burcu dalga geçme dağılmış durumdayım annem.telefon yer yarıldı içine girdi.en son banyoda konuştuğumu hatırlıyorum.zaman bulsam iyice altını üstüne getireceğim.aramak istiyorum sizleri çok özledim.Çok teşekkür ederim. Sizde de olduğunu bilmiyordum. Kıyamam Denizim'e...
Sağol Evrim teyzesi :) İnşallah tekrarlamaz, popişe dikkat. Ben tekrar pamuk - suya döndüm.
eller ıslak çünkü emizliyo, ayaklar ıslak çünkü terleyip soğuyo. Havlu çorap kullanmıyorum bu yüzden. Normal pamuklu çorap kullanıyoruz...
İyi olmuş! En azından biliriz ki elif'in artık bi cep telefonu yok laelaelaelaelae
maşallah canım.Allah kolaylıklar versin sana.sonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında
dilin mi kaşıniyiii o ne demek bea??Gözümün önünden cheesecakeler, pastalar, tiramisular resmi geçit yapıyor. Adeta dilim kaşınıyor. Derin derin nefes alıp veriyorum. Daha dün yedim yaaa
çok güzelsiniz hepiniz.ama bu ece adamım benim hiç bozmuyor kendini hep nedir ulan sizden çektiğim,çekmeyin kardeşim bakışı.çok tatlı maşallah.pamuk gibi sarı şeker
esraaaaa sen de salifonun numara vardı de mi ara beni lütfen.telefonum kayıp.hem de evde kaybettim düşün halimi artık.iyi geceler hatunlar uzun süredir geçmiş böyle birikmiyordu kısmen okudum alıntı yaptım ama cvp yazmadm çok uykum var yarın yazacağımmm
öpüyorum hepinizi
Çağan'ı ana kucağına banyodaki kirli sepetine yerleştirdim
ben yıkandım oğlum beni izledi : )) birlikte yıkanmaya cesaret edemedim onuda yapıcam inş.
bugün karnıbahar pişirdim eşim afiyetle yedi benim o kadar çok midem bulandıki kokusundan yiyemedim
hamileyken bile bi yemekten bu kadar tiskinmemiştim
daha regl de olmadım tırsıyorum kendimden : )))
şemsiye demişken ne zmandır yazıcam unutuyorum
PERVİN sen bi zmanlar bi kremden bahsetmiştin adı neydi onun ???
Perviiin, maşallah Ecoş'a.. nasıl da kocaman olmuş.. tokasına da bayıldım, çok yakışmış cimcimeye.. Anne-kız fotonuz da çok güzel çıkmış..
Çağan'ı ana kucağına banyodaki kirli sepetine yerleştirdim
ben yıkandım oğlum beni izledi : )) birlikte yıkanmaya cesaret edemedim onuda yapıcam inş.
aysinn borclariniz varsa zorlanacaksaniz bence istifa etme zaten o suanda olanlarin farkinda deil yani ilerde 4 aylik 5aylik vakitlerini hatirlamayacak ama daha buyuk oldugu vakitleri hatirlayacak. eger onun hatırlayacagı vakıtte yanında olursan daha mutlu bır cocuk olcak emın ol hemde borcsuz tasasız olacaksınız.. ıyı dusun cok duygusal bı donemdesın ama cocugun ıcın mantıklı dusunmelısın emın ol hepımız unutucaz bebeklık zamanlarını hayatın akısına kapılcaz ılerde.
aysin babye katiliyorum, biraz daha dayanman daha mantikli, bizimde ev kredisi olmasa dusunurdum evde kalmayi amacocuk yapmayi daha planlamadigimiz icin bi kac sene hersyi ikimize gore programlamistik, pastadan supriz ordek cikinca, geri donus olmadi:))
birde mesela biz trye donus dusunuyoruz temelli, o yuzden 1-2 sene burdaki durumlari yoluna kaoymak icin deli gibi calismamaiz gerekiyor ikimizinde(belki trye donunce hemen baslamam, o zaman beraber olurum oglumla..
bizimde donene ce artik pek ilgisini cekmiyor, cok cabuk sikiliyor benim oglum bu oyuncaklardan, salincagindanda sikilmaya basladi(napicam bilmiyorum, eve canli hokkkabaz tutucam...
evet canım aynı bölüm.delikafadulden
selam kızlar gerçi şuan kimse yok ama biraz geçmişi okuyayım dedim.
benim aile sorunum halen devam ediyor bir çare bulamadık böyle gidersede son çare olarak kendi evimden taşınmak olacak galiba evim babamın üzerine olunca pek çaresiz kaldım allahımdan bana yardım etmesinden başka birşey dilemekten başka çarem yok gibi.kış günü yavru bebekle taşınmak zor geliyor tabi kirayı hiç düşünmek bile istemiyorum.
burçine ek gıda vermek istemiyordum 6 ayından önce ama mecbur kaldım geçenlerde özdilek magzasına gitmiştik yanımda maması vardı ama yememek için direndi resmen yıktı ortalıgı bende alt kattaki marketten belki yer umuduyla milupanın sütlaçını aldım arabaya gittim ve benim cadı şapır şapır yemezmi allahım ne yemek sanki kıtlıktan çıkmış neyse karnı doydu herkes arabaya bindik birde bizi beklliyorlar park yerinden çıkalım diye bir aile hop bir koku dedim herkes insin arabadan mok temizleme zamanı herkesi indirdim birde baktım yanlış alarm püf ne kokuydu be gazman kızım benim işte ek gıdaya geçiş hikayem arkadaşlar
teşekkürler meltemciğim.geçer umarım.ilk birkaç gün alışma dönemi oluyor sanırım sağılmış süte
peroşum diyorum prensipli bu kız diye.görürsün bakdide sorma ece hep aynı guluosa makınayı gorunce duruyo o ezelden berıdır var nezaman ultrasona gıtsem yuzunu kapıodu yada arkasını donuyodu
Bir alternatifte taşınmak olabilir dedi eşim. İş yerlerimize yakın bir başke eve taşınırsak, yol zulmünden kurtulmuş olabiliriz dedi. Evimiz Anadolu yakasında iş yerlerimiz Avrupa yakasında sabah akşam trafikte saatler geçiriyoruz ve bu da beni fazlasıyla geriyor, kızımla geçirmem gereken saatler yollarda geçiyor diye düşünüyorum. Bakalım hafta sonuna kadar o da düşünecek bende düşüneceğim.
Nurdan aynen bizde sizin gibiyiz, hamileliğimi planlamadığımız için, kredi çekip ev almıştık. Vefat eden kardeşim evlenecekti, 2 yıl önce o kredi çekip bir ev almıştı, ama hastalanınca ödeyemedi, vefatından sonra evi bırakmaya gönlümüz razı olmadı, onun kredisi de bize kaldı. Eşim bonkörlük edip bana doğum hediyesi araba almıştı onunda kredisi var.. Var da var yani.. :sinifsinif:
Televizyon seyrediyor mu Nurdan? Ya da televizyon seyrettiriyor musunuz, müsade ediyor musunuz yani? Deva çok meraklı televizyona, bıraksam saatlerce gözünü ayırmadan seyredecek. Önüne geçiyorum bazen bakmasın diye, kafasını uzatıp yandan bakmaya çalışıyor sıpa ! Doktorumuz yarım saatten fazla baktırmayın ve uzak mesafeden baksın dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Amannıınn, Ankarada Ptt genel müdürlüğünde mi yoksam?
Allah yardımcınız olsun, aile içi sorunlar çok fena olur, inşallah bir an önce düzelir durumlar..
Maşşallah kuzuya..
Ama annesi sende yardım et ona azıcık, yaklaştırıver pamuk ayaklarını tekmele kısmına yaw :)
kimsecikler yokmu
Ks Kids - 3 ü bir arada -Oyun Halisi
ben bunu aldım meltem renkleri güzel, ayıcıklar sevimli memnunum.
araştırdınmı Belma ?? bilgileri paylaşırsan sevinirim beden aşı olmayı düşünüyorum
var bizimde uyduruk bişi gündüzleri yatırırken işime yarıyo kuruyorum müziğiyle dönerken berat izliyo konuşuyo 2.kez kurduğumdada sızıyor.ama gece alıyorum tepesinden çünkü korkuyor bide alışkanlık yapmasın diye arada kaldırıyorumdönencesi olan varmıydı arkadaşlar?????
maşallah ikinizede ecoşum tatlım benim
güle güle kullanın canım
fyat biraz pahalı geldi ama 122 tl
oyuncakçıya bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?