2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hatırladıklarım
sık sık uyanma meselesi
aynı durum herkes te olduğu gibi bende de var ilk taze burcu anlatmış sanki beni anlatıyo dedim okurken
cumartesi dr deydim sordum acıkıyo olabilir dedi ama bi neden daha söyledi bu bana çok mantıklı geldi yanında olduğumu hissetmek istiyomuş bende yanıma alıp uyutmayı denediğimde sanki daha iyi uyuduğunu farketim belki sizlerdede aynı mesele vardır diye yazıyorum

amanın, onu yapma derim Seda! Başını alamazsın sonra...

amaaannnn bütün alıntılarım gitti çöpe
fotoları gördüm hepsi birbirinden güzel evrim ve kuzy ile olan fotoya bayıldım
mucize gadın gelmiş hoş gelmiş salifonun pipisinin yarısını kestirmşte gelmiş geçmiş olsun hayırlı olsun
amann başka ne yazcaktım haa
burkom kolay gelsin kpss kararınıdestekliyorum
elifim teşekkür ederim cevabın için birkaç kişi öğrtmenlere iyi davranıldığını ama asker eşi olunca iş değiştiğini söyledide merak ettim
berat uyandı ben kaçtım oda evap yazma pe şinde çünkü
perim hepinizi
ö
bide şu muhabbetleri ben yakasammafoldumben

ne içtiysen ben de istiyorum beee.yarın işe başlıyorum merallerim bozuk
Ha bu arada ben de ek gıdaya gectım,

Kırcıcegınden bı dürüm soledım az once, üstüne de bi künefe, yedı yattı yavrum.. bu gece delıksız uyur herhal..
elinde de fındık lahmacunla doğmamış mıydı snin toraman zaten?
yerim sizin gibi zıptıçıktıları ben.çok güzel maşallah tefneye..duru bir kız olacak
evrimm çok guzelsiniz ana ogull

minik kelebelek sizede massalah resmi gordum eklenti yaptım ama uçtu her zamanki gibiii
melekcim sizede kocaman massallahh

elif hosgeldinnn
hoşbulduk canım.işe başlıyor muşsun hayırlı olsun.ben de başlıyorum yarın püüü
kısa süreliğene annelikten reddetsen mesala 6 ay falan olma mı?
sonunda taşındın demek güle güle oturun.benim de içim ezildi,gözümün önüne geldi halleriniz.keşke çalışmak zorunda olmasaydım da hep ben baksaydım bebeğime hatta yalnız olmayı tercih ederim.başaırısın korkma annenden de iyi hem de annesisin defnenin herşeyisin.
ya adaşım üzümlü kekim
bu kadın sizi kekliyo :roflol:
elleme yav ben elliyor muyum
henüz basılı bir kitabım yok,taş tabltlere yazıyorum uzun sürüyor,modası falan geçiyor tracyi bilmem ama benim nacizane fikrim yani neva da gözlemlediğim durum şudur.hem uykusu var uyumak istiyor hem oynamak istiyor.ya yeterince oyun dozu veriyorum yada uyaranın,sesin az olduğu daha sakin bir ortama götürüyorum ki bu da kendi odası oluyor genellikle.mesela komşya girdim 15 dk bakındı ortalığa büyük merakla dozunu aldı eve geldim kanepeye bıraktım anında sızdı maşallah.
bigün banada zarif diyen biri çıkarmı acaba ahh ahhhh delikafadulden
zaaarifimmmm benim en kocemeanından zarifim
ben daha ayırmadım odasını ne bileyim çok zor geliyor kıyamıyorum gece onu yalnız bırakmak zor geliyor nedense
daha erken diye düşünüyorum ilkbaharda düşünüyorum heralde geç kalmış olmam??
esram biliyorsun neva neredeyse doğduğundan beri odasında yatıyor.zaten ağladığında anında yanına ışınlanıyorum.çok huzursuz olduğıu zamanlarda sarılıp uyutuyorum 1-2 saat beraber .çalışacağım için hep o iç güdüyle erkenden girdim bu işlere.huysuz bir çocuk olmasın da bakan kişi iyi baksın iyi davransın ona diye
doğuştan nevnın iki ayak başparmağı batık gibi eliyor bana doktora gösterdim parmak yapısından çok dar küt burun yakkabı giydirmeyin dedi.

evroşum bişey değil canım..ben de giriyorum eski muhabbetleri özlediğimden ama nerdeeee

dün gece bıcıbıcıdan sonra

bu da yeni dönencemiz.Eskişehir'de çok sevdiğim çocuk market var oradan aldım ve başka şeyler de aldım büyük şehir başka tabi.işe başlayacağım kendimi bi halt alamamışken tatilde her gittiğimiz şehirden her durduğumuz yerden neva'ya alışveriş yaptık.kendini salan çocuklu kadınlardan olmaktan korkuyorum.düzelir miyim acaba?

sabahtan beri oku oku anca bitirdim yazamadim sora disari ciktik vs vs//

bı ev baktık cok guzel ama evde halı yok esahıbı halı almıomus bıde bulasık mak yok burda oyle bı kultur yok ondan bulasık mak yerıne mutfakta oraya camasır mak koyuyolar ısın garıbı banyoyada tesısat koymuyolar. bakalım evsahıbıyle goruscekler halıyıyla bulaısk mak ısını ok lerse gecıcem yenı eve bbegendım cok.

sanırım ece artık sepetınde yatmak ıstemıo gece sık sık uyandı karnı tok olmasına ragmen ... vede yanıma koyup daldırdıgımda uyudu kesıntısız sımdıde buna dadanır yanımda yatmaya ondan almıycam bakalım nekadar surcek eger bu hafta full boyle devam ederse karyola alırım halbuse sepetı buyuk

defne denız ck seker ve sana cok benzıo masallah. nıye mamaya gectıgımızı sormussun ece buay 300 gr almıs ondan ek gıdaya basladık. mama sadece gece ogunu yanı yatmadan once verıyorum 30-40 cc ama ondan sonrada emıo

nevanın donencesıde hayırlı olsun cok guzelmıs. ne olcak bu kızların sacları ya oglanların onlardan cok sacı var toka bile tutmuyo..
ıns ıs donemını sende nevada kolay atlatırsınız canım

kendımı cıkolata yemekten alıkoyamıyorum bı turlu bırı bana dur demeli emrahta gobegıme takmıs durumda artık nezaman kuculcek dıyıp duruo ben zaten takıgım o benden takık :) bıtek gobegın var baska bısı yok dıo

hayırlısı olsun canım anladığım kadarıyla eşyalı orada evler.sıca oluyordur inşallah.

bu kız seni çok fena deniyor..sanırım sabah kalıp bugün ne yapsam da annemi delirtsem diyor.prensipli hanım

nubynim +6 aylık olan emzıgını aldım yınede almıo erken bırakıo emzıgı halbukı alsa cabuk uyur sadece uykuya gecerken alsın ıstıorum

elifim evler mobılyalı kıralanıo dogalgaz herseyden ucuz ve normalde sıcak olması gerek ama suan oturdugumuz ev sıcak olmuyodu takvıye elektrıklı radyator acıoruz kombı sonda yanıo anca sıcak oldu ama kımse kombıyı sonda yakmaz bu havada. bıde bulasık mak kulturu yok ı ondan en lux evlerde bıle tesısatı yok. ben bu eve aldırdım hamileyken ıı oldu bakalım artık

dide , ece oyleki neye alısırsa ve hoslanırsa dıretıo savasıo benle . ve parmagında oynatmaya calısıyo 62.5 cmlik boyuyla . bılmem anlatabıldımmı ondan su uyku kousunda ben onla savasıorum

bizdede var batik ayak parnaklarinin tirnagi..gecen gun kizarmisti baya, fucidin krem surdum mikrop kaptiysa diye..doktora soyledim, tirnagi acmaya camlisin dedi kendi tirnaginizla, alkollede temizleyin kenarlarini dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…