2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de diyorum,bu mudur kilo konusunda moral vermek,54 olmuşmuş da,2 kilosu kalmışmış da........ evde kala kala antisosyallikle beraber bir de sazan olmuşum ben yaw kaydirigubbakcemile3

ben de diyorum,bu mudur kilo konusunda moral vermek,54 olmuşmuş da,2 kilosu kalmışmış da........ evde kala kala antisosyallikle beraber bir de sazan olmuşum ben yaw kaydirigubbakcemile3

Yannıs, ben tatlı su balıgı yemıyorum.. yannış annama beni,tarzım deil.. laelaelaelaelae

Yılbasında gelen hedıyelerı acması ıcın bı adam tuttuk.. gercekten bunu sızde yapın, ısım sırasına acıp sıze hazırlıyor.. cok rahat etmıstık gecen sene de..

inanmiyorum supersin ya= ben 1 kg bile veemedim 60ta takili kaldim hareketide dr yasakladi 6 ay / onunde saygiyla egiliorummmm mucks

emzırdım 1.5 saat sonra pirinc unlu devam maması verdım 1.5 saat sonra yine emzirdim uyuttum yatagına koydum uyandı... 1 saate yakın uyutmaya cabaladım uyuyo ama bızım yatagın ustunde tırsıyom yerıne koymaya sanırım artık sepetını ıstemıo

derya bende senı soracaktım nerelerdesın dıye... gecmıs olsun canım

mucıze tam yazacaktım gıttı salıfonun yarısı dıe ama sen benden once yAZmıssın sekerım

Efrim gadını 54 mü süper ne güzel kilo vermişsin ..bir zamanlar Amerikadayken bende rejimmi desem diyetmi desem öyle birşeye başlamıştım sonra bir baktım tarih olmuş yerini sorunlar almışta başını gitmiş......ama kilo başını alıp ditmedii....en azından yerinde sağlamca duruyor.....
kuzey bey rahtsızmış ama pekmezli ıhlamurlu atlatmışsınız geçmiş olsun ikinizede...
2 kilocuk gibi fazlalık kalınca gardrop yenilenir be kuzu..

derya bende senı soracaktım nerelerdesın dıye... gecmıs olsun canım

mucıze tam yazacaktım gıttı salıfonun yarısı dıe ama sen benden once yAZmıssın sekerım

sağol canım merak ettimşsin ...kendimi kaybettiğimin farkına vardım azcuk tefekküre daldım....delikafadulden

bu kuzynin cingoz bilmis adam bakislari kofte dudakları bitirio beni kuzum benim msallah

guzel anneside ayrı bir alem onada binlerce masallah

hangi mamayı veriyorsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…