2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ece de de egzama çıktı bepanten ve excipial verdi doktor günde 3 defa sürüyorum hamileyken bende de egzama çıkmıştı

canım yahoo
ama çok üzme kendine sütün azalmasın da bol bol emzir inşallah
Allah tüm bebişlere süt versin inşallah onlar da güzel güzel emip kilocuklar alsınlar

o kitabı yakarsın sen
her bebek bir sanki 4 saatmiş

yine soruyorum cam rende nirden bulunur, bi akil verin su cahile(

cnm cevap vermiş arkadaşlar ama bende yazayım - ben chiccodan aldım - bildiğin cam rende

hehe kedici okurken çok güldüm - aslında kötü bişey yapmamılar ki - iyi beslemişler torununu :))) Benim arkaaşım da dışarılara çıkarken bebeğini annesine bırakıyordu - bebek 5-6 aylık olunca ek gıdaya başladılar bi baksın ki kızı yalana yalana yiyo herşeyi - demiş çok iştahlı bebek olacak herhalde hiç yadırgamamış tatları - ozaman annesi itiraf etmiş - 3. ayından itibaren hergüb yoğurt veriyomuş bebeğe yanlız kaldıklarında cokacimcoook hatta 4. ayı tamamlanınca ev yoğurdu bile değil direk danino vermiş - sapasağlam harika 2.5 yaşında bir çocuk oldu - o da büğüdü :))) - acaba fazla mı pipmpirikliyiz :)

Bugün Eceye mama sandalyesi aldık - Taze Burcumun ve Evrişimin tavsiyeleri üzere bizde Chicco Poly yi aldık - çok güzel bir ürün hakikaten kaliteli
Ece de beğendi içinde durmayı - koydum kıkır kıkır gülmeye başladı renklerini inceledi - sanırım keyfi yerinde gömüldü içine kaydirigubbakcemile3 - bizim kız gerçekten minyon tipli - ultrasonda bile bakarken kadın doğumcum öyle demişti - nasıl anlıyolarsa - haftaya 4 ayı bitiriyoruz ama hala küçücük tefecik bişeyiz :ecrin_bebek:

resimlerini de çektim kuzumun - görmemişin mama sandalyesi olmuş hemen paylaşmak istemiş zemuszemus

merhaba arkadaşlar ...Yusuf' a dün akşam yoğurt mayaladım 3 adet minik şişelere 130 grlık olanlardan ikisini mamasından birisinide inek sütünden çok güzel tutmuşlar kızımda hiç tutturamıyordum buna sevindirik oldum emme gelin görünki Yusuf bey yimedi ilk denememiz başarısızlıkla sonuçlandı....zaten iştahsızlık abidesi mama yemiyor illa uykuya dalacakta öyle yiyeyecek oda gündüz zor ...uyanıkkende sadece milupanın sütlü pirinçli kaşık mamasını yedirebiliyorum...onuda günde 1 defa veriyorum acaba pirinç unlu mamamı yapsam ne yapacağımı şaşırdım geçen başka doktora götürdük iştahsızlığı için oda ek besin verme kilosu iyi 6 aya kadar sadece mama vermeye devam et dedi ne yapacağımı şaşırdım ..başlamşken bırakmak istemiyorum en azından elma püresini ve kaşık mamasını arada devam sütüyle desteklmeye devam edeceğim kaşığa alışmışken ara vermemeye karar verdim gibi..yoğurdada başalyacağız en azından deneyimlerime dayanarak ve bebeğimin isteklerini göz önüne alarak devam edeceğim..

hayırlı olsun ..kızınada maşallah mevlüt resimleriniz çok hoş..mevlütünüzüde allah kabul etsin...
bizde almaya karar verdik gerçekten çok gerekli mama sandelyesi.
tekrar güle güle kullanın içinde güzel mamalar yiyip büyüsün pıtırcığın..

selam site düzeldi ama kimsede ses seda yok
biz aşı olduk bugün nehir çok huysuz ağlayıp duruyo
sağlık ocağında mikrop bulaşcak diye çok korktum millet grip aşısı oluyo kalabalıktı. d3 almam gerekiyodu onu bile alamadan çıktım. aşı olurken altına örtü serdim nehiri hiç bir yere deydirmedim eve gelincede o örtüyü kirliye attım hemen
eve gelince mamadan yoğurt mayaladım tutmadı yarın yine denicem sabah yapıp öğlen vermek istiyorum o yüzden tekrar denemedim

Ecüşün mevlüt resimleri

Oyy küçük melek, maşallah sana
Jenny, Ece kaç kilo şimdi? Çıtı pıtı narin bir kız olacak sanki.. Maşallah kuzuma

rüzgar arkadaşlarıyla doğumgününde

Bayıldım Seçil, çok güzel yakalamışsın bu pozu, çok tatlı Rüzgar maşallah ona

yeni fotolarimiz, sicak sicak..

Portakallı Ördek, gamzelerini yerim senin, tatlı Teocan kaydirigubbakcemile3

Kuzı aglıyor mu, gülüyor mu, yasayan bi ınsan evladı mı dıye soran arkadaslara bı kac foto :)))

Ben ilk defa gülen fotoğrafını gördüm bu Kuzi yavrusunun, harika, çok mutlu görünüyor, hep mutlu olsun yüzü gülsün inşallah.

Geçmiş olsun Doruk paşaya Kabızlığı falan varsa belki ondan olmuştur. İnşallah mühim bişey değildir, bakalım ne diyecek çocuk hastanesindekiler.

ECE, RÜZGAR, KUZEY, TEO, hepinize maşallah çok güzeller canlarım benim.

Jenny mama sandalyeniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Evriş chiccodan komisyon almalısın, çünkü ben de senin referansına güvenip internetten chicco poly alacağım bu ay. Safari modeli hoşuma gitti. Jenny kaça aldınız?

esrako ben sabah 6 gibi nehiri yanıma alıyorum emziriyorum. sonra yastığını yastığımın yanına koyuyorum.o kendi yastığında benimle aynı yatakta uyuyo yani sürekli emziriyo olmuyorum.emmekten çok benim kokumu arıyo veya beşiği rahat gelmiyo.
eylemcim mama derken ek besini kastetmiştim. aslında ek besinleride kendimiz hazırlasak iyi olurda ben bugün ilk defa yoğurt tattırcaktım o yüzden bi şey hazırlamadım.oda tutmadı hazır meyve püresi vardı onu verdim.meyve püresini de çok ağlıyo diye onu yanlız bırakıp uğraşmak istemedim.zaten bi tek elma var bu mevsimde muz veremiyoz kiviler ekşi armutta bulamadım. mandalina portakal olmaz o yüzden yoksa hazıra kaçmayı düşünmüyorum devam maması konusunda da bende kullanmak istemiyorum 1 yaşına kadar emzirip sonra inek sütü vermek en iyisi

petrik kayınvalidene uyuz oldum bende özellikle bebeği tutup başka bir işle uğraşması çok sinir bozucu
teo kuzy rüzgar çok tatlılar maşallah

sağlık ocağına giderken süt sağdım biraz aşıdan sonra onu verdim emzik almadığı için onu götürdüm bende. bundan sonra gidecek olanlara tavsiyem emzik almıyosa mutlaka götürün süt hemen biberonu açıp verirsiniz kolay olur ağlaması kesilir.

Kızlar domuz gribi aşısı olmaya karar verdim olan var mı? Belki daha önce konuşulmuştur ama geçmişte rastlamadım.

maşallah alıntısız hatırlama rekoru bu heralde kafamçokkarıştıvereliniortak
:uhm::CüvCüv:
evrimmim çok zevkli değilmi kuzum birlikte yıkanmak artık öyle yıkayacağım oğlumu zaten başka alternatfim yok ben yalnııızzımmm ben yalnızııımm yalnıızııımmm
yavru kuş çabuk geçer çabuk :teselli:
gezdin diye heralde kendini suçlamayacaksın değilmi zira sadece anne değil insansın yerimseniben
bende kendim yıkıyorum filede kullanmadım hiç çekmeceyi bekliyor ama bugünlerde kullanmayı düşünüyorum kuzuyu tutmakta zorlanıyorum belim çok ağrıyor..
Ecüşün mevlüt resimleri

maşallah

geçmiş olsun size bişey olmamışya ...
işe başlayan tüm anneler allah yardımcınız olsun ve sabır versin işe başladığınızı öyle cümlelerle anlatıyorsunuzki içimiz eziliyor ...mafoldumben

ben nehire mama vermiyorum ama evde mutlaka bulunduruyorum zor durumda kalırız diye. şimdide bazen eti cicibebeyle veriyorum 1 ölçek mama içine 4 5 tane yapıyorum. dün ilkdefa hero babynin bisküvisini yaptım çok sevdi iyi geceler bisküvisiymiş yeni çıkmış. sütle yapılıyo yazıyodu eee süt kullanamadığımız için mama koydum onun yerine

aidaa ben bebeğe zarar olur diye hiç düşünmedim ama dün haberlerde gördüm hamileler için olanı çıkmış emziren annelerede ondan yapıyorladır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…