hatırladıklarım
sık sık uyanma meselesi
aynı durum herkes te olduğu gibi bende de var ilk taze burcu anlatmış sanki beni anlatıyo dedim okurken
cumartesi dr deydim sordum acıkıyo olabilir dedi ama bi neden daha söyledi bu bana çok mantıklı geldi yanında olduğumu hissetmek istiyomuş bende yanıma alıp uyutmayı denediğimde sanki daha iyi uyuduğunu farketim belki sizlerdede aynı mesele vardır diye yazıyorum
ne içtiysen ben de istiyorum beee.yarın işe başlıyorum merallerim bozukGeyiğin dibine nası furulur?? yenı kıtabım cıktı.. DNR larda 3. baskıda.. bı de benım ıcın kosturup alın su kıtabı sevabına.. Çesme deki butık otelımın bır tuglasını da sıs koyun.. olma mı??
elinde de fındık lahmacunla doğmamış mıydı snin toraman zaten?Ha bu arada ben de ek gıdaya gectım,
Kırcıcegınden bı dürüm soledım az once, üstüne de bi künefe, yedı yattı yavrum.. bu gece delıksız uyur herhal..
yerim sizin gibi zıptıçıktıları ben.çok güzel maşallah tefneye..duru bir kız olacakMerhaba herkese..
Evriş'imin "zıpçıktı"sı olaraktan fotolarımızla konuya girmek istirem :) Bu arada, yanlışlıkla enterladığım mesajımı editlemek zorunda kaldım.. anlarsınız ya :) az girince böyle acemileşiyor işte insan..
Defne kızımızın son hallerini arz ederim..
hoşbulduk canım.işe başlıyor muşsun hayırlı olsun.ben de başlıyorum yarın püüüevrimm çok guzelsiniz ana ogull
minik kelebelek sizede massalah resmi gordum eklenti yaptım ama uçtu her zamanki gibiii
melekcim sizede kocaman massallahh
elif hosgeldinnn
kısa süreliğene annelikten reddetsen mesala 6 ay falan olma mı?Anneme buradan bir daha sevgilerimi yolluyorum. 4-5 gündür 8 de uyuttuğum çocuğu "aaaa bunda uyuyacak göz mü var ayol" nidalarıyla 11 e kadar uyanık tutmayı başardı. Tracynin "yat kalk" ı anneminkinin yanında fısss diye sönüverdi. Zira annem, ayağında sallarken Doruk'u "aaaaa uyanık bu" diyerek ses etmeyen çocuğu kaldırmak suretiyle manyak etti. Gene kim uyuttu, tabii ki ben! Ama ekstradan 3 saat ve baş ağrıları eşliğinde! Annem de gelip koklaşmış oldu torunuyla.
sonunda taşındın demek güle güle oturun.benim de içim ezildi,gözümün önüne geldi halleriniz.keşke çalışmak zorunda olmasaydım da hep ben baksaydım bebeğime hatta yalnız olmayı tercih ederim.başaırısın korkma annenden de iyi hem de annesisin defnenin herşeyisin.merak edene, etmeyene... benden kısa özet...
bayramdan önceki hafta evimi taşıdım.. Avrupalı değilem artık.. Taşralı olduk gari.. Anadolu yakasına terfi ettik. Taşınma zor iş, heleki bebelerle hepten zor.. O taşınma günü kendimi pek bir sefil hissettim.. yavrumu da gariban.. öyleki, boş evde kamyonun eşyaları getimesini beklerken ayakta emzirmem mi desem, yoksa duvarları tın tın öten eşyasız bir odada yavrucağın oto koltuğunda uyumasına mı yansam.. içim per per perişan oldu.. ama çok şükür kazasız belasız atlattık durumu.. en çok Defne'nin hasta olmasından korktum, bir de evi yabancılamasından.. ikisi de olmadı çok şükür.. Taşınma sonrasında benim için değişen pek birşey olmadı.. gene dört duvar, gene dört duvar :))) en büyük değişiklik annemi azat etmem oldu.. artık kızımla başbaşayım evde..bu yalnız bakamama olayının bir sendroma dönüşmesinden korktum. artık kızım da eskiye nazaran daha uysal olduğu için tek başına bakmam lazım diyerekten kendime göre radikal bir atılım yaptım.
Kızım da bana epey alıştı ki, akşamları sıpa babasını bile yabancılar hale geldi :))) ben bu duruma çok güldüm, şayet sabahları gülücüklerle işe yolladığı babasını akşam yabancılaması bence gülünecek bir durumdu..
Bizde durumlar böyle.. Geçmişi okumaya çalıştım.. Hastalanan bebişlere çok geçmiş olsun.. Hepsi turp gibi olmuşlardır inşallah..
elleme yav ben elliyor muyumya adaşım üzümlü kekim
bu kadın sizi kekliyo :roflol:
henüz basılı bir kitabım yok,taş tabltlere yazıyorum uzun sürüyor,modası falan geçiyor tracyi bilmem ama benim nacizane fikrim yani neva da gözlemlediğim durum şudur.hem uykusu var uyumak istiyor hem oynamak istiyor.ya yeterince oyun dozu veriyorum yada uyaranın,sesin az olduğu daha sakin bir ortama götürüyorum ki bu da kendi odası oluyor genellikle.mesela komşya girdim 15 dk bakındı ortalığa büyük merakla dozunu aldı eve geldim kanepeye bıraktım anında sızdı maşallah.Yaaa ben de gelmek istiyorum ben de !!!
Gypsy'm bizimki de illaki ağlayarak uyuyor.. Daha ağlamadan uyuduğuna şahit olmadım.. Tracy'nin bu konuya yaklaşımına katılıyorum ama.. Uykusu var, ama uykuya dalamadığı için huzursuz olduğundan ağlıyorlarmış.. Hatta Defne bazen kafasını sağa sola çevirip duruyor o uykuya dalma çabalarında.. Ben de bunu biz büyüklerin yatakta bir sağa bir sola dönmemize benzetiyorum.. Bir şeyi farkettim, ağlarken ninni söyleyince susuyor.. sanırım buna alıştırdım onu :)
zaaarifimmmm benim en kocemeanından zarifimbigün banada zarif diyen biri çıkarmı acaba ahh ahhhh delikafadulden
esram biliyorsun neva neredeyse doğduğundan beri odasında yatıyor.zaten ağladığında anında yanına ışınlanıyorum.çok huzursuz olduğıu zamanlarda sarılıp uyutuyorum 1-2 saat beraber .çalışacağım için hep o iç güdüyle erkenden girdim bu işlere.huysuz bir çocuk olmasın da bakan kişi iyi baksın iyi davransın ona diyeben daha ayırmadım odasını ne bileyim çok zor geliyor kıyamıyorum gece onu yalnız bırakmak zor geliyor nedense
daha erken diye düşünüyorum ilkbaharda düşünüyorum heralde geç kalmış olmam??
doğuştan nevnın iki ayak başparmağı batık gibi eliyor bana doktora gösterdim parmak yapısından çok dar küt burun yakkabı giydirmeyin dedi.Ruzy'nin el ve ayak parmaklarında tırnak batması başladı.. Düz kesiyorum ama tombiklikten midir nedir kenarları şişip iltihap topladı.. geçiyor sonra yine oluyor..ama acımıyor sanırım..iltihaplı yere bastırdım acı belirtisi göstermedi..
Doktora gösyercem bi ilaç bişey versin..kulak pamuğuna alkol bandırıp o bölgeye sürüyorum ama..
sizlerde durum nedir??
amaaannnn bütün alıntılarım gitti çöpe
fotoları gördüm hepsi birbirinden güzel evrim ve kuzy ile olan fotoya bayıldım
mucize gadın gelmiş hoş gelmiş salifonun pipisinin yarısını kestirmşte gelmiş geçmiş olsun hayırlı olsun
amann başka ne yazcaktım haa
burkom kolay gelsin kpss kararınıdestekliyorum
elifim teşekkür ederim cevabın için birkaç kişi öğrtmenlere iyi davranıldığını ama asker eşi olunca iş değiştiğini söyledide merak ettim
berat uyandı ben kaçtım oda evap yazma pe şinde çünkü
perim hepinizi
ö
bide şu muhabbetleri ben yakasammafoldumben
Al bakıyorum , çekde sende kurtul bende der gibi Neva yerim onu parça pinçikde edebilirim.
hayırlısı olsun canım anladığım kadarıyla eşyalı orada evler.sıca oluyordur inşallah.sabahtan beri oku oku anca bitirdim yazamadim sora disari ciktik vs vs//
bı ev baktık cok guzel ama evde halı yok esahıbı halı almıomus bıde bulasık mak yok burda oyle bı kultur yok ondan bulasık mak yerıne mutfakta oraya camasır mak koyuyolar ısın garıbı banyoyada tesısat koymuyolar. bakalım evsahıbıyle goruscekler halıyıyla bulaısk mak ısını ok lerse gecıcem yenı eve bbegendım cok.
sanırım ece artık sepetınde yatmak ıstemıo gece sık sık uyandı karnı tok olmasına ragmen ... vede yanıma koyup daldırdıgımda uyudu kesıntısız sımdıde buna dadanır yanımda yatmaya ondan almıycam bakalım nekadar surcek eger bu hafta full boyle devam ederse karyola alırım halbuse sepetı buyuk
bizdede var batik ayak parnaklarinin tirnagi..gecen gun kizarmisti baya, fucidin krem surdum mikrop kaptiysa diye..doktora soyledim, tirnagi acmaya camlisin dedi kendi tirnaginizla, alkollede temizleyin kenarlarini dedi..Ruzy'nin el ve ayak parmaklarında tırnak batması başladı.. Düz kesiyorum ama tombiklikten midir nedir kenarları şişip iltihap topladı.. geçiyor sonra yine oluyor..ama acımıyor sanırım..iltihaplı yere bastırdım acı belirtisi göstermedi..
Doktora gösyercem bi ilaç bişey versin..kulak pamuğuna alkol bandırıp o bölgeye sürüyorum ama..
sizlerde durum nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?