2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seçiiil prafilndeki resim çok hoş rüzgar çok tatlı olmuş maşallah yeni yıl denemesimi yaptınız

saolasın kuzu..arkadaşın kızının doğumgünü vardı..orda çektik bu fotoyu

mevlüt okutma konusunda canancım genelde herkes goğumdan kısa bir süre sonra yapıyoya ondan sordum

bizim de kaldı..hastalık sebebiyle..biraz daha toparlanalım aradan çıkarıcaz

yıkadım yıkadımmm süperdiii çok az ağladııı acayip zevkliymiş bütün annelere şiddetle tavsiye ederim birlikte yıkanın tenleriniz değsin bi sarılıyo öyle güzelkiii
süpersin benim yıkamaya cesaretim var ama kulağına su kacar iltihaplanma olu diye korkuyorum.tehlikeli dönem geçtimi acep
ruh haline iyi geldiyse en iyisini yapmışsın keşke sütünü sağıp bıraksaydın vicdan yapamsdın osaman
ben kullanıyorum
Ecüşün mevlüt resimleri

URL]
maşallah eceye mevlüdünüz de hayırlı olsun
geçmiş olsun elif inş daha daha iyi olur her günün
hangi firmalar mama numunesi gönderiyor

en güzelini yapmışsın valla pozları bile güzel çıkıyo berat a ilk hafta okutmuştuk mevlüdü mevlütte paso uyudu

esram ayakta sallama faslin hayirli olsun keske dadandirmasan basta 2 sallamada uyurken sonra salla salla keyfe ceviriolar olayi..

ozlem bayılıoum senın alıntılarına..ozde nasıl bırazda ondan hberler yaz

evriş o sesler bızdede mevcut gulme kr,zine girios babasıyla. eeee aaaa gibi bişiler bide ayaklr havada cok seker oluyo

elif cok gecmiş olsun ııkı park halındeymıs aracınız yınede uzuldum 1 ay az bı zaman deil

bizim de kaldı..hastalık sebebiyle..biraz daha toparlanalım aradan çıkarıcaz

sıkıntı yapma canım - siz iyileşmenize bakın mevlüt olur elbet

bana hatta 6 aylık olunca yapmam için baskı yaptılar - kız bebeklere kına yakılıyomuş 6 aylık olunca mevlütle bir arada yapmamı söylediler ama ben dinlemedim çıksın aradan diye acele ettim - kına felan da yakmicam ben bebeğime

özlem zaten bu pastörize sütlerde doğal süte daha yakın 2 3 gün içinde tüketmek gerekiyo uzun ömürlü sütlerden değil poşette falan oluyo mesela bursada eker var ben onu alıcam yaşadığın yerde üretilen bir firmadan alabilirsin sende
hangi firmalar mama numunesi gönderiyor

milupa ve bebelac gönderiyomuş ama daha bugün mail attım ne zaman gelir bilmiyom
milupa üyelerine gönderiyo sanırım bi üye olun isterseniz ben hamileyken bi poşet içerisinde çeşitli numuneler ve kitapçık gelmişti milupa dan

evrimmim çok zevkli değilmi kuzum birlikte yıkanmak artık öyle yıkayacağım oğlumu zaten başka alternatfim yok ben yalnııızzımmm ben yalnızııımm yalnıızııımmm

Sen yalnıs degılsın annem... gerekırse ac telefonu,ben sana oradan da destek verıırmm.. cıgerım senınle benım beaa..

Muhakkak bu da gereklı.. kendıne gelmıssın ne guzel. Sen bedenen ve ruhen ıyı olmadıktan sonra kımse kımsenın ısıne yaramaz ki.. arada sırada olur boyle seyler..

Ecüşün mevlüt resimleri

Masallahh Ecosuma.. Rabbım dugunlerını de gostersın bıze ınsallah.

Ben seni özlüyorum.. nıye ki??

Sağol cnm opuyorumnanaktan özde hanımda anlamsız sesler çıkarıyor çok yüksek oluyor bazen bağırma şeklinde :) özellikle meme emer karnı doyunca keyif yapar kollarımda konuşuruz ben aa öylemi olmuş derim sırıtır pis pis zemuszemus
Bugün elma yalattırdım elleri kolları bir hareketleniyor ağzından çekince kıyamet kopuyor vermedim 15 20 dk ağladı tekrar vermememin nedeni damaklarıyla koparmış hırsından az daha verseydim boğazında kalacaktı :sinifsinif: Aslında siz böyle ek gıdalara başlayınca aklım iyice karışıyor çünkü doktor şubata kadar getirme dedi bana eee ben kilo alımının nasıl gittiğini nasıl anlarım o zaman belki yeterli değil... Sağlık ocakları malum sabıkalı ...
Biliyorsunuz ilk zamanlar yüzüstü yatırıyordum gün içinde bazen biraz ara verdim unutmuş şimdi yine yatırdım kafasını gömüyor yatağa tekrar alıştırmam lazım kafamçokkarıştı
Evroş sağacaktım aslında gitmek istemedim başta ama arkadaşlar uzaktan gelmişti gitmek aklımda yoktu çok ısrar ettiler özdeyi emzirdikten sonra kesin karar verdim sağdım sonra 30 ml ancak sağabildim gelmedi tüm gece yetmezdi bende mama verdim ama bir geceden birşey olmaz sanırım :kedi:
Yarın aşımız var gitmeden şurup versem mi?? CADIARZU
Uyku düzeni yok, yeme düzeni yok... Yataktan kalkıp oturmak istyor, devamlı oyun istiyor.. Eşim diyor kızım yakında anne babanı Bakırköy e gönderirsin :) orada ziyaretimize gelirsin mafoldumben
Bu kitap derdimize çare olabilir mi acaba?? Ama okumaya vakit nerede ? CADIARZU

maşallah rüzgar beye
öslem bişi olmas bigünden bizimde çrş aşımız var izlenimlerini bisede anlat tatlım

maşallah rüzgar beye
öslem bişi olmas bigünden bizimde çrş aşımız var izlenimlerini bisede anlat tatlım

Tmm cnm bende şimdiden stres başladı annemin kucağında yapsınlar dayanamıyorum ben ya :sinifsinif: ama benimki normalde sabahları hariç hep huysuzdur sabahları perdeler açılsın gülücükler tavan yapıyor bakalım ne olacak ??

pazartesi bizim de aşımız var..özlem şurup verme bence..ateş olursa verirsin ben öyle yapıcam

bide ben totomu kaldırıp foto eklesem çok kıskandım
ama çok büyük bi totoya sahip olduğumdan kaldırmıcam kaldıramıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…