2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra'm,diğerlerini bilmiyorum ama o göze inen tek taraflı başağrısı bende de olmuştu,gözüme yumruk yemişim gibi ağrıyordu.okulda arkadaşlar korkuttu göz tansiyonu diye,soluğu bir göz hastanesinde aldım.sonuç: stres.

Gypsy'm, sorularınla ilgili olarak:

Öksürük ilk başlarda vardı bende.. Hatta taze dikişlerle öksürürken korkuyordum sanki dikişler açılacakmış gibime geliyordu. ama bu öksürme - bir yerden okuduğum kadaıyla - genel anestezide ağızdan verilen hortumun etkisiyle oluyormuş. çok sürmeden geçti zaten.. sendekini bilemedim canım..

Bel-sırt ağrısı bende de mevcut. Gün içinde anlamıyorum/hissetmiyorum.. Ama geceleri emzirmeye kalkarken, ya da sabah yataktan kalkerken dayanılmaz derecede hissediyorum. resmen kötürüm kalmışım gibime geliyor.. Ben bunu büyüyen göğüslerime (ki benim göğüslerim zaten büyüktür, süt verme işleviyle aldı başını gitti ) ve emzirme yastığı olmadan bebeği emzirmem bağlıyorum. Kızı taşımaya çalışırken sırtıma yükleniyor olabilirim sonuçta.. Bir doktor yakınım fizik tedaviye gitmemi önerdi ama ben henüz böyle bir girişimde bulunmadım..

epruuu maşallah defneye eviniz hayırlı olsunn

adaş kafama koca bi taş yedim sankimmm haftaya bi gün belirle geliyorummm salı hariç mucuk

haftaya derken onumuzdeki pazartesi salı vs olan haftamı:) istedigin gun gel arkadasım ben hergun evdeyim ben ve annem ananıda al gel olurmu:)) sohbet eederler bebeklere bakarlar bizde rahat iki laf ederiz:)
sen soyle gunu bir an evel gel ev yeni temizlendi yoksa toz icinde oturabilirsin ben senin gibi hamarat degilim:)) hem baklava borek acayımhembebekle ilgilenip hem temizlik yapayım :)

ben de ne yapacağımı bilmiyordum,buldum.sabahları doktorum,öğleden sonra mehmet öz....tohtur olacam yakında alkisalkisalkis

muhahaha aynenn aradada baska kanalllarada kay çopçatan olursun bak bu ara çok revacta her kanalda evlenmek isteyenler dolu:)

ebrucumbak anlayan anladı yanıtını bile yazdı esra geldiginde sende gellll olmazmı acibadem surası hemen taksiye atla gel

bu arada boyle 5 saat mızıklansa ece bende kucagımda tutsam kafayı yerim çok yoruluyorum yasda ilerlemsi artık ayakta yarım saat tasımakzor geliyor bana valla

Kızlar aranızda geceleri bebeği odasında yatıran var mı? Ben 3 gün öncesine kadar sepetinde bizimle aynı odada yatıyordum ama artık sepete sığmamaya başladı.. Bir de sepetteki yatağı öyle profesyonel bir yatak değil.. Yastık gibi pamuktan doldurma yatak.. Kızım da artık büyüdüğü için kafasını, poposunu koyduğu yerlerde çukurluklar oluşuyor. Bu durum bana hiç sağlıklı gelmediğinden ben 3 gecedir odasında yatırıyorum.. Geceleri sesini duyuyorum, o konuda bir endişem yok ama Esrako'nun doktoru önermemiş diye içime kurt düştü şimdii.. ??

yahu nası keklendim cidden he:))))

sisko efrimmm sisko patates nolcakk :) gece gece iki iltifat ettim hepsini geri alıyroum ne bilim be bir an kilo verdin sandım :))))))))

ebrucum sanada gel dedim ya kuzum esra ile gelin nazanada haber veririm gelmek isterse oda gelir baska gelmek isteyen varsa beklerim ama avrupa yakası kızları muhtemelen uzakk derlerr

bu arada adasım belim benimde sıkca agrıyor bu kiloyu kaldıramıyorbu vucut cunku ben ilk dogumdan sonrada iki sene sisko gezdim belim on dk yuruyunce agrırdı kiloları bir verdim agrı alan kalmadı

bas agrısı stresten yorgunluk uykusuzluk dan vs
benim ara ara hamile ikende agrırdı simdide agrıyor ama imkan varsa bir gozy dr una baktır istersen

oksukur alerjik olabiir aynı saatlerde diyorsun ya o saatlerde aynı ortamdamı bulunuyorsun mesela yahoyu uyuturken yatak odasında yada sinema odasındamı:)))))
guldugume bakma oksuruge degil sinema odası diynce gulesim geldi:))

yani alerjik olabilir diyorum baskada aklıma birsey gelmiyor aynı saatler dedigin için

Şu sırke bal olayı bende sankı mıde bulantısı yapıyor dostlar.. ozellıkle gece ıctıgım zaman, aralarda uyandıgımda cok cıddı bır mıde bulantısı cekıyorum.. bu duruma baglayayım mı?? yoksa tesaduf mu? sısde durumlar nedır?

valla ebrucum ben sordum adama oda yorum yaptı
biz berkeyi 4 aylık olunca odasına geçirmistik yani kusan bir bebek dgilse hani nefesini duymadan rahat edemem dersen geçirme derim ama kusmuyorsa falan hani yada yan yatırıyorsan odasında kalabilir bence bende endiseliyim bir ogeçisi yapsak rahatlıycam sepet aynen çukur oluyor heryeri rahat degil gibime geliyor
odasına geçincehuzursuzluk uykus saatlernide degisiklik vs oldumu peki? gece hemen sesini duyuyormusun acaba ilk mıkırdanmalar odada duyuluyor ama baska odada oldumu muhtemelen ben duymam babası duyer berke de yirtinir ben duymazdım ibo duyardı:)

gecmek te bence de haklıymıssın ama dogru mu yanlıs mı yapıosun bılemıyorum.. en ıyısı doktoruna sorman kuzu..

sirke olayı bende acayip ise yaradı evrim sakın birakma bak 86 kilo idim basladgımda 15 gunde tek sirke içerek 82 lere indim

Ne var 66 kıloyum.. napalım yanee... hem nıe gerı alıosun ıltıfatlarını.. vermem valla gerı Esrakomm

ya 3 saatir donusumluayak sallama nobeti yapiyoruz, ordek uyumuyor bi turlu, birde dertli dertli ninni soyluyor kendi kendine..siyiricam resmen, 9.30dan beri ayakta, gozlerini ortuyoruz ortuyle, onu kafasiyla siyirip cee der gibi guluyo sipa..

sirke olayı bende acayip ise yaradı evrim sakın birakma bak 86 kilo idim basladgımda 15 gunde tek sirke içerek 82 lere indim

demam yafrum.. bırakmam da, acaba bu nedene mı dayanıyor, meraktayım cunku ole bole deıl o bulantı.. cok mıymıy bı tıp degılımdır,ona ragmen zorlandım kendımı toplamaktan.. gece ıcmem olur bıter.. cunku bende ıkı kılo verdım onun sayesınde..

72 de cakili kaldim(aman napiim..esra hadi su boregi acta yiyelim yavrum, ben sahsen bayilirim kendisine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…