2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kac gundur site bozuktu ekleyemedımmm.
ıFTıHARLA SUNARIMMMMMMMM....................

Gerçi emzık aldı die her dakka vermıyom.bıtek uyku zamanında agzına verıyom.barı sadece uykuya gıderken emıcem sansın.bakalım bunuda bırakcakmı yoksa emmeye devam etcekmı

aidaa cok gecmis olsun canım atlattınız cok sukur..

pinky bende bu aksam uyutmadan once mama karısımlı besinden verıcem 2 gecedır yatmıo .pirinc unuyla mamayı karıstırıosun okadar. gecede emzırcem bakalım artık.

minis sevval emzik aldı ece bırakıo emzıgı artık almıo uyuturken agzına verınce yaygarayı basıo anlamıorum belkıde farklı bı emzık almam gerek yada bıraksınmı bılemedım. emzıgı 0-6 ay ıcındı belkıde artık kesmıo onu

aida ecede son gecelerde oksurerek uyanıo sut boguluo sanıp sıcrıoruz yataktan sankı genzıne bısey kacmıs gıbı oluyo sanırım donemsel bı olay bu

evros benim drum meyveyı sutten sonra ver tatlı nıyetıne gıbı dusun demıstı. ben bugun oglen ve ıkındı emdıkten 1 saat sonra verdım. yohurdu devam mamasındanmı mayalıycaz

ya aslında bende şok oldum.kauçuk emzık denememıstım hıc.bi alıyım dedım.agzına vermemle emmesı bır oldu.ama ne yalan sölim vermıyom herdakka.çünkü emzıkte iyi bişe degıl,bide bıraktırmakla ugrasmıyım.ben sadece uykuya gecısı kolaylassın dıe verıyom.uyuduk 10 dakıka sonrada cıkarıyom agzından.uyanıkken zaten vermıyom.bakalım sonuc ne olcak.

bugun pusetıyle dısarı cıktım geldım gelelı 1 haftadır. gerci eczaneye kadar gıdıp geldık am aolsun yınede hava aldık

Sizde atanan kişi sayısıda azdı galiba Allah kolaylık versin
Sorma, sınava girdiğim senelerde 30-35 kişi atadılar. Geçen sene sınava girmedim, şimdi 110 kişi atayacaklarmışmafoldumben
Batman'ı bilmiyorum ama ben Antep'te kaldım. Antep, Diyarbakır, Urfa'da öğretmenler el üstünde tutulur. Bize künefeyi çift kat fıstıklı veriyorlardıdelikafaduldencokacimcoook
ayy kac gundur site bozuktu ekleyemedımmm.
İFTİHARLA SUNARIMMMMMMMM....................
Oy maşallah, pek yakışmışopuyorumnanaktan
tamam anne haklı cıktın bunun tadı falan yokmus, eniyisi aç sütaşlarımı :))

sırnaşık şeyKaşlara bittim. Maşallah

saolun kızımın tiiyzelerı. sırnaşık şey

yannıs burcucum o kaşlar aynı bennn :bbo:,benım küçüklük fotolarımda kaşlarım öle.gerci hala ölede neyse.bazen diorum şevvall küçük emrah gibinn bakma sırnaşık şey

Bu kuzuların hepsine bir haller oldu. Hayırdır inşallah:gitme:Hadi sizinkiler birbirine yakın benzer dönemlerden geçiyorlar diyeceğim de, benimki 1 ay küçük; nasıl oluyor da bu kadar benzer şeyler yaşıyoruz? Kışa alışmak mı zorluyor ki minikleri:uhm:

Ben de "Bestami" diyecektim de, belki bozulursun demiştimyerimsenibenYerim ben o gariban bakışlarıopuyorumnanaktan

slmmmm eenn güzell anneciklerr
uzun zamandır giremiyordum geçmişide yakalayamam artık bebeklerde büyüdübi de şu kışı atlatsak hastalanmadan dışarı çıkmaya korkar olduk zaten ada lena da dışarda pek rahat vermiyo ......
accayip yabancılıyoruzz sizdede varmı??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…