kız nie öle dionsedaa sütlaçmı verdinizz akannehir
kazandibi supangle falanda verebilirmiymişiz lülülülülülü
ben dün gördüm pazarda ama almadım. ben koymicam yaz sebzesi kışın kullanmak ne kadar doğru olurki??birde sebzelerden kabağı nasıl bulacağız keşke yazdan difirize atsaydım off
ben sallayamıyorum artık ayaklarım ağrıyo genelde emerek uyuyo emzirmeyi bırakınca nasıl uyicak bilmiyombu ayakta sallama yöntemi ne kadar dayanr bilmiyorumm
yaa seda ne güzel monolg yapacaktım şakkıdı
lülülülülülü lülülülülülü
heee he yaptırtmam monolog elifede böle yapmıştım bi kere
hoşgeldin kuzummmben kolumda beratla gene geldim
yokk yapmıyorumm monolog hevesim kaçtıben gidiyim biraz bakıyım programıma nehir uyusa bende yemek yapıcam uyumadığı için yemek yapanlara bakıyorum
sen de raha rahat yap monologunu esracım öpüyorum yahyayıda senide
canim biz hergun yikiyoruz,, bunyesi alissin, odayi isit yika, en azindan gunasiri..doktorun dediklerini anlatıcam
geçen ay başka doktora gitmiştik bize 4. başlayalım ek gıdalara dedi yoğurt ve meyve püresinden bende bayramda başladım meyve suyu vermiştim zaten daha önceden meyve püresi verdim sonra gece yatarken sütlaçveya pirinçli muhallebi verdim hazır kavanoz mamalarından bi problem olmadı kakasını çok yapıyodu artık ggünde bir yapmaya başladı
sonra cumatesi drye gidince bana kızdı biraz nie başladın diye ben olsam 6 ay sadece emzir derdim dedi
e artık başlamışsım ben anlatıyım ona göre ver dedi
_1 yaşıma kadar yemeklerine tuz şeker ekleme
_1 yaşına kadar inek sütü yok
_ ilk verilcek olan şeyler yoğurt meyve püresi ve sebze çorbası
_sebze çorbası ve yoğurt öğlenleri ver gece çok uyanıyosa yatmadan önce prinçli mulallebi sütlaç verebilrsin dedi
_yoğurtu günlük yap sabah yap öğlen ver dedi pastörize sütten dedi
e yani inek sütümü kullanıcam dedim? o artık inek sütü olakatan çıkıyoyoğurt oluyo dedi kaydirigubbakcemile3
_sütlaç muhallebi hazır kavanozlarda satılanlardan olabili dedi
_sebze çorbası bir miktar suya patates havuç kabak 1 kaşık zeytinyağ bir kaşık pirinç haşla süzgeçten geçir dedi ilerleyen günlerde diğer sebzeler
_1 günde sadece bir çeşit önce az miktarda yavaş yavaş arttırarak sadece kaşıkla biberon kullanmak yok
birde gün aşırı banyo yaptırın diyo banyo yaptırdıkça serpiliyomuş her gidişimizde öyle diyo ama biz ancak haftada 1 yaptırabiliyoz üşür diye korkuyoruz
ek besine niye erken başladığıma gelirsek annem bayaramda buradaydı yerterli bi açıklama olur heralde
antalyaya gitmeyi düşünüyorduk korkudan gidemedim hava değişikliği yaşamasın diyede düşündüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?