2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yeni fotolarimiz, sicak sicak..

Hayatımda gordugum en sevımlı ve en şık ordek bu ördek.. yumuk bebişimm benim.. gozumun onunden hala gıtmez o yüzü..

rüzgar arkadaşlarıyla doğumgününde

Rüzgar buyumus.. arkadaslarının dogum gunune de gıder olmus, hey gıdı zaman heyyyy.. sımdıden partılere alıstır sen bu cocugu.. :))))

Efrriiimm gulunce simasi degismis cocugun bi an taniyamadim:)))cok egleniyor ya, ne guselll.babannede lokum gibi masallah..

buarada iste bizimde essegimiz bu, ayrilmaz parcamiz:))biz nereye essegimiz oraya yada tam tersi:))

gözlüğümü kırdım yine yaptırmak için çıktık seo anneme gidelim dedi
tmm demez olaydım uyus etti beni yine
severken tek söylediği benim oğlum benim oğlum benim oğlum lmaz:
kucağında gezdiiyor tek eliyle tutuyor diğeriyle bişeyler yapmaya çalışıyor
Çağan göbeğinin izasında kaymış kollar havada kalkmış yavrum düştü düşecek uyaardım düzeltti
sonra yine aynı kaydı kollarından öyle ayaktageziyor seo uyardı yine devam edince aldım elinden
öpme dediğim için yanımızdan başka odalara götürüyor bahaneside orası soğuk saçma sapan sözler vs. vs.
boğa bilirmiyim bu kadını caizmidir

evriş gülerken çok farklı bu :)
babaannenin kucağında çok ciddi poz vermiş
pozunu yirim maşallah

caizdir kanimcakaydirigubbakcemile2

Ay buarada az once yazicaktim unuttum Secil ben Ruzgari Buseye benzettim; malum bizim topikte bebikler birbirine benziyor..

Bu saatte neden buradayım?CADIARZUHmmm... Çok akıllı kocamla kaynanamın dolaptaki son sütümü uyumuyor diye Buse'ye içirmeleri sonucu süt pompalamak için mi? Yok daha nelerklava:klava:klava:

kolay gelsin bacım...

nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.

yaaa içim acıdı yemin ederim. Allah kolaylıklar versin. 2 saat evden ayrılsam 10 kere arıyorum. Ama mecbur başlayacağız. Ben karar verdim, çocuk yapmak hiç akıl karı değilmiş :) Dertsiz başımıza dert almışız :))

berbat bir gece geçirdik yine ağlama nöbetleri vs ne olacak bilmiyorum senağlama

Allahım, noluyo bu sıpalara! Al bizden de o kadar! Nasıl bir ağlamak gece yarısı! Ve sakinleşmiyor kucağıma alıyuorum, hopluyorum zıplıyorum - yok! Uyanınca sakinleşiyor, emzirip tekrar uyutuyorum. Bakalım bu gece nasıl olacak..

değilmi nurdanım uyusun sırf diye artık mecbur sizler yazardınızda ayakta sallıyorum diye ne gerek olabilirki ayakta sallamaya diyordum bir zamannlarrr

Ben de arada sallıyorum ayakta. Sürekli kullanmazsan işe yarıyor.

yeni fotolarimiz, sicak sicak..

Hoyyyyy maşallah!

SEÇİL Rüzgar'ın yeni fotosuna koptum süper!

EVRİM Kuzey'i özledim! Fatoş ne hoş olmuş!

Valla Tazem ben de Doruk u osledım, bı hoplatıp zıplatım yemem lasım onu.. konusalım, bulusalım, bıs hastalıklarımızı da atlattık..

BENı ÖZLEYEN VAR MI?

Regl oldum. Bayağı kırmızı! Enteresan...

Doruk birkaç gündür geceleri çok sık uyanıyor diye, rahatça uyusn / uyuyayım diye, gece öğünü olarak mama vermeye karar vermiştim. Ülker Hero Baby aldım, 2 gece 30 ar ml verdim. Sonuç pek farklı olmadığı gibi, kakasındaki kan miktarı arttı. Salak kafam! Yarın çocuk hastanesine götürüyoruz Doruk'u! Bu kakada kan mevzuu (kan çok değil aslında ama) kafamı bozuyor. Evrim'in doktoru aradım, inek sütüne alerji olabilir, fissür olabilir, atlamayın, dedi.

Yaklaşık yarım elmayı cam rendeden geçirdim, bezden süzdüm, çay kaşığı ile verdim Doruk'a! Sonuç başarılı. Şapır şupur içti.Çok eğlenceliydi, her tarafı battı :) Şapşalım benim :)

Doruk'a kafamı sallayarak tiz bir tonda konuşunca kahkahalar atıyor. Kafamı sallamama (sağa sola, yukarı aşağı) çok gülüyor, deneyin derim.

elmayı sertmeyva sıkacağıyla sıksak olmuyormu,
daha besleyicii olsun diyemi rendeleyip tülbentten geçirdin TAZE yoksa makiya yoktu manuel mi yaptın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…