slmmmm eenn güzell anneciklerr
uzun zamandır giremiyordum geçmişide yakalayamam artık bebeklerde büyüdübi de şu kışı atlatsak hastalanmadan dışarı çıkmaya korkar olduk zaten ada lena da dışarda pek rahat vermiyo ......
accayip yabancılıyoruzz sizdede varmı??????
evetcanım ya inşallah hastalanmadan atlatırız şu kışı hayırlısıyla.bız hava guneslıyken hep cıktık ama artık cıkarmam çünkü baya sogudu.
o yabancılama bızdede var,fakat dısarı cıktıgımızda sorun yok.cok sevıyo arabasıyla dolasmayı fakat,bize biri geldıyse yada bıyere oturmaya gıttıysek,sevıyolar falan yüzlerıne bakıyo sonra dudak bulup bı cığlık atmaya baslıyo.aman yarabbı.diorum bukadarcık sey yabancılama biliyo pesss
saol canımgeçmiş olsun rosewind
ya bazen ben yanındayken ağlıyo bakmıyorum şimdi çok ağlatmam gerekiyo ölemi canım oğlum ya .aslında isteyerek ağlatmıyorum ben oturma banyosu yaparken o ağlıyo bakamıyorum allah hepimizin yardımcısı olsuntahmın edebılıyorum ne derece panık oldugunuzu.zor bişe şu katılma işi.yegenımden bılıyom.daha nefes kontrollerı tam olmadıgı için aglarken veya cok fazla güldüklerınde oluyo.işte herdakka dıkkat etmemız lasım,gözümün önünden ayıramıyorum ki bazen tükürüğünde bıle boğulcak gıbı oluyo.inşallah Didar da tekrarlamaz birdaha
furkanımda öle ben sze yazarken gözünü ayırmıyo laptoptndonem donem aynı seyler yasanıo . mesela ece tvye cok meraklı bıraksam seyredecek onune setler koyuyorum bakmasın dıe
slmmmm eenn güzell anneciklerr
uzun zamandır giremiyordum geçmişide yakalayamam artık bebeklerde büyüdübi de şu kışı atlatsak hastalanmadan dışarı çıkmaya korkar olduk zaten ada lena da dışarda pek rahat vermiyo ......
accayip yabancılıyoruzz sizdede varmı??????
burkom sınav ne zaman?inş kazanırsın başarılar dilerim şimdiden
yahyamın kilosu konusunda moral veren tüm anneleri öperim iyiki varsınız..
Merhabalar ben ilk kez yazıyorum.Hepimizin bebeklerine allah uzun ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?