ebrus bak annesiz bakamama sendromu bende buyuk bir olay oldu hos bir tam gun annem olmadan baktım ama bunalıma girdim yanlız kalmaya alıskın degilimkıs gunu evde çok kotu hissettimkendimi simdi bakıcı isi ayarlandı ise donus tarihim netlesti son3 hafta falan annem sagolsun gelirim ben bir ay daha dedi yanlız kalmayacagım evde hiç yani cidden sendrom oldu kendimi bildim bileli çalısanbir insan oldum evde yanlız napılır ne edilir hiç bilemedim çok sıkıldım nedense birde bebegetekbasına bakma sorumlulugu yemek yiyememek yerimden kalkamamak malum bizimki benimle memede uyuyor saatlerce oturarak kaldıgım oluyor
Teşekkür ederim Esra'cım.. Aslında çok isterim ben de görüşmeyi, tüm günde evde yalnız olmak bana da koyuyor.. Kız bu yalancı kim oluyor anladım ben?ebrucum hayırlı olsun yeni eviniz yakınımıza geldin goruselim yahu ise baslamadan ben guya birileride bana gelecektiii yalancıııı yalancııı sana kimse inanmazzzzz))))
ebrus bak annesiz bakamama sendromu bende buyuk bir olay oldu hos bir tam gun annem olmadan baktım ama bunalıma girdim yanlız kalmaya alıskın degilimkıs gunu evde çok kotu hissettimkendimi simdi bakıcı isi ayarlandı ise donus tarihim netlesti son3 hafta falan annem sagolsun gelirim ben bir ay daha dedi yanlız kalmayacagım evde hiç yani cidden sendrom oldu kendimi bildim bileli çalısanbir insan oldum evde yanlız napılır ne edilir hiç bilemedim çok sıkıldım nedense birde bebegetekbasına bakma sorumlulugu yemek yiyememek yerimden kalkamamak malum bizimki benimle memede uyuyor saatlerce oturarak kaldıgım oluyor
efrimm ayrıcana tebrik ediyorum normal kilona 2 kilo kalması nedemekk massallahhh azmine hayranım ben ise baslamayı bekliyorum kendimi duzgun bir diyete sokmak için hamile iken gittigim diyetisyen edevam edeceğim zaten ama simdilik bu ay kabasını kendim alayım diyorum biraz dikkat ederek bu ay birkaç kilo versem sonra ise baslayınca uykusuzluky orgunluk falan derken giderler insallah
bensenin yuzde 50 fazlanım muhaha:) gulerim aglanacak halime kilo 83 :)
Yaaa ben de gelmek istiyorum ben de !!!epruuu maşallah defneye eviniz hayırlı olsunn
adaş kafama koca bi taş yedim sankimmm haftaya bi gün belirle geliyorummm salı hariç mucuk
birde uykuya dalmadan ağlama sendromumuz var o zaman uykusu geldiğini anlıyorum artık mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?