Oyy küçük melek, maşallah sana
Jenny, Ece kaç kilo şimdi? Çıtı pıtı narin bir kız olacak sanki.. Maşallah kuzuma
Bayıldım
ECE, RÜZGAR, KUZEY, TEO, hepinize maşallah çok güzeller canlarım benim.
Jenny mama sandalyeniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Evriş chiccodan komisyon almalısın, çünkü ben de senin referansına güvenip internetten chicco poly alacağım bu ay. Safari modeli hoşuma gitti. Jenny kaça aldınız?
Hala küvette yıkayan arkadaşlara sormak istiyorum - hala file kullanıyomusunuz?
Ben hala küvette, fileyle ve kayınvalidemle yıkıyorum. Bir kez tek yıkamaya cesaret ettim onda da başını yıkarken burnuna su kaçtı, çığlık çığlığa ağlamaya başlayınca apar topar küvetten çıkarmıştım. Şimdi cesaret edemiyorum. Kayınvalidem de belinden rahatsız fizik tedaviye başladı. Kendim becermem lazım artık. tek başıma filede yıkamıcam havlu serip üstüne koymayı denicem bakalım.
Gypsy, aynı küvette nasıl yıkanıyorsunuz ben anlamıyorum. Evriş de mi beraber yıkanmış yanlış anlamadıysam. Islak vücut elinizden balık gibi kayıp gitmiyor mu?:1shok:
ben nehire mama vermiyorum ama evde mutlaka bulunduruyorum zor durumda kalırız diye. şimdide bazen eti cicibebeyle veriyorum 1 ölçek mama içine 4 5 tane yapıyorum. dün ilkdefa hero babynin bisküvisini yaptım çok sevdi iyi geceler bisküvisiymiş yeni çıkmış. sütle yapılıyo yazıyodu eee süt kullanamadığımız için mama koydum onun yerine
ben nehire mama vermiyorum ama evde mutlaka bulunduruyorum zor durumda kalırız diye. şimdide bazen eti cicibebeyle veriyorum 1 ölçek mama içine 4 5 tane yapıyorum. dün ilkdefa hero babynin bisküvisini yaptım çok sevdi iyi geceler bisküvisiymiş yeni çıkmış. sütle yapılıyo yazıyodu eee süt kullanamadığımız için mama koydum onun yerine
calismaktan nefret ediyorum, bu gerizekali seften nefret ediyorum, gunduz sinir sistemim altust oluyor, eve gitmeyi iple cekiyorum; oglum tum negatifligimi aliyor..
beh hep tek başıma ve file üstünde yıkadım ama filesiz denemk istiyorum - aslında tam 2 aydır her küveti hazırayışımda bu sefer filesiz yıkayacam diyorum sonra vazgeçiyorum tek başıma tutamam edemem kulaklarına su kaçar diye - videolar izlemiştim bebeği yüzdürüyolar küvetin içinde - çok denemek istiyorum içimde kaldı valla ama dediğin gibi ıslak vücudu elimden kayacak suyun altına gömülecek ağızı burnu kulağı su dolacak diye korkuyorum- ama oturmaya başladığı zaman filesiz yıkayacam - öyle küvetler görmüştüm çocuk oturabiliyo kaymadan - öye almayı düşünüyorum
artı neden filesiz yıkamak istiyorum onu da söylim - vücudu tamemn suyun içinde olursa üşüme ihtimali daha düşük - ama filenin üstünde su dökersen ısınıyo - kafasını yıkarken mesela bizim Ece titremeye başlıyo bağırıyo - hani su dök gibisinden - aslında biraz esaret toplayıp bu akşam yüzdürsem mi küçük balığımı :)))
nurdancım bende cam rende kullannıyorum.doktor tüm mevsim meyvelerinden ver dedi muz hariç.elma olarakta sadece ekşi olmamasına dikkat ediyorum...
Güle güle kullanınBugün Eceye mama sandalyesi aldık - Taze Burcumun ve Evrişimin tavsiyeleri üzere bizde Chicco Poly yi aldık - çok güzel bir ürün hakikaten kaliteli
Ece de beğendi içinde durmayı - koydum kıkır kıkır gülmeye başladı renklerini inceledi - sanırım keyfi yerinde gömüldü içine kaydirigubbakcemile3 - bizim kız gerçekten minyon tipli - ultrasonda bile bakarken kadın doğumcum öyle demişti - nasıl anlıyolarsa - haftaya 4 ayı bitiriyoruz ama hala küçücük tefecik bişeyiz :ecrin_bebek:
Yoğurdu tutturmana sevindim Yusufun iştahsızlığına üzüldüm tabi inşallah düzene girer.merhaba arkadaşlar ...Yusuf' a dün akşam yoğurt mayaladım 3 adet minik şişelere 130 grlık olanlardan ikisini mamasından birisinide inek sütünden çok güzel tutmuşlar kızımda hiç tutturamıyordum buna sevindirik oldum emme gelin görünki Yusuf bey yimedi ilk denememiz başarısızlıkla sonuçlandı....
Geçmiş olsun . İnşallah sende 1 yaşına kadar emzirebilirsin.selam site düzeldi ama kimsede ses seda yok
biz aşı olduk bugün nehir çok huysuz ağlayıp duruyo
sağlık ocağında mikrop bulaşcak diye çok korktum millet grip aşısı oluyo kalabalıktı. d3 almam gerekiyodu onu bile alamadan çıktım. aşı olurken altına örtü serdim nehiri hiç bir yere deydirmedim eve gelincede o örtüyü kirliye attım hemen
eve gelince mamadan yoğurt mayaladım tutmadı yarın yine denicem sabah yapıp öğlen vermek istiyorum o yüzden tekrar denemedim
Burko olmuştuKızlar domuz gribi aşısı olmaya karar verdim olan var mı? Belki daha önce konuşulmuştur ama geçmişte rastlamadım.
Sizin şu şefin değişme ihtimali hiç yokmu uyuz adam.calismaktan nefret ediyorum, bu gerizekali seften nefret ediyorum, gunduz sinir sistemim altust oluyor, eve gitmeyi iple cekiyorum; oglum tum negatifligimi aliyor..
canım ece 3 hafta önce 4930 g dı - ama hasta olmuştu o ay ve çok az almıştı - şimdi pazartesi kontrolümüz var - çok heycanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum tartılmasını - eskiden ultrasona giderken böyle heycan yapardım - şimdi yine yapıyorum :) - umarım iyi kilo almıştır bu ay çünkü çok mükemmel besleniyo ( ben süt sağıp verdiğim için nekadar aldığını görüyorum - günde 750 - 800 cc civarı alıyo) artı epey ağırlaştı gibime geliyo - bakıcaz.... haberdar ederim :)
duamız sisinle ....stres yapma uyanıken mızıklanınca emziği hemen verme ....kızlar selam
moralim bozuk
ece hanım emziğe çok alıştı artık meme başını iyi tutmuyor gögüs ucu koruyucuyla tutuyor biraz şu 6 ay Allah ın izniyle bi anne sütü yetseydi rahatlayacağım vallahi
moralim bozuk ama sütüm gitmesin diye kendimi avutuyorum dua edin bize ece memeden emsinnnnn
sarı veya kırmızı elma ...yeşil ekşi oluyor ...iyi barim ozaman carefoura bakayim..
peki daha cahilce bi soru geliyor, suzdugnuz elmalar yesil elmami, kirmizi elmami, malum yesil biraz daha eski oluyor ya:))yesil elma eksime yaparmi didim bizim ordege, reflusu var ya..
geçmiş olsun sisinde bu kakimada kan sorununuz çözülür inşallah ...BENİ ÖZLEYEN VAR MI?
Regl oldum. Bayağı kırmızı! Enteresan...
Doruk birkaç gündür geceleri çok sık uyanıyor diye, rahatça uyusn / uyuyayım diye, gece öğünü olarak mama vermeye karar vermiştim. Ülker Hero Baby aldım, 2 gece 30 ar ml verdim. Sonuç pek farklı olmadığı gibi, kakasındaki kan miktarı arttı. Salak kafam! Yarın çocuk hastanesine götürüyoruz Doruk'u! Bu kakada kan mevzuu (kan çok değil aslında ama) kafamı bozuyor. Evrim'in doktoru aradım, inek sütüne alerji olabilir, fissür olabilir, atlamayın, dedi.
Yaklaşık yarım elmayı cam rendeden geçirdim, bezden süzdüm, çay kaşığı ile verdim Doruk'a! Sonuç başarılı. Şapır şupur içti.Çok eğlenceliydi, her tarafı battı :) Şapşalım benim :)
Doruk'a kafamı sallayarak tiz bir tonda konuşunca kahkahalar atıyor. Kafamı sallamama (sağa sola, yukarı aşağı) çok gülüyor, deneyin derim.
CAİZ CAİZ ..gözlüğümü kırdım yine yaptırmak için çıktık seo anneme gidelim dedi
tmm demez olaydım uyus etti beni yine
severken tek söylediği benim oğlum benim oğlum benim oğlumlmaz:
kucağında gezdiiyor tek eliyle tutuyor diğeriyle bişeyler yapmaya çalışıyor
Çağan göbeğinin izasında kaymış kollar havada kalkmış yavrum düştü düşecek uyaardım düzeltti
sonra yine aynı kaydı kollarından öyle ayaktageziyor seo uyardı yine devam edince aldım elinden
öpme dediğim için yanımızdan başka odalara götürüyor bahaneside orası soğuk saçma sapan sözler vs. vs.
boğa bilirmiyim bu kadını caizmidir
Kuzı aglıyor mu, gülüyor mu, yasayan bi ınsan evladı mı dıye soran arkadaslara bı kac foto :)))
Vee Kuzı nın babannesi.. torununa körü körüne aşık bi babanne enstantenesi sise..
Bu da gülen Deva zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?