rüzgar arkadaşlarıyla doğumgününde
gözlüğümü kırdım yine yaptırmak için çıktık seo anneme gidelim dedi
tmm demez olaydım uyus etti beni yine
severken tek söylediği benim oğlum benim oğlum benim oğlumlmaz:
kucağında gezdiiyor tek eliyle tutuyor diğeriyle bişeyler yapmaya çalışıyor
Çağan göbeğinin izasında kaymış kollar havada kalkmış yavrum düştü düşecek uyaardım düzeltti
sonra yine aynı kaydı kollarından öyle ayaktageziyor seo uyardı yine devam edince aldım elinden
öpme dediğim için yanımızdan başka odalara götürüyor bahaneside orası soğuk saçma sapan sözler vs. vs.
boğa bilirmiyim bu kadını caizmidir
Petrık yavrum, caizdir bogabılırsın :))
caizdir kanimcakaydirigubbakcemile2
eyvallah
bize geldiğinde dalarım
Bu saatte neden buradayım?CADIARZUHmmm... Çok akıllı kocamla kaynanamın dolaptaki son sütümü uyumuyor diye Buse'ye içirmeleri sonucu süt pompalamak için mi? Yok daha nelerklava: klava: klava:
Günaydın..
Yapışık geçirdiğimiz hafta sonu tatilinin ardından, yavru kuşumu uyutup anneannesinin koynuna bırakıp işe geldim.. Yine beni bulamayınca akşama kadar annemin kollarını emecek, uyumayacak, huysuzlanacak ve akşam kapıdan girdiğimde dudaklarını büze büze ağlayacak..Oooofff oooofff :gitme:
nevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
berbat bir gece geçirdik yine ağlama nöbetleri vs ne olacak bilmiyorum senağlama
değilmi nurdanım uyusun sırf diye artık mecbur sizler yazardınızda ayakta sallıyorum diye ne gerek olabilirki ayakta sallamaya diyordum bir zamannlarrr
eyvallah
bize geldiğinde dalarım
yardima gerek varsa sole bacim, gelelim..
kaydirigubbakcemile3dalmayan gypsesra olsun sositososito
gözlerim yaşardıyardima gerek varsa sole bacim, gelelim..
elmayı sertmeyva sıkacağıyla sıksak olmuyormu,
daha besleyicii olsun diyemi rendeleyip tülbentten geçirdin TAZE yoksa makiya yoktu manuel mi yaptın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?