2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

boşver en güzeli seninki ben 18 inde evlendim evlilik yıldönümünde bebegim kucagımdaydı şimdiki aklım olsa bir sene istemezdim bebek o günler birdaha ele geçmiyor tadını çıkarmak gerek

aynen bende evlilik yıldönümüm muhtemel doğum tarihimdi 15 gün sonrasında doğurdum..o gün içinne fantazilerimiz vardı mami damatlığını giyecek ben gelinliğimi ben 25 kg aldım önümde koca bir göbek..mamide 20 kg aldı delikafadulden

Şincik, ben hala namuslu bır ınsanım, once bunu arz ederım.. hala bu ısın cocuktan cocuga yapılması gerektıgını savunanlardanım.. aksını ıddıa edenı ayıplarım, kınarım,edep ve haya ayarları ıle oynar, ar damarları üzerinde tepinirim.. Sıla 'mızın parcalarını dınnıyorum bugunlerde sıkı sıkına... ondan kullanıyorum bacım.. ama uygulamıyorum.. tövbeeeeeeeeeee lmaz:

evriş, şöyle sakin sakin geçmişi okurken, birden sarstın beni heyecanlandırdın, saolasın..(yahu bunu yazdım ama şimdi nereye çekilir bu laf..ama inat ettim silmeyeceğim)

Hıc bır zaman yolundan şaşma.. en dogrusunu yapmıssın. gıt gıdebıldıgın yere.. yuregının goturdugu yere.. Ruzgarın vuuu vuuuu yaptııgı yere...

Valla benım yavrum hiç aglamaz, yüzünü burusturmaz, anca arada güler gibi yapar ama hemmmmencecik kendını toparlar.. buna ıstınaden Kuzy den baska enstantene beklemek yannıs olur.. ole buyutuyorum ben oglumu, Naciye teyzenın "cocuk nası yamultulur" kıtabından uyguluyorum lülülülülülü

:lepi:alkisalkisalkisbilen biliyor işte a.s

Benı bilen bilir bu camiada apla

ah pervinimde yemiş efrimin bombalarını kaydirigubbakcemile2

40 kat acarak yaptım ben o bombaları.. arasına bol cevız.. serbeti kıvamında oldu.. kocam 3 dılım yedı.. kaynanam begenmedi,fotosunu da cektımi cerveledim, salonuma astım kaydirigubbakcemile3

üzüldüm senin adına bende lohusaydım birbirimizin gözüne bakarak oturduk bi yerede çıkamadık ama sizinki güzel fantaziymiyş

Geyiğin dibine nası furulur?? yenı kıtabım cıktı.. DNR larda 3. baskıda.. bı de benım ıcın kosturup alın su kıtabı sevabına.. Çesme deki butık otelımın bır tuglasını da sıs koyun.. olma mı??

napsın be deryam topiğin en uslu bebeğinden en huysuz bebeğine terfi etmiş bulunmaktayızz arzz ederimm
süprizzzzz

çocuğa kendin nazar ettin akılı yavruyu bozdun kız ....şaka bir yana arada okuduğum kadarıyla bir kitaba takıldın sanırım beslenme konusunda filan yanlışım varsa düzelt kusurada bakma oda düzeninizimi bozdu ..canını sıkma düzelir stres yaptıkça bebekler azıtıyor haberin olsun ...

Ha bu arada ben de ek gıdaya gectım,

Kırcıcegınden bı dürüm soledım az once, üstüne de bi künefe, yedı yattı yavrum.. bu gece delıksız uyur herhal..

ya iyide kitabı üç gün uyguladım sadece hatta kitabı arefe günü aldım bayramda okumaya başladım yani kitapla alakalı olamaz tamamen ben aptallığımdan..ben yahoyu hiçbi zaman sık emzirmezdim yani 3-4 saatte bi emzirirdm önceleri yetiyodu bu durum demekki mide byünce yetmemeye başladı ve böyle bi durum yaşadım şimdi iki saati bile buldurmuyorum..
ama o kitabı hala ısrarla tavsiye ederim gerçekten güzel bilgiler var

bende evlilik yıldönümünde hamileydim ..işin kötüsü biz 7 yıl bekleyip evlenmemize rağmen o günü 1 hafta sonra hatırladık buna nedenirki.....
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey
üzüldüm senin adına bende lohusaydım birbirimizin gözüne bakarak oturduk bi yerede çıkamadık ama sizinki güzel fantaziymiyş

senağlama

mutfak bulaşık dolu gitmek istemedim muhabbet olur diye ama kimse birşey yazmıyor doğru dürüst yavaş yavaş uzuyorum mutfağa doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…