2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

epruşçum ne kıvamı be yavrum sadece tek kitaba bağlı kalmak bana doğrugelmiyr.her bebek farklı çünkü.o sebebpten.neyse yanlış anlaşılmak istemem kapayalım gitsin

off ya hala çözemedi,m devam maması ne kaşık maması ne bunlar yerine evde kendimiz bişeyler yapamıyor muyuz aman yalnız ve cehal olmak çok kötü

ebru ece artik yatak odasina girince mizmizlanmaya baslio daha dogrusu aglio kundaklayana kadar yikio ortaligi.. ama uykusuda var sallasam on saat sallatcn kendini sonra uyuycak ama simdi daha erken dalıo nezaman aglamıycak sevcek uykuyu bılmıyorum bı yerde hata yaptım sanırım artık hoslanmıo uykuya gıtmekten kucagımdayken daha anlıo halbuki uykusu varken goturuyorum ..yat kalk cok yapmıoruz artık kucagımda pek susmuyo sallıorum kucagımda yanı bıraksam kucagımdada uyuycak ayagımdada ama yataga kendi basına yatmak ıstemıo ınatlasıo sımdı ben onla ınatlasmasam sallasam sureklı sallatır bukadar cabam bosa gıder aglatmayada kıyamıyorum uykudan soguyacak ..gecelrrı 2 kez kalkan cocuk nerdeyse saat basu uyanıo artık şaştım kaldım

off ya hala çözemedi,m devam maması ne kaşık maması ne bunlar yerine evde kendimiz bişeyler yapamıyor muyuz aman yalnız ve cehal olmak çok kötü

kasık mamalarının markalarını yazdım ya sadece ondan vercen ama o kasık mamaları ınek sutu proeını ıcerıo ondan sakıncalı olbılır. devam mamasıda su emmeyen doymayan cocuklara verılen aptamıl tarzı.

soylemem o ki bız uykuya gıdınce odadan aglama sesleri gelıo sankı eceyı pataklıomusum gıbı acaba kesılcekmı bu sesler..ilk gunler daha cok aglıodu sımdı gıtgıde azaldı gıbı bıde bugun gordum ben tam kapıdan cıkarken kapının sesıne uyandı ama kafasını cevırıp tekrar uyudu kendı kendıne dalması ıcın ııde oluyo esasen

evde kendımızın yaptıgı pirinununu pişirip devam maması katıp yedirmek . sebze corbasıda meyvede evde yapılıo sonucta

babyim bi sorum daha var meyve suyuna başladığımız gün bu muhsllebi ve yoğurda ve mamayada mı başlıyacaz

genelde baslamayın yavas yavas baslayın dıolar ama ben gunduz elma suyu gecede uykudan once mama verdim . beratı gozlemle elma suyuna tepkisi ne ona gore ver canım.ben eceye ıhlamur verıodum meyve yalatıodum cok heycanlanıodu baktım elmayı yaladı yuttu mamayıda denedim simdilik problem yok cocukla alakalı sanırım her durum bide alerji riski var ondan gzlemlek gerek bebbisin vucudunu

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
evros, badibade, Ebrar06, Ebruska

bu ne ya misafir daha çok gıcık oldum
kise bişi de yazmıyo

evrim esra elif pervin nurdan hep gece gelyosunuz muhabeetlere beni almamak içinm demi
bi gece beklycem diyorum sz olmuuyorsunuz yada benim gözler uykuya yenik düşüyo
ama karalıyım yakalıcam bi gece sizi

epruşçum ne kıvamı be yavrum sadece tek kitaba bağlı kalmak bana doğrugelmiyr.her bebek farklı çünkü.o sebebpten.neyse yanlış anlaşılmak istemem kapayalım gitsin
Yanlış anlayan olmuş mudur bilmiyorum ama ben geyik yapıyordum be yafrum.. sıkma canını yani.. sonuçta hiçbirimiz tracy'nin veya bir başka yazarın avukatı değiliz :)) kitabı kim yazmış olursa olsun bence de hiçbir çocuk kitap gibi yetiştirilmemeli.. Senin de dediğin gibi her çocuğun doğası farklı, çocuğu kitap gibi yapalım derken mundar ederiz mazallah.. benim tek derdim, çocuğumu anlayabilmek ve onun ihtiyaçlarına cevap verebilmek.. eminim tüm annelerin de bundan başka kaygısı yoktur..

Pervin, ben kundaklamayı hiç beceremedim. Defne baştan beri reddetti kundaklanmayı. Belki ilk doğduğu günlerde denemiş olsaydım farklı olurdu, kimbilir.. Ece de senin kurmaya çalıştığın yeni düzene biraz direnç gösteriyor olabilir. belki de bu yüzden huzursuzdur. Defne de bazı günler melek gibi oluyor bazen de tam tersine her denememi reddediyor. Bugün ben onu hep babasına satıp ev işleriyle ilgilendim. O da buna alışkın olmadığı için bugün beni her zamankinden daha fazla yordu. Şundan artık eminim ki benim kızım onunla ilgilenmemi çok istiyor ve ben ne zaman onu ihmal etsem bundan rahatsız olduğunu bir şekilde belli ediyor. Yatır kaldır meselesinde ben de anlatılanı tıpa tıp uygulamıyorum. yaptığım tek şey kucağımda da olsa sallamadan sakinleştirmeye çalışmak. Gerçi bu emeklerimi yarın öbür gün bakıcısı çarçur eder mi o da ayrı mesele..

kızlar 0-6 ay arası bebege su .çirmeme hakkında ne düşünüyorsunuz

Ben doktora sormuştum, sadece anne sütüyle (veya formül sütle) beslenen bebeklere su içirilmesi gerekmezmiş. Kaşık maması alan bebeklere verilirmiş su. Sanırım mantığı da şu; anne sütü veya ona yakın mamalar (biberon maması veya formül süt de deniliyor) bebeğin sıvı ihtiyacını karşılayacak miktarda su içeriyor. Ancak kaşık mamaları katı esaslı olduğu için bebeğin sıvı ihtiyacını karşılamak için su takviyesi gerekiyor. Ben su verme konusunu farklı zamanlarda ısrarla sorunca doktor sonunda "isterseniz verin ama bu onun kilo almasını yavaşlatır, midesine giren su kadar süt alımı düşer" demişti..

Gülistan maşallah m.akife çok tatlu bahriyelim

Nevin Çağan'da aynen böyle yalanıyor maşallah size

Evriş çok tatlısınız ana-oğul maşallah

maşallah mert efeye..

antibiyotik girşimi krizle sonuçlandı... elveda kk...

hayırlı olsun sünnetiniz maşallah

nazar ve incibilge,hoşgeldiniz arkadaşlar

ÇAğan'ında ayak baş parmagında oluyor ihtihap çok dikkat ediyorum keserken yinede oluyor ... bende bastırdım ağrısı olmadı
birşeysürmüyorum kendiliğinden geçiyor sonra tekrar oluyor tıpkı benim batıklar gibi

dün gece bıcıbıcıdan sonraRL]
tokasını, dantelli taytını yirim
güle güle oynasın dönencesinde

kızım oyun halısını cok sevıyo encokta tepesındekı eşşeği
tutup çekiştiriyormu eşeğini yalamak için :))
maşallah Şevval'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…