buharmakinasını 5-6 saat çalışıtırınca oda sisli oluyor :)
yatak nemleniyor : ))
yok artık??? :bbo:
hamile olmayasin efrimmm, silada demis ya sefismeden yatmin diye; billincaltina yerlesmistir belkim:))))
Evrim...hakkaten Kuzy nin gülen bi fotosu yokmu?? varsa koysan...çok güzel çıkmışsınız ikinizde..
Ruzy'nin el ve ayak parmaklarında tırnak batması başladı.. Düz kesiyorum ama tombiklikten midir nedir kenarları şişip iltihap topladı.. geçiyor sonra yine oluyor..ama acımıyor sanırım..iltihaplı yere bastırdım acı belirtisi göstermedi..
Doktora gösyercem bi ilaç bişey versin..kulak pamuğuna alkol bandırıp o bölgeye sürüyorum ama..
sizlerde durum nedir??
amaaannnn bütün alıntılarım gitti çöpe
fotoları gördüm hepsi birbirinden güzel evrim ve kuzy ile olan fotoya bayıldım
mucize gadın gelmiş hoş gelmiş salifonun pipisinin yarısını kestirmşte gelmiş geçmiş olsun hayırlı olsun
amann başka ne yazcaktım haa
burkom kolay gelsin kpss kararınıdestekliyorum
elifim teşekkür ederim cevabın için birkaç kişi öğrtmenlere iyi davranıldığını ama asker eşi olunca iş değiştiğini söyledide merak ettim
berat uyandı ben kaçtım oda evap yazma pe şinde çünkü
perim hepinizi
ö
bide şu muhabbetleri ben yakasammafoldumben
kendımı cıkolata yemekten alıkoyamıyorum bı turlu bırı bana dur demeli emrahta gobegıme takmıs durumda artık nezaman kuculcek dıyıp duruo ben zaten takıgım o benden takık :) bıtek gobegın var baska bısı yok dıo
dün gece bıcıbıcıdan sonra
bu da yeni dönencemiz.Eskişehir'de çok sevdiğim çocuk market var oradan aldım ve başka şeyler de aldım büyük şehir başka tabi.işe başlayacağım kendimi bi halt alamamışken tatilde her gittiğimiz şehirden her durduğumuz yerden neva'ya alışveriş yaptık.kendini salan çocuklu kadınlardan olmaktan korkuyorum.düzelir miyim acaba?
kızım oyun halısını cok sevıyo encokta tepesındekı eşşeği
ama yınede Allah tan biss kocamlann birbirimizi cok sefiyosda sorun olmuyııı pek göbek falan.ıhhm efrim ne derdi,cok düşüyos birbirimizee,hiç inmiyoss,hep üst üstte yasamaktan bi hal olduk.napalım gözü kör bi aşk yaşıyos işte kaydirigubbakcemile2
evrim esra elif pervin nurdan hep gece gelyosunuz muhabeetlere beni almamak içinm demi
bi gece beklycem diyorum sz olmuuyorsunuz yada benim gözler uykuya yenik düşüyo
ama karalıyım yakalıcam bi gece sizi
DİDO, EBRU çok tatlı sizin bu sıpalar yaf! Hele o tokaya bayıldm :) Sanki saç var da :)))
Doruk da zaman zaman ayakta emmek istiyor. DÜn çok huysuzdu, kucağımda emmek istemedi, bugün de huysuzdu ama kuzu kuzu emdi. Ne iş anlamadım. "Aferin oğlum, maşallah sana" dedim. Ama ağız gelişimi konusunda ısrarlıyım, deliler gibi kaşınıyor. Ben de ellerimi iyice yıkayıp arada ağzına sokuyorum, mest oluyor sıpa. Şu jellerden alsam mı, diye düşünüyorum.
BABY verdiğin bilgiler ve linkler için çok teşekürler, çoğu soruma cevap buldum. a.s.
Sabah kalktığımda baş ağrısından çıldırıyordum. Parol falan kesmeyecekti, mecburen dolorex içtim. Kahvaltıdan sonra hafiflemeseydi babama iğne yaptırtacaktım. o derece kötüydü, neden bilmem...
buharmakinasını 5-6 saat çalışıtırınca oda sisli oluyor :)
yatak nemleniyor : ))
Çağan da bazen memeyi bırakıp elini emiyoe deli ediyor beni
bazende aç oldugu halede sinirden almıyor memeyi kasıyor vücudunu
çok artist istediği anda olacak olmayınca bana ne almam diyor sanki
hehe cidden sisli oluyorYok artık dıyorumm.. baba ucak motoru mu takılı sisin buhar makınesinde??
Vayy yavrum beaa.. adama bak adamaaaa... Kuzy de ole.. o el herseyın ustunde.. adamı ne anne memesı ne de emzık kesıyor.. o kadar datlu bu el..
hehe cidden sisli oluyor
odanın kapısını kapalı unutunca : )
Cumartesi pazar sağamıyomusun burcu birde eğer okulda sağabilsen hiç sıkıntı çekmezsin. Allah kolaylık versin. çalışıyo olmanın kuzuları özlemenin dışındaki tek dezavantajı bu iş galiba.Bu saatte neden buradayım?CADIARZUHmmm... Çok akıllı kocamla kaynanamın dolaptaki son sütümü uyumuyor diye Buse'ye içirmeleri sonucu süt pompalamak için mi? Yok daha nelerklava: klava: klava:
GÜNAYDIIIIIIIIN
çok güzel bir gün ve çok güzel bir hafta diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?