2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elifcim gecmis olsun, cok sinir bozucu bisi park halindeki aracina carpilmasi, 1.5 sene once ne yazikki bizimde basimiza geldi, ama aaraba pert oldu, otobanda carpilsa bu kadar olmazdi sifir araba gittiallahtan icinde degildiniz..

nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.

ay canım benim ya gozlerim doldu okuyunca yazını ise gitmek için çok heyecanlanıyorum ama aynı huznu yasayacagıma eminim ilk is gunu

babamız yıl sonu nedeni ile mesaiye kalmaya başlıyor bugünden itibaren ocak ayına kadar gece 12 de gelecek bunalımdayım :bbo:
ah canım benim kolaylıklar diliyorum 7/24 tek basınabakmak çokk zor arada bir ibo is yemegine gidiyor deli oluyorum o gunlerde saatler geçmiyor sanki ki ben yanlız degilim annem var

allah alah suyu çogu çocuk sever sen nasıl ayakta sallanmayı anlamıyomussun yazanları okuyunca bende banyoda aglayanı anlamıyorum amanın aynı sey basıma gelmesin yazınca ama bak korktuguna degmemis kucak kucagaı yıkanmak ne guzeldir ama ben tek cesaret edemedim henuz babasının kucagında yıkanıyor ece son gunlerde

iki ay aşı derdide yok ne güzelll 6. ay bitiminde varmış sonrada 1 yaşına kadar aşı yok dedi dohtorr

allah allah ben dr umuza sordum onumzdeki ay pnomokok var dedi sonraki aylardada surekli ası var yasına kadar dedi nasıl olmaz ki 1 yasına kadar ası su çiçegi asısımı kızamıkmı ne 9 aylıkken birkere en net hatırladıgım

herkes atlamadı çanım bir ben atladım kilo verdi sandım:)))))

bu arada sen yanımda yatıyoruz uyuyoruz geç saatlere demissin ya emzirerek yani meme acıktamı yatıyorsun yoksa sadece yanında yatman yetiyormu
biz çunku iilk aylardan beri sabaha karsı uyanısında alıp emzirereke yatıyorum ve 11 lere kadar uyudugumuz oluyor gece çok kalksa bile bu sayede uykumu alabiliyorum ben de merak ettim sendemi bu sekil uyuyorsun

allah kabul etsin canım resimlerinizde çok guzel kına yakmaman isabetli bir karar olmus ne bilim alerji falan yapar belki bellimi olur

ya aynı seyi dusunuyorum elif nasıl yadırgarım isleri falan bile unuttum adapte olmak zor olcak bir yandan ozlem duygusu çok merak ediyorum ilk is gunumu

ben iki gundur elma suyu veriyorum benim kizimda 4 ay 3 gunluk falan
dr 30 cc ile basla demisti biz 50 ile basladık bayılarak içti

rüzgar arkadaşlarıyla doğumgününde

ayy yerim ben bunu massalah çok seker cıkmıss

ama ben şu banyoda sarılı şekilde yıkanmayı çok merak ettim ya çok hoş geliyo kulağa öyle sarmaş dolaş - Esram ağlamıyo mu Yahoo bebik ? kulağına gözüne burnuna su kaçmıyo mu :) ?
şimdi şöyle yahyayı iki bcağımın arasında sıkıştırdım kaymasın diye önce kafasını yıkadım tıpkı küvetteki gibi yüzü aşağı dönük şekilde sonra dizlerime yatırıp memiş göbiş kısmın sonra kucağıma sarılıp sırtını poposunu yıkadım son olarak yine yüzsütü kucağımda yatırıp su döktüm her yerine duruladım inş su kaçmamıştır dikkat ettim anlayacağın
mevlüt okutma konusunda canancım genelde herkes goğumdan kısa bir süre sonra yapıyoya ondan sordum
ben hala yapmadım yapmayıda düşünmüyorum ama sünnet mevlütü yapacağım sünnet düğünü olamayacağı için mevlüt okutacağım
kayıtlı kullanıcı olmak istiyorum ama nasıl olunuyor hiç bir bilgim yok daha yeni üye oldum.. şimdiden teşekkürler
kayıtlı olmuşsun zaten yoksa yazamazdın burada hoşgeldin
nasıl yaneee ne kınası ayol hiç duymadım akannehir
mevlüdünüzü Allah kabul etsin canım ecüşş kocaman olmuş maşallah senin safra kesesindeki taşlar ne alemde?
Sen yalnıs degılsın annem... gerekırse ac telefonu,ben sana oradan da destek verıırmm.. cıgerım senınle benım beaa..??
biliyorum canımsınn bi telefon kadar yakınsın ne mutlu bana çok şanslıyım kafam her sıkıştığında imdadıma koşuyosunn sefiyom senüü
rüzgar arkadaşlarıyla doğumgününde

ay süpermiş rüzgarda çok farklı bi bebek bana göre ifadesi duruşu sevimliliği belkide savaşçı ruhlu olmasından ona özel bi sempatim varr

ECE ARTIK KENDı ODASINDAX
bu gece ilk kez kendi odasında yatagına yatırdım cibinligini soktuk dolanmasın gece yarıları elimize diye yaza tekrar takarım dedim ece kocaman olmuskenn ay o gunler bir gelse neyse bakalım 21,30 da yattı her zamanki gibi uyuyacakmı 3-4 saat ilk yatıs suresi bu belkide diyoruz yatagını sever daha uzun uyur bir mucize olur hayaller pesindeyiz, yanlız ece nin odası salona daha yakın tv sesi bizim sesimiz daha çok gidecek diye tedirginim yada onunu sesini tv izlerken duymayacagız diye habire kapıyı sesizce acıp bakıyorum hersey simdilik yolunda gece emzirirken yatakta olmayacgım odasında olacagım uzerime birsey giyip hemen yanına gideceğim bakalım ilk gun nası geçecek pratik olmayacak odamızda oldugu gibi ama boyle olması gerek ve sepete sıgmama durumu nedeni ile boyle olmak zorunda ,

ELMA SUYUNA BASLADIK

dr umzun onerisi uzerine pazar gunu elma suyuna basladık 30 cc ile baslayın zamanla 50 ve daha sonra en çok 100 cc verin demisti ilk gun 50 koydum biberona içmez diye içti hepsin bguunde 85 cc cıktı bir elmadan, onu verdim içti sevdi sanırım, herhangi bir huzursuzluk vs olmadı, ek gıda sayılmıyor sanırım buara tat gibi doyurucu degil çunku sonuçta meyva suyu ,

elifim geçmiş olsun canım klasik olacak ama cana gelmesinde mala gelsin
bu günlerde geçecek neva ne yaptı kayınvaliden geldi değilmi umutluyum arayacaksın beni opuyorumnanaktan

ay Allahım teoya bak sen yaa sevsinler sizin modanızı çok datluuu ama nurdan burda babasına benzemişşş
birde merak ediyorum salıncağa sığmayınca ne yapacaksın ne ile oyalayacaksın :ecrin_bebek:

adaşım hayırlı olsun elma suyuna sende başlamışsın elma suyu değilde püresi besleyicymiş ve kilo aldırırmş bende yarın püre vermeye başlayacağım püre verince suyuda verilirmi acaba doktoru dinlemedimki adam akıllı iç güdülerime göre hareket ediyorum artıkın banada ilk günlerde 3-4 kaşık ver demişti ben yarım elmanın suyunu sıkıp verdim sonradan düşürdüm çeyreğe kaydirigubbakcemile3

özlem bakırköye giderken benide alırsınız artık yanınıza olarmıı
aşı içinde merak etme kolay geçiyor ateş yapmazmış bu aşılar ilk aşıları gibi değil şurup verme bence birşey olursa ver inşallah olmaz

evet canım bu gece ilk kez yatırdık yani gunler geçmis degil bana pratik gelmeyecek diye tek derdim
iyide dusundum hani gece gık dedimi duyarız bizim odada diye ama aksam erken yattıgında zaten yanında deiliz obizim odada yatıyor biz salonda tv falan izliyoruz zaten allah korusun olumsuz birsey olsa gık dedidginde duyamayacagımız sekilde yani biz uyanıkken haliyel aynı mantık dedim ve koyduk berkeyide tam 4 aylıkken geçirmistim ondan esinlendim birde bakalım nasıl gececek gece yerini yadırgayacakmı çok meraktayım,

bu arada elma puresi nasıl yapılıyor rondo danmı geçiriyorsunuz elmayı nası yutar taneler gelince hiç katı birsey vermeyi dusunmedim daha oturamıyorlarki tam olarak

ay Allahım teoya bak sen yaa sevsinler sizin modanızı çok datluuu ama nurdan burda babasına benzemişşş
birde merak ediyorum salıncağa sığmayınca ne yapacaksın ne ile oyalayacaksın :ecrin_bebek:

normalde emekleyene kadar sigmasi gerekiyor bu salincaga, sonrasi allah kerim, simdilik gunu kurtaralimda..:hulya:

Esarako suyunu sen nasil cikardin, herkes cam rende mi kullaniyor??

Sağol cnm ilk aşılarda olmamıştı ateş zaten .. Aslında bize Manisa daha yakın ama olsun gelirsek alırız ...kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana önümüzdeki sene yaza doğru geleceğim ben fazla ayrı kalamam İst dan arada bir yoklamam lazım opuyorumnanaktan

Hangi buhar makinesi bu bacım?
.
çiko iyonizer

ays içim acıdı kıyamam

nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
Allah kolaylık versin umarım hemen alışırsın
geçmiş olsun

evrimmim çok zevkli değilmi kuzum birlikte yıkanmak artık öyle yıkayacağım oğlumu zaten başka alternatfim yok ben yalnııızzımmm ben yalnızııımm yalnıızııımmm
hmm çok keyifli olmalı bende denicemm
yahoo yu girdirdikten sonra mı dvm ettin sen duşa ? yoksa o yanındayken yıkandın sonramı yıkadın yaho yu nasıl durdu yanında.. ayrıntı reca edeyim

Ecüşün mevlüt resimleri[/URL]
Allah kabuletsin canım,
çok tatlı olmuş meleğin

rüzgar arkadaşlarıyla doğumgününde .jpg[/IMG]
çok sevimli olmuş şapkasıyla maşallah

yeni fotolarimiz, sicak sicak..
bu nasıl güzel bi kostüm böyle minik panda : )
çok sevmiş salıncağını öperim tombik yanaklarından

Kuzı aglıyor mu, gülüyor mu, yasayan bi ınsan evladı mı dıye soran arkadaslara bı kac foto :)))

Vee Kuzı nın babannesi.. torununa körü körüne aşık bi babanne enstantenesi sise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…