2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mucizem tebrik ederim Monolog Master olmuşsunlaelaelaelaelaeMucize kitap falan yok. Birebir uygulamaya kalkınca helak oluyor veletler. Ama kendi yolumuzu çizmemiz için güzel ipuçları var. O yönden öneririm

Yine aklıma gelmişken (fazla giremeyince aklıma biriktirmeye çalışıyorum) naçizane tavsiyem gece bebeklerin üzerine örgü (geniş örülmüş boşlukları olan) bir örtü örtün. Üstlerine siz farketmeden çekerlerse en azından aradaki deliklerden nefes alabilirler... Belki konuşulmuştuır ya da çoğunuz biliyorsunuzdur ama yine de yazayım dedim...

senın kızında baya fenaymıs.şevval okadar degıl anlık aglamalar oluyo ve bazen 10 dakıka agladıgı oluyo.ama susuyo en azından ve arabasını cok sevıyo.tabıı durmadıgımız müddetce :)))
Uykudan çığlık çığlığa ağlayarak uyanmalar bizde devam ediyor. Rüya görüyor sanırım. Bir anda o ağlama sesini duyunca çok fena oluyorum.
yaa sorma hala alısamadım şu ani aglamalara.elim ayagımn boşalıyo,nası odaya koştugumu şaşırıyom valla.

enteresan bı öneri ama ben zaten yatagının kenarına sıkı sıkı sıkıştırıyom.battanıye kımıldamıyo hıc.

Yumurtanın sarısıııı..... getirin devamını hadi bakalım bilin ne olmuş
yere düştü yarısı olar mı
Bana da dün dr dedi iyiki söyledin sende, hastayken vermeyin dedi yani şimdi vermeyim mi dedim verme dedi.Öksürük var oğlumda ve bolca balgam
Hala süt çözdürmeye başlamamış olan varsa aklıma gelmişken yazayım; 4 derecedeki buzdolabında saat 18.00 civarı indirdiğim süt anca sabaha çözülmüş oluyor... Belki işinize yarar...
Sağolasan valla bu çok işime yarayacak

bi dakika bi dakika minik kelebek yabancılama bizde yok kim suratına bakıyosa bir piiişt yapması saatlerce sırıtmasına sebep oluyo bu iyi bişey gb gözüksede nazar alıyo garantiledim çünkü ewe geldiğimizde yada hemen sonrası ağlaması tutuyo 2gün sonra geçiyo mafoldumben
yalnız çok mükemmel bi huyu varkaydirigubbakcemile5 benm sevmedğim bir şahsın kucağina ne zman gitse önce kusuyo kaydirigubbakcemile3
sonra gaz çıkarıyo lülülülülülü sonra ufak bir koku ve gürültülü seslerle nok yapıyo:lepi: mükemmel bir çocuk dimi

mok ne zaman nok oldu, bırakmaya gelmiyor sizi hemen jargon değiştiriyorsunuz peeh

anne anlar kimden zarar gelebilir.. naçizne tavsiyem vermeyin sevmediğiniz insanların kucağına... bizimki de benim gerildiğim bir ortamdaysa suratsız oluyor...:1ninca:

benım kızımda uzaktan pişt yapanlara sırıtıyo gulucukler saçıyo ama nezmankı bırı kucagına alıyo (tanımadıgı bırıyse) basıyo cıglıgı.resmen yüz tanıyo yane.
bu kusma olayı bızdede var ama daha kımsenın kucagındayken mıçmadı zemuszemus

güzelmiişşş önce kusmak sonra mıçmakkk......
valla en cadı benimki sanırım saç yoluyo direk ilk tuttuğu yer
oyuncak noel baba aldık müzikli falan ilk tuttuğu yer sakalları noel baba yılbaşını göremeden sakalsız kalıcak

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
gypsyesra, 3Karanlik1Mucize+, aslıcım, babymom+, burko+, minik_kelebek+, rosewind+, serapkarakoylu

uzun süredir bu kadar kalabalık olamıyorduk

mucize gadın ne sorucam sana hani sen bebiş doğduğunda göstermek görüşmek istemedğin birtakım insancıklar vardı ne yaptın başarılı olabildinmiii??

burkom sınav ne zaman?inş kazanırsın başarılar dilerim şimdiden

yahyamın kilosu konusunda moral veren tüm anneleri öperim iyiki varsınız..
esram kilosu kaçtıki ama takma kafana tekrar alır kilosunu düzelir bence
canan basur sorunun bitti değilmi artık??iyisin şimdi?
yoo bitmedi ewde hapis hayatı sürüyorum acı çekmiyorum ama doktor duphalac die ilaç verdi tuvalete çıkmak için hergün içince ewden çıkamıyorum acil wc isteği oluyo .üstüne bide doktor dün bu ilacı 6 ay kulancksn dedi moralim alt üst oldu artk hç bişey diemiyorm
ilaca alışmaktan korkuyorm bakalım sonum nolcak.ya biliyomusun üstelik eşimin ailesi beni anlamıyo herdefasında beni nerde görseler laf sölüyolar ben onlara nie gitmiyomuşum.hepsini allaha bırakıyorm napıyım artık.kimse anlamıyo beni.ama en iyi sz anlarsnz
Merhabalar ben ilk kez yazıyorum.Hepimizin bebeklerine allah uzun ömür versin.
amin canım hoşgeldn aramıza
Sırtım çok ağrıyor kızlar... Şikayet diye değil de, yavru kuş sürekli mırıldıyor vırıldıyor... ayakta dolaş, salla, hopla zıpla... böyle oldum...
aaayneen ne istiyor anlamıyorm
Ağustos analarının hastasıyım...Monologun ustasıyım... Tek rakibim babymom.
o da yok şimdi.
keyfin yerinde bakıyorm banada bulaştırsanaaa
Uykudan çığlık çığlığa ağlayarak uyanmalar bizde devam ediyor. Rüya görüyor sanırım. Bir anda o ağlama sesini duyunca çok fena oluyorum.
sanki gaz sancısı diorum çünkü bzdede öle
furkana hiiiç gerek yok çünkü o hç üstünü kapamaz genelde açar yada kafasını beşiğin duvarına sıkıştırır.he bide ayaklarını sallıyodu geçen beşiğin boşluklarından
Çok zor uyutuyoruz Salifoyu. Ev telefonunun pillerini çıkardım... her türlü öten şeyi sessize aldım... kafam rahatladı...
ewet bzmde telfon sesizde ama bukez ayak sesime uyanıyo
Geçen yıl bu sıralar hamile olduğumu öğrenmiştim. Ne çok şey değişti... Zaman şaşırtma beni :1shok:

aaaaah aah ben genç odası alcaktım kendime bi baktım koca almışım kocişim duysa çok kızıyo neymiiş o beni almış mış bu konu bölee uzar

Geçen yıl bu sıralar hamile olduğumu öğrenmiştim. Ne çok şey değişti... Zaman şaşırtma beni :1shok:

benımde o aklıma gelınce hemen 2009 agustos anne adaylarımızın ilk sayfalarına baktım.gözlerım dldu.ne hoş heycanlar yaşamışız.işte keseyı görmüşz 10 gun sonra kalp atısları için gidicekmısız vs.Allah ım bebk isteyen herkeze nasip etsın.annelık cok baska bı duygu hamılelıkte cok güzeldi benım için.eee sık tuvalete gıtme ve gece bı oyana bı buyana dönmelerı saymaksak zemuszemus

gypsym o ne hafıza yavrum :) maşallah... yok muvaffak olamadım... kısmen oldum gerçi... tam sildiklerimle görüşmedik... yarı sildiklerimin izi hala vardı görebildiler... ama çok az... zaten diş fırçalamaya vakit bulamıyorum çoğu zaman.. öyle bayramda falan da gezmelere falan gitmedik... çok yakın akraba sadece o da 1-2 saat.. zaten virüsler kol geziyor, geçen bayramda da bir kadın löpçük diye öptüğü için artık iyice dikkat ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…