hade leynnnn
:roflol:
ah be güzelim bu evrim gadını sizin masum duygularınızla oynuyorrr
deryam dalga geçmiyorlar tam tersi ilk baskısının kapak rengi pembe olduğundan erkekler kitabı otobüs vs gbi yerlerde okuduklarında dalga konusu olduğundan yakınmış ve sonraki baskıların kapak gri oldu..harika bir kitap değilmi bende okudum..
bu arada hoşgeldin özlemişim seni
oyy oyy şaka gibi vallahi ikinciyi düşünemezken benden bir yaş büyüksün ve 3 çocuk seni takdir ediyorummm
eeee erken kalkan erken yol alır canım
evrimim ne güzel çıkmışsınız ana oğul annelik seni dahada güzel yaptı güzelliğine güzellik kattı maşallah kocaman
nevinnn ne kadar benziyorr mert efe sana ne güzell annesine benzeyen bebiş çok az topikte hep babalarına benziyolar pehh maşallahhh mertimize
mucizem geçmiş olsun vede hayırlı olsun sünnetiniz canım bizde bikaç aya yaptırıcaz inşallah..bi kere okuduğumu birdaha unutamıyorum bi türlü eğer kafam dalgın değilse tabii..mesela z.burnu-topkapı arasında yol boyu mezarlık vardır bilmem bilirmisin oraları,oradaki bütün mezar taşlarını ezbere biliyorum ne kadar gereksiz bilgi varsa beynim doluyor boş boş bunlarla akannehir
birde derlerki mezar taşlarını okuma unutkan olursun..-tatlicadiarzu-
deliksiz nekadar uyuyormuş yad uyuması gerekiyormuş...
hoş geldin ..biz geçtik topiğin abisi sayılırız ..
dimi öyle derler aslında bende unutkanlıkta var önemli şeyleri unutuyorum genelde :kedi:
esra yahya nasıl
o kaLatif im di mi Elifim.. öyleyimdir.. ayıpsa da ayıp sölemesi.. Latif im.. o kkkkadar.
fraksiyon yapmayı unutmaBenim çok sütüm var.. hatta biberona koyup sıka sıka saç diplerime masaj yapıyorum.. Kuzy nın de banyo suyuna koyuyorum fol fol..
Sütüm çok benim.. anlatabildim mi??
benim gibi dal ortadan yavrum ayça özledim seni bilesinherkese selam ederim önce...
geçmişi okudum ama ipin ucu kaçtı yazacaklarımdan vazcaydım...
anlat biz dinleriz,okuruz,yazarızşakaleyncim yeniden seni görmek ne güzel..ben mucizeyi de çok özlüyorum..keşke sık sık girebilse..gerçi artık ben de giremiyorum ya neyse..anlat anlat bitmez bendeki dertler de..
aklımdayken minik kelebek şevval almış emziği hadi gözün aydın..hemi de emzikle uyutmuşsun süper..biz daha faydalarını göremedik ama olsun buna da şükür..
bir de mezartaşı okumak unutkanlık yapar derler..bi de okumasa ne olacak kimbilir.fil hafızaevrimim ne güzel çıkmışsınız ana oğul annelik seni dahada güzel yaptı güzelliğine güzellik kattı maşallah kocaman
nevinnn ne kadar benziyorr mert efe sana ne güzell annesine benzeyen bebiş çok az topikte hep babalarına benziyolar pehh maşallahhh mertimize
mucizem geçmiş olsun vede hayırlı olsun sünnetiniz canım bizde bikaç aya yaptırıcaz inşallah..bi kere okuduğumu birdaha unutamıyorum bi türlü eğer kafam dalgın değilse tabii..mesela z.burnu-topkapı arasında yol boyu mezarlık vardır bilmem bilirmisin oraları,oradaki bütün mezar taşlarını ezbere biliyorum ne kadar gereksiz bilgi varsa beynim doluyor boş boş bunlarla akannehir
seviyorum seni..duygulandım birden.yahyama iyi bak n olur.öperim ikinizi deelifim umutluyum arayacaksın kayganan gelmiştir rahat konuşamayız diye aramıyorum seni bekliyorumm
ah pervinimde yemiş efrimin bombalarını kaydirigubbakcemile2
erken kalkanlardan olmak isterdim topiğin yaş bakımındanda ablası sayılırım ..
ilk elma suyuyla başladım...hergün artırarak hafta sonunda 1 elamyı tamamladım....sonra suyunu değil püre halinde tam elma vermeye başaldım sonraki haftalrda içine ara sıra bebe bisküvisi ekleyerk verdim..şimidede elma püresi +pirinçli sütlü kaşık maması ara öğün deavm sütü ardada öyle idare ediyoruz son 1 aydır yemem problemi var özellikle mamayı reddeiyor...doktor tavsiyesiyle vitamine başladık iştahını açar dedi...canım ilk nelerle geçtin şimdi neler veriyorsun
yetenek sizsinizi izliyorum katılanların yarısından fazlası çocuk yaa ne iştir anlamadım :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?