boşver en güzeli seninki ben 18 inde evlendim evlilik yıldönümünde bebegim kucagımdaydı şimdiki aklım olsa bir sene istemezdim bebek o günler birdaha ele geçmiyor tadını çıkarmak gerek
evrim bu s-v-ş--n boşlukları e ve i harfiyle doldurun a lar bozar anlamını s-v-ş-n lafının tarihçeside varmı zira en son bıraktığımda kızıyordun bu kelimeler geçen yazılara onlara göndermemi yoksa firijitliğe vedamı ettin:uhm:..
evriş, şöyle sakin sakin geçmişi okurken, birden sarstın beni heyecanlandırdın, saolasın..(yahu bunu yazdım ama şimdi nereye çekilir bu laf..ama inat ettim silmeyeceğim)
bütün bebişleri mıncıklarım ama en tazesinden kuzy'yi extra mıncıklarım..kırmızı çok yakışmış emmeeeee..ben kuzynin şöleee daha farklı pozları varsa onları merak ediyorum..ne bileyim suratını buruştururken, gözlerini şaşı yapmışken ne bileyim öle işte..
hmm bu arada pek güzelsin hatun kişi.. oğlun seni pek mutlu ediyor belli ki..gözlerinden sevgi ışıkları saçıyorsun..
:lepi:alkisalkisalkisbilen biliyor işte a.s
ah pervinimde yemiş efrimin bombalarını kaydirigubbakcemile2
napsın be deryam topiğin en uslu bebeğinden en huysuz bebeğine terfi etmiş bulunmaktayızz arzz ederimm
süprizzzzz
bizde daha ne fantaziler varda efrim gadını burnumuzdan getiriyo yazınca kendini topiğin rahibesidir :lepi:üzüldüm senin adına bende lohusaydım birbirimizin gözüne bakarak oturduk bi yerede çıkamadık ama sizinki güzel fantaziymiyş
şimdi gittimi peki o göbüş
bizde daha ne fantaziler varda efrim gadını burnumuzdan getiriyo yazınca kendini topiğin rahibesidir :lepi:
çocuğa kendin nazar ettin akılı yavruyu bozdun kız ....şaka bir yana arada okuduğum kadarıyla bir kitaba takıldın sanırım beslenme konusunda filan yanlışım varsa düzelt kusurada bakma oda düzeninizimi bozdu ..canını sıkma düzelir stres yaptıkça bebekler azıtıyor haberin olsun ...
]
ilk elma suyuyla başladım...hergün artırarak hafta sonunda 1 elamyı tamamladım....sonra suyunu değil püre halinde tam elma vermeye başaldım sonraki haftalrda içine ara sıra bebe bisküvisi ekleyerk verdim..şimidede elma püresi +pirinçli sütlü kaşık maması ara öğün deavm sütü ardada öyle idare ediyoruz son 1 aydır yemem problemi var özellikle mamayı reddeiyor...doktor tavsiyesiyle vitamine başladık iştahını açar dedi
senin bebişin tam dogum tarihi ne
bende evlilik yıldönümünde hamileydim ..işin kötüsü biz 7 yıl bekleyip evlenmemize rağmen o günü 1 hafta sonra hatırladık buna nedenirki.....aynen bende evlilik yıldönümüm muhtemel doğum tarihimdi 15 gün sonrasında doğurdum..o gün içinne fantazilerimiz vardı mami damatlığını giyecek ben gelinliğimi ben 25 kg aldım önümde koca bir göbek..mamide 20 kg aldı delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeyŞincik, ben hala namuslu bır ınsanım, once bunu arz ederım.. hala bu ısın cocuktan cocuga yapılması gerektıgını savunanlardanım.. aksını ıddıa edenı ayıplarım, kınarım,edep ve haya ayarları ıle oynar, ar damarları üzerinde tepinirim.. Sıla 'mızın parcalarını dınnıyorum bugunlerde sıkı sıkına... ondan kullanıyorum bacım.. ama uygulamıyorum.. tövbeeeeeeeeeeelmaz:
Hıc bır zaman yolundan şaşma.. en dogrusunu yapmıssın. gıt gıdebıldıgın yere.. yuregının goturdugu yere.. Ruzgarın vuuu vuuuu yaptııgı yere...
Valla benım yavrum hiç aglamaz, yüzünü burusturmaz, anca arada güler gibi yapar ama hemmmmencecik kendını toparlar.. buna ıstınaden Kuzy den baska enstantene beklemek yannıs olur.. ole buyutuyorum ben oglumu, Naciye teyzenın "cocuk nası yamultulur" kıtabından uyguluyorum lülülülülülü
Benı bilen bilir bu camiada apla
40 kat acarak yaptım ben o bombaları.. arasına bol cevız.. serbeti kıvamında oldu.. kocam 3 dılım yedı.. kaynanam begenmedi,fotosunu da cektımi cerveledim, salonuma astım kaydirigubbakcemile3
üzüldüm senin adına bende lohusaydım birbirimizin gözüne bakarak oturduk bi yerede çıkamadık ama sizinki güzel fantaziymiyş
kestiğimiz kurbanda doğru dürüst yağ yoktu mami diyor seni kessek daha çok yağ çıkar tirbiyesiz
Çok iyi yaa kaydirigubbakcemile3
:mymeka:
destekliyosun yani mamiyi hıı
:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?