2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın..
Yapışık geçirdiğimiz hafta sonu tatilinin ardından, yavru kuşumu uyutup anneannesinin koynuna bırakıp işe geldim.. Yine beni bulamayınca akşama kadar annemin kollarını emecek, uyumayacak, huysuzlanacak ve akşam kapıdan girdiğimde dudaklarını büze büze ağlayacak..Oooofff oooofff :gitme:

ben bi süre daha evdeyim
ilk kızımda 3,5aylıkken başlamıştım işe
çok kötü oluyor insan ama yinede şanslısın çünkü annene emanet ediyosun
bakalım ben ne yapıcam
ne anneanne ne babaanne
bakıcı yolu gözüküyo

offfff,söyleme böyle yaaaa.istifa ettireceksin beni :gitme:
canım benim,Allah kolaylık versin.inşallah hepimiz mümkün olan en az sorunla atlatırız bu süreci.

:çok üzgünüm:her çalışan annede yaralarımız biraz daha kanıyo :çok üzgünüm:
Elifim bugün sanada gün geçmez artık çoz zor yaw çok zor. Şimdi yine iyi çok anlamıyolar azcık daha büyüdüklerinde ardımızdan ağlıyacaklar filan :çok üzgünüm:

nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.

nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.

Alışırsın için yana yana
Alışırsın ayrılık sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Alışırsın alışırsın
Çalışan tüm annelerimiz gibi

evet evet sen cok benzetıyon bisi.cok mutlu oluyom.ablamlar falan hep hakanın kopyası diolar.ama artık yavastan bana benzetenlerde buyuk bı artış var.hele bugun arkadaslar hepten bana benzettiler zemuszemus

Kızımı da bana benzettiklerinde acayip mutlu oluyorum, eşime benzediğini söyleyen olunca kafalarına terlik atasım geliyor. Neden? Çünkü ben geceler boyu kızımı uyutmaya çalışırken eşim yanımda fosur fosur uyuyor üzerine bir de horluyor ! Daha bir kere bile altını değiştirmedi, kakalı bezini görünce ııyy falan diyor manyak ! Tek yapabildiği dolaptan süt çıkarıp ısıtmak ya da bazen mama yapmak ve arada gaz çıkarma maksatlı evde dolaştırmak. Birde akşam eve gelince kızııım tatlı kızım falan diye bir iki cilve yapmak. Şimdi bu kız ona benzerse haksızlık değil mi yani? Babasına benziyor diyen de terliği haketmiyor mu ? lmaz: :umursamaz:

Esracım çok geçmiş olsun. Bahsettiğin baş ağrılarını aynı şekilde bende yaşıyorum. Sanırım seninki de benimki gibi 'gerginlik tipi başağrısı'. Araştır bak internetten bu şekilde.

Benim kuzumun yatağı bizim yatak odamızda. Ve ben gece onu rahat görebilmek için yatağa ters yatıyorum.. Yüz yüze oluyoruz bu şekilde. Ve ben arkamı bile dönüp yatamıyorum, yüzü kapanır, kusar, ağlar duyamam falan diye.. Evet biraz abarttığımın farkındayım ama bu kadar tedirgin olurken bir başka odada yatırmaya hiç cesaretim yok şimdilik..

ya 3 saatir donusumluayak sallama nobeti yapiyoruz, ordek uyumuyor bi turlu, birde dertli dertli ninni soyluyor kendi kendine..siyiricam resmen, 9.30dan beri ayakta, gozlerini ortuyoruz ortuyle, onu kafasiyla siyirip cee der gibi guluyo sipa..

Ah küçük ördek yaa, yerim ben onun ninni söylemesini kaydirigubbakcemile3

bizim gazı olduğunda yapıyor..gazını çıkarıp tekrar veriyorum alıyor..bir de karnı toksa ve emerek uyumak istiyorsa süt gelince kızınca yapıyor ama sen sağıp boşaltmışsın zaten..bilemedim..

Aynen Deva'nın da gazı olunca kafasını sağa sola sallayıp kasılıyor, memeyi almıyor. Tipik 'anne gazım var' hareketi..

dün gece bıcıbıcıdan sonra

Ay ben senin o tokanı severim, çok tatlı olmuşsun kuzum opuyorumnanaktan

Yahu senin eşinde bi tuhafmış, senin gibi hatunu bulmuşta hala laf mı ediyor. Fıstık gibisin işte daha ne istiyor.Kızdım bak şimdi lmaz:

bizimde ayak tırnakları batık sadece bas parmağının tırnağını kesiyorum diğerleri uzamiyii

Bizimde diğer tırnaklar uzamıyor, bir tek baş tırnağı kaydirigubbakcemile2

kızım oyun halısını cok sevıyo encokta tepesındekı eşşeği

Çok tatlı olmuş oyun halısında, maşallah kuzuma
Bende aldım tiny love' ın oyun halısını. Yeni pembe renklisi çıkmış, bayıldık ailecek, Deva çok hoşlanıyor içinde güzel vakit geçiriyor, ayaklarını vurdukça müzik çaldığını anladı habire ayaklarını vuruyor, oyuncaklarla konuşuyor yavrum.

Sağolun arkadaşlar, Allah çalışan tüm annelerin yardımcısı olsun.. Gerçekten çok zor bebeği evde bırakıp çıkmak.. Ben anneme bırakıyor olmama rağmen canım acıyor, yabancı birine bırakmak daha da zor..
Elifcim, inşallah kolayca alışırsın, inşallah kızın çok üzmez seni.

Aaa öyle deme, o tantuniye büyük bir zevkle sarılışındaki zerafet hala gözümün önündeopuyorumnanaktan
öperim zemuszemus
amanın, onu yapma derim Seda! Başını alamazsın sonra...
bencede bu sefer birlikte yatmaya alışacaklar yahoda aynı durumda uyuyunca hemen yatağına koyuyorum
biliyorum evet ama sen erken başladın bu yüzden alıştın ben ayıramıyorum bi türlü ne bileyim mamide ayırmayalım diye ısrar ediyor zaten bakalım herşey olacağına varır kalsın bi süre daha yanıımızda
elif görüşmeyeli nevaya ters takla atmayı öğrettin mi
hani bu fotolarda nevanın öle bi duruşu yok gizli mesaj vermedin mi yoksam laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3 delüüü
ne güzel yazmışsın ebrucum
bir kitaba elbette bağlı kalınmaz bu zaten çok mantıksız ve imkansız sonuçta bitki yetiştirmiyoruz düzenli suyunu ver güneşe koy büyüsün falan..ama bir düzene oturtmak bebeğim içinde kendim içinde,fikir almak yöntemler araştırmak deneyimlerden faydalanmak,deneme yanılma yolu vs olur yada olmaz bu kitap için geçerli değil birçok kitap okuyorum ben bu konular hakkında istediğini oku bebeğin karakteri huyu suyu ne ise zaten o oluyor..ama ben o kadar bocaladımki bu kadar uysal ve uslu bir çocuk nasıl 90 derece dönebilir derdi ne olabilir onu anlayabilmek için bu kitaplara sarıldım ve gerçekten kısmen sebepleri buldum kendimce...bana uyan kısımlarıda vardı hiç uymayan kısımlarıda ok faydalı bilgilerde var gereksiz bilgilerde var tabii bu düşünceler kişiye göre değişir..yapacak birşey varmı yok tabiki yahya ne zaman isterse uyuyor canı isterse ağlıyo kucağında gezdirtiyo vs böyle böyle bu günlerde geçecek inş.
kızlar 0-6 ay arası bebege su .çirmeme hakkında ne düşünüyorsunuz
doktor bana ara sıra verebilirsin dedi son kontrolde ben vermedim daha
bir gün ciddi birşeyler yazsan kimse inanmıycak artık ve hadi leynn diyecek halbuki sen şaka yapmıyor olacaksın kaydirigubbakcemile2

Bu saatte neden buradayım?CADIARZUHmmm... Çok akıllı kocamla kaynanamın dolaptaki son sütümü uyumuyor diye Buse'ye içirmeleri sonucu süt pompalamak için mi? Yok daha nelerklava:klava:klava:
haydaa gecemi vermişler sen görmedinmi??

kıyamam ben size rabbim sabır versin mafoldumben

nevamın olmayan saçlarını severim ben bu arada salifoda uyuyor kanımca kaydirigubbakcemile2
büyümüş koca kız olmuş yaa

şu el emdirme olayı bendede var vallahi bende aynı şekilde hijyen bi şekilde parmağımı yahyaya bi kaptırıyorum birdaha kurtramıyorum artık kendi elide kesmiyor hasbamın

bu baş ağrısı sanırım herkesde var bencede stres kaynaklı fikirleriniz yorumlarını için çok sağolun

kiyamam sana canim benim ... alisirsin zamanla simdi zor olur ama hayatın akısına kapılmak lazım bakma bız bebısleyız hergun ama gıden zamanda gerı gelmıo vede onlar bısekilde buyuyo sen hıc dert etme

garıp bı sekılde ev ısınmaya basladı hanı dra gıdınce ıılesır ya ınsan aynen oyle ... boyle gıderse cıkmam evden. bugunde temızlık var bıze gelen abla ıse gırmıs baska kız cagırdım sımdılık ıı gıdıo

ece bugecede delıksız uyumadı3-4 kez kalktı agladı bakalım nezaman delıksız uyuycak hanı 4 aylık bebek uyuyabılıomus ya artık he bıde gece 12de uyudu hanfendı 11de yatırdım bucukta kalktı bıdaha 12de anca uyudu sonra asırayla uyandı bakalım yınede azımlıyım yat kalkta artık aglaması azaldı gıbı ıns alısıo zamanla

bizimki dün gece 2 ye geliyodu uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…