2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

birsuru alinti yaptim olmadi
evris, minis gecmis olsun
burko ruya super
esram belki ek gida ile yahoo duzene girer uzulme..

selam kızlar uzunca bir süredir giremiyordum zaten sitede bakım vardı bir süre daha aranızda olamayacagım zannedersem çok büyük bir aile sorunum var halletmeye çalışıyoruz bütün kardeşler dua edin ne olur halledelim yoksa kardeşlerimden birsi allah korusun katil olacak bu gidişle sorun o kadar büyükki tam 4 kardeş ve ailelerimiz perişan halde elimiz kolumuz baglı avukatlarda soruna çare bulamıyor iş büyük miktarlarda para bulmaya kaldı sorunumuz ise kahrolasıca babam baba demeye dilim varmıyor olmaz olsun böyle insan annemi başka kadınla aldattıgı yetmiyor yıllarca birde bütün mal varlıgımızı kadının üzerine geçiriyor arkadaşlar o kadar bunaldımki sizlerle paylaşmak istedim yoksa deli olacagım üzüntüden sütüm kesildi kızımın dersleriyle ilgilenemiyorum burçin derseniz kendi halinde büyümeye çalışıyor bebegimin en güzel anlarının keyfini çıkaramıyorum burası dertlerimi dökecegim bir yer degil ama acımı tatlımı paylaştım yoksa deli olacagım kızlar kusura bakmayın

bugun pediatra gitttik asimizi olmaya ama moralim cok bozuldu(dun kalca ve sacrum usgleri cektirmeye gitmistik hastaneye tesadufen sacrum ve omurilige bakilirken kiz bobreklerde bi genislik farketti, idrar yolunun bobrege bagli kismi normalden genismis, reflu yani kacak olabilir dedi, enfeksiyon gecirdimi dedi, bizde hayir dedik,yinede pediatriniza not ediyorum ddi, bugun de doktoru kacak olabilecegini ve onem almamiz gerektigini soyledi, 1ay anibiyotik kullanicaz profilaktik amacli 1ay sonra yeniden usg cekilip bakilicak(nefrologa gidicez..doktor sansiniz varmis tesadufen teshis eedilmis yoksa onemli semptom verebilirdi dedi(yavrularimiz alaha emanet..
reflusu icinde ilac basadi, birsuru ilac icicek kucucuk bebk, aksam basladim vermeye hepsini, icim tuhaf oldu,ardarda bi suru ilac aldi(

Matematık ogretmenının yaptııgna bak.. ne saman duzelteceksın bacım.. sayfa gecmeden yap bari tazehocam

nurdancım netten buldum sana bak bunu aynısı yani resmen bu ama öundeki engel bizde takılmıo takınca mustinin bacağı sığmıyor:)) ama yinede çok seveio

onundekini takman sart degil tatlim, bende herzaman takmiyorum, oyuncaklarini oune vericeksem takiyorum..

Kıyamam ordegıme yaa.. hay Allah.. cok cok uzuldum.. ama o kaçak lanet bısıymıs, bı ara bı yerde okumustum, cok cıddı hasarlara yol acabılıyormus, sukur ki erken teshıs etmısler.. Nurdan, cocuklar boyle buyuyecekler ıste,moralını yuksek tut, kendını sanslı hısset, ıyı kı teshıs edıldı.. sukur ki bılınclı annelerın babaların ellerınde yavrularımız.

Aklıma gelmısken soyleyeyım.. bebeklerın atesı cıktı mı kendı kendımıze düşürüp durmayalım, muhakkak doktora goturelım cıgerler.. ozellıkle bu bobreklere ıdrar kacması atese sebep olabılıyormus..

geçmiş okunmuyor site yine bozuk çalıyor,bir de adamın biri sayfayı kötü amellerine alet etmiş.dönüşüm pek muhteşem olmadı anlayacağınız.hastalanan bebelerimize geçmiş olsun diyorum.
benim yakalayabildiklerim şunlar oldu
MAMA SANDALYESı
KUZEY ve ZÜRAFA AŞKI
YAHOMUN BıZı ÇATLATAN TOKASI
NURıŞıN SıPRıALı (yazılışı nasıl bilmiyom)
EK GIDAYA GEÇıŞLER
ESRAMIN BAKLAVASI,YARIŞMAYA BAŞVURMASI
HERKEŞLERıN OKUDUĞU YA DA EDıNDıĞı BıR KıTAP(kızmayına ama kitapta yazıyor diye uygulanmaz herşey kanaaatimce daha eklektik bir bakış açıı gerekli bence,çocuğumuzu en iyi biz tanırız ve biz geliştirebiliriz en uygun yöntemleri.tabi kitaplardan,araştırmalrdan yararlanarak)

Cogunuzda kendılıgınden katı yıyeceklere gecmek ıstedıgınızı duydum.. neye ıstınaden yapacaksınız bunu, meraktayım.. yanı olmalı mı, sart mı, yoksa sız mı boyle ıstıyorsunuz.. az kılo alan bebekler harıc, normal kılosunda olan bebekler ıcın su an ek gıdaya gecmek dogru mu?? dusuncelerınızı beklıyorum.

haklisin evrim, bi yandan uzuldum bi yandanda sukrettim, doktor ilerlerse fonksiyon kaybina kadar gider dedi, ama izlenicek, 1 ay sonra azalabilirse dedi o aciklik..normalde sinir 4-5 mm mis,bizim 7 mm cikti, 9mm ise cok ciddi kacak var demekmis..bunada sukur..(

demek ondan mı huysuzlanıyodu acaba Nurdan? Teşhis edildiğine sevin, hiç üzülme! Ne güzel, erken teşhis edilmiş işte! Sen bizden daha iyi bilirsin önemini... Moralini bozma, kıyamam...

Ben 6 aylıkken işe başlayacağım için hiç değilse 1 aydır katı gıda alıyor olsun istiyorum Evrim. sistem oturtmak için. Malum, Doruk en çok 2.5 saat dayanabiliyor açlığa.

bize simdilik bisi demedi doktor, 4.5-5 ay demisti ama bu sorun cikinca bende sormayi unuttum, ama kilo alimi iyi, gerek yok gibi simdilik, zaten midesindeki reflu tam duzelmeden 6. aya kadar cig meyveye falan gecemeyiz sanirim..
ama eger kilo alimi az olan bebeklerde ve anne sutu yetmedigine dair belirtiler varsa gecilmeli bence..artik 4-6 arasi gecis oneriliyor, zaten mama aliyorsa 6. ayi beklemeyip yavas yavas gecis yapiyorlar..ama tabi hic biri kafadan degil doktor tavsiyesi ve onerisiyle olmali..bence nacizane..

sagol burcum, dedigim gibi seviniyorum erken teshise, cunku neye niyet neye kismet oldu resmen,usg ceken kizada tesekkur ettim icimden yani ne alaka nerden gordu cunku kalcasindaki cukurla omurilik baglantilimi degilmi diye cekildi sacrum usg, ama iyi oldu ...ama bugun ona boyle arka arkaya ilaclar verince bi tuhaf oldum, allah tum yavrulari caresiz hastaliklardan korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…