evet eeee haydinn nerelerdesinizdide, gypsy, evrim, pervin, petrik.... ve daha sayamadığım bi yığın arkadaş!!!! hatırlar mısınz bir ara dadanıyorduk geceleri! E haydin!
güle güle kullanın odanızı foto yokmu foto?oda takımımız geldi dün akşam kurduk çok cici oldu mağazada gördüğüm kirliymiş demekki temiz hali daha bir güzelmiş. hala almayan varsa çileği tavsiye ederim.
evet eller emdiği için ıslat hep ayaklarıda nemli glaiba terden o da hergün değiştiriyorum çoraplarıArkadaşlar sizin bıcırıklarında elleri ve ayakları ıslak gibi mi soracam unutuyorum hep?
evet ilk 1 ay çok harikaydı 45 dk oynuyordu ah ahh..dönencesi olan varmıydı arkadaşlar?????
AFTABRU nerelerde haberi olan var mı ve HELİN?
geçmiş olsun biranönce iyileşirisniz umarım ikinizdeebenm çektğim yetmiyo şimdi o çekiyo
tabi bende gribim
ama bana ilaç vermdiler.bide bende çok kansızlık var die oğluşumada verdiler
maşallah kızınasonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında
maşallah Ecoşa tokasını yirim : )
bugün karnıbahar pişirdim eşim afiyetle yedi benim o kadar çok midem bulandıki kokusundan yiyemedim
hamileyken bile bi yemekten bu kadar tiskinmemiştim
daha regl de olmadım tırsıyorum kendimden : )))
korkma korkma, hormonlarımız hala alt üst olduğundandır o bulantı. Aramızda emzirmeye güvenen arkadaşlar yoktur herhalde? Bence bu asrın hatası olur =)
Arkadaşlar sizin bıcırıklarında elleri ve ayakları ıslak gibi mi soracam unutuyorum hep?
hehe şemsiyeyle takılıyoruz he dkar güvenilir bilmem
hapçıyım normalde yaşını doldursun Çağan hapa devam
şemsiye demişken ne zmandır yazıcam unutuyorum
PERVİN sen bi zmanlar bi kremden bahsetmiştin adı neydi onun ???
dimi tek güzel yanı o : ))aynen!! ben bir bakıma sevdim şemsiye olayını; koşa koşa gidip temizlenmek zorunda olan ben olmuyorum =)
femore sanırsam. Aynı şeyden bahsediyorsak eğer...
.
EPRU;
öncelikle atlattığın misafirlerinle ilgili geçmiş olsun diyorum. İyi dileklerin için de tşk ediyorum. Valla 2 haftadır çok regl olacakmış gibi hissettim. Kıçım başım ağrıdı, sinirliydim vs. Normalde pms (adet öncesi sendromu) o kadar önceden başlamazdı. Hemen öncesinde çok belirgin bi durum yaşamadım. Ben d özlememişim. Çok gelir mi gibi kaygılarım vardı, hayır aynen eskisi gibi...
dimi tek güzel yanı o : ))
evet o krem işte mersii canum (nasılda olaya hakim kaydirigubbakcemile3 )
pms (adet öncesi sendromu) :) bu çok iyiydi ya !!! çünkü o kadar unuttum ki adet olmayı "pms ne olaki?" derdim mutlaka :)) ben adet sancılarından çok çekerdim .. şimdi merak ediyorum ne olacak diye.. heleki bu datlu sıpalarla hiç çekilmez o ağrılar...
Bu aradaaa, kızım kıpırdanıp duruyor.. Aylardır gaz yapıyor diye yemediğim mercimek çorbası vardı menümde.. Yarın kızıma gaz sancısı bana da extra yorgunluk olarak dönecek anlaşılan
Tabii ki :) antenlerim her daim açık, algıda accaip seçiciyimdir.
Bana müsade yarın görüşürük, bu kadar kırmızı noktalı muhabbet yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?