2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evetcanım ya inşallah hastalanmadan atlatırız şu kışı hayırlısıyla.bız hava guneslıyken hep cıktık ama artık cıkarmam çünkü baya sogudu.
o yabancılama bızdede var,fakat dısarı cıktıgımızda sorun yok.cok sevıyo arabasıyla dolasmayı fakat,bize biri geldıyse yada bıyere oturmaya gıttıysek,sevıyolar falan yüzlerıne bakıyo sonra dudak bulup bı cığlık atmaya baslıyo.aman yarabbı.diorum bukadarcık sey yabancılama biliyo pesss

aynen yaa bizdede öle ve susturamıyorz bişey var gb 2 gözü 2 çeşme ya hemen kalkıyoruz mecburen yada bize gelenler gitmek zorunda kalıyo çünkü çığlık çığlığa felaket oluyo susmuyoda.
bebek arabasına binmiyo bizim hanfendi sevmiyo onda gezmicekmiş kucakta olunca rahat araba boşunaymış bizde türlü türlü huyları çıktı ya ilk 2 ay ne rahatmışım

elifim gelmiş tekrardan hoşgelmiş

iki gündür sabahları çeyrek elmayı rendeleyip suyunu sıkıyorum içiyor kaşıkla suratını büzüştürerek ama bunun yanı sıra paso emzriyorum sanki huysuzluğu azaldı gibi pztsiden itibarende elma püresi vereceğim bakalım??kaşık mama vermemeye karar verdim şimdilik 10 gün bekliyeceğim bakalım kilo durumuna göre hareket edeceğim..

tüm bebişlere geçmiş olsun

mehmet akif ve şevvale maşallah

geçmiş olsun rosewind
saol canım
ya bazen ben yanındayken ağlıyo bakmıyorum şimdi çok ağlatmam gerekiyo ölemi canım oğlum ya .aslında isteyerek ağlatmıyorum ben oturma banyosu yaparken o ağlıyo bakamıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
donem donem aynı seyler yasanıo . mesela ece tvye cok meraklı bıraksam seyredecek onune setler koyuyorum bakmasın dıe
furkanımda öle ben sze yazarken gözünü ayırmıyo laptoptn

ewt var canm ben arada bi karlı havalar çok soğuk havalar hariç dışarı çıkarmaktan yanayım .biaz soğuğa dirençli olsun istiyorm.tabi hasta olmasndanda korkuyorm
bronşit falan olursa geçmezmş diolar.bakalım nasıl geçiricez bu kışı.

minikkelebek maşallah o ne tatlılık çok şirin ya bide yakından şewmek vardı

burkom sınav ne zaman?inş kazanırsın başarılar dilerim şimdiden

yahyamın kilosu konusunda moral veren tüm anneleri öperim iyiki varsınız..

Merhaba hatun kişiler... :1ninca:

Bayramda denedim giremedim şöyle 3-5 sayfa okuyabildim. Esram üzülme kilo konusunda, ama ben şunu anlayamadım niye emzirme saatlerinin arasını açmaya çalışıyorsunuz? Bizimki emerken kafayı bi sağa bi sola çeviriyor 50 defa ya da tam bi fırt çekiyor sonra bir yaygara bir gerinme bir ağlama, süt yok diye düşünüp diğer memeyi veriyorum.. onda da aynı şeyi yapıyor... değişti huyu. bir garip oldu... :bbo:

Doktor didi ki demir ilacına başlayacağız... Ve ekledi:

çocuk ateşli falan olursa sakın demir ilacı vermeyin o dönemde kesin ilacı dedi. Antibiyotik kullkanırken falan kesecek miyiz diye sorduk. Hayır dedi kendileri, ateşi varsa keseceksiniz dedi ince ve tiz ses tonu ile. Dışarıda ise yağmur yağıyordu... Arz ederim...

hastalanan bebişlere Allah şifalar versin.. biz de biraz sıkıntılar yaşadık... demek bu işler böyle... çocuk çiçek gibi bi soluyor bir açıyor... değişik birşey...

Sırtım çok ağrıyor kızlar... Şikayet diye değil de, yavru kuş sürekli mırıldıyor vırıldıyor... ayakta dolaş, salla, hopla zıpla... böyle oldum...

Norraa erken farketmeniz çok faydalı olmuşl.. Kıyamam Teo ya... geçer inşallah bir an önce... ılaç vermek berbat birşey...
Bir de Teo daki sorunu anladığınız tetkikleri biz nasıl yaptırabiliriz acaba? Hangi birime gitmeliyiz bir kontrol ettirmek için?

Mucize kitap da ne oliyiii... :) Fatma ebe "yatır kaldır", "ağlat zırlat" dese çok biliyo dersiniz ama :))

neyse ölçmeden tartmadan zaten uygulamıyorsunuzdur... bilmeden ahkam kesmeyeyim :) takılıyorm işte :)

Hala süt çözdürmeye başlamamış olan varsa aklıma gelmişken yazayım; 4 derecedeki buzdolabında saat 18.00 civarı indirdiğim süt anca sabaha çözülmüş oluyor... Belki işinize yarar...

Uykudan çığlık çığlığa ağlayarak uyanmalar bizde devam ediyor. Rüya görüyor sanırım. Bir anda o ağlama sesini duyunca çok fena oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…