2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ha bu arada ben de ek gıdaya gectım,

Kırcıcegınden bı dürüm soledım az once, üstüne de bi künefe, yedı yattı yavrum.. bu gece delıksız uyur herhal..

canım çekti iyimi . ama yasmayalım böyle bulan var bulamayan var geyiğini hatırladım

bende anneannesini bekliyorum dört gözle hayat ne garip üzülme canım ne güzel en güzel kollarda

kiyamam ya bende olumu cok ozledim, sabah annemin yanina yatirdim nasil icim gitti bende kivrilip yatmak istedim...

nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
canim benim ilk bi iki gun zor ama alisicaz baska yolu yok..bak en azindan emzirmeye gidebiliceksin dimi?

yahyayı ayağımda sallamaya başladım vatana millete hayırlı olsun :sinifsinif:

:teselli:napalim uysun tek..

değilmi nurdanım uyusun sırf diye artık mecbur sizler yazardınızda ayakta sallıyorum diye ne gerek olabilirki ayakta sallamaya diyordum bir zamannlarrr

değilmi nurdanım uyusun sırf diye artık mecbur sizler yazardınızda ayakta sallıyorum diye ne gerek olabilirki ayakta sallamaya diyordum bir zamannlarrr
cnm caresizlik insana herseyi denetiiyor, orda tracey teyzeye de halt yemek dusuyor ne yazikki...teo baya alisti ayaga, hatta artik kendi ee ee sini kendi yapiyor, biliyor uyuyacagini..napalim, bu saatten sonra biraz zor olucak yat/kalk..

amanın, onu yapma derim Seda! Başını alamazsın sonra...
of yaptım bilen 3 gün denedim 3 günde 9 da kalktık. en son hamileyken bu saatlerde kalkmıştım. eşim erken gidio bende yanıma alıp uyuyorum. resmen yapışık yaşıyoruz artık. bi çözüm bulmam lazım
dün gece bıcıbıcıdan sonra
.
][/URL]
çok tatlu neva maşşallah bıcı bıcıdan sonra daha bi tatlı oluyolar büyüdüğünün farkına varıyo insan
eskişehir bi başka alışveriş konusunda bursada bulamadığımı ordan buluyorum bebek giyim hem ucuz hem güzel kayınvalidem orda oturuyo gidince bizde ordan alışveriş yapıyoruz
aynı bendeki mesele bence oda seni istiyor sepet falan bahane.... kaydirigubbakcemile3
kızım oyun halısını cok sevıyo encokta tepesındekı eşşeği
maşallah kızına minik
kızlar 0-6 ay arası bebege su .çirmeme hakkında ne düşünüyorsunuz
ben içiriyorum doktorlar gerek yok diyo ama çok sıcak havalarda vermemizi tavsiye ediyorlar ee ağustosta doğduğu için o sıcak yanıp su içiyodu ve bu şekilde alıştı suya
nehirin yüzünde boynunda oluyo kızarıklık dr iki krem karışımı verdi sürünce baya iyi geliyo hametan ve travazol ama bizimki daha çok pişik gibi boynu havasız kaldığından oluyo
Bu saatte neden buradayım?CADIARZUHmmm... Çok akıllı kocamla kaynanamın dolaptaki son sütümü uyumuyor diye Buse'ye içirmeleri sonucu süt pompalamak için mi? Yok daha nelerklava:klava:klava:
canım ya allah kolaylık versin sana

nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
ben size kıyamam çok zor gerçekten işiniz allah size kolaylık versin. benide ağlatıcaktınız okurken
berbat bir gece geçirdik yine ağlama nöbetleri vs ne olacak bilmiyorum senağlama
geçicek inşallah esracım beslenmesde üzene girsin şimdi bide ek gıdaya alışıyolar kolay değil
şu el emdirme olayı bendede var vallahi bende aynı şekilde hijyen bi şekilde parmağımı yahyaya bi kaptırıyorum birdaha kurtramıyorum artık kendi elide kesmiyor hasbamın
kaydirigubbakcemile3 dr bize bırakın emsin diooo

didom üzülme tatlım alışıyor insan zamanla, doğduğundan bu yana hiç ayrılmadığın için haliyle zamanda uzun. ben tam iki aylıkken başladım, artık alıştım anneannesi gelsede şöyle bir çantamı alıp işime gelsem diye hayal ediyorum. ne çantam var ne makyaj saç baş dağınık bir çocukla sapııttım

Bizde aşımızı olsuk bakalım ateş çıkmasz ,inş.bizimde 45 günde 800 gr almış.Ek gıdaya geçmedik öbür aya bakalım kilosuna dedi doktorrum.Bu ay az almış aslında 2 ayda 1200 almış.Erkek bebekler için 7 kilo olması lazım dedi ama yinede yüzde 50ye yakınmışız.
ışe başlayacağım için süt sağma makinesi aldık.Biberonuda ilk defa denediBiberonla elma suyu verdim içti...Bende ayakta sallıyorum eee yapınca uykum geldi diyor resmen:)Napalım uyusunda büyüsünler dimii.Sağlıklı olsunlarda kilo falan önemli değil..

ayy canım benim allah yardımcın olsun bikaç ay sonra bende bu duyguları yaşıcam male3sef
bu baş ağrısı sanırım herkesde var bencede stres kaynaklı fikirleriniz yorumlarını için çok sağolun
ay ben bunu yazmayı untmusum alıntılarım gittiği için başım sırtım belim bacaklarım ağrıyo resmem bütün kemiklerim ağrıyo
yahyayı ayağımda sallamaya başladım vatana millete hayırlı olsun :sinifsinif:
aynen şu an ayagımda ve ağlıyo

doktorun dediklerini anlatıcam
geçen ay başka doktora gitmiştik bize 4. başlayalım ek gıdalara dedi yoğurt ve meyve püresinden bende bayramda başladım meyve suyu vermiştim zaten daha önceden meyve püresi verdim sonra gece yatarken sütlaçveya pirinçli muhallebi verdim hazır kavanoz mamalarından bi problem olmadı kakasını çok yapıyodu artık ggünde bir yapmaya başladı
sonra cumatesi drye gidince bana kızdı biraz nie başladın diye ben olsam 6 ay sadece emzir derdim dedi
e artık başlamışsım ben anlatıyım ona göre ver dedi
_1 yaşıma kadar yemeklerine tuz şeker ekleme
_1 yaşına kadar inek sütü yok
_ ilk verilcek olan şeyler yoğurt meyve püresi ve sebze çorbası
_sebze çorbası ve yoğurt öğlenleri ver gece çok uyanıyosa yatmadan önce prinçli mulallebi sütlaç verebilrsin dedi
_yoğurtu günlük yap sabah yap öğlen ver dedi pastörize sütten dedi
e yani inek sütümü kullanıcam dedim? o artık inek sütü olakatan çıkıyoyoğurt oluyo dedi kaydirigubbakcemile3
_sütlaç muhallebi hazır kavanozlarda satılanlardan olabili dedi
_sebze çorbası bir miktar suya patates havuç kabak 1 kaşık zeytinyağ bir kaşık pirinç haşla süzgeçten geçir dedi ilerleyen günlerde diğer sebzeler
_1 günde sadece bir çeşit önce az miktarda yavaş yavaş arttırarak sadece kaşıkla biberon kullanmak yok
birde gün aşırı banyo yaptırın diyo banyo yaptırdıkça serpiliyomuş her gidişimizde öyle diyo ama biz ancak haftada 1 yaptırabiliyoz üşür diye korkuyoruz
ek besine niye erken başladığıma gelirsek annem bayaramda buradaydı yerterli bi açıklama olur heralde
antalyaya gitmeyi düşünüyorduk korkudan gidemedim hava değişikliği yaşamasın diyede düşündüm..

babamız yıl sonu nedeni ile mesaiye kalmaya başlıyor bugünden itibaren ocak ayına kadar gece 12 de gelecek bunalımdayım :bbo:

birde ek besinler şu an ana öğün olarak değil sadece tattırmak amaçlı verilmelimiş
bende öyle yapıyorum bi kavanoz meyve püresini (bayramda pazar yoktu taze meve bulamadığım için kavanoz almıştım) 2 öğünde verdim bitmedi en sonunda kendim yedim kalanını
bide sakely yazmı bisküvi kırdım iöine diye bende bugün elma püresi yaptım bisküvi kırdım içine beğenmedi. sanırım nehir karışık şeylerden hoşlanmıyo

emirhanerim geçmiş olsun bizde yarın olcaz aşımızı bugün kalabalıktır diye gitmedim.

mami olmayacağı için yahyayı nasl yıkayacağım diye kara kara düşünüyorum
benkii yenidoğmuş zamanlarında tek başıma yıkardım ama şimdi mümkün değil zor tutuyorum mami su döküyor hatta üçüncü kişi olsa bile fena olmaz zaptedemiyorum bir ağlaması var karşı apartman duyuyor

uyansın birlikte banyoya gireceğiz çok heyecanlıyım uzun süredir birlikte yıkanmıyoduk nasıl tutucam duracakmı bilmiyorum belkide ağlamaz birlikte yıkanırsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…