SÜTSÜZ KALDIIIMmafoldumben
Bugün yetemedim bu hatuna. Deli gibi emdi emdi...Bendekiler yetmeyince buzluktakileri kullandım. Elimde kala kala 30 cc birşey kaldı. Şimdilik sızdı bakalım. Umarım uyanmaz da ben de yeniden depolayabilirim. Koca bir bardak Humana ve 2 litre kadar su götürdüm bakalım. ÜmitliyimCADIARZU
Anladım anladım... Allah yardımcın olsun:1no2:Benim çok sütüm var.. hatta biberona koyup sıka sıka saç diplerime masaj yapıyorum.. Kuzy nın de banyo suyuna koyuyorum fol fol..
Sütüm çok benim.. anlatabildim mi??
herkese slm lar bayanlar ben daha yeni okudum bu siteyi bende agustos annesiyim benide aranıza alırsanız çok sevinirim
Yusuf 5 saat kadar aç uyuyor ama kesinti konusu 3 saatten fazla olmuyor mutlaka kalkıyor ...tabi mama yemiyor sıpa 5 dk kucağımda sallıyorum yerine yatırıyorum böylece sabahı ediyoruz ...2 gecedir saat basi dikio bugun nası olcak bakalım. tracy bacıya gore 4 aylık bebek artık kesıntıısız uyumalıymıs . benim kuzen gece emzırmeyı bırakıp mamaya gecınce bebegı delıksız uyumaya baslamıs 4 aylıkken. oda baska kıtap okumus orda oyle yazıomus bakalım akıbetımız ne olcak
Ya yavrular.. yazmısım ütopık ütopık.. anam yoksa tum yazdıklarımı mı cıddıye aldınıss :))) 54 kım yaa?? :)) gencken flört etmiştim kendısıyle, sonra kullanıp atttım.. yolda gorsem hatırlamam :)) kendısıyle tekrar karsılasmam ıcın 12 kılocuk bır fazlalıgımın gıtmesı gerek :)))
Ölmeyin.. sevişin.. anlaşmadan ölmeyin sakın Furcum.. aman diyim??
saol normalde kimseyi dinlemem ama gerçekten karanlıktaki mucizesin çok doğru yazmışşın güzel bi mantıktı çünkü ben hep fazla şey bekledim tekrar saolrosewind geçmiş olsun sana... benden gençsin sanırım... genç odası demişsin ya :) oradan çıkardım... bak yavrum benden sana abla tavsiyesi falan diye itici bir cümle kurmayacağım ama... yine neçizane söyleyeceklerimi unutma:
bu dünyada kimsenin seni anlamasını bekleme... insanlardan hiçbir şey bekleme.. o zaman rahat edersin. beklentilerini hep en düşük seviyede tut.. sen hoşgörülü ol.. anlamayana usturuplu biçimde kibarca açıkla ama anlamazlarsa da şaşma.. üzülme... anlamalarını bekleme... bu herkes için böyle.. sadece senin ailene has bir durum değil.
hoşgeldin bişey sorcam erkekler o kitapla dalga geçiyodu .nasıl bi kitapherkese tekrardan merhaba ...uzun zamandır yanlızca okumakla yetiniordum oda kızsa süreli bilgisayar açık kalıyordu ama ben bakımıyordum..yusuf bey yememe gibi bir problemee karşı karşıya bıraktı beni 8 saat aç kalıp bir lokma yediremedim sıpaya geceleride aynen mamayı reddetti çok sıkıntı çektim...üstüne gelen gidende bitmedi birde sitenin problemleri olunca uzaklştım otamatikmen ...Yusuf beyde yememe hala devam ediyor ve bende bunu kabullendinm doktoıra götürdük kan idrar temiz çıktı çok şükür mamayı değiştik birde vitamine başladık ...bu ayrı kaldığımız dönemde yusuf bey ayağımda sallarken birde kitap bitirdim Elif Şafak'ın AŞK isimli romanı tavsiye ederim oda olmasa kafayı yerdim her halde...arada kendiminde bazı sıkıntıları oldu çünkü neyse bizden bu kadar şimdilik ..sizlere gelince bakamadığım yada bakıp ta yazamadığım sıralarda yani o dönemden hatırladıklarım ve rahatsız olanlar vardı ama eminim şu anda iyi olmuştur hepsi ama yinede hepinize çok geçmiş olsun....
HEPİNİZİN GEÇMİŞ BAYRAMIDA KUTLU OLSUN
41kere maşallah hayırlı olsunsakaleyn geçmiş olsun canım... bizimki de yemedi 1-2 gün.. çok canım sıkıldı bu çocuk niye yemiyor diye.. şükür sizin sonuçlar iyi çıkmış..
ben sordum bu ağustos gadınlarına ama bilemediler. neyse söyliyeyim yumurtanın sarısının devamını...
gitti pipinin yarısı... sünnet olduk yani...
pipi ucu tıkanmış meğer.. çi,ş yapamadı kaç gün. meshanede birikip böbreklere kaçarsa çok fena olacaktı. acilen sünnet olduk. antibiyotik veriyorum şimdi..
araştırmalarıma göre en iyisi doğduktan sonraki ilk 2 hafta (tercihen 2. hafta), olmadı ilk 6 aymış sünnet için... 2-6 yaş arası önermiyorlar acil bir durum olmadıkça.. ya da 6 yaştan sonra. bebekken daha çabuk iyileşirmiş.
merhabaaaaa,
uzun zamandır doğru dürüst giremiyorum,girsem de yazamadan çıkıyorum.bu süre zarfında tabi ki sizi çok özledim.umarım hepiniz bebeciklerinizle birlikte iyisinizdir.
ben her ne kadar oğlum için evde kalmayı tercih etmiş olsam da çok sıkıldım,resmen duvarlar üzerime gelmeye başlamıştı.asıl o günlerde girip sizinle dertleşmeliydim tabi ama moral açısından ciddi bir çöküntüdeydim.kilolarımı da sorun ediyorum ve takdir edersiniz ki kendisini beğenmeyen bir insan hiçbir şeyde huzur bulamıyor.eşimi de yıprattım bu süreçte.biraz ketum bir yapım var,sıkıntılarımı paylaşmıyorum.haliyle onu da mutsuz ettim bu sebebi belirsiz surat asıklığıyla.neyse,şimdi iyiyim,daha da iyi olacağım.
bu arada nihayet fotoğraf makinesi de aldım,elif'im yüklemeyi öğretmişti sağolsun,umarım unutmamışımdır.şimdi deniyorum.
bende öyleydim çareyi alışverişte buldum
geçmiş olsun dileğin için saol iyi olmaya çabalıyorumNurdan çok geçmiş olsun erken fark edilmesi çok iyi olmuş ....reflüye kafanı takma derim aynı durum kızımdada mevcuttu bizde 1 yaşına kadar ilaç kullandık birde tek seferde çok değil kısa aralıklarla az besledik birde beslenme sonrsı hemen yatırmıyorduk en az yarım saat kucağımızda tutuyorduk ..o zaman kusmasını önlüyorduk .. tekrar çok geçmiş olsun ilaç içirmek her nekadar moralimizi bozssada bazen mecburuz onların iyiliği içinse dert emye gerek yok öğle değilmi ...
Kadriye canım inşallah sorununuz kazasız belasız çözülür bebeklerini ihmal etme herşey yoluna girer ama çocukların psikolojisi hemen düzelmiyor...
rosewind ameliyat olmuştun sen değilmi çok geçmiş olsun inşallah rahat etmişsindir ....
Esra canını sıkma ek gıdya geçince toparlar ...
BENDEN SİZLERE TECRÜBELİ ANNE TAVSİYESİ BEBEKELRİNİZİ İÇ GÜDÜLERİNİZE DAYANARAK BÜYÜTÜN BIRAKIN ONLAR SİZİN YÖNLENDİRSİN ZAMANLA AĞLAMA ŞEKİLLERİNDEN NE İSTEDİĞİNİ AYIRT EDEBİLECEKSİNİZ ..SADECE BİRAZ DAHA SABIR VE ZAMAN TANIYIN KENDİNİZE ....
Kitaplardan bilgi ve tavsiye alın ama uygulama aşamasınıda biraz daha temkinli olun derim....Bilgi araştırma herzaman iyidir baezen stres altında olunca neye takıldığımızın farkına varamıyoruz o zaman dış etkenler destekçimiz ve yardımmcımız oluyor ve çıkış yolunu bulabiliyoruz işte bu durmda olduğunuzu hisettiğinizde bilgi çok faydalı olab,iliyor ...benim naçizane düşüncem budur....
sadece benim bebi kemiriyo sanıyodum sz dede aynıymış .nie böle yapıyolar ben furkanın doymadığını sanıyodum
ben de diyorum,bu mudur kilo konusunda moral vermek,54 olmuşmuş da,2 kilosu kalmışmış da........ evde kala kala antisosyallikle beraber bir de sazan olmuşum ben yaw kaydirigubbakcemile3
deliksiz nekadar uyuyormuş yad uyuması gerekiyormuş...2 gecedir saat basi dikio bugun nası olcak bakalım. tracy bacıya gore 4 aylık bebek artık kesıntıısız uyumalıymıs . benim kuzen gece emzırmeyı bırakıp mamaya gecınce bebegı delıksız uyumaya baslamıs 4 aylıkken. oda baska kıtap okumus orda oyle yazıomus bakalım akıbetımız ne olcak
arkadaşlar ek besine başlayan varmı aranızda
burko slm cnm yeni gördüm 27 yaşındayım 3 çocuk annesiyim 3 melek annesiyim biri 8 biri3 digeri 3 buçuk aylık
şakaleyncim yeniden seni görmek ne güzel..ben mucizeyi de çok özlüyorum..keşke sık sık girebilse..gerçi artık ben de giremiyorum ya neyse..anlat anlat bitmez bendeki dertler de..
aklımdayken minik kelebek şevval almış emziği hadi gözün aydın..hemi de emzikle uyutmuşsun süper..biz daha faydalarını göremedik ama olsun buna da şükür..
hade leynnnnHa bu arada yaptııgm sıkı dıyetın mukafatını aldım.. 54 olmus kılom.. hareket yaptııgm ıcın bacaklarım da ıyıce sıkılasmıs.. bugun gıttım kendıme bı kot aldım Zara dan.. 2 kılom kaldı ıdeal kıloma ulasmak ıcın.. onu da halledecegım ınsallah.
:roflol:Ha sız daha yazmayın.. bakın sıze daha ne masallar yazarım.. ınanamassınıss.. monolog dedıgın bole yapılır.. ıcınde heyecan adrenalın ıhtıras ask dalavere olması gerek.. kuru kuru ıkı pınçik sey yazılarak monolog olmaz datllularım..
ah be güzelim bu evrim gadını sizin masum duygularınızla oynuyorrrinanmiyorum supersin ya= ben 1 kg bile veemedim 60ta takili kaldim hareketide dr yasakladi 6 ay / onunde saygiyla egiliorummmm mucks
ALLAH BAGIŞLASIN CANIM BENİM MERAK ETTİM ŞİMDİ EN ÇOK BEBEK KİMDE VAR ACABAhay maşallah ..o zaman sende topiğin extra tecrübeli annesi oluyorsun...bende 2 çocuk annesiyim kızım 7 yaşında oğlumda 4.5 aylık.....
deryam dalga geçmiyorlar tam tersi ilk baskısının kapak rengi pembe olduğundan erkekler kitabı otobüs vs gbi yerlerde okuduklarında dalga konusu olduğundan yakınmış ve sonraki baskıların kapak gri oldu..harika bir kitap değilmi bende okudum..neden dalga geçiyorlarki sadec bilinen aşktan bahsetniyorki şemsi tebrizi ve mevlanın buluşması ve Allah aşkını birde ella adındaki bir ev hanımının yaşamından kesitlerle karışık güzel bir kitap dalga geçilecek nesi varmış anlamadım ...
oyy oyy şaka gibi vallahi ikinciyi düşünemezken benden bir yaş büyüksün ve 3 çocuk seni takdir ediyorummmburko slm cnm yeni gördüm 27 yaşındayım 3 çocuk annesiyim 3 melek annesiyim biri 8 biri3 digeri 3 buçuk aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?