2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dide, gypsy, evrim, pervin, petrik.... ve daha sayamadığım bi yığın arkadaş!!!! hatırlar mısınz bir ara dadanıyorduk geceleri! E haydin!
evet eeee haydinn nerelerdesiniz

oda takımımız geldi dün akşam kurduk çok cici oldu mağazada gördüğüm kirliymiş demekki temiz hali daha bir güzelmiş. hala almayan varsa çileği tavsiye ederim.
güle güle kullanın odanızı foto yokmu foto?

Arkadaşlar sizin bıcırıklarında elleri ve ayakları ıslak gibi mi soracam unutuyorum hep?
evet eller emdiği için ıslat hep ayaklarıda nemli glaiba terden o da hergün değiştiriyorum çorapları

dönencesi olan varmıydı arkadaşlar?????
evet ilk 1 ay çok harikaydı 45 dk oynuyordu ah ahh..

AFTABRU nerelerde haberi olan var mı ve HELİN?

facede takılıyor sordum Ceren'den fırsat bulamıyormuş

benm çektğim yetmiyo şimdi o çekiyo
tabi bende gribim
ama bana ilaç vermdiler.bide bende çok kansızlık var die oğluşumada verdiler
geçmiş olsun biranönce iyileşirisniz umarım ikinizdee

sonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında
maşallah kızına
3. çocugunmu tebrik ediyorum : ))

maşallah Ecoşa tokasını yirim : )

bugün karnıbahar pişirdim eşim afiyetle yedi benim o kadar çok midem bulandıki kokusundan yiyemedim
hamileyken bile bi yemekten bu kadar tiskinmemiştim

daha regl de olmadım tırsıyorum kendimden : )))

bugün karnıbahar pişirdim eşim afiyetle yedi benim o kadar çok midem bulandıki kokusundan yiyemedim
hamileyken bile bi yemekten bu kadar tiskinmemiştim

daha regl de olmadım tırsıyorum kendimden : )))

korkma korkma, hormonlarımız hala alt üst olduğundandır o bulantı. Aramızda emzirmeye güvenen arkadaşlar yoktur herhalde? Bence bu asrın hatası olur =)

korkma korkma, hormonlarımız hala alt üst olduğundandır o bulantı. Aramızda emzirmeye güvenen arkadaşlar yoktur herhalde? Bence bu asrın hatası olur =)

hehe şemsiyeyle takılıyoruz he dkar güvenilir bilmem
hapçıyım normalde yaşını doldursun Çağan hapa devam

1 saattir kızımın yanına git-gel yaparak ne okuduğum geçmişten birşey anlayabildim ne de iki kelam laf edebildim..
Hatırımda kalanlardan başlayayım da yarım akıllı olmuş bendenizden uçup gitmeden :)

Jenny, mevlüdünüz hayırlı olsun. Kızına da maşallah pek bir hanım hanımcık olmuş, ayrıca mama sandalyeniz de hayırlı olsun..

Norra, Teoman'a da kocaman bir maşallah demek istiyorum. Ne güzel gamzeleri, gülüşü var öyle küçük öydekinin :)

Evriş, Kuzey'e maşallah. ama babaanneye duble maşallah demek isterim. güzel kadınmış vesselam...

Taze Burcu'm, Doruk paşa pek bir datlu olmuş.. Geçmiş olsun, bir hastane maceranız olmuş ama çok şükür Doruk paşa sadece güccük bir fissürle atlatmış durumu.. onun da hakkından gelecektir.. Regl olmuşsun.. geçmiş olsun mu demeli? şahsen hiç mi hiç olasım yok da... sinyal verdi mi kendileri ilk ziyaretini yapmadan önce peki?

Rosewind, ben odasında yatırıyorum artık... erken mi bilmiyorum ama bir yol tutturdum gidiyorum. aklıma da kötü birşey getirmek istemiyorum.. en ufak bir aksırması tıksırması olduğunda zıplıyorum yanına.. Allah yüzümü kara çıkarmaz inşallah.. Kızıma iltifatlarınız için de teşekkür ederiz efenim..

Ek gıdaya başlayan arkadaşlar çoğalmaya başlamış.. Hayırlı olsun, bebişlerinize kan olsun can olsun hepisi..

Hmmm, başka başkaaa... azcık daha bakmam lazım sanırım. arada atladıklarım olmuştur illa ki.. kusura kalmayın lütfen... :kedi:

Bu arada, bugün ilk defa yemekli misafir ağırladım.. Müsadenizle kendimi ve kızımı tebrik etmek istiyorum :) Misafirlerim arasında sabah 9da gelen de vardı, 14 aylık bir oğlu var, eşi işe giderken bıraktı bana.. Evin içinde pıtır pıtır yürüyen bir küçük adam ve o küçük adamdan devamlı korunması kollanması gereken 4 aylık cimcimemle bugün epey yoruldum. Gerçi küçük adamın annesi devamlı peşindeydi, ortalığı dağıtmasın, Defne'ye dokunmasın vs diye.. ama yine de zormuş bir evde iki küçük insan varken bir yandan da yemek hazırlığı yapmak.. bir daha ne zaman böyle bir işe girişirim...? Allah bilir :)

şemsiye demişken ne zmandır yazıcam unutuyorum
PERVıN sen bi zmanlar bi kremden bahsetmiştin adı neydi onun ???

Perviiin, maşallah Ecoş'a.. nasıl da kocaman olmuş.. tokasına da bayıldım, çok yakışmış cimcimeye.. Anne-kız fotonuz da çok güzel çıkmış..

hehe şemsiyeyle takılıyoruz he dkar güvenilir bilmem
hapçıyım normalde yaşını doldursun Çağan hapa devam

aynen!! ben bir bakıma sevdim şemsiye olayını; koşa koşa gidip temizlenmek zorunda olan ben olmuyorum =)

şemsiye demişken ne zmandır yazıcam unutuyorum
PERVİN sen bi zmanlar bi kremden bahsetmiştin adı neydi onun ???

femore sanırsam. Aynı şeyden bahsediyorsak eğer...

EPRU;

öncelikle atlattığın misafirlerinle ilgili geçmiş olsun diyorum. İyi dileklerin için de tşk ediyorum. Valla 2 haftadır çok regl olacakmış gibi hissettim. Kıçım başım ağrıdı, sinirliydim vs. Normalde pms (adet öncesi sendromu) o kadar önceden başlamazdı. Hemen öncesinde çok belirgin bi durum yaşamadım. Ben d özlememişim. Çok gelir mi gibi kaygılarım vardı, hayır aynen eskisi gibi...

pms (adet öncesi sendromu) :) bu çok iyiydi ya !!! çünkü o kadar unuttum ki adet olmayı "pms ne olaki?" derdim mutlaka :)) ben adet sancılarından çok çekerdim .. şimdi merak ediyorum ne olacak diye.. heleki bu datlu sıpalarla hiç çekilmez o ağrılar...

Bu aradaaa, kızım kıpırdanıp duruyor.. Aylardır gaz yapıyor diye yemediğim mercimek çorbası vardı menümde.. Yarın kızıma gaz sancısı bana da extra yorgunluk olarak dönecek anlaşılan

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Ebruska, petrik, tazefasulye, tuana3434

Hepinize iyi geceler.. ben yatsam iyi olacak.. Misafirler de evine dönsün artık, bu saatte misafir mi olurmuş? lmaz: laelaelaelaelae

:)) Valla iş başa düşünce bir bir hatırlanıyor her şey. İyi mi, kötü mü ben de bilemedim. Ama hormonlar rayına otursun artık... Ağrı - sızı konusunda zaten çok dertli bir insan değildim. Gene olmadı.

Ebruşka yeni taşınmamışmıyın sen ? bide misafir ağırladın minik yavrunla
bende tebrik ediyorum seni ve kızını : )

iyi geceler hatunlar uzun süredir geçmiş böyle birikmiyordu kısmen okudum alıntı yaptım ama cvp yazmadm çok uykum var yarın yazacağımmm
öpüyorum hepinizi

Çağan'ı ana kucağına banyodaki kirli sepetine yerleştirdim
ben yıkandım oğlum beni izledi : )) birlikte yıkanmaya cesaret edemedim onuda yapıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…