2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doruk deliler gibi elini emiyor. Ağzını açtım baktım, köpek dişlerinin olması gereken yerler (alt çenede) bembeyaz. Yavrum sabahtan beri helak oldu. Sabahtan beri miyavlayıp duruyo.

oluyo benim de arada öyle! Telaş etme, düzelirsin sabaha... kpss kararını destekliyorum. İyi çalışmalar diliyorum...

MUCİZE sünnet olmuşsunuz hayırlı olsun. Geçmiş olsun!

herkese selam ederim önce...

geçmişi okudum ama ipin ucu kaçtı yazacaklarımdan vazcaydım...

Benim çok sütüm var.. hatta biberona koyup sıka sıka saç diplerime masaj yapıyorum.. Kuzy nın de banyo suyuna koyuyorum fol fol..

Sütüm çok benim.. anlatabildim mi??
Anladım anladım... Allah yardımcın olsun:1no2:
herkese slm lar bayanlar ben daha yeni okudum bu siteyi bende agustos annesiyim benide aranıza alırsanız çok sevinirim

Hoşgeldin. Anlat bakalımCADIARZU

Yusuf 5 saat kadar aç uyuyor ama kesinti konusu 3 saatten fazla olmuyor mutlaka kalkıyor ...tabi mama yemiyor sıpa 5 dk kucağımda sallıyorum yerine yatırıyorum böylece sabahı ediyoruz ...

topikten baya kopmuşuz belli oldu bacım kilonu hatırlamıyorumkine bende inandım :bbo::1rolleyes:kekliğin zirvesini zorlamışız ......:roflol:sırnaşık şey

Ölmeyin.. sevişin.. anlaşmadan ölmeyin sakın Furcum.. aman diyim??

evrim bu s-v-ş--n boşlukları e ve i harfiyle doldurun a lar bozar anlamını s-v-ş-n lafının tarihçeside varmı zira en son bıraktığımda kızıyordun bu kelimeler geçen yazılara onlara göndermemi yoksa firijitliğe vedamı ettin:uhm:..

Son düzenleme:
evriş, şöyle sakin sakin geçmişi okurken, birden sarstın beni heyecanlandırdın, saolasın..(yahu bunu yazdım ama şimdi nereye çekilir bu laf..ama inat ettim silmeyeceğim)

saol normalde kimseyi dinlemem ama gerçekten karanlıktaki mucizesin çok doğru yazmışşın güzel bi mantıktı çünkü ben hep fazla şey bekledim tekrar saol
hoşgeldin bişey sorcam erkekler o kitapla dalga geçiyodu .nasıl bi kitap
41kere maşallah hayırlı olsun

bende öyleydim çareyi alışverişte buldum
geçmiş olsun dileğin için saol iyi olmaya çabalıyorum

görüldüğü gibi her bulduğumuzu kemiriyoruz
sadece benim bebi kemiriyo sanıyodum sz dede aynıymış .nie böle yapıyolar ben furkanın doymadığını sanıyodum
ben de diyorum,bu mudur kilo konusunda moral vermek,54 olmuşmuş da,2 kilosu kalmışmış da........ evde kala kala antisosyallikle beraber bir de sazan olmuşum ben yaw kaydirigubbakcemile3

şu yoğurt konusu iyi olmuş ben de merak ediyordum.. ek gıdalara geçişle ilgili olarak ben de 4.ay sonunda yavaş yavaş hafiften geçmeyi istiyorum..doyurmak maksatlı değil, tamamen tadları tanıması açısından..çevremdeki herkes aman aman 6. ayı beklemeden herşeyi tattır, sonra hiçbişey yemiyolar diyorlar..vardır bi bildikleri..elbette dr. a da danışcaz..

neden dalga geçiyorlarki sadec bilinen aşktan bahsetniyorki şemsi tebrizi ve mevlanın buluşması ve Allah aşkını birde ella adındaki bir ev hanımının yaşamından kesitlerle karışık güzel bir kitap dalga geçilecek nesi varmış anlamadım ...

bütün bebişleri mıncıklarım ama en tazesinden kuzy'yi extra mıncıklarım..kırmızı çok yakışmış emmeeeee..ben kuzynin şöleee daha farklı pozları varsa onları merak ediyorum..ne bileyim suratını buruştururken, gözlerini şaşı yapmışken ne bileyim öle işte..

hmm bu arada pek güzelsin hatun kişi.. oğlun seni pek mutlu ediyor belli ki..gözlerinden sevgi ışıkları saçıyorsun..

Son düzenleme:
şakaleyncim yeniden seni görmek ne güzel..ben mucizeyi de çok özlüyorum..keşke sık sık girebilse..gerçi artık ben de giremiyorum ya neyse..anlat anlat bitmez bendeki dertler de..

aklımdayken minik kelebek şevval almış emziği hadi gözün aydın..hemi de emzikle uyutmuşsun süper..biz daha faydalarını göremedik ama olsun buna da şükür..

deliksiz nekadar uyuyormuş yad uyuması gerekiyormuş...
arkadaşlar ek besine başlayan varmı aranızda

hoş geldin ..biz geçtik topiğin abisi sayılırız ..

teşekkür edrim canım ....sık girmek hayal desem kızımın okulu dersleri yusuf beyin iştahsızlığı ...kendi bazı sıkıntılarım dediğin gibi anlat anlat bitmez .en yiyisi burda o dertlerden uzak kalalım ....

hade leynnnn
:roflol:
inanmiyorum supersin ya= ben 1 kg bile veemedim 60ta takili kaldim hareketide dr yasakladi 6 ay / onunde saygiyla egiliorummmm mucks
ah be güzelim bu evrim gadını sizin masum duygularınızla oynuyorrr

deryam dalga geçmiyorlar tam tersi ilk baskısının kapak rengi pembe olduğundan erkekler kitabı otobüs vs gbi yerlerde okuduklarında dalga konusu olduğundan yakınmış ve sonraki baskıların kapak gri oldu..harika bir kitap değilmi bende okudum..
bu arada hoşgeldin özlemişim seni
burko slm cnm yeni gördüm 27 yaşındayım 3 çocuk annesiyim 3 melek annesiyim biri 8 biri3 digeri 3 buçuk aylık
oyy oyy şaka gibi vallahi ikinciyi düşünemezken benden bir yaş büyüksün ve 3 çocuk seni takdir ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…