2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim biz hergun yikiyoruz,, bunyesi alissin, odayi isit yika, en azindan gunasiri..
bazen ağlıyo banyo yaparken birazda ondan çekiniyorum. uyuyana kadar susmuyo bazende gıkını çıkarmıyo ağlama sebebi ne bi anlamadım. bide babası geliyo işten erken yatıyo çok az vaktimiz oluyo bi tek hafta sonları yıkayabiliyoruz.bende kendim yıkamayı öğrenebilirsem yıkicam bol bol. zaten ben suyu çok severim oda çok sevsin istiyorum o yüzden adını nehir koydum suyla ilgili olsun diye

bizimde 1 aylıkken olmuştu hametan çok iyi geldi hugies kullandım bi paket ondan oldu sanırım. çok hassas cildi ben 3.5 ay pamuk kullandım daha yeni geçtim ıslak mendile molfix yenidoğan kullanıyorum.bazen başka deniyim diyorum bikere silmemle kızarması bir oluyo vazgeçiyorum.
yıkadım yıkadımmm süperdiii çok az ağladııı acayip zevkliymiş bütün annelere şiddetle tavsiye ederim birlikte yıkanın tenleriniz değsin bi sarılıyo öyle güzelkiii
ay çok güzel ya çok özendim.ben birazcık daha büyümesini beklicem.
Allah kabul etsin canancım
ben hiç kullanmadım file bazen tutarak yıkadık bazen kirlisi altına koyup yatırarak yıkadık.

mami 2010' a damgasını vuracakmış demek.esracım söyle de iyi vursun bari slinmesin.tüm ağırlığıyla otursun üstüne..

Arkadaşlar üzüntüme ortak oldunuz çok teşekkür ederim vaktim kısıtlı tek tek alıntı yaamayacağım BURKO gerçekten insan kendini bulunduğu ortama yabancı hissediyor.uzun zamandır çalıştığım,düzenini tertibini oturtmak için emek harcadığım o yerdekendimi yabancı,yapayalnız,itilmiş hissettim.sanki ben yoktum.sanki insanlar içimden gelip geçiyorlardı.saat 3 de çıkıp uçarak geldim eve sanki.bilmem anlattım mı polisin biri park halindeki arabamıza çarptı çok hasar var 1 ayda anca çıkarmış.öyle olmasa öğlen de eve gelebilirdim.Neyse ki önceden buzluğa süt atmıştım biraz da sabah sağıp bırakmıştım.ışyerinde de sağdım getirdim.ilk gün iyi geçti yani.daha iyi olacağını düşünüyorum

arkadaşlar ben bazı firmalardan bez numunesi istemiştim geldi.kargo ücretini firmalar kendileri karşılıyo 2 adet gönderiyolar. bugün temmuz annelerine baktım numune konusu açılmış. mama numunesi istemişler gelmiş ben şimdide mama numunesi istemeyi düşünüyorum sizde deneyin isterseniz.

geçmiş olsun elifcim
ne güzel sağdığın sütlerde yetmiş. bakıcıyla ne yapmılar iyi geçmişmi
neva nasıl karşıladı??

Yaf mercümek facım... kac kere koydum cocugumun şaklaban fotosunu.. gosunusden kacmıs sanırımm :1ninca:..

olabilir bacım..bi ara uzak kalmıştım buralardan

nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.

inşallah alışırsın canım..

Merhabalar kızlar.. Ben aslında bir eylül annesiyim ancak kızım ağustos ayında doğdu.. Benim kızım yarın dört ayını dolduruyor.. Ek gıdaya geçmek istiyorum aranızda başlayan var mı sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Bu arada ek gıdayageçmek istememin nedeni artık sütümün yetmemesi.

doktorunuza danışarak geçersen daha iyi olur bence doktor kilosuna bakıp sütün yetip yetmediğine karar veriyor eğer yetmiyorsa ona göre seni ek gıdaya yönlendiriyor

seçiiil prafilndeki resim çok hoş rüzgar çok tatlı olmuş maşallah yeni yıl denemesimi yaptınız

selam myladybrid benim kızımda 17 ağustosta doğdu bende ek gıdaya başlamak istiyorum. en azımdan bir ögününde prinç unu falan versek bebişimizi rahatsız edermi? cevabını bekliyorum...

--------------------------------------------------------------------------------

selam myladybrid benim kızımda 17 ağustosta doğdu bende ek gıdaya başlamak istiyorum. en azımdan bir ögününde prinç unu falan versek bebişimizi rahatsız edermi? cevap bekliyorum... bu arada bu konuda bilgisi olan lütfen cevap yazsın

mevlüt okutma konusunda canancım genelde herkes goğumdan kısa bir süre sonra yapıyoya ondan sordum

mevlüt okutma konusunda canancım genelde herkes goğumdan kısa bir süre sonra yapıyoya ondan sordum

ben özellikle biraz büğümesini bekledim - bizim burda bebek elden ele geziyo mevlütte - en az 2 aylık olsun dedim ilkbaşta - sonra istanbula gittim 1 ay 3 aylık oldu derken araya bayram girdi 4 aylıkken yaptık işte
Ama Allahtan şu grpi olaylarını bahane edip kimsenin eline vermedim bebeği sadece hafız aldı okurken 5-10 dakka okadar

süper düşünmüşsün ya bravo alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…