bigün banada zarif diyen biri çıkarmı acaba ahh ahhhh delikafadulden
epruuu maşallah defneye eviniz hayırlı olsunn
adaş kafama koca bi taş yedim sankimmm haftaya bi gün belirle geliyorummm salı hariç mucuk
ben de ne yapacağımı bilmiyordum,buldum.sabahları doktorum,öğleden sonra mehmet öz....tohtur olacam yakında alkisalkisalkis
Teşekkür ederim Esra'cım.. Aslında çok isterim ben de görüşmeyi, tüm günde evde yalnız olmak bana da koyuyor.. Kız bu yalancı kim oluyor anladım ben?
Ece seni biraz daha zorluyor anlaşılan.. Ben de zaten cesaret edemesem öyle atılmazdım ama bizimki - maşallah diyeyim- son zamanlardaki hal ve tavırlarıyla bana cesaret verdi.. Arada su kaçırdığı oluyor tabii.. mesela geçen gün öğlen 2.30dan akşam 7ye kadar mütemadiyen ağladı, uyuttum 15 dk sonra ağlayarak gene ağladı.. derken saatler boyunca kollarımda ben de helak oldum resmen.. mutlaka bir sıkıntısı vardı yavrunun ama ben de çok daraldım.. tek dileğim böyle zamanların üst üste gelmemesi.. yoksa imdat çığlığını basarım elbet :)
geldiğimde burda olun döverim :mymeka:
Kızlar aranızda geceleri bebeği odasında yatıran var mı? Ben 3 gün öncesine kadar sepetinde bizimle aynı odada yatıyordum ama artık sepete sığmamaya başladı.. Bir de sepetteki yatağı öyle profesyonel bir yatak değil.. Yastık gibi pamuktan doldurma yatak.. Kızım da artık büyüdüğü için kafasını, poposunu koyduğu yerlerde çukurluklar oluşuyor. Bu durum bana hiç sağlıklı gelmediğinden ben 3 gecedir odasında yatırıyorum.. Geceleri sesini duyuyorum, o konuda bir endişem yok ama Esrako'nun doktoru önermemiş diye içime kurt düştü şimdii.. ??
sirke olayı bende acayip ise yaradı evrim sakın birakma bak 86 kilo idim basladgımda 15 gunde tek sirke içerek 82 lere indim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?