2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy küçük melek, maşallah sana
Jenny, Ece kaç kilo şimdi? Çıtı pıtı narin bir kız olacak sanki.. Maşallah kuzuma

Bayıldım

canım ece 3 hafta önce 4930 g dı - ama hasta olmuştu o ay ve çok az almıştı - şimdi pazartesi kontrolümüz var - çok heycanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum tartılmasını - eskiden ultrasona giderken böyle heycan yapardım - şimdi yine yapıyorum :) - umarım iyi kilo almıştır bu ay çünkü çok mükemmel besleniyo ( ben süt sağıp verdiğim için nekadar aldığını görüyorum - günde 750 - 800 cc civarı alıyo) artı epey ağırlaştı gibime geliyo - bakıcaz.... haberdar ederim :)

teşekkürler teyzesi - ben nakit 218 tl ye aldım - pazarlıkla 210 a da alırdım belki ama çok acelemiz vardı vereliniortak
e-bebek.com da 229 lira bunlar artı hediyesi var bir tane oyuncak ya da 150 lira üstü alışveriş olduğu için kitap seçebiliyorsun hediye olarak - incele o siteyi de istersen

Jinekoloğuma sordum canım bebeğe sütten geçmez için rahat olabilir ama yan etkileri konusunda birşey diyemem dedi. Sağlık ocağı da yaptırabilirsin diyor.

Hala küvette yıkayan arkadaşlara sormak istiyorum - hala file kullanıyomusunuz?

Ben hala küvette, fileyle ve kayınvalidemle yıkıyorum. Bir kez tek yıkamaya cesaret ettim onda da başını yıkarken burnuna su kaçtı, çığlık çığlığa ağlamaya başlayınca apar topar küvetten çıkarmıştım. Şimdi cesaret edemiyorum. Kayınvalidem de belinden rahatsız fizik tedaviye başladı. Kendim becermem lazım artık. tek başıma filede yıkamıcam havlu serip üstüne koymayı denicem bakalım.

Gypsy, aynı küvette nasıl yıkanıyorsunuz ben anlamıyorum. Evriş de mi beraber yıkanmış yanlış anlamadıysam. Islak vücut elinizden balık gibi kayıp gitmiyor mu?:1shok:

beh hep tek başıma ve file üstünde yıkadım ama filesiz denemk istiyorum - aslında tam 2 aydır her küveti hazırayışımda bu sefer filesiz yıkayacam diyorum sonra vazgeçiyorum tek başıma tutamam edemem kulaklarına su kaçar diye - videolar izlemiştim bebeği yüzdürüyolar küvetin içinde - çok denemek istiyorum içimde kaldı valla ama dediğin gibi ıslak vücudu elimden kayacak suyun altına gömülecek ağızı burnu kulağı su dolacak diye korkuyorum- ama oturmaya başladığı zaman filesiz yıkayacam - öyle küvetler görmüştüm çocuk oturabiliyo kaymadan - öye almayı düşünüyorum
artı neden filesiz yıkamak istiyorum onu da söylim - vücudu tamemn suyun içinde olursa üşüme ihtimali daha düşük - ama filenin üstünde su dökersen ısınıyo - kafasını yıkarken mesela bizim Ece titremeye başlıyo bağırıyo - hani su dök gibisinden - aslında biraz esaret toplayıp bu akşam yüzdürsem mi küçük balığımı :)))

bende ondan kullanıyorum özellikle o gün az beslenmişse gece yatmadan önceki mamasına katıyorum...

calismaktan nefret ediyorum, bu gerizekali seften nefret ediyorum, gunduz sinir sistemim altust oluyor, eve gitmeyi iple cekiyorum; oglum tum negatifligimi aliyor..

süt kullanma zaten mamayla yap ..önce mamasını hazırla mama miktarına ve bebeğin yiyebilecieği katılığa göre bisküvi kat içine.. baya besleyici oluyor geçen ay Yusuf çok iştahsızdı mamayı çok az yiyordu 90 ml üstüne çıkmıyordu bisküviyle karışık yaptım az yedi ama yinede 700gr almıştı ...

calismaktan nefret ediyorum, bu gerizekali seften nefret ediyorum, gunduz sinir sistemim altust oluyor, eve gitmeyi iple cekiyorum; oglum tum negatifligimi aliyor..

nurdan teocuğuğa maşalah alıntı yapmıştım ama bilgisayar kapandı hepsi gitti.maşallah gamzelerini severim onun..
senin şef hala aynımı hamileykende seni sinir ediyordu değilmi boşver işi işte bırak...

kuzey in resimleri bulamadım alıntılardan gördüğüm kadarıyla çok sevimli bu bey anneside ne güzel sevgiyle bakmış canım benim

Ben son 2-3 haftadır, Deva'nın küvetinin içine sünger koyuyorum. Küvet süngerleri var, baş kısımları yüksekçe. Küvete suyu dolduruyorum kulaklarını geçmeyecek şekilde, süngerin üzerine de Deva'yı yatırıyorum. Odanın içini de baya ısıtıyorum üşümesin diye. Suyun içinde bir süre debeleniyor, çok hoşuna gidiyor, çığlıklar atıyor kuzum. Sonra kafasını biraz daha yükseltip vücudunun ön kısmını yıkıyorum, sonra çevirip sırtını popişini bacaklarını yıkıyorum. En son da kafasını şampuanlayıp duruluyorum. Tabi yanımda mutlaka eşim ya da annem oluyor, birisinin su dökmesi lazım. Maşallah Deva su kuşu gibi, bayılıyor banyo yapmaya, suda kalma süresi arttıkça daha da keyif almaya başladı. Yüzdür Ecoşu bak nasıl hoşuna gidecek opuyorumnanaktan

nurdancım bende cam rende kullannıyorum.doktor tüm mevsim meyvelerinden ver dedi muz hariç.elma olarakta sadece ekşi olmamasına dikkat ediyorum...

öncelikl maşallah oğlun kilo almıda gayet iyi aslında ...mandalin ve portakal gaz yapar sakın onları verme.....

Deva'nın uyku tulumu ve kahkaha atan ineği opuyorumnanaktan

Pembe pembe oyun halısı

Bu da gülen Deva zemuszemus

Son düzenleme:
Güle güle kullanın

Yoğurdu tutturmana sevindim Yusufun iştahsızlığına üzüldüm tabi inşallah düzene girer.

Geçmiş olsun . İnşallah sende 1 yaşına kadar emzirebilirsin.

Kızlar domuz gribi aşısı olmaya karar verdim olan var mı? Belki daha önce konuşulmuştur ama geçmişte rastlamadım.
Burko olmuştu
Sizin şu şefin değişme ihtimali hiç yokmu uyuz adam.

Sütüne maşallah canan . İnşallah yeterli kiloyu almıştır bıcırığın.

duamız sisinle ....stres yapma uyanıken mızıklanınca emziği hemen verme ....
iyi barim ozaman carefoura bakayim..
peki daha cahilce bi soru geliyor, suzdugnuz elmalar yesil elmami, kirmizi elmami, malum yesil biraz daha eski oluyor ya:))yesil elma eksime yaparmi didim bizim ordege, reflusu var ya..
sarı veya kırmızı elma ...yeşil ekşi oluyor ...
geçmiş olsun sisinde bu kakimada kan sorununuz çözülür inşallah ...
CAİZ CAİZ ..

işte budur tabi gülmez yavru gülünce iyice ballanmış .maşallah efrimmmmmmm kuzuna bakışında mükemel ..opuyorumnanaktan
babaannenizde genç ve bakımlı baya ..a.s

canancım mevlüdünüzü allah kabul etsin. ece bıcırık çok tatlı görünüyor sandalyesinde. güle güle kullanın.

kuzy ve teoya maşallah kuzynin babaannesine de maşallah ne hoş ne sevimli kadın yahu anlattıklarınla fiziği gerçekten örtüşüyor. yüzüne yansımış güzelliği.

eeylem2007 teşekkürler canım bakalım ne olacak bu iştah sorunu...inşallah düzelir..
devaya maşallah .....gülmek bebeklere nede yakışıyor....

maşşalahh deva cok tatlı cıkmıss.hele son fosu bı harıka,bayılıyorum bebişlerin gülüşünee.Rabbım hep güldürsün yüzlerini inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…