amnın ki amanın en büyüük korkumm bu bi spiral taktırsaydım hayırlısıylafisfisfis
FATOŞGÜL, nicole78, de kim
nicoleyi de pek sık görüyorum bu aralar
off bu sefer kesin kaçtım
nicoleyi tanımamda fatoşgül bizim topikten kaçıp geldi buraaa :) biraz fazla sever gezip tozmayı kusuruna bakmayın siz onun :roflol::roflol::roflol:
burayada sırf şu doruk bebeğin resmini görmek için giriom ama bi türlü bulamıomlmaz: tazeciğim rica etsem son halini hemen şimdi şuanda çokkk merakkk ediyorummm çokkkkk
ben bizim nihalinn sizin topige daldıgını duyupp takıldımdaaa neyseeee arkadaslarrrr pardonnnn nihallll dön kıs topigee bizim topigi işgal ettimizz yeter burayıda etmeyelim.......
Yav kim hamileymiş? Nasıl olmuş? Ben çok merak ettim. Malum yarı Eylül annesi sayılırım:kedi:
Bugün hastanede, dedesinin omzunda :)
kızlar şu resim olayını bilen varsa lütfen yardım edin 2 gündür ugraşıyorum beceremedim
sana sitem etmeden gidemicemmm burkocummmmmm arada bi ugrayıpp hal hatır sorsan keskeeeelmaz:
sana sitem etmeden gidemicemmm burkocummmmmm arada bi ugrayıpp hal hatır sorsan keskeeeelmaz:
ImageShack® - Image Hosting sitesini açıyorsun. "browse" yazan yerden fotoyu seçiyorsun. Altta da resize image yazan yere tıklayıp 480x640'ı seçiyorsun. Fotoyu yüklüyorsun. Yükleme bittikten sonra açılan sayfada "direct link" yazan yerdeki adresi kopyalıyorsun. Mesaj yazma kısmına geliyorsun. Yukarıda iki tepe bir güneş resmi olan düğmeyi tıklıyorsun. Kopyalamış olduğun adresi oraya yapıştırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?