Günaydın..
Yapışık geçirdiğimiz hafta sonu tatilinin ardından, yavru kuşumu uyutup anneannesinin koynuna bırakıp işe geldim.. Yine beni bulamayınca akşama kadar annemin kollarını emecek, uyumayacak, huysuzlanacak ve akşam kapıdan girdiğimde dudaklarını büze büze ağlayacak..Oooofff oooofff :gitme:
Günaydın..
Yapışık geçirdiğimiz hafta sonu tatilinin ardından, yavru kuşumu uyutup anneannesinin koynuna bırakıp işe geldim.. Yine beni bulamayınca akşama kadar annemin kollarını emecek, uyumayacak, huysuzlanacak ve akşam kapıdan girdiğimde dudaklarını büze büze ağlayacak..Oooofff oooofff :gitme:
nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
evet evet sen cok benzetıyon bisi.cok mutlu oluyom.ablamlar falan hep hakanın kopyası diolar.ama artık yavastan bana benzetenlerde buyuk bı artış var.hele bugun arkadaslar hepten bana benzettiler zemuszemus
kızlar size birkaç sorum olacak..
doğum sonrası bazı şikayetlerim var sizce doktora gimeliyim..
doğumdan beri sürekli öksürüyorum resmen kronik hale geldi bu öksürük şurupta içtim düzenli bir faydası olmadı özellikle geceleri çok ilginçtirki belli saatlerde öksürüyorum :uhm:
doğumdan beri baş ağrılarım çok sıklaştı hatta gebeliğim boyunca hiç başım ağrımadı diyebilirm birde ağrılar tek taraftan geliyor mesela sadece sağ taraf ağrıyor ve ağrısı sağ gözüme vuruyor yada başımın sol tarafı ağrıyorsa sol gözüme vuruyor ağrısı..
birde çok fazla bel-sırt ağrısı var önümde koca bir göbek varken bu kadar bel ağrısı çekmezdim ama şimdi sürekli var..
sizce bunlar doğumla alakalı olabilirmi??
Kızlar aranızda geceleri bebeği odasında yatıran var mı? Ben 3 gün öncesine kadar sepetinde bizimle aynı odada yatıyordum ama artık sepete sığmamaya başladı.. Bir de sepetteki yatağı öyle profesyonel bir yatak değil.. Yastık gibi pamuktan doldurma yatak.. Kızım da artık büyüdüğü için kafasını, poposunu koyduğu yerlerde çukurluklar oluşuyor. Bu durum bana hiç sağlıklı gelmediğinden ben 3 gecedir odasında yatırıyorum.. Geceleri sesini duyuyorum, o konuda bir endişem yok ama Esrako'nun doktoru önermemiş diye içime kurt düştü şimdii.. ??
ya 3 saatir donusumluayak sallama nobeti yapiyoruz, ordek uyumuyor bi turlu, birde dertli dertli ninni soyluyor kendi kendine..siyiricam resmen, 9.30dan beri ayakta, gozlerini ortuyoruz ortuyle, onu kafasiyla siyirip cee der gibi guluyo sipa..
bizim gazı olduğunda yapıyor..gazını çıkarıp tekrar veriyorum alıyor..bir de karnı toksa ve emerek uyumak istiyorsa süt gelince kızınca yapıyor ama sen sağıp boşaltmışsın zaten..bilemedim..
kendımı cıkolata yemekten alıkoyamıyorum bı turlu bırı bana dur demeli emrahta gobegıme takmıs durumda artık nezaman kuculcek dıyıp duruo ben zaten takıgım o benden takık :) bıtek gobegın var baska bısı yok dıo
bizimde ayak tırnakları batık sadece bas parmağının tırnağını kesiyorum diğerleri uzamiyii
kızım oyun halısını cok sevıyo encokta tepesındekı eşşeği
öperim zemuszemusAaa öyle deme, o tantuniye büyük bir zevkle sarılışındaki zerafet hala gözümün önündeopuyorumnanaktan
bencede bu sefer birlikte yatmaya alışacaklar yahoda aynı durumda uyuyunca hemen yatağına koyuyorumamanın, onu yapma derim Seda! Başını alamazsın sonra...
biliyorum evet ama sen erken başladın bu yüzden alıştın ben ayıramıyorum bi türlü ne bileyim mamide ayırmayalım diye ısrar ediyor zaten bakalım herşey olacağına varır kalsın bi süre daha yanıımızdazaaarifimmmm benim en kocemeanından zarifim
caaanımsınn
esram biliyorsun neva neredeyse doğduğundan beri odasında yatıyor.zaten ağladığında anında yanına ışınlanıyorum.çok huzursuz olduğıu zamanlarda sarılıp uyutuyorum 1-2 saat beraber .çalışacağım için hep o iç güdüyle erkenden girdim bu işlere.huysuz bir çocuk olmasın da bakan kişi iyi baksın iyi davransın ona
kaydirigubbakcemile3 delüüüelif görüşmeyeli nevaya ters takla atmayı öğrettin mi
hani bu fotolarda nevanın öle bi duruşu yok gizli mesaj vermedin mi yoksam laelaelaelaelae
ne güzel yazmışsın ebrucumYanlış anlayan olmuş mudur bilmiyorum ama ben geyik yapıyordum be yafrum.. sıkma canını yani.. sonuçta hiçbirimiz tracy'nin veya bir başka yazarın avukatı değiliz :)) kitabı kim yazmış olursa olsun bence de hiçbir çocuk kitap gibi yetiştirilmemeli.. Senin de dediğin gibi her çocuğun doğası farklı, çocuğu kitap gibi yapalım derken mundar ederiz mazallah.. benim tek derdim, çocuğumu anlayabilmek ve onun ihtiyaçlarına cevap verebilmek.. eminim tüm annelerin de bundan başka kaygısı yoktur....
doktor bana ara sıra verebilirsin dedi son kontrolde ben vermedim dahakızlar 0-6 ay arası bebege su .çirmeme hakkında ne düşünüyorsunuz
bir gün ciddi birşeyler yazsan kimse inanmıycak artık ve hadi leynn diyecek halbuki sen şaka yapmıyor olacaksın kaydirigubbakcemile2Yazmayacaktım ama 5 gun once cıft cızgıyı gordum.. ıcımde bı heyecan var.. beklemıyorum aslında ama oldu artık.. hamıle olma fıkrı tekrar mutlu ettı benı, bakalım cınsıyetıne kadar ayaklar havada gezerız yıne..
haydaa gecemi vermişler sen görmedinmi??Bu saatte neden buradayım?CADIARZUHmmm... Çok akıllı kocamla kaynanamın dolaptaki son sütümü uyumuyor diye Buse'ye içirmeleri sonucu süt pompalamak için mi? Yok daha nelerklava: klava: klava:
Günaydın..
kıyamam ben size rabbim sabır versin mafoldumbennevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
ece bugecede delıksız uyumadı3-4 kez kalktı agladı bakalım nezaman delıksız uyuycak hanı 4 aylık bebek uyuyabılıomus ya artık he bıde gece 12de uyudu hanfendı 11de yatırdım bucukta kalktı bıdaha 12de anca uyudu sonra asırayla uyandı bakalım yınede azımlıyım yat kalkta artık aglaması azaldı gıbı ıns alısıo zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?