2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sedaa sütlaçmı verdinizz akannehir
kazandibi supangle falanda verebilirmiymişiz lülülülülülü
kız nie öle dion
bebelac ın var sütlaç yazıyo üstünde kavanoz maması 4. aydan itibaren nehir sevdi sende dene bak
birde sebzelerden kabağı nasıl bulacağız keşke yazdan difirize atsaydım off
ben dün gördüm pazarda ama almadım. ben koymicam yaz sebzesi kışın kullanmak ne kadar doğru olurki??

bu ayakta sallama yöntemi ne kadar dayanr bilmiyorumm
ben sallayamıyorum artık ayaklarım ağrıyo genelde emerek uyuyo emzirmeyi bırakınca nasıl uyicak bilmiyom

nehirin kalan mamalarını yemekten kilo alcam diye korkuyom
hayatımda hiç yediklerime bu kadar dikkat ettiğimi hatırlamıyorum ama yinede bi gram veremedim.
hamilelik öncesi hiç böle değildi.
bi keresinde biraz kilo aldım yediklerime dikkat ediyim dedim 1 kaç hafta sonra bi baktım 4 kilo vermişim şimdi kat be katını yapıyorum +emziriyorum ama 1gram veremiyorum
rejim dediysem sınırlı tabi emzirdiğim için çok dikkatli davranıyorum.sağlıklı ne varsa tüketiyorum.

kalan mamalarımı yiyosunn hey yavrum heyyy tadı güzelmi ben daha mama vermedim başlasın bende yerim
eskiden yiğenimin muhallebilerini yerdim şimdi iki ölçek fazla yaparım kendim için delikafadulden

evriş nerdesin??
yazdıklarına çok güldüm dün bide herkes atladıya nası kilo verdin diye kaydirigubbakcemile3
ama fotorafında gerçekten kilo vermiş gözüküyosun kuzi de çok tatlı ama o fotoğrafta ben daha çok sana baktım saçlar yapılmış kilo verilmiş daha ne olsun?

ben gidiyim biraz bakıyım programıma nehir uyusa bende yemek yapıcam uyumadığı için yemek yapanlara bakıyorum
sen de raha rahat yap monologunu esracım öpüyorum yahyayıda senide

ben kolumda beratla gene geldim
hoşgeldin kuzummm
ben gidiyim biraz bakıyım programıma nehir uyusa bende yemek yapıcam uyumadığı için yemek yapanlara bakıyorum
sen de raha rahat yap monologunu esracım öpüyorum yahyayıda senide
yokk yapmıyorumm monolog hevesim kaçtı
bizde seni öptükkk

ayşinnn eşini ne güzel betimlemişsinnn
nerdeyse diyecektimki bu hatun benim mamiyi bi yerden tanıyormuuu
aynı durum bizdede söz konusu herkes yahoya küçük mami diyor kötükedihüso

canim biz hergun yikiyoruz,, bunyesi alissin, odayi isit yika, en azindan gunasiri..

esra kolay gelsin canim, bilirim yalniiizzz ve uzuuunn geceleri...cok zor bi basina..

nurdanım bizde günaşırı yıkıyoduk ama mami yokken ne yapacağıımm yaho bi uyansın bakalım başarılı olacakmıyız banyoda birlikte yıkanmada

hoşbulduk esracım
yahya seni çıldırtıyo berat beni
başım ağrıyo kasıklarımda bi şişlik hissediyorum
off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…