minis sevval emzik aldı ece bırakıo emzıgı artık almıo uyuturken agzına verınce yaygarayı basıo anlamıorum belkıde farklı bı emzık almam gerek yada bıraksınmı bılemedım. emzıgı 0-6 ay ıcındı belkıde artık kesmıo onu
Bi güzellik daha maşallahıhhhm bunun tadı varmıdır acabaaaaaaaa
tamam anne haklı cıktın bunun tadı falan yokmus, eniyisi aç sütaşlarımı :))
Sorma, sınava girdiğim senelerde 30-35 kişi atadılar. Geçen sene sınava girmedim, şimdi 110 kişi atayacaklarmışmafoldumbenSizde atanan kişi sayısıda azdı galiba Allah kolaylık versin
Batman'ı bilmiyorum ama ben Antep'te kaldım. Antep, Diyarbakır, Urfa'da öğretmenler el üstünde tutulur. Bize künefeyi çift kat fıstıklı veriyorlardıdelikafaduldencokacimcoookDİDEEE hoşgeldin öslettin kendini
bişey sorcam sana cevap verirsen sevinirim biz doğuya tayin isteyeceğizde batmanda bu illerden biri orda öğretmenlere daha doğrusu asker eşi olan öğretmenlere nasıl bakıyorlar biraz bilgiverir misin
Oy maşallah, pek yakışmışopuyorumnanaktanayy kac gundur site bozuktu ekleyemedımmm.
İFTİHARLA SUNARIMMMMMMMM....................
tamam anne haklı cıktın bunun tadı falan yokmus, eniyisi aç sütaşlarımı :))
saolun kızımın tiiyzelerı. sırnaşık şey
yannıs burcucum o kaşlar aynı bennn :bbo:,benım küçüklük fotolarımda kaşlarım öle.gerci hala ölede neyse.bazen diorum şevvall küçük emrah gibinn bakma sırnaşık şey
Ben de "Bestami" diyecektim de, belki bozulursun demiştimyerimsenibenYerim ben o gariban bakışlarıopuyorumnanaktan
donem donem aynı seyler yasanıo . mesela ece tvye cok meraklı bıraksam seyredecek onune setler koyuyorum bakmasın dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?