insallah yeniden adapte olur canim, sen uzme kendini..kızlar selam
moralim bozuk
ece hanım emziğe çok alıştı artık meme başını iyi tutmuyor gögüs ucu koruyucuyla tutuyor biraz şu 6 ay Allah ın izniyle bi anne sütü yetseydi rahatlayacağım vallahi
moralim bozuk ama sütüm gitmesin diye kendimi avutuyorum dua edin bize ece memeden emsinnnnn
selam kızlar.bizde ek gıdaya geçtik.ama bebişim kaka yapamıyor.
göbik eritmet için süper bi yööntem buldum açıkılıyorum..: )
yatağa uzanıyoruz dizleri düküyoruz bebişi özenle dize yerleştirip
ellerinde tutuyoruz ve boynundan öpmeye uğraşıyoruz
sonuçta göbik alev alev yanıyor bebi çığlık çığlıga eğleniyor
eridimi hayır umutluyum en azından oğlum mutlu :)
iyi barim ozaman carefoura bakayim..
peki daha cahilce bi soru geliyor, suzdugnuz elmalar yesil elmami, kirmizi elmami, malum yesil biraz daha eski oluyor ya:))yesil elma eksime yaparmi didim bizim ordege, reflusu var ya..
Ben 5 aydan evvel ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum diyordum,kilo alımında da sıkıntı olmadığından doktorumuz herhangi bir şey söylememişti.
Ama biz çoktan ek gıdaya geçmişiz bile !
Pazar sabahı kahvaltı masasında babam Deva'ya salatalık,domates yalatıyordu. Baba ne yapıyorsun verme onları dedim. Annem de babama demez mi ' annesi evde yokken verelim, ben hep o yokken veriyorum, görünce laf ediyor çünkü' diye ! Anne ciddi mi söylüyorsun şaka mı yapıyorsun dedim.
Demez mi, kızın damak tadını zenginleştirmeye çalışıyorum, ek gıdaya geçince bunları yadırgamasın diye ! Bu güne kadar elma suyu,armut suyu, salatalık suyu, domates suyu ve yoğurt vermiş kızıma. (Yani kendisi bu kadarını itiraf edebildi) Sadece ağzına biraz sürdüm o kadar , diyor ama korkarım ki, bunun daha fazlasını da yaptı..Geçenlerde markete giderken bana pirinç unu al demişti. Eski usül pirinç unu ile mama yapıp vermiş olmasıda mümkün.. İkaz ediyorum, sana da verdik ne oldu ne güzel büyüdün işte diyor yaa !
Ben de günlerdir benim kız niye kabız, ne yedimde kabız oldu diye kendimi yiyorum iyi mi !
normalde emekleyene kadar sigmasi gerekiyor bu salincaga, sonrasi allah kerim, simdilik gunu kurtaralimda..:hulya:
Esarako suyunu sen nasil cikardin, herkes cam rende mi kullaniyor??
Ay buarada az once yazicaktim unuttum Secil ben Ruzgari Buseye benzettim; malum bizim topikte bebikler birbirine benziyor..
BENİ ÖZLEYEN VAR MI?
Doruk'a kafamı sallayarak tiz bir tonda konuşunca kahkahalar atıyor. Kafamı sallamama (sağa sola, yukarı aşağı) çok gülüyor, deneyin derim.
ben anlamıyorum.bebeğim 800 gram almış ve doktor acilen ek gıdaya geç dedi,elma suyu ve püresi,ev yoğurdu ve nar suyu veriyorum...
Ben 5 aydan evvel ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum diyordum,kilo alımında da sıkıntı olmadığından doktorumuz herhangi bir şey söylememişti.
Pazar sabahı kahvaltı masasında babam Deva'ya salatalık,domates yalatıyordu. Baba ne yapıyorsun verme onları dedim. Annem de babama demez mi ' annesi evde yokken verelim, ben hep o yokken veriyorum, görünce laf ediyor çünkü' diye ! Anne ciddi mi bana pirinç unu al demişti. Eski usül pirinç unu ile mama yapıp vermiş olmasıda mümkün.. İkaz ediyorum, sana da verdik ne oldu ne güzel büyüdün işte diyor yaa !
Ben de günlerdir benim kız niye kabız, ne yedimde kabız oldu diye kendimi yiyorum iyi mi !
geçmiş olsun diyen herkeslere çook teşekkür ederim.alıntı yptım ama zamanım yok.
esracım arayacağım seni er ya da geç
evrim kuzey herzamanki gibi nevi şahsına münhasır.öperim ony.babaanne tam bir fıstık.senin omzunu yalamış sıpa gözümden kaçmadı:)..
Hadi geçmiş olsun fıstıkta çok tatlı olmuş elbisesi çok yakışmış maşallahHerkese merhabalar
Dün Ecenin mevlütünü okuttuk - çok güzel geçti herşeyi istediğim gibi gelişti
Canım sen mutlu ,huzurlu olacaksın ki kuzuna faydan olsun. Kendini iyi hissediyosan sorun yok.Bu arada bunalımın doruklarında ...kendime geldim nihayet :sm_cool:
Zamanla ruh halinde değişecek elbet daha iyi olacaksın. KAza içinde çok geçmiş olsun Allahtan içinde değilmişsiniz.mami 2010' a damgasını vuracakmış demek.esracım söyle de iyi vursun bari slinmesin.tüm ağırlığıyla otursun üstüne..
Arkadaşlar üzüntüme ortak oldunuz çok teşekkür ederim vaktim kısıtlı tek tek alıntı yaamayacağım BURKO gerçekten insan kendini bulunduğu ortama yabancı hissediyor.uzun zamandır çalıştığım,düzenini tertibini oturtmak için emek harcadığım o yerdekendimi yabancı,yapayalnız,itilmiş hissettim.sanki ben yoktum.sanki insanlar içimden gelip geçiyorlardı.saat 3 de çıkıp uçarak geldim eve sanki.bilmem anlattım mı polisin biri park halindeki arabamıza çarptı çok hasar var 1 ayda anca çıkarmış.öyle olmasa öğlen de eve gelebilirdim.Neyse ki önceden buzluğa süt atmıştım biraz da sabah sağıp bırakmıştım.ışyerinde de sağdım getirdim.ilk gün iyi geçti yani.daha iyi olacağını düşünüyorum
Sütüm 1 sene yetsede mamaya hiç gerek kalmadan yemeklere geçsek keşkearkadaşlar ben bazı firmalardan bez numunesi istemiştim geldi.kargo ücretini firmalar kendileri karşılıyo 2 adet gönderiyolar. bugün temmuz annelerine baktım numune konusu açılmış. mama numunesi istemişler gelmiş ben şimdide mama numunesi istemeyi düşünüyorum sizde deneyin isterseniz.
rüzgar arkadaşlarıyla doğumgününde
Bu hakkaten sevimli portakallı ördek maşallah.yeni fotolarimiz, sicak sicak..
Yanıtlar verilmiş:)cam rende nerede bulunur??
Maşallah Kuziye çok sefimli çookKuzı aglıyor mu, gülüyor mu, yasayan bi ınsan evladı mı dıye soran arkadaslara bı kac foto :)))
Ben şimdi diyanete telefon açtım sordum Caizmiş :))gözlüğümü kırdım yine yaptırmak için çıktık seo anneme gidelim dedi
tmm demez olaydım uyus etti beni yine
severken tek söylediği benim oğlum benim oğlum benim oğlumlmaz:
kucağında gezdiiyor tek eliyle tutuyor diğeriyle bişeyler yapmaya çalışıyor
Çağan göbeğinin izasında kaymış kollar havada kalkmış yavrum düştü düşecek uyaardım düzeltti
sonra yine aynı kaydı kollarından öyle ayaktageziyor seo uyardı yine devam edince aldım elinden
öpme dediğim için yanımızdan başka odalara götürüyor bahaneside orası soğuk saçma sapan sözler vs. vs.
boğa bilirmiyim bu kadını caizmidir
Doruk'a geçmiş olsun inşallah olumsuz şeyler duymazsınız dr dan.Bende şu elma rendele işine gireyim bi.Afiyet olsun zıpıraBENı ÖZLEYEN VAR MI?
Regl oldum. Bayağı kırmızı! Enteresan...
Doruk birkaç gündür geceleri çok sık uyanıyor diye, rahatça uyusn / uyuyayım diye, gece öğünü olarak mama vermeye karar vermiştim. Ülker Hero Baby aldım, 2 gece 30 ar ml verdim. Sonuç pek farklı olmadığı gibi, kakasındaki kan miktarı arttı. Salak kafam! Yarın çocuk hastanesine götürüyoruz Doruk'u! Bu kakada kan mevzuu (kan çok değil aslında ama) kafamı bozuyor. Evrim'in doktoru aradım, inek sütüne alerji olabilir, fissür olabilir, atlamayın, dedi.
Yaklaşık yarım elmayı cam rendeden geçirdim, bezden süzdüm, çay kaşığı ile verdim Doruk'a! Sonuç başarılı. Şapır şupur içti.Çok eğlenceliydi, her tarafı battı :) Şapşalım benim :)
Doruk'a kafamı sallayarak tiz bir tonda konuşunca kahkahalar atıyor. Kafamı sallamama (sağa sola, yukarı aşağı) çok gülüyor, deneyin derim.
Umarım geçici bi durumdur eski haline döner.kızlar selam
moralim bozuk
ece hanım emziğe çok alıştı artık meme başını iyi tutmuyor gögüs ucu koruyucuyla tutuyor biraz şu 6 ay Allah ın izniyle bi anne sütü yetseydi rahatlayacağım vallahi
moralim bozuk ama sütüm gitmesin diye kendimi avutuyorum dua edin bize ece memeden emsinnnnn
Bende bunu bi haftadır yapıyorum ama göbeğimin yanması dikkatimi çekmedi bide koltukaltlarından tutup kendim yatar vaziyetteyken uçtu uçtu yapıyorumgöbik eritmet için süper bi yööntem buldum açıkılıyorum..: )
yatağa uzanıyoruz dizleri düküyoruz bebişi özenle dize yerleştirip
ellerinde tutuyoruz ve boynundan öpmeye uğraşıyoruz
sonuçta göbik alev alev yanıyor bebi çığlık çığlıga eğleniyor
eridimi hayır umutluyum en azından oğlum mutlu :)
Normal bi durum bu bildiğim kadarıyla. Bu drlardaki ek gıda sevdası ne yaa. 800 gr azmıymış bu ay için.selam kızlar.bizde ek gıdaya geçtik.ama bebişim kaka yapamıyor.
Ah eskiler ah. Kakasından anlamadın mı diycektim ki kabız olmuş Devacık. Aslında elma filan yalatması çok kötü bi durum değil ama inşallah mama yapıp vermemiştir. Sen vermemiştir diye düşün sıkma canını daha fazla.
Pazar sabahı kahvaltı masasında babam Deva'ya salatalık,domates yalatıyordu. Baba ne yapıyorsun verme onları dedim. Annem de babama demez mi ' annesi evde yokken verelim, ben hep o yokken veriyorum, görünce laf ediyor çünkü' diye ! Anne ciddi mi söylüyorsun şaka mı yapıyorsun dedim.
Demez mi, kızın damak tadını zenginleştirmeye çalışıyorum, ek gıdaya geçince bunları yadırgamasın diye ! Bu güne kadar elma suyu,armut suyu, salatalık suyu, domates suyu ve yoğurt vermiş kızıma. (Yani kendisi bu kadarını itiraf edebildi) Sadece ağzına biraz sürdüm o kadar , diyor ama korkarım ki, bunun daha fazlasını da yaptı..Geçenlerde markete giderken bana pirinç unu al demişti. Eski usül pirinç unu ile mama yapıp vermiş olmasıda mümkün.. ıkaz ediyorum, sana da verdik ne oldu ne güzel büyüdün işte diyor yaa !
insallah yeniden adapte olur canim, sen uzme kendini..
hayirli olsun, bence biraz zaman ver bagirsaklari alissin, yapar..
Demez mi, kızın damak tadını zenginleştirmeye çalışıyorum, ek gıdaya geçince bunları yadırgamasın diye ! Bu güne kadar elma suyu,armut suyu, salatalık suyu, domates suyu ve yoğurt vermiş kızıma. (Yani kendisi bu kadarını itiraf edebildi) Sadece ağzına biraz sürdüm o kadar , diyor ama korkarım ki, bunun daha fazlasını da yaptı..Geçenlerde markete giderken bana pirinç unu al demişti. Eski usül pirinç unu ile mama yapıp vermiş olmasıda mümkün.. İkaz ediyorum, sana da verdik ne oldu ne güzel büyüdün işte diyor yaa !
napalım işte,brbirimizin üstüne düşmeden yaşıyamuyoruz.malüm benım sütümde cokk banyo yaptırıyorum sütümle kızımı,hatta artarsa bizde bi süt banyosu yapısyos zemuszemus.su kullanmıyoruz hiç.yoksa siz hala suylkamı yıkıyonus cocuguakannehirAllamm yaaaa.. maşallahh kuzuyaaa
Bırbırınısın üstüne düşmekten sis o gözü kör etmişsinis sanırımm.. fırtladı mı göslerınız neaaaa akannehir.. üst üste yasamak adamı bak kör de ediyormuş..
??
Çok tatlı olmuş oyun halısında, maşallah kuzuma
Bende aldım tiny love' ın oyun halısını. Yeni pembe renklisi çıkmış, bayıldık ailecek, Deva çok hoşlanıyor içinde güzel vakit geçiriyor, ayaklarını vurdukça müzik çaldığını anladı habire ayaklarını vuruyor, oyuncaklarla konuşuyor yavrum.
off off uzun bı zamandan sonra şevvalde gece ilk defa bu kadar sık uyandı akannehir tok olmasına ragmen sabaha kadar 5 kez falan kalktı kii zten 12.5tu uyudugunda.zor bela uyuttumn aglıyo resmen uyumıycak cebelleşiyo yaaberbat bir gece geçirdik yine ağlama nöbetleri vs ne olacak bilmiyorum senağlama
oyy kıyamam siseee yaaaa deme ölee,Allah yardımcınız olsun iş yerınızdekı saatler su gibi aksın inşallahnevama iltifatlarınıza teşekkür ederim.şu an işyerindeyim.bu gün ilk günüm kendimi çok tuttum ama evden çıkarken gözyaşlarıma mani olamadım.umarım alışırım.
şu delıksız uyumama sorunu bizdede basladı ve gece uykuya gecemıyo bı türlü,ayagıma aldıgım an çığlığı basıyo.gezecek etraf görecek gecenın 12sinde.babası pes ettı yattı horul horul uyudu,kaldık kızımlan başbaşa.neysekı 12.5 da uyudu ama ben uyd8ummu onu bılmıyom.8.5a kadar 5kez uyandı.neyın nesı bılemedımece bugecede delıksız uyumadı3-4 kez kalktı agladı bakalım nezaman delıksız uyuycak hanı 4 aylık bebek uyuyabılıomus ya artık he bıde gece 12de uyudu hanfendı 11de yatırdım bucukta kalktı bıdaha 12de anca uyudu sonra asırayla uyandı bakalım yınede azımlıyım yat kalkta artık aglaması azaldı gıbı ıns alısıo zamanla
ayy ben hiç denemedım öyle,rahat oluyo diosun yaneyıkadım yıkadımmm süperdiii çok az ağladııı acayip zevkliymiş bütün annelere şiddetle tavsiye ederim birlikte yıkanın tenleriniz değsin bi sarılıyo öyle güzelkiii
yerım ben bu fıstıgı,cok tatlı olsuz ecemize kocaman bı maşşalah
ruzy baksen buyumuste dogum gunlerıne katılmaya baslamıs.maşşalah oğlusunarüzgar arkadaşlarıyla doğumgününde
ayy yıycem ben bu teo yu yaaa,gamzelere bak hele
a gülünce siması cok degısık geldı maşşalah kuzy e, yannıs babanenız cok hoş.şeker gibin gözüküyo burdanKuzı aglıyor mu, gülüyor mu, yasayan bi ınsan evladı mı dıye soran arkadaslara bı kac foto :)))
Vee Kuzı nın babannesi.. torununa körü körüne aşık bi babanne enstantenesi sise..
tüh yınemı kan var kakasında.inşallah öenmlkı bişe degıldır burcucum,en sık rastlanan durum süt protegınıne karsı alerjıymıs.inşallah senın yedıklerınle alakalı önemsız bı durumdur.sıkma canınıBENİ ÖZLEYEN VAR MI?
Regl oldum. Bayağı kırmızı! Enteresan...
Doruk birkaç gündür geceleri çok sık uyanıyor diye, rahatça uyusn / uyuyayım diye, gece öğünü olarak mama vermeye karar vermiştim. Ülker Hero Baby aldım, 2 gece 30 ar ml verdim. Sonuç pek farklı olmadığı gibi, kakasındaki kan miktarı arttı. Salak kafam! Yarın çocuk hastanesine götürüyoruz Doruk'u! Bu kakada kan mevzuu (kan çok değil aslında ama) kafamı bozuyor. Evrim'in doktoru aradım, inek sütüne alerji olabilir, fissür olabilir, atlamayın, dedi. Doruk'a kafamı sallayarak tiz bir tonda konuşunca kahkahalar atıyor. Kafamı sallamama (sağa sola, yukarı aşağı) çok gülüyor, deneyin derim.
ben anlamıyorum.bebeğim 800 gram almış ve doktor acilen ek gıdaya geç dedi,elma suyu ve püresi,ev yoğurdu ve nar suyu veriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?