:)) Selam Burkom, kolay gele KPSS de... tabi fikir edinmek için faydalı olsa gerek...
senın kızında baya fenaymıs.şevval okadar degıl anlık aglamalar oluyo ve bazen 10 dakıka agladıgı oluyo.ama susuyo en azından ve arabasını cok sevıyo.tabıı durmadıgımız müddetce :)))aynen yaa bizdede öle ve susturamıyorz bişey var gb 2 gözü 2 çeşme ya hemen kalkıyoruz mecburen yada bize gelenler gitmek zorunda kalıyo çünkü çığlık çığlığa felaket oluyo susmuyoda.
bebek arabasına binmiyo bizim hanfendi sevmiyo onda gezmicekmiş kucakta olunca rahat araba boşunaymış bizde türlü türlü huyları çıktı ya ilk 2 ay ne rahatmışım
yaa sorma hala alısamadım şu ani aglamalara.elim ayagımn boşalıyo,nası odaya koştugumu şaşırıyom valla.Uykudan çığlık çığlığa ağlayarak uyanmalar bizde devam ediyor. Rüya görüyor sanırım. Bir anda o ağlama sesini duyunca çok fena oluyorum.
Yine aklıma gelmişken (fazla giremeyince aklıma biriktirmeye çalışıyorum) naçizane tavsiyem gece bebeklerin üzerine örgü (geniş örülmüş boşlukları olan) bir örtü örtün. Üstlerine siz farketmeden çekerlerse en azından aradaki deliklerden nefes alabilirler... Belki konuşulmuştuır ya da çoğunuz biliyorsunuzdur ama yine de yazayım dedim...
yere düştü yarısı olar mıYumurtanın sarısıııı..... getirin devamını hadi bakalım bilin ne olmuş
Bana da dün dr dedi iyiki söyledin sende, hastayken vermeyin dedi yani şimdi vermeyim mi dedim verme dedi.Öksürük var oğlumda ve bolca balgamDoktor didi ki demir ilacına başlayacağız... Ve ekledi:
çocuk ateşli falan olursa sakın demir ilacı vermeyin o dönemde kesin ilacı dedi. Antibiyotik kullkanırken falan kesecek miyiz diye sorduk. Hayır dedi kendileri, ateşi varsa keseceksiniz dedi ince ve tiz ses tonu ile. Dışarıda ise yağmur yağıyordu... Arz ederim...
Sağolasan valla bu çok işime yarayacakHala süt çözdürmeye başlamamış olan varsa aklıma gelmişken yazayım; 4 derecedeki buzdolabında saat 18.00 civarı indirdiğim süt anca sabaha çözülmüş oluyor... Belki işinize yarar...
bi dakika bi dakika minik kelebek yabancılama bizde yok kim suratına bakıyosa bir piiişt yapması saatlerce sırıtmasına sebep oluyo bu iyi bişey gb gözüksede nazar alıyo garantiledim çünkü ewe geldiğimizde yada hemen sonrası ağlaması tutuyo 2gün sonra geçiyo mafoldumben
yalnız çok mükemmel bi huyu varkaydirigubbakcemile5 benm sevmedğim bir şahsın kucağina ne zman gitse önce kusuyo kaydirigubbakcemile3
sonra gaz çıkarıyo lülülülülülü sonra ufak bir koku ve gürültülü seslerle nok yapıyo:lepi: mükemmel bir çocuk dimi
bi dakika bi dakika minik kelebek yabancılama bizde yok kim suratına bakıyosa bir piiişt yapması saatlerce sırıtmasına sebep oluyo bu iyi bişey gb gözüksede nazar alıyo garantiledim çünkü ewe geldiğimizde yada hemen sonrası ağlaması tutuyo 2gün sonra geçiyo mafoldumben
yalnız çok mükemmel bi huyu varkaydirigubbakcemile5 benm sevmedğim bir şahsın kucağina ne zman gitse önce kusuyo kaydirigubbakcemile3
sonra gaz çıkarıyo lülülülülülü sonra ufak bir koku ve gürültülü seslerle nok yapıyo:lepi: mükemmel bir çocuk dimi
esram kilosu kaçtıki ama takma kafana tekrar alır kilosunu düzelir benceburkom sınav ne zaman?inş kazanırsın başarılar dilerim şimdiden
yahyamın kilosu konusunda moral veren tüm anneleri öperim iyiki varsınız..
yoo bitmedi ewde hapis hayatı sürüyorum acı çekmiyorum ama doktor duphalac die ilaç verdi tuvalete çıkmak için hergün içince ewden çıkamıyorum acil wc isteği oluyo .üstüne bide doktor dün bu ilacı 6 ay kulancksn dedi moralim alt üst oldu artk hç bişey diemiyormcanan basur sorunun bitti değilmi artık??iyisin şimdi?
amin canım hoşgeldn aramızaMerhabalar ben ilk kez yazıyorum.Hepimizin bebeklerine allah uzun ömür versin.
aaayneen ne istiyor anlamıyormSırtım çok ağrıyor kızlar... Şikayet diye değil de, yavru kuş sürekli mırıldıyor vırıldıyor... ayakta dolaş, salla, hopla zıpla... böyle oldum...
keyfin yerinde bakıyorm banada bulaştırsanaaaAğustos analarının hastasıyım...Monologun ustasıyım... Tek rakibim babymom.
o da yok şimdi.
sanki gaz sancısı diorum çünkü bzdede öleUykudan çığlık çığlığa ağlayarak uyanmalar bizde devam ediyor. Rüya görüyor sanırım. Bir anda o ağlama sesini duyunca çok fena oluyorum.
furkana hiiiç gerek yok çünkü o hç üstünü kapamaz genelde açar yada kafasını beşiğin duvarına sıkıştırır.he bide ayaklarını sallıyodu geçen beşiğin boşluklarındanYine aklıma gelmişken (fazla giremeyince aklıma biriktirmeye çalışıyorum) naçizane tavsiyem gece bebeklerin üzerine örgü (geniş örülmüş boşlukları olan) bir örtü örtün. Üstlerine siz farketmeden çekerlerse en azından aradaki deliklerden nefes alabilirler... Belki konuşulmuştuır ya da çoğunuz biliyorsunuzdur ama yine de yazayım dedim...
ewet bzmde telfon sesizde ama bukez ayak sesime uyanıyoÇok zor uyutuyoruz Salifoyu. Ev telefonunun pillerini çıkardım... her türlü öten şeyi sessize aldım... kafam rahatladı...
Geçen yıl bu sıralar hamile olduğumu öğrenmiştim. Ne çok şey değişti... Zaman şaşırtma beni :1shok:
Geçen yıl bu sıralar hamile olduğumu öğrenmiştim. Ne çok şey değişti... Zaman şaşırtma beni :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?