hangi mamayı veriyorsun ....
delikafadulden bezden tasarrufmu ediyorkine CADIARZUnaniknanik
inanmiyorum supersin ya= ben 1 kg bile veemedim 60ta takili kaldim hareketide dr yasakladi 6 ay / onunde saygiyla egiliorummmm mucks
Efrim gadını 54 mü süper ne güzel kilo vermişsin ..bir zamanlar Amerikadayken bende rejimmi desem diyetmi desem öyle birşeye başlamıştım sonra bir baktım tarih olmuş yerini sorunlar almışta başını gitmiş......ama kilo başını alıp ditmedii....en azından yerinde sağlamca duruyor.....
kuzey bey rahtsızmış ama pekmezli ıhlamurlu atlatmışsınız geçmiş olsun ikinizede...
2 kilocuk gibi fazlalık kalınca gardrop yenilenir be kuzu..
Maşallah sen makineyi alana kadar koca adam olmuş bu yavalkisalkisalkis
Ha bu arada yaptııgm sıkı dıyetın mukafatını aldım.. 54 olmus kılom.. hareket yaptııgm ıcın bacaklarım da ıyıce sıkılasmıs.. bugun gıttım kendıme bı kot aldım Zara dan.. 2 kılom kaldı ıdeal kıloma ulasmak ıcın.. onu da halledecegım ınsallah.
Sen sok zenginliğini gözümüze gözümüzeBu arada evın tasınması sozkonusu, gundemde.. Izmır dekı yenı akıllı evler var.. bugun gıttık baktık, begendık, ıcımıze sındı sayılır.. yılbasından sonra netlestırecegız.. yerlestırme konusunda yardım almam gerek yalnız.. ıyı bır dızayn olsun ıstıyorum.. bakalım.
evrimciğim ben hiç kötü muamaele gözlemlemedim,bilakis çok iyi davranırlar.tayin isteyeceğinde ara beni okular hakkında bilgi vereyim.gelirsen ne güzel olur.İyidir buralar.DİDEEE hoşgeldin öslettin kendini
bişey sorcam sana cevap verirsen sevinirim biz doğuya tayin isteyeceğizde batmanda bu illerden biri orda öğretmenlere daha doğrusu asker eşi olan öğretmenlere nasıl bakıyorlar biraz bilgiverir misin
canım benim arayacağım seni.ama vakit bulamıyorum pek.işe başlıyorum pazartesi ararım inşallah.zor günler geçirmişsin üzüdüm.elifim gelmiş tekrardan hoşgelmiş
iki gündür sabahları çeyrek elmayı rendeleyip suyunu sıkıyorum içiyor kaşıkla suratını büzüştürerek ama bunun yanı sıra paso emzriyorum sanki huysuzluğu azaldı gibi pztsiden itibarende elma püresi vereceğim bakalım??kaşık mama vermemeye karar verdim şimdilik 10 gün bekliyeceğim bakalım kilo durumuna göre hareket edeceğim..
tüm bebişlere geçmiş olsun
mehmet akif ve şevvale maşallah
ne şiirsel bir anlatım olmuşDoktor didi ki demir ilacına başlayacağız... Ve ekledi:
çocuk ateşli falan olursa sakın demir ilacı vermeyin o dönemde kesin ilacı dedi. Antibiyotik kullkanırken falan kesecek miyiz diye sorduk. Hayır dedi kendileri, ateşi varsa keseceksiniz dedi ince ve tiz ses tonu ile. Dışarıda ise yağmur yağıyordu... Arz ederim...
takıl takıl ne kadar taılsan haklısın kızıyorum ben hatta ama kendi çapımda.Mucize kitap da ne oliyiii... :) Fatma ebe "yatır kaldır", "ağlat zırlat" dese çok biliyo dersiniz ama :))
neyse ölçmeden tartmadan zaten uygulamıyorsunuzdur... bilmeden ahkam kesmeyeyim :) takılıyorm işte :)
ben seni yerim biliyun mu gadın?Ağustos analarının hastasıyım...Monologun ustasıyım... Tek rakibim babymom.
o da yok şimdi.
a.s.Mucizem tebrik ederim Monolog Master olmuşsunlaelaelaelaelaeMucize kitap falan yok. Birebir uygulamaya kalkınca helak oluyor veletler. Ama kendi yolumuzu çizmemiz için güzel ipuçları var. O yönden öneririm
bizim salifo her şekilde uyuyor amaÇok zor uyutuyoruz Salifoyu. Ev telefonunun pillerini çıkardım... her türlü öten şeyi sessize aldım... kafam rahatladı...
sarısında fayda yok kaç gel gece yarısı..geçmiş olsun pipisine salifonunyere düştü yarısı olar mı
senin parnaklar perdeliyse ben ne yapayım?bu mevsimde hala mısır var... gdo lu mu sizce ? ben şüpheleniyorum...
tek elle soru işareti koyabildim... dido yapamaz mesela
çayın fizandamıydı ne gittin de gelemedin canım ya iki lafın belini kırardık ..yerimseniben
bu kuzynin bezi kac kg dolmus püü degişmemiş cocugun bezini kac saat seni tembel:)
bıde cok zengınım dıe hava atar zengın pinti seni :)
evrim sazanligimiza ver bacim afedersin :)
efrim monologa getirdiğin yeni tarzı takdir ederim. ancak sen ve kuzy gayet sakin ve dingin duruyorsunuz. ayrıca belirtirim. kuzyide öperim uzaktan.
Merhaba hatun kişiler... :1ninca:
Bayramda denedim giremedim şöyle 3-5 sayfa okuyabildim. Esram üzülme kilo konusunda, ama ben şunu anlayamadım niye emzirme saatlerinin arasını açmaya çalışıyorsunuz? Bizimki emerken kafayı bi sağa bi sola çeviriyor 50 defa ya da tam bi fırt çekiyor sonra bir yaygara bir gerinme bir ağlama, süt yok diye düşünüp diğer memeyi veriyorum.. onda da aynı şeyi yapıyor... değişti huyu. bir garip oldu... :bbo:
bu gobek nası ıner bı fıkrı olan yokmukı
SÜTSÜZ KALDIIIMmafoldumben
Bugün yetemedim bu hatuna. Deli gibi emdi emdi...Bendekiler yetmeyince buzluktakileri kullandım. Elimde kala kala 30 cc birşey kaldı. Şimdilik sızdı bakalım. Umarım uyanmaz da ben de yeniden depolayabilirim. Koca bir bardak Humana ve 2 litre kadar su götürdüm bakalım. ÜmitliyimCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?