Kıyamam ordegıme yaa.. hay Allah.. cok cok uzuldum.. ama o kaçak lanet bısıymıs, bı ara bı yerde okumustum, cok cıddı hasarlara yol acabılıyormus, sukur ki erken teshıs etmısler.. Nurdan, cocuklar boyle buyuyecekler ıste,moralını yuksek tut, kendını sanslı hısset, ıyı kı teshıs edıldı.. sukur ki bılınclı annelerın babaların ellerınde yavrularımız.
Aklıma gelmısken soyleyeyım.. bebeklerın atesı cıktı mı kendı kendımıze düşürüp durmayalım, muhakkak doktora goturelım cıgerler.. ozellıkle bu bobreklere ıdrar kacması atese sebep olabılıyormus..
bugun pediatra gitttik asimizi olmaya ama moralim cok bozuldu(dun kalca ve sacrum usgleri cektirmeye gitmistik hastaneye tesadufen sacrum ve omurilige bakilirken kiz bobreklerde bi genislik farketti, idrar yolunun bobrege bagli kismi normalden genismis, reflu yani kacak olabilir dedi, enfeksiyon gecirdimi dedi, bizde hayir dedik,yinede pediatriniza not ediyorum ddi, bugun de doktoru kacak olabilecegini ve onem almamiz gerektigini soyledi, 1ay anibiyotik kullanicaz profilaktik amacli 1ay sonra yeniden usg cekilip bakilicak (nefrologa gidicez..doktor sansiniz varmis tesadufen teshis eedilmis yoksa onemli semptom verebilirdi dedi (yavrularimiz alaha emanet..
reflusu icinde ilac basadi, birsuru ilac icicek kucucuk bebk, aksam basladim vermeye hepsini, icim tuhaf oldu,ardarda bi suru ilac aldi(
Cogunuzda kendılıgınden katı yıyeceklere gecmek ıstedıgınızı duydum.. neye ıstınaden yapacaksınız bunu, meraktayım.. yanı olmalı mı, sart mı, yoksa sız mı boyle ıstıyorsunuz.. az kılo alan bebekler harıc, normal kılosunda olan bebekler ıcın su an ek gıdaya gecmek dogru mu?? dusuncelerınızı beklıyorum.
Cogunuzda kendılıgınden katı yıyeceklere gecmek ıstedıgınızı duydum.. neye ıstınaden yapacaksınız bunu, meraktayım.. yanı olmalı mı, sart mı, yoksa sız mı boyle ıstıyorsunuz.. az kılo alan bebekler harıc, normal kılosunda olan bebekler ıcın su an ek gıdaya gecmek dogru mu?? dusuncelerınızı beklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?