Ben 1 milyoncuda gördüm ama:uhm:Oralarda yuhtur de mi öyle şeyler:tomato:yine soruyorum cam rende nirden bulunur, bi akil verin su cahile(
Kızlar domuz gribi aşısı olmaya karar verdim olan var mı? Belki daha önce konuşulmuştur ama geçmişte rastlamadım.
ayy çok pardon arkadaşlar ben eylül annesindenimmm opuyorumnanaktan size bakınıodum az önce sonra kız uyandı onu tekrar yatırmaya gittim sizin topik açık kalmış ben bizim ki sandıydım çok özürrr :kedi:
ayy çok pardon arkadaşlar ben eylül annesindenimmm opuyorumnanaktan size bakınıodum az önce sonra kız uyandı onu tekrar yatırmaya gittim sizin topik açık kalmış ben bizim ki sandıydım çok özürrr :kedi:
Eylülde doğurup tekrar hamile olan mı var??? AMANIN!!!akannehir
göbik eritmet için süper bi yööntem buldum açıkılıyorum..: )
yatağa uzanıyoruz dizleri düküyoruz bebişi özenle dize yerleştirip
ellerinde tutuyoruz ve boynundan öpmeye uğraşıyoruz
sonuçta göbik alev alev yanıyor bebi çığlık çığlıga eğleniyor
eridimi hayır umutluyum en azından oğlum mutlu :)
kızlar selam
moralim bozuk
ece hanım emziğe çok alıştı artık meme başını iyi tutmuyor gögüs ucu koruyucuyla tutuyor biraz şu 6 ay Allah ın izniyle bi anne sütü yetseydi rahatlayacağım vallahi
moralim bozuk ama sütüm gitmesin diye kendimi avutuyorum dua edin bize ece memeden emsinnnnn
Ben 5 aydan evvel ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum diyordum,kilo alımında da sıkıntı olmadığından doktorumuz herhangi bir şey söylememişti.
Ama biz çoktan ek gıdaya geçmişiz bile !
Pazar sabahı kahvaltı masasında babam Deva'ya salatalık,domates yalatıyordu. Baba ne yapıyorsun verme onları dedim. Annem de babama demez mi ' annesi evde yokken verelim, ben hep o yokken veriyorum, görünce laf ediyor çünkü' diye ! Anne ciddi mi söylüyorsun şaka mı yapıyorsun dedim.
Demez mi, kızın damak tadını zenginleştirmeye çalışıyorum, ek gıdaya geçince bunları yadırgamasın diye ! Bu güne kadar elma suyu,armut suyu, salatalık suyu, domates suyu ve yoğurt vermiş kızıma. (Yani kendisi bu kadarını itiraf edebildi) Sadece ağzına biraz sürdüm o kadar , diyor ama korkarım ki, bunun daha fazlasını da yaptı..Geçenlerde markete giderken bana pirinç unu al demişti. Eski usül pirinç unu ile mama yapıp vermiş olmasıda mümkün.. İkaz ediyorum, sana da verdik ne oldu ne güzel büyüdün işte diyor yaa !
Ben de günlerdir benim kız niye kabız, ne yedimde kabız oldu diye kendimi yiyorum iyi mi !
Eylülde doğurup tekrar hamile olan mı var??? AMANIN!!!akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?