2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amnın ki amanın en büyüük korkumm bu bi spiral taktırsaydım hayırlısıylafisfisfis

ewt maalesef...

burayada sırf şu doruk bebeğin resmini görmek için giriom ama bi türlü bulamıom lmaz: tazeciğim rica etsem son halini hemen şimdi şuanda çokkk merakkk ediyorummm çokkkkk

FATOŞGÜL, nicole78, de kim
nicoleyi de pek sık görüyorum bu aralar

off bu sefer kesin kaçtım

nicoleyi tanımamda fatoşgül bizim topikten kaçıp geldi buraaa :) biraz fazla sever gezip tozmayı kusuruna bakmayın siz onun :roflol::roflol::roflol:

ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESıNE GıTTıK

Doruk'un makatında çatlak varmış. Kanama bu nedenle oluyormuş. Muhtemelen gazı varmış gibi bağırarak uyanması da bu yüzden. Uykusunda gaz çıkarırken canı yanıyor olabilir. (kakada) Gizli kan tahlili istedi doktor. Bütün gün hastane civarında Doruk'un kaka yapmasını bekledik. Yapmadı sıpa! Normalde olsa 2 defa yapardı. Oturduğumuz semtte bir polikliniğe sorduk, orada yapılıyormuş. Akşam eve geldikten sonra yaptı, Onur bezi koştura koştura götürdü. Yarım saati geçmemesi gerekiyormuş. Neyse, gizli kan falan yokmuş, rahatladık bayağı. Tedavisi bepanten ve anestol. Bır de popoyu yıkamaya karar verdim, ıslak mendillerle silmeyeceğim bir süre.

Doruk ELMA SUYUnu çok sevdi, capıldaya capıldaya içti kaşıkla. Hemen arkasından da bi güzel kaka yaptı. 2'de 2! ıki defa verdim, ikisinde de aynısı oldu.

nicoleyi tanımamda fatoşgül bizim topikten kaçıp geldi buraaa :) biraz fazla sever gezip tozmayı kusuruna bakmayın siz onun :roflol::roflol::roflol:

ben bizim nihalinn sizin topige daldıgını duyupp takıldımdaaa neyseeee arkadaslarrrr pardonnnn nihallll dön kıs topigee bizim topigi işgal ettimizz yeter burayıda etmeyelim.......

Yav kim hamileymiş? Nasıl olmuş? Ben çok merak ettim. Malum yarı Eylül annesi sayılırım:kedi:

Süt yapsın diye malt içeceği içtim. Çok heveslenmiştim bira tadı alırım diye ama nerdeee:dilcikar:Ama süt konusunda başarılı gibiCADIARZU

kızlar şu resim olayını bilen varsa lütfen yardım edin 2 gündür ugraşıyorum beceremedim

ImageShack® - Image Hosting sitesini açıyorsun. "browse" yazan yerden fotoyu seçiyorsun. Altta da resize image yazan yere tıklayıp 480x640'ı seçiyorsun. Fotoyu yüklüyorsun. Yükleme bittikten sonra açılan sayfada "direct link" yazan yerdeki adresi kopyalıyorsun. Mesaj yazma kısmına geliyorsun. Yukarıda iki tepe bir güneş resmi olan düğmeyi tıklıyorsun. Kopyalamış olduğun adresi oraya yapıştırıyorsun

sana sitem etmeden gidemicemmm burkocummmmmm arada bi ugrayıpp hal hatır sorsan keskeeeelmaz:

sus kız hem milletin topiğinin ırzına geç hemde sitem etttt özrü kabahatinden büyük :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

ama demedende geçemicem çokta haksız değilsin haniii... burkocuğummm... bende ağustosta doğum yaptım ama eylül annelerini unutmadım :mymeka:

NİHAL reca ederim :) Asıl biz tşk ederiz.. Tabii büyüdü teyzesi, kocaman oldu sıpa!

Örtmen misiniz bağyan? Bayağı güzel anlatmışsınız da? Kocanız da mı öğretmen? kim emmiş, kim emmemiş, bilmek istedim şu an!

Önemli not: Bu aralar "şu an" ikilisini çokça kullanıyorum. Özel nedenlerim var. İrdelemeyin, sallamayın, dalga geçmeyin... geçecektir bir süre sonra

nasilsiniz kizlar..öncelikle bütün bebislerimiz harika..haftasonu kismetse bende yeni fotolardan ekleyecegim..bu arada benim kizim bu günlerde cok huysuz..uykusu var uyuyamiyor..sürekli agliyor,elini isiriyor,ayrica emzirdigimde mememi isirip kopartacakmis gibi saga sola cekip duruyor..sizlerde de varmi böyle sorunlar..acaba dis etlerimi kasiniyor..görünürde birsey yok ama..

Ecenin mevlüt fotosuna,
Portakallı ördek Teo'ya,
Parti çocuğu Rüzgara,
Obur Berat'a,
Yakışıklı Kuzy'ye
Gülen surat Deva'ya
ve Doruk'a bayıldım bayıldım bayıldım..hepsine birden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…