2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gyps Esra
benimde belim sırtım çooook ağrıyor, ara ara başımda ağrıyor minosetle geçiyor şükür

Çağan'a çıngıraklı patik ve eldiven oyuncak aldım
şimdilik sadece patiklerini sevdi
amacım gündüzleri kucakta değilde uzandıgı yerde oyunlarla oyalamak
dönenceden sıkıldı artık 10 dk bile oynamıyor
çok yoruyor beni belim ağrıyor gündüzleri çok az uyuyor
Ece gibi oldu ayakta emzirmeyi bıraktım çok şükür memede uyuyor 1 saat kadar
memeyi bırakınca yatagına 5 dk sonra uyanıyor ağlayarak öyle bir ağlıyorki susturamıyorum
uykuusnda korkuyor galiba

Çağan'ın yüzünde ensesinde el parmak aralarında kızarıklıklar var
geçen ay drun verdiği kremi ensesine sürüyorum sadece yüzüne sürme demişti
parmaklarınıda emdiği için sürmüyorum
egzamadır diye 1 aydır domates yemiyorum egzamayı azdırırmış (yazın yaptıgım konserve domatesi)
1 hafta çikolata ve yumurtada yemedim geçmedi
varmı sizin bebişlerde kızarıklık ?

DıDO, EBRU çok tatlı sizin bu sıpalar yaf! Hele o tokaya bayıldm :) Sanki saç var da :)))

Doruk da zaman zaman ayakta emmek istiyor. DÜn çok huysuzdu, kucağımda emmek istemedi, bugün de huysuzdu ama kuzu kuzu emdi. Ne iş anlamadım. "Aferin oğlum, maşallah sana" dedim. Ama ağız gelişimi konusunda ısrarlıyım, deliler gibi kaşınıyor. Ben de ellerimi iyice yıkayıp arada ağzına sokuyorum, mest oluyor sıpa. Şu jellerden alsam mı, diye düşünüyorum.

BABY verdiğin bilgiler ve linkler için çok teşekürler, çoğu soruma cevap buldum. a.s.

Sabah kalktığımda baş ağrısından çıldırıyordum. Parol falan kesmeyecekti, mecburen dolorex içtim. Kahvaltıdan sonra hafiflemeseydi babama iğne yaptırtacaktım. o derece kötüydü, neden bilmem...

Çağan da bazen memeyi bırakıp elini emiyoe deli ediyor beni
bazende aç oldugu halede sinirden almıyor memeyi kasıyor vücudunu
çok artist istediği anda olacak olmayınca bana ne almam diyor sanki

hamile olmayasin efrimmm, silada demis ya sefismeden yatmin diye; billincaltina yerlesmistir belkim:))))

Yazmayacaktım ama 5 gun once cıft cızgıyı gordum.. ıcımde bı heyecan var.. beklemıyorum aslında ama oldu artık.. hamıle olma fıkrı tekrar mutlu ettı benı, bakalım cınsıyetıne kadar ayaklar havada gezerız yıne..

Evrim...hakkaten Kuzy nin gülen bi fotosu yokmu?? varsa koysan...çok güzel çıkmışsınız ikinizde..

Yaf mercümek facım... kac kere koydum cocugumun şaklaban fotosunu.. gosunusden kacmıs sanırımm :1ninca:

Bısım doktor batıcon surun demıstı.. kendımde de kullanıyorum.. gecırıyor hemen.

Nadaşım benım, osledım senı, daha sık ceee e yap bıse lüffen.

Ben de emrahın senın gobegıne takılmasına takıkım artık.. nolcek şimdi??

Sisin bıcı bıcınızı yerim.. bır de sırma saclarını zar zor tutturdugun tokasını.. sıkmıyor mu o toka saclarını :)) Ozy gordu fotoyu.. Aaaa muhtesem Neva mı bu dıyor :))) artık Neva mın adı tek basına gecmez oldu.. muhtesemmmm Neva... cocukta yok yok, cebir var, kara kusak var.. bis daa salyamızı daha ne kadar cok cıkartabılırıs oralardayıss mafoldumben

Pasaklı Nacıyelık konusunda dusuncem; Duzelecegını sanmam.. heeee ne saman o kıloları ferdın, o saman bacım..

kızım oyun halısını cok sevıyo encokta tepesındekı eşşeği

Allamm yaaaa.. maşallahh kuzuyaaa

Bırbırınısın üstüne düşmekten sis o gözü kör etmişsinis sanırımm.. fırtladı mı göslerınız neaaaa akannehir.. üst üste yasamak adamı bak kör de ediyormuş..

evrim esra elif pervin nurdan hep gece gelyosunuz muhabeetlere beni almamak içinm demi
bi gece beklycem diyorum sz olmuuyorsunuz yada benim gözler uykuya yenik düşüyo
ama karalıyım yakalıcam bi gece sizi

Ahh annemm ahh.. can cıkar huy cıkmaz, can cıkmayan bedenden umut cıkmaz, gelın canlar bır olalım.. canım cancağazım Allah buyuk beaaa.

O bas agrısı arada benı de yokluyor bacım.. veee malesef kı sadece dolorex ıle gecıyor.. kı bu ılac emzıren anneler ıcın C kategorısınde.. ama annesi ıptal bır cocugun ona verecegı zarar daha cok dıye dusunurekten ıcıyorum bole durumlarda.. yoksa gıttıkce azıyor da azıyor...

buharmakinasını 5-6 saat çalışıtırınca oda sisli oluyor :)
yatak nemleniyor : ))

Yok artık dıyorumm.. baba ucak motoru mu takılı sisin buhar makınesinde??

Çağan da bazen memeyi bırakıp elini emiyoe deli ediyor beni
bazende aç oldugu halede sinirden almıyor memeyi kasıyor vücudunu
çok artist istediği anda olacak olmayınca bana ne almam diyor sanki

Vayy yavrum beaa.. adama bak adamaaaa... Kuzy de ole.. o el herseyın ustunde.. adamı ne anne memesı ne de emzık kesıyor.. o kadar datlu bu el..

Yok artık dıyorumm.. baba ucak motoru mu takılı sisin buhar makınesinde??
hehe cidden sisli oluyor
odanın kapısını kapalı unutunca : )

Vayy yavrum beaa.. adama bak adamaaaa... Kuzy de ole.. o el herseyın ustunde.. adamı ne anne memesı ne de emzık kesıyor.. o kadar datlu bu el..

küçük herif benimki
bal akıyo ellerinde onu yalıyolar

Bu saatte neden buradayım?CADIARZUHmmm... Çok akıllı kocamla kaynanamın dolaptaki son sütümü uyumuyor diye Buse'ye içirmeleri sonucu süt pompalamak için mi? Yok daha nelerklava:klava:klava:

GÜNAYDIIIN ...

hehe cidden sisli oluyor
odanın kapısını kapalı unutunca : )

Hangi buhar makinesi bu bacım?

Bu saatte neden buradayım?CADIARZUHmmm... Çok akıllı kocamla kaynanamın dolaptaki son sütümü uyumuyor diye Buse'ye içirmeleri sonucu süt pompalamak için mi? Yok daha nelerklava:klava:klava:
Cumartesi pazar sağamıyomusun burcu birde eğer okulda sağabilsen hiç sıkıntı çekmezsin. Allah kolaylık versin. çalışıyo olmanın kuzuları özlemenin dışındaki tek dezavantajı bu iş galiba.

Unutmadan çift çizgi olayını yemezler Evrim bacım.Eğer sende çift çıktıysa bende de 3 çıktı derim var mı arttıran laelaelaelaelae

günaydın herkese, nevinin dileklerine yürekten katılıyorum...

biz yine işteyiz kızımla off annem gelsin artık....

didooo başladınmı işe????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…