugum şişecek neredeyse, bollugundan nereme süreceğimi sasırdım.. yas pasta ıcın krem santı yapmaya karar verdım, halıyle anlamıssınızdır çok ta yaglı sütüm!! çocuvum aksam 8 dedı mı kendılgıınden yataga gıdıp uyuyor, kocamla ben bırbırımızle ılgılenmekten helak oluyoruz.. oyle ıste.. ne halınız varsa gorun.. tekrar gorusun ceye kadar.
Bu yazdıgımı hatırlarsınız bugun yarın...
bugün doktora gittik
moralim çok bozuk yahya koskoca bir ay içinde sadece 200 gr almış şok oldum resmen doktor hemen ek besine geçiyoruz dedi..
elma suyu üzüm suyu bir hafta içir sonra elma püresine geç bir aya kadarda çorbalara başla dedi
kaşık mamasıda verebilrsn dedi
offf ne yapıcamı şaşırdım..
ağlama sebebide muhtemelen açlıktandır dedi
ve ben 3 gün boyunca bebeğimi 4 saatte bir emzirdim ve doktor bana kızdı hızlı büyüme sürceindeler niye böyle birşey yaptın dedi(
benden nacizane öneri uzun tutmayın emzirme saatlerini tamam kitap güzel bilgiler içeriyor kısmen ama bu 4 saatte bi emzirme işi ve yatır kaldır hiç bana uymadı
gece ne zaman uyanırsa emziricem gün içindede paso vericem
kafama tükürsünler benim(
kızlar hepinize iyi geceler burda birileri olmasına çok sevindim oğlumun ateşi 37.8 bugün doktora gittik öksürüyordu boğazları kızarmış biraz dedi balgam söktürücü verdi fitil yaptı orda 4 saatte bir fitil yapabilirsin dedi eğer fitille düşmezse bi ilaç yazıyorum onu verirsin dedi eve geldikten sonra ekrar fitil yaptım ama 37 nin üzerinde hep şurubun içinde 6 ay ve üzeri bebekler için dio sizce ne yapmalıyım dr kontrole gittiğimiz dr ayını falan blio yanlışmı verdi acaba
bi akıl verin lutfen
kızlar hepinize iyi geceler burda birileri olmasına çok sevindim oğlumun ateşi 37.8 bugün doktora gittik öksürüyordu boğazları kızarmış biraz dedi balgam söktürücü verdi fitil yaptı orda 4 saatte bir fitil yapabilirsin dedi eğer fitille düşmezse bi ilaç yazıyorum onu verirsin dedi eve geldikten sonra ekrar fitil yaptım ama 37 nin üzerinde hep şurubun içinde 6 ay ve üzeri bebekler için dio sizce ne yapmalıyım dr kontrole gittiğimiz dr ayını falan blio yanlışmı verdi acaba
bi akıl verin lutfen
bugün doktora gittik
moralim çok bozuk yahya koskoca bir ay içinde sadece 200 gr almış şok oldum resmen doktor hemen ek besine geçiyoruz dedi..
elma suyu üzüm suyu bir hafta içir sonra elma püresine geç bir aya kadarda çorbalara başla dedi
kaşık mamasıda verebilrsn dedi
offf ne yapıcamı şaşırdım..
ağlama sebebide muhtemelen açlıktandır dedi
ve ben 3 gün boyunca bebeğimi 4 saatte bir emzirdim ve doktor bana kızdı hızlı büyüme sürceindeler niye böyle birşey yaptın dedi(
benden nacizane öneri uzun tutmayın emzirme saatlerini tamam kitap güzel bilgiler içeriyor kısmen ama bu 4 saatte bi emzirme işi ve yatır kaldır hiç bana uymadı
gece ne zaman uyanırsa emziricem gün içindede paso vericem
kafama tükürsünler benim(
drdan geld'm ece 300 gr almis bizde ek gidaya geciyoruz.. ben 3 saatte bır emziriorum bazen 2 saatte bır. daha 4 saate gecmedim gecememde..dun gece sabaha kadar agladı durdu saat bası uyandı saat bası emzırmedım ama yıne emzırerek daldırdım yıne uyandı kurulu gıbı sureklı uyandı durdu... yat kalkta benı dun cok zorladı ama 2 gecedır 9da uyutmayı basardım. bugunde arabada surekli aglayan cocuk kendı kendıne uyudu uyku saatı gelınce. yanı bıseylerı duzenledım ama gecem kotuydu... bugunde 2 ası oldu pnomokok ve karma.
simdi ek gıdaya gecis surecını arastıırıyorum yarın baslıycam ası oldugu zaman baslamayın dio cunku
Birisi gece sık uyanmaktan mı bahsetti? Dün gece neredeyse saat başı uyandı Doruk yaa.. Sanırım biraz gazı vardı, termoforu koydum 2 saat uyudu kesintisiz.
Yoğurt mayalamayı öğrenemem gerekiyor. Sanırım elma suyu ve yoğurtla başlanıyor. EVRİM şu doktora ne zaman gidecekesiniz? Kesin bilgi alalım. Yoğurt nasıl mayalanır, bir bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?