2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamile olmayasin efrimmm, silada demis ya sefismeden yatmin diye; billincaltina yerlesmistir belkim:))))

Su boregıne bu kadar hırsla sarılırsan bıras zor be baba.. ama Allah buyuk, bak umudunu kesmeyesin ha... bır gercek var kı sen benım gonlumde bambaşkasın..
ne yanee bu zariflik zayıflıklamı alakalı yani nurdanıma tombuluma zarif derken zayıflığınımı kastediyodun :roflol:
Sanmam.. sos veremem.
puuu :mymeka:
aa sen ona devam ediyomusun ben iki gün içtim öyle kaldı sositososito
Esrakus gecmis olsun canim ya bi kontrole git istersen..
sağol balım
ya 3 saatir donusumluayak sallama nobeti yapiyoruz, ordek uyumuyor bi turlu, birde dertli dertli ninni soyluyor kendi kendine..siyiricam resmen, 9.30dan beri ayakta, gozlerini ortuyoruz ortuyle, onu kafasiyla siyirip cee der gibi guluyo sipa..
ne yani bütün gün hiçmi uyumadı akannehir
72 de cakili kaldim(aman napiim..esra hadi su boregi acta yiyelim yavrum, ben sahsen bayilirim kendisine..
açıcam ama bu aralar olmaz yaho biraz büyüsün yada birileri bakması gerek mümkün değil uzun sürer

teşekkür ederim Nurdan'cım..

Zayıflamak için sirke bal mı içiyoruz? Bende hiç zayıflama çabası yok.. Yaptığım tek şey iştahımı dizginlemeye çalışmak.. Yarın öbür gün işe başladığımda ne giyecem bilmiyorum.. zaten üniforma gibi hep aynı kıyafetlerle gezip duruyorum..yeni kıyafet alıyım desem, göbüklü halimle elim hiç birşeye gitmiyor, yakıştıramıyorum resmen kendime.. pöff..

Geceleri odasında yatırma konusuna dönersem.. Defne kusan bir bebek değil çok şükür, biraz da ondan cesaretlendim sanırım.. Doktoruma sorduğumda geceleri emmek için uyanıyorsa ayrı odada olması sizin için zor olabilir dedi.. Yani sanki bebeğe bir zararı olmaz da bana zor gelir gibi konuştu. Bense onun bel-omurga gelişimi açısından pamuk yatakta bu şekilde yatmasını istemiyorum..varsın zor olsun.. sesini duyduktan sonra bana koymaz yani.. bakalım, tuttuk bir yol.. bir de, daha da büyüdüğünde alışkanlıklarından vazgeçirmek daha zor olur gibi düşündüm. şimdiden odasında yatmaya alışsın dedim. Bayramda görüştüğüm bir arkadaşım şu anda 4 yaşında olan oğlunu 40 günlükken odasında yatırmaya başladığını söyleyince cesaret kazandım..

adaş tamamm ararım ben seni annem için söz veremem ama biraz zor bu aralar çok gelen giden oluyor antepten geldiler başsağlına gelenler oluyor ama ben gelirim epruu ilede haberleşirim

ben daha ayırmadım odasını ne bileyim çok zor geliyor kıyamıyorum gece onu yalnız bırakmak zor geliyor nedense
daha erken diye düşünüyorum ilkbaharda düşünüyorum heralde geç kalmış olmam??

atladanın evrimm hadi ya esrako diye atlamanı istiyordumm tuhh :)))
saka yahu nerde okadar kilo vereyim sirke ile birlikte birhafta dikat ettim yediklerime 1 kilo verdim bayram oncesi ama dikkat etmektenmi sirkedenmibilmiyorum
ve bu ara midemi kaynatmaya basladı sanki sirke hem unutum hemde titizlenmiyorum içeyim diyemide rahatsızlıgından sebep :)

aynı durum bizde de mevcut..çözemedim bi türlü niye yapıyor..her zaman yapmıyo ama..süt az geliyo diye mi yapıo dedim sağdım sütü yeterince var..yalancı meme olarak mı kullanmak istiyor dedim gene sağdım boş memeyi verdim yok gene yapıyor..neden neden acaba yaa..çözebilen varsa yardım istiyorum..

bak iyi oldu söylediğin..bizim dr.öle bi uyarı geçmedi.

yakından tanımak isterdim seni..çok tatlısınız hanfendii

aman başağrısı deme bana..sen git güzelim bi dr.a..en azından aklında soru işareti kalmaz..

Epruuuu..Defne sana benzemeye başlamış..maşallah maşallah..

Mert Efe ve Şevvale de maşallah..

Evrim...hakkaten Kuzy nin gülen bi fotosu yokmu?? varsa koysan...çok güzel çıkmışsınız ikinizde..

Nurdan geçmiş olsun Teoya..ben de bazen reflüden şüphelenmiyor değilim..gülerken aniden ağlamaya başlaması, sürekli kusması beni düşündürüyor...

bu arada bahsetmemiştim..3 aylık kalça usg çektirmiştik..ruzy çok hareketliydi zor bela çekti kadın..4mm lik bir problem var gibi görünüyor dedi ama emin olmam için tekrar bakmalıyız dedi..e malum bende de kalçaçıkığı geçmişi olduğundan iyice inandım..ertesigün tekrar detaylıca baktı..bişey çıkmadı ama tedbir olarak çift beze devam..6 aylık olunca tekrar bakılacaak..ama bir üniversite hastanesine gitsem mi bilemiyorum..

bizim gazı olduğunda yapıyor..gazını çıkarıp tekrar veriyorum alıyor..bir de karnı toksa ve emerek uyumak istiyorsa süt gelince kızınca yapıyor ama sen sağıp boşaltmışsın zaten..bilemedim..

Gyps, mutlaka doktora git kardeşim, başağrısı bu şakaya gelmez. Benim de stresten ve yorgunluktan ağrıyor zaman zaman..öksürük olmuyor..belağrısı elbette var..kocaman veletleri taşıyoruz kucağımızda napalım..

Ruzy'nin el ve ayak parmaklarında tırnak batması başladı.. Düz kesiyorum ama tombiklikten midir nedir kenarları şişip iltihap topladı.. geçiyor sonra yine oluyor..ama acımıyor sanırım..iltihaplı yere bastırdım acı belirtisi göstermedi..
Doktora gösyercem bi ilaç bişey versin..kulak pamuğuna alkol bandırıp o bölgeye sürüyorum ama..

sizlerde durum nedir??

Sataşma var hakim bey dutun bu gadını laelaelaelaelae

Maşallah size

herkese slm lar bayanlar ben daha yeni okudum bu siteyi bende agustos annesiyim benide aranıza alırsanız çok sevinirim
Hoşgeldin. Maşallah sanada 27 yaşında 3 çocuk annesiymişsin. 29 yaşındayım 1 tanesiyle baş edemiyorum Allah kolaylık versin
Doruk deliler gibi elini emiyor. Ağzını açtım baktım, köpek dişlerinin olması gereken yerler (alt çenede) bembeyaz. Yavrum sabahtan beri helak oldu. Sabahtan beri miyavlayıp duruyo.
Kıyamam Doruka.Bizim bıcırığada sağlık ocağı dru diş çıkarıyo olabilir demiş hatunların saldırısından korktuğumdan yazamamıştım naniknanik bende akşam eve gidince baktım kuzumun diş yerlerine evet beyazlaşmalar var bunlar belirtimi bilmiyorum tabi ama ellerimi yıkayıp yine saldırılardan korktuğumdan yıkama kısmını iyice vurguluyorum işaret parmağımı diş yerlerinde gezdirince yavrum keyiften şarkı söylemeye başladı resmen bu aralar huysuzlandığında yapıyorum bunu her dafasında çok hoşuna gidiyo ama inşallah diş çıkarmaz şimdiden salya filanda yok bol tükürük o kadar.

Maşallah güzel bakışlı Eceye.
merak edene, etmeyene... benden kısa özet...
bayramdan önceki hafta evimi taşıdım.. Avrupalı değilem artık.. Taşralı olduk gari.. Anadolu yakasına terfi ettik.
Güle güle otur .

Sende hoşgeldin inşallah alması gereken kiloyu alır yavrun.

Ebruska Keops kuzularınıza maşallah

Yavrum balgamdan çok rahatsız uyku durak yok bi bilen varsa el atsın lütfenn

Son düzenleme:
ALLAH BAGIŞLASIN CANIM BENİM MERAK ETTİM ŞİMDİ EN ÇOK BEBEK KİMDE VAR ACABA
kaydirigubbakcemile3
Topikte birkaç kişinin 2. çocuğu ama 3 çocuk kimsede yoktu şimdiye kadar. Rekor sende yani. Hay maşallah. 30 yaşındayım ve bu ilk bebeğim.

kestiğimiz kurbanda doğru dürüst yağ yoktu mami diyor seni kessek daha çok yağ çıkar tirbiyesiz
Ya kızma ama, komikmiş hakkaten:kedi:
Merhaba herkese..

Defne kızımızın son hallerini arz ederim..
Şu şaşkın halleri mest ediyor beni. Maşallah Defne kıza. Kocaman olmuş görmeyeli
akannehirakannehirakannehir
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle oturun yeni evinizde, sağlıkla, huzurla
birde uykuya dalmadan ağlama sendromumuz var o zaman uykusu geldiğini anlıyorum artık mafoldumben
Vah vaah, senin için büyük bir şok olmuştur tahmin edebiliyorum. Bizde 3 aydır var ve ben hala alışamadım:1no2:
Diğerlerini bilmem ama, baş ağrısı ihmale gelmez bence. Bende doğumdan tek kalan eklem ağrıları. Onlar da bir 6 ay kadar sürebilirmiş, o yüzden takmıyorum
bigün banada zarif diyen biri çıkarmı acaba ahh ahhhh delikafadulden
Aaa öyle deme, o tantuniye büyük bir zevkle sarılışındaki zerafet hala gözümün önündeopuyorumnanaktan
Bebek telsizin var mı? Yoksa almanı tavsiye ederim. Bende chicconunki var ve odada en ufak bir ses çıktığında çalışıyor alet. Allah korusun, tehlikeli bir durum olursa illa ki hırıltılar falan duyulur. Telsizin olursa farkedersin ama diğer odadan telsiz olmadan duyulmaz öyle bir ses.

Kızımın şimdilik kendine ait bir odası olmadığından yanımızda kalıyor. Bahara doğru taşınacağız bir terslik olmazsa. O zaman direkt kendi odasına yerleştireceğim. Zaten 6 aylık falan olacak
Sirke ve balın yanyana olduğunu düşünmek bile benim midemi bulandırıyorkafamçokkarıştı

Biz çocuk ortopedistine gitmiştik Ayçam. En doğru bilgiyi onlar veriyor. Araştır, mutlaka çocuk ortopedisti görsün. İçin rahat eder

Kızıma iltifatlarını esirgemeyen ve güle güle otur diyen herkese çok teşekkür ederim. Mercimekim, evet gitgide bana benzetiyorlar. Bence babasıyla benden tam karışım olmuş. Ama büyüdükçe bana benzeyen tarafları daha belirginleşmeye başladı Defne'nin. İlk doğduğunda kızımın lakabı babasına olan benzerliğinden ötürü Hilmisu idi :) Şimdilerde görenler bu Ebrusu olmaya başlamış diyorlar, çok keyifleniyorum :)

Burko'cum, bende de Chicco'nun telsizi var. Gün içinde hayat kurtarıcım. Geceleri odasında yatırmaya başladığım ilk iki gün telsizi de açık tuttum. Sonra baktım telsiz olmadan da duyabiliyorum. Telsizin açık olmasının ne zararı var ki dersen, gece uyurken başucumda manyetik alan oluşturan bir cihazın sürekli açık olması beni rahatsız etti. Dün gece de açmadım telsizi, gece etraf da sessiz olduğundan sesini gayet net duyabiliyorum. Hırıltılar seviyesinde olmasa da :)

slm bende zıpçıktı olabilirmiyim
bayadır yazamıyorum ama okuyorum bol bol kaç kere yazmak istedim site bozuk diye yazamadım bi sürü alıntı yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…