Ha bu arada ben de ek gıdaya gectım,
Kırcıcegınden bı dürüm soledım az once, üstüne de bi künefe, yedı yattı yavrum.. bu gece delıksız uyur herhal..
Günaydın..
Yapışık geçirdiğimiz hafta sonu tatilinin ardından, yavru kuşumu uyutup anneannesinin koynuna bırakıp işe geldim.. Yine beni bulamayınca akşama kadar annemin kollarını emecek, uyumayacak, huysuzlanacak ve akşam kapıdan girdiğimde dudaklarını büze büze ağlayacak..Oooofff oooofff :gitme:
kiyamam ya bende olumu cok ozledim, sabah annemin yanina yatirdim nasil icim gitti bende kivrilip yatmak istedim...Günaydın..
Yapışık geçirdiğimiz hafta sonu tatilinin ardından, yavru kuşumu uyutup anneannesinin koynuna bırakıp işe geldim.. Yine beni bulamayınca akşama kadar annemin kollarını emecek, uyumayacak, huysuzlanacak ve akşam kapıdan girdiğimde dudaklarını büze büze ağlayacak..Oooofff oooofff :gitme:
canim benim ilk bi iki gun zor ama alisicaz baska yolu yok..bak en azindan emzirmeye gidebiliceksin dimi?nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
yahyayı ayağımda sallamaya başladım vatana millete hayırlı olsun :sinifsinif:
cnm caresizlik insana herseyi denetiiyor, orda tracey teyzeye de halt yemek dusuyor ne yazikki...teo baya alisti ayaga, hatta artik kendi ee ee sini kendi yapiyor, biliyor uyuyacagini..napalim, bu saatten sonra biraz zor olucak yat/kalk..değilmi nurdanım uyusun sırf diye artık mecbur sizler yazardınızda ayakta sallıyorum diye ne gerek olabilirki ayakta sallamaya diyordum bir zamannlarrr
of yaptım bilen 3 gün denedim 3 günde 9 da kalktık. en son hamileyken bu saatlerde kalkmıştım. eşim erken gidio bende yanıma alıp uyuyorum. resmen yapışık yaşıyoruz artık. bi çözüm bulmam lazımamanın, onu yapma derim Seda! Başını alamazsın sonra...
çok tatlu neva maşşallah bıcı bıcıdan sonra daha bi tatlı oluyolar büyüdüğünün farkına varıyo insandün gece bıcıbıcıdan sonra
.
][/URL]
aynı bendeki mesele bence oda seni istiyor sepet falan bahane.... kaydirigubbakcemile3sanırım ece artık sepetınde yatmak ıstemıo gece sık sık uyandı karnı tok olmasına ragmen ... vede yanıma koyup daldırdıgımda uyudu kesıntısız sımdıde buna dadanır yanımda yatmaya ondan almıycam bakalım nekadar surcek eger bu hafta full boyle devam ederse karyola alırım halbuse sepetı buyuk
maşallah kızına minikkızım oyun halısını cok sevıyo encokta tepesındekı eşşeği
ben içiriyorum doktorlar gerek yok diyo ama çok sıcak havalarda vermemizi tavsiye ediyorlar ee ağustosta doğduğu için o sıcak yanıp su içiyodu ve bu şekilde alıştı suyakızlar 0-6 ay arası bebege su .çirmeme hakkında ne düşünüyorsunuz
nehirin yüzünde boynunda oluyo kızarıklık dr iki krem karışımı verdi sürünce baya iyi geliyo hametan ve travazol ama bizimki daha çok pişik gibi boynu havasız kaldığından oluyoÇağan'ın yüzünde ensesinde el parmak aralarında kızarıklıklar var
geçen ay drun verdiği kremi ensesine sürüyorum sadece yüzüne sürme demişti
parmaklarınıda emdiği için sürmüyorum
egzamadır diye 1 aydır domates yemiyorum egzamayı azdırırmış (yazın yaptıgım konserve domatesi)
1 hafta çikolata ve yumurtada yemedim geçmedi
varmı sizin bebişlerde kızarıklık ?
canım ya allah kolaylık versin sanaBu saatte neden buradayım?CADIARZUHmmm... Çok akıllı kocamla kaynanamın dolaptaki son sütümü uyumuyor diye Buse'ye içirmeleri sonucu süt pompalamak için mi? Yok daha nelerklava: klava: klava:
Günaydın..
ben size kıyamam çok zor gerçekten işiniz allah size kolaylık versin. benide ağlatıcaktınız okurkennevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
geçicek inşallah esracım beslenmesde üzene girsin şimdi bide ek gıdaya alışıyolar kolay değilberbat bir gece geçirdik yine ağlama nöbetleri vs ne olacak bilmiyorum senağlama
kaydirigubbakcemile3 dr bize bırakın emsin dioooşu el emdirme olayı bendede var vallahi bende aynı şekilde hijyen bi şekilde parmağımı yahyaya bi kaptırıyorum birdaha kurtramıyorum artık kendi elide kesmiyor hasbamın
ayy canım benim allah yardımcın olsun bikaç ay sonra bende bu duyguları yaşıcam male3sefnevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
ay ben bunu yazmayı untmusum alıntılarım gittiği için başım sırtım belim bacaklarım ağrıyo resmem bütün kemiklerim ağrıyobu baş ağrısı sanırım herkesde var bencede stres kaynaklı fikirleriniz yorumlarını için çok sağolun
aynen şu an ayagımda ve ağlıyoyahyayı ayağımda sallamaya başladım vatana millete hayırlı olsun :sinifsinif:
değilmi nurdanım uyusun sırf diye artık mecbur sizler yazardınızda ayakta sallıyorum diye ne gerek olabilirki ayakta sallamaya diyordum bir zamannlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?