Teşekkür ederim Dide'm benim.. Taşındık sonunda.. Bir ara hiç taşınamayacakmışız gibime geliyordu, zira çok uzamıştı bizim hikaye.. Çalışmak konusunda, kızım sayesinde hiç gözümde yok aslında çalışmak.. keşke diyorum şöyle 2 yaşına kadar izin verseler.. en azından 2 yaşındaki bir çocuk bakıcısının ona nasıl davrandığını anlatabilir. ama bizimkiler daha çok küçük.. benim iznim ocak ortasında bitiyor ama ben biraz daha uzatmak istiyorum. teklifi müdürüme sundum bakalım nasıl değerlendirecek. tabii, evden destek olmaya çalışırım dedim..
tracy çılgınlığına gelirsek.. yavrucum biz senin kıvamına gelebilmek için bir tracy gacısının aklına uyduk.. yazaydın bir kitap, kimse tracy mracy tanımazdı aramızda, bilesin :) (bu arada bu kadıncağız 5 sene önce hakkın rahmetine kavuşmuş).. uyku öncesinde uyaran dozunu tam yükleme mantığını çok tuttum, akıllı kadınsın valla.. biz bilmiyoruz bu işin psikolojik altyapısını tatlım, ancak kitaplarla adam olmaya çalışıyoruz işte..
Maşallah Neva'mıza.. Cin gibi gerçekten.. Allah nazarlardan saklasın.. tokasını da yirim
off ya hala çözemedi,m devam maması ne kaşık maması ne bunlar yerine evde kendimiz bişeyler yapamıyor muyuz aman yalnız ve cehal olmak çok kötü
off ya hala çözemedi,m devam maması ne kaşık maması ne bunlar yerine evde kendimiz bişeyler yapamıyor muyuz aman yalnız ve cehal olmak çok kötü
evrosum rıca ederım nacizane ogrendıklerımı paylastım umarım sana fıkır vermiştir
babyim bi sorum daha var meyve suyuna başladığımız gün bu muhsllebi ve yoğurda ve mamayada mı başlıyacaz
Yanlış anlayan olmuş mudur bilmiyorum ama ben geyik yapıyordum be yafrum.. sıkma canını yani.. sonuçta hiçbirimiz tracy'nin veya bir başka yazarın avukatı değiliz :)) kitabı kim yazmış olursa olsun bence de hiçbir çocuk kitap gibi yetiştirilmemeli.. Senin de dediğin gibi her çocuğun doğası farklı, çocuğu kitap gibi yapalım derken mundar ederiz mazallah.. benim tek derdim, çocuğumu anlayabilmek ve onun ihtiyaçlarına cevap verebilmek.. eminim tüm annelerin de bundan başka kaygısı yoktur..epruşçum ne kıvamı be yavrum sadece tek kitaba bağlı kalmak bana doğrugelmiyr.her bebek farklı çünkü.o sebebpten.neyse yanlış anlaşılmak istemem kapayalım gitsin
ebru ece artik yatak odasina girince mizmizlanmaya baslio daha dogrusu aglio kundaklayana kadar yikio ortaligi.. ama uykusuda var sallasam on saat sallatcn kendini sonra uyuycak ama simdi daha erken dalıo nezaman aglamıycak sevcek uykuyu bılmıyorum bı yerde hata yaptım sanırım artık hoslanmıo uykuya gıtmekten kucagımdayken daha anlıo halbuki uykusu varken goturuyorum ..yat kalk cok yapmıoruz artık kucagımda pek susmuyo sallıorum kucagımda yanı bıraksam kucagımdada uyuycak ayagımdada ama yataga kendi basına yatmak ıstemıo ınatlasıo sımdı ben onla ınatlasmasam sallasam sureklı sallatır bukadar cabam bosa gıder aglatmayada kıyamıyorum uykudan soguyacak ..gecelrrı 2 kez kalkan cocuk nerdeyse saat basu uyanıo artık şaştım kaldım
kızlar 0-6 ay arası bebege su .çirmeme hakkında ne düşünüyorsunuz
kızlar 0-6 ay arası bebege su .çirmeme hakkında ne düşünüyorsunuz
maşallah mert efeye..
antibiyotik girşimi krizle sonuçlandı... elveda kk...
Ruzy'nin el ve ayak parmaklarında tırnak batması başladı.. Düz kesiyorum ama tombiklikten midir nedir kenarları şişip iltihap topladı.. geçiyor sonra yine oluyor..ama acımıyor sanırım..iltihaplı yere bastırdım acı belirtisi göstermedi..
Doktora gösyercem bi ilaç bişey versin..kulak pamuğuna alkol bandırıp o bölgeye sürüyorum ama..
sizlerde durum nedir??
tokasını, dantelli taytını yirimdün gece bıcıbıcıdan sonraRL]
tutup çekiştiriyormu eşeğini yalamak için :))kızım oyun halısını cok sevıyo encokta tepesındekı eşşeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?