2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yine soruyorum cam rende nirden bulunur, bi akil verin su cahile(
Ben 1 milyoncuda gördüm ama:uhm:Oralarda yuhtur de mi öyle şeyler:tomato:
Kızlar domuz gribi aşısı olmaya karar verdim olan var mı? Belki daha önce konuşulmuştur ama geçmişte rastlamadım.

Ben oldum. Yarın iki hafta dolacak, hiçbir sorun olmadı

Sütüme bir haller oldu. İncelemedeyimCADIARZU

Haftasonu sütümü yetiremedim de biberonları çözdüm diye yazmıştım. O zamandan beri Buse sürekli doymama sinyalleri veriyor. Yalnız benim mi sütüm azaldı, yoksa o mu daha fazla ister oldu orasını çözemedim henüz. Dün gece çok moralim bozuldu ben bu çocuğa yetemiyorum diye:gitme:Umarım bu bir geçiş dönemidir ve bir an önce biter. Her ihtimale karşı bir kutu mama aldım bakalım. Kullanmak zorunda kalmayayım diye dua ediyorum:Saruboceq:

burko burcu inş düzelir süt durumun
canan güle güle kullansın ececik sandalyesini
nurdan bende marketten aldım cam rendeyi

şincik ben büyük bir hata yaptım sanırım
ben günlerdir ek besine geçmeyi düşünüyordum ki önce elma suyu vercektim ama ben bi gaza geldim önce çorba yaptım havuç patates ve az bişey prinçle haşladım neyse ezdim mezdim verdim bikaç kaşık
bikaç kaşıkta elma suyu verdim
şimdide tutuştum bişey olur mu kuzuma yaa

ayy çok pardon arkadaşlar ben eylül annesindenimmm opuyorumnanaktan size bakınıodum az önce sonra kız uyandı onu tekrar yatırmaya gittim sizin topik açık kalmış ben bizim ki sandıydım çok özürrr :kedi:

Eylülde doğurup tekrar hamile olan mı var??? AMANIN!!!akannehir

hehe.. biz de yapıyoruz ama boyundan öpmeden, onu da yapayım o zaman :)

alışıyorlar meltemcim, sıkma canını. Doruk da başta ikisini karşıtırıyordu, şimdi gayet güzel! Düzelir...

Sen bilmezsin, anan bilir! Böyledir bu işler, 30 yıl önceki yöntemler kullanılır. Gelişmeler "biz sizi böyle büyüttük" savı ile püskürtülür.. Kolay gelsin! Ben de az uğraşmadım anamla, hala da uğraşmaktayım!

Eylülde doğurup tekrar hamile olan mı var??? AMANIN!!!akannehir

oha desem ayıp olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…