2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 gecedir saat basi dikio bugun nası olcak bakalım. tracy bacıya gore 4 aylık bebek artık kesıntıısız uyumalıymıs . benim kuzen gece emzırmeyı bırakıp mamaya gecınce bebegı delıksız uyumaya baslamıs 4 aylıkken. oda baska kıtap okumus orda oyle yazıomus bakalım akıbetımız ne olcak

inanmiyorum supersin ya= ben 1 kg bile veemedim 60ta takili kaldim hareketide dr yasakladi 6 ay / onunde saygiyla egiliorummmm mucks

Ya yavrular.. yazmısım ütopık ütopık.. anam yoksa tum yazdıklarımı mı cıddıye aldınıss :))) 54 kım yaa?? :)) gencken flört etmiştim kendısıyle, sonra kullanıp atttım.. yolda gorsem hatırlamam :)) kendısıyle tekrar karsılasmam ıcın 12 kılocuk bır fazlalıgımın gıtmesı gerek :)))

Maşallah sen makineyi alana kadar koca adam olmuş bu yavalkisalkisalkis

Sen sok zenginliğini gözümüze gözümüzelmaz:Ben de gece üstü açık arabamla Bağdat caddesinde gezdim naabeeer:dilcikar:

Bu arada, tam Anadolu çocuğu bu Kuzy. Isırıcam, sevicem, sıkıştırıcamfdelikafadulden

Tatilde regly oldum
alıştırmaya çalıştım böcüğü silikon emziğe
ne yaptımsa nafile
döndük yine kauçuk nuk emziğe
kısa bir özel geçtim sizlere
özellikle de hatıra eyleme

finky maşallah memona tulumun için de çok şeker olmuş.
tuğba sevval de aynı sen.tek anneye benzeyen kızımız maşallah
evrimciğim ben hiç kötü muamaele gözlemlemedim,bilakis çok iyi davranırlar.tayin isteyeceğinde ara beni okular hakkında bilgi vereyim.gelirsen ne güzel olur.İyidir buralar.
canım benim arayacağım seni.ama vakit bulamıyorum pek.işe başlıyorum pazartesi ararım inşallah.zor günler geçirmişsin üzüdüm.
ne şiirsel bir anlatım olmuş
Mucize kitap da ne oliyiii... :) Fatma ebe "yatır kaldır", "ağlat zırlat" dese çok biliyo dersiniz ama :))

neyse ölçmeden tartmadan zaten uygulamıyorsunuzdur... bilmeden ahkam kesmeyeyim :) takılıyorm işte :)
takıl takıl ne kadar taılsan haklısın kızıyorum ben hatta ama kendi çapımda.
Ağustos analarının hastasıyım...Monologun ustasıyım... Tek rakibim babymom.
o da yok şimdi.
ben seni yerim biliyun mu gadın?
Mucizem tebrik ederim Monolog Master olmuşsunlaelaelaelaelaeMucize kitap falan yok. Birebir uygulamaya kalkınca helak oluyor veletler. Ama kendi yolumuzu çizmemiz için güzel ipuçları var. O yönden öneririm
a.s.
Çok zor uyutuyoruz Salifoyu. Ev telefonunun pillerini çıkardım... her türlü öten şeyi sessize aldım... kafam rahatladı...
bizim salifo her şekilde uyuyor ama
yere düştü yarısı olar mı
sarısında fayda yok kaç gel gece yarısı..geçmiş olsun pipisine salifonun
bu mevsimde hala mısır var... gdo lu mu sizce ? ben şüpheleniyorum...

tek elle soru işareti koyabildim... dido yapamaz mesela
senin parnaklar perdeliyse ben ne yapayım?

ne diyim ben size güzellik abideleri sizi..duygular şelale.öperim çok çok.çoook latifsin evrim çok.

SÜTSÜZ KALDIIIMmafoldumben
Bugün yetemedim bu hatuna. Deli gibi emdi emdi...Bendekiler yetmeyince buzluktakileri kullandım. Elimde kala kala 30 cc birşey kaldı. Şimdilik sızdı bakalım. Umarım uyanmaz da ben de yeniden depolayabilirim. Koca bir bardak Humana ve 2 litre kadar su götürdüm bakalım. ÜmitliyimCADIARZU

çayın fizandamıydı ne gittin de gelemedin canım ya iki lafın belini kırardık ..yerimseniben

Sısı beklemekten sacmalamanın dibine furdumm beaaaa

bu kuzynin bezi kac kg dolmus püü degişmemiş cocugun bezini kac saat seni tembel:)

kaydirigubbakcemile3 hıc gulecegım yoktu ıyı mı??? dısarıdan gelmıstık hakıkaten de.. dedım ustumu cıkarmadan bı çek bısı Kuzy.. :))

bıde cok zengınım dıe hava atar zengın pinti seni :)

Yok ben sengınım.. zengın degılım.. zengının çakması oluooo bı nevi,halıyle ıkı bezle gunu gecırmye calısıyorum, kaka yaparsa 2.. çiş yaparsa 1 kere.. hatta hanı bez şişiyor ya.. topcuklar oluyor şişince, onlardan da evde bez bebek yapıp ıclerını dolduruyorum, onları pazarda satıyorum.. senginis işte mafoldumben

efrim monologa getirdiğin yeni tarzı takdir ederim. ancak sen ve kuzy gayet sakin ve dingin duruyorsunuz. ayrıca belirtirim. kuzyide öperim uzaktan.

YOĞURT MAYALAMA tarifi veren kıslar çok teşekkür ederim... öpüyorum hepinizi

aha! aynısını doruck da yapıyo!! Bu arada hoş geldin, ne iyi ettin de geldin :)

hey maşallah, aynı Nevin olmuş bu!

bu gobek nası ıner bı fıkrı olan yokmukı

Bekle beybim, spor olmadan zor... 1 yıl sonra değerlendir kendini diyor bana herkes. 1 yılda fücut anca toparlarmış. Bir de benim bir ark. doğumdan 4-5 ay sonra kendiliğinden söndü resmen. Bekliyorum ben de... Üst karın çalışabilirsin ama, sakıncası olmaz ki? Alt karın tehlikeli!

EVRİM allah seni kahretmeye! Burda öldük gülmekten annem, ben, Onur ve Doruk :) deli gadın! saçlar şahane olmuş, güle güle kullan!

Benim çok sütüm var.. hatta biberona koyup sıka sıka saç diplerime masaj yapıyorum.. Kuzy nın de banyo suyuna koyuyorum fol fol..

Sütüm çok benim.. anlatabildim mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…