ay bu tam isirmalik cimcime.masallah..
secil bu ruzy senin kopyan, masallah..rüzgar arkadaşlarıyla doğumgününde
o sıcak fotoların içindeki minik ballı ördeği yerim yerim..pek de şıkız bu arada
yerim ben bu ördeği maşallah nurdan binlerce kes
ay Teo nekadar mutlu ya salıncağın içinde - benim bile sallanasım geldi
nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
ah canım benim kolaylıklar diliyorum 7/24 tek basınabakmak çokk zor arada bir ibo is yemegine gidiyor deli oluyorum o gunlerde saatler geçmiyor sanki ki ben yanlız degilim annem varbabamız yıl sonu nedeni ile mesaiye kalmaya başlıyor bugünden itibaren ocak ayına kadar gece 12 de gelecek bunalımdayım :bbo:
mami olmayacağı için yahyayı nasl yıkayacağım diye kara kara düşünüyorum
benkii yenidoğmuş zamanlarında tek başıma yıkardım ama şimdi mümkün değil zor tutuyorum mami su döküyor hatta üçüncü kişi olsa bile fena olmaz zaptedemiyorum bir ağlaması var karşı apartman duyuyor
iki ay aşı derdide yok ne güzelll 6. ay bitiminde varmış sonrada 1 yaşına kadar aşı yok dedi dohtorr
evriş nerdesin??
yazdıklarına çok güldüm dün bide herkes atladıya nası kilo verdin diye kaydirigubbakcemile3
ama fotorafında gerçekten kilo vermiş gözüküyosun kuzi de çok tatlı ama o fotoğrafta ben daha çok sana baktım saçlar yapılmış kilo verilmiş daha ne olsun?
Herkese merhabalar
Dün Ecenin mevlütünü okuttuk - çok güzel geçti herşeyi istediğim gibi gelişti
Ama okadar yorgunum ki - mevlüt öncesi ve sonrası insanı mahfediyor üstümden tren geçmiş gibi hissediyorum
neyseki geçti bitti üstümden bir ağırlık kalktı içim rahat - şimdi kışı atlattık mı artık büyümüş olacaz opuyorumnanaktan
Umarım herkes iyidir sıkıntı yoktur - bizim cadıdan fırsat bulursam akşam yemeyi yiyip geçmişi okuyacam birikmiş biraz girmeyeli
mami 2010' a damgasını vuracakmış demek.esracım söyle de iyi vursun bari slinmesin.tüm ağırlığıyla otursun üstüne..
Arkadaşlar üzüntüme ortak oldunuz çok teşekkür ederim vaktim kısıtlı tek tek alıntı yaamayacağım BURKO gerçekten insan kendini bulunduğu ortama yabancı hissediyor.uzun zamandır çalıştığım,düzenini tertibini oturtmak için emek harcadığım o yerdekendimi yabancı,yapayalnız,itilmiş hissettim.sanki ben yoktum.sanki insanlar içimden gelip geçiyorlardı.saat 3 de çıkıp uçarak geldim eve sanki.bilmem anlattım mı polisin biri park halindeki arabamıza çarptı çok hasar var 1 ayda anca çıkarmış.öyle olmasa öğlen de eve gelebilirdim.Neyse ki önceden buzluğa süt atmıştım biraz da sabah sağıp bırakmıştım.İşyerinde de sağdım getirdim.ilk gün iyi geçti yani.daha iyi olacağını düşünüyorum
Merhabalar kızlar.. Ben aslında bir eylül annesiyim ancak kızım ağustos ayında doğdu.. Benim kızım yarın dört ayını dolduruyor.. Ek gıdaya geçmek istiyorum aranızda başlayan var mı sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
Bu arada ek gıdayageçmek istememin nedeni artık sütümün yetmemesi.
rüzgar arkadaşlarıyla doğumgününde
şimdi şöyle yahyayı iki bcağımın arasında sıkıştırdım kaymasın diye önce kafasını yıkadım tıpkı küvetteki gibi yüzü aşağı dönük şekilde sonra dizlerime yatırıp memiş göbiş kısmın sonra kucağıma sarılıp sırtını poposunu yıkadım son olarak yine yüzsütü kucağımda yatırıp su döktüm her yerine duruladım inş su kaçmamıştır dikkat ettim anlayacağınama ben şu banyoda sarılı şekilde yıkanmayı çok merak ettim ya çok hoş geliyo kulağa öyle sarmaş dolaş - Esram ağlamıyo mu Yahoo bebik ? kulağına gözüne burnuna su kaçmıyo mu :) ?
ben hala yapmadım yapmayıda düşünmüyorum ama sünnet mevlütü yapacağım sünnet düğünü olamayacağı için mevlüt okutacağımmevlüt okutma konusunda canancım genelde herkes goğumdan kısa bir süre sonra yapıyoya ondan sordum
kayıtlı olmuşsun zaten yoksa yazamazdın burada hoşgeldinkayıtlı kullanıcı olmak istiyorum ama nasıl olunuyor hiç bir bilgim yok daha yeni üye oldum.. şimdiden teşekkürler
nasıl yaneee ne kınası ayol hiç duymadım akannehirsıkıntı yapma canım - siz iyileşmenize bakın mevlüt olur elbet
bana hatta 6 aylık olunca yapmam için baskı yaptılar - kız bebeklere kına yakılıyomuş 6 aylık olunca mevlütle bir arada yapmamı söylediler ama ben dinlemedim çıksın aradan diye acele ettim - kına felan da yakmicam ben bebeğime
biliyorum canımsınn bi telefon kadar yakınsın ne mutlu bana çok şanslıyım kafam her sıkıştığında imdadıma koşuyosunn sefiyom senüüSen yalnıs degılsın annem... gerekırse ac telefonu,ben sana oradan da destek verıırmm.. cıgerım senınle benım beaa..??
ay süpermiş rüzgarda çok farklı bi bebek bana göre ifadesi duruşu sevimliliği belkide savaşçı ruhlu olmasından ona özel bi sempatim varrrüzgar arkadaşlarıyla doğumgününde
ay Allahım teoya bak sen yaa sevsinler sizin modanızı çok datluuu ama nurdan burda babasına benzemişşş
birde merak ediyorum salıncağa sığmayınca ne yapacaksın ne ile oyalayacaksın :ecrin_bebek:
özlem bakırköye giderken benide alırsınız artık yanınıza olarmıı
aşı içinde merak etme kolay geçiyor ateş yapmazmış bu aşılar ilk aşıları gibi değil şurup verme bence birşey olursa ver inşallah olmaz
çiko iyonizerHangi buhar makinesi bu bacım?
.
ays içim acıdı kıyamamGünaydın..
Yapışık geçirdiğimiz hafta sonu tatilinin ardından, yavru kuşumu uyutup anneannesinin koynuna bırakıp işe geldim.. Yine beni bulamayınca akşama kadar annemin kollarını emecek, uyumayacak, huysuzlanacak ve akşam kapıdan girdiğimde dudaklarını büze büze ağlayacak..Oooofff oooofff :gitme:
Allah kolaylık versin umarım hemen alışırsınnevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
hmm çok keyifli olmalı bende denicemmevrimmim çok zevkli değilmi kuzum birlikte yıkanmak artık öyle yıkayacağım oğlumu zaten başka alternatfim yok ben yalnııızzımmm ben yalnızııımm yalnıızııımmm
Allah kabuletsin canım,Ecüşün mevlüt resimleri[/URL]
çok sevimli olmuş şapkasıyla maşallahrüzgar arkadaşlarıyla doğumgününde .jpg[/IMG]
bu nasıl güzel bi kostüm böyle minik panda : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?