2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcu dalga geçme dağılmış durumdayım annem.telefon yer yarıldı içine girdi.en son banyoda konuştuğumu hatırlıyorum.zaman bulsam iyice altını üstüne getireceğim.aramak istiyorum sizleri çok özledim.
sonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında
maşallah canım.Allah kolaylıklar versin sana.
Gözümün önünden cheesecakeler, pastalar, tiramisular resmi geçit yapıyor. Adeta dilim kaşınıyor. Derin derin nefes alıp veriyorum. Daha dün yedim yaaa
dilin mi kaşıniyiii o ne demek bea??
babasıyla ask yasıolar bayram sabahı:)

buda bisss anca ekledim yuz saate

çok güzelsiniz hepiniz.ama bu ece adamım benim hiç bozmuyor kendini hep nedir ulan sizden çektiğim,çekmeyin kardeşim bakışı.çok tatlı maşallah.pamuk gibi sarı şeker
iyi geceler hatunlar uzun süredir geçmiş böyle birikmiyordu kısmen okudum alıntı yaptım ama cvp yazmadm çok uykum var yarın yazacağımmm
öpüyorum hepinizi
esraaaaa sen de salifonun numara vardı de mi ara beni lütfen.telefonum kayıp.hem de evde kaybettim düşün halimi artık.
Çağan'ı ana kucağına banyodaki kirli sepetine yerleştirdim
ben yıkandım oğlum beni izledi : )) birlikte yıkanmaya cesaret edemedim onuda yapıcam inş.

değişik bir çlışma olmuş.sonra çağanı da yıkadın de mi? yoksa hala kirli sepetinde mi çocukkaydirigubbakcemile3

Neva bu gecede mızırdanıp durdu.çok uykusu olmasına rağmen uyumaı bir türlü yatış pozisyonunda ağlayan velet kaldırınca cin gibi gözlerle kafayı dikerek etrafı inceledi,sırıttı falan.sonuç ben,salifo,babaanne,dede uğraşlarıyla saat 2'de uyudu.2 gündür böyle yapıyor.

SÜT SAĞAN anneler sorum size acaba sağılıp içirilen süt dokunur mu? o da aklıma geldi acaba dedim.

bu arada ROSEWIND o salıncak değil mama sandalyesi.hani topiğin milli sandalyesi olan chicco poly safari modeli.

bugün karnıbahar pişirdim eşim afiyetle yedi benim o kadar çok midem bulandıki kokusundan yiyemedim
hamileyken bile bi yemekten bu kadar tiskinmemiştim

daha regl de olmadım tırsıyorum kendimden : )))

tirsma tirsma hem sen emz'irip hemde heray regl mi oluyosun/ ben 1 kez oldum oda kırkım cıktıktan 10 gun sonra dahada karsılasmadık kendısıyle

şemsiye demişken ne zmandır yazıcam unutuyorum
PERVİN sen bi zmanlar bi kremden bahsetmiştin adı neydi onun ???

femore hatunlar icin

Perviiin, maşallah Ecoş'a.. nasıl da kocaman olmuş.. tokasına da bayıldım, çok yakışmış cimcimeye.. Anne-kız fotonuz da çok güzel çıkmış..

cok tskler canım

Çağan'ı ana kucağına banyodaki kirli sepetine yerleştirdim
ben yıkandım oğlum beni izledi : )) birlikte yıkanmaya cesaret edemedim onuda yapıcam inş.

işte onu bende yapıcam bıgun hep dusunuyodum nasıl olur dıye .demekki olabılıomus :)

dide sorma ece hep aynı guluosa makınayı gorunce duruyo o ezelden berıdır var nezaman ultrasona gıtsem yuzunu kapıodu yada arkasını donuyodu

Bir alternatifte taşınmak olabilir dedi eşim. İş yerlerimize yakın bir başke eve taşınırsak, yol zulmünden kurtulmuş olabiliriz dedi. Evimiz Anadolu yakasında iş yerlerimiz Avrupa yakasında sabah akşam trafikte saatler geçiriyoruz ve bu da beni fazlasıyla geriyor, kızımla geçirmem gereken saatler yollarda geçiyor diye düşünüyorum. Bakalım hafta sonuna kadar o da düşünecek bende düşüneceğim.

Nurdan aynen bizde sizin gibiyiz, hamileliğimi planlamadığımız için, kredi çekip ev almıştık. Vefat eden kardeşim evlenecekti, 2 yıl önce o kredi çekip bir ev almıştı, ama hastalanınca ödeyemedi, vefatından sonra evi bırakmaya gönlümüz razı olmadı, onun kredisi de bize kaldı. Eşim bonkörlük edip bana doğum hediyesi araba almıştı onunda kredisi var.. Var da var yani.. :sinifsinif:

bizimde donene ce artik pek ilgisini cekmiyor, cok cabuk sikiliyor benim oglum bu oyuncaklardan, salincagindanda sikilmaya basladi(napicam bilmiyorum, eve canli hokkkabaz tutucam...

Televizyon seyrediyor mu Nurdan? Ya da televizyon seyrettiriyor musunuz, müsade ediyor musunuz yani? Deva çok meraklı televizyona, bıraksam saatlerce gözünü ayırmadan seyredecek. Önüne geçiyorum bazen bakmasın diye, kafasını uzatıp yandan bakmaya çalışıyor sıpa ! Doktorumuz yarım saatten fazla baktırmayın ve uzak mesafeden baksın dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

evet canım aynı bölüm.delikafadulden

Amannıınn, Ankarada Ptt genel müdürlüğünde mi yoksam?

Allah yardımcınız olsun, aile içi sorunlar çok fena olur, inşallah bir an önce düzelir durumlar..

ecos oyun halısında ama tekmele kısmına daha ayagı pek yetısmıo arada hasbel kader carpıyo:)

Maşşallah kuzuya..
Ama annesi sende yardım et ona azıcık, yaklaştırıver pamuk ayaklarını tekmele kısmına yaw :)

EVRıM bu kadar olur yaa.her yaptığımı yapma kardeşim sonra ruh eşiyiz deyip çıkıyon işin içinden.ben de iki gündür cevizi suya koyuyorum zabahtan da içiyorum suyunu kendini de yiyiorum.ha ceviz ortadaki zarıyla birlikte koyulacak.hadi bunu da yapıyorum de

Ayşin güzel devan için en güzeli neyse o olsun.herşeyimiz onlar bizim.

kimsecikler yokmu

bizimde ev kredisi var onun için ücretsiz izin alamadım 2 ay daha evde olmak isterdim ondan sonrası zaten çalışmak lazım

sağlıklı olsunlar da sütümüz olsun da çalışalım yapacak fazla birşey yok canımız canlarımız (bebeklerimiz) sağolsun yeterki

bu arada oyun halısı tavsiyesi istiyorummmm

araştırdınmı Belma ?? bilgileri paylaşırsan sevinirim beden aşı olmayı düşünüyorum

Okulda biyoloji öğretmenimizin iki kızı var. Büyük kızı astım hastası. Risk grubunda olduklarından o çok araştırmış. Aşılarda olduğu söylenen civa miktarı yediğimiz balıktakinden azmış. Her balık yediğimizde (ne tür olursa olsun) daha fazla civa alıyormuşuz. Yan etkiler konusunda yapar ya da yapmaz diyemeyiz ama kullandığımız en basit aspirinin bile yan etkileri var. O arkadaşım kızlarıyla birlikte tüm aile aşı oldular (ve başka öğretmen arkadaşlar da oldu). Bu da bana cesaret verdi.

Benim de eşimde alerjik astım var. Akciğerleri hassas onun için korkuyorum ve okulda her gün birileri grip.. toplu taşıma araçlarında aksıran tıksıran oldukça çok tedirgin oluyorum. Önlem almak zorunda hissediyorum kendimi. Onun için bugün domuz gribi aşısı olacağım.

Jinekoloğumla ve çocuk doktorumuzla konuştum. Onlar da hem kendileri hem çocuklarına aşı yaptırmışlar. "Sen bilirsin ama biz olduk, sütten bebeğe geçmez o konuda için rahat olsun" diyorlar.

Aşının Türkiyede abartılmasını planlı yapılan birşey olduğunu da düşünmeye başladım. Ortalık bu kadar karışıkken, pkk azıtmışken, halkın dikkatini başka yere çekmek için de bunu kullanıyorlar gibi geliyor.

Velhasıl ben bugün eşimle birlikte domuz gribi aşısı olacağım arkadaşlar.

dönencesi olan varmıydı arkadaşlar?????
var bizimde uyduruk bişi gündüzleri yatırırken işime yarıyo kuruyorum müziğiyle dönerken berat izliyo konuşuyo 2.kez kurduğumdada sızıyor.ama gece alıyorum tepesinden çünkü korkuyor bide alışkanlık yapmasın diye arada kaldırıyorum
buda bisss anca ekledim yuz saate

maşallah ikinizede ecoşum tatlım benim
güle güle kullanın canım
fyat biraz pahalı geldi ama 122 tl
oyuncakçıya bakacağım

gyprsesra su nu almıstı bizim yok bende onu almayı düşünüyorum fiyatı şimdiye kadar gördüklerimin en uygunu
Aktiviteli Oyun Minderim ::: .::WwW.KidCentrum.CoM::. - Çocuk Merkezi Oyuncak

AYSIN canim tv istemesmede seyrediyor cunku gunun cogunu salonda geciriyor, reklamlara ozelikle ilgili canli renkler olunca, istemesemde illa izliyor yoksa annem falaln tv kapali oturmak zorunda, ben evdeyken acmiyordum, genelde muzik falan aciyorum onun icin, ama zaten krese baslayinca enazindan gunduz izlemiycek, aksamda uyucak..cok izletme taraftari degilim bende cunku o gorsel imajlar uykularini etkileyebilirmis ruya bazinda..

yol konusunda haklisin tasinmak guzel bi alternatif, benimde gel gir gunde 2 saatim yolda geciyor metro ve otobusle, bende yilbasindan sonra bi dut dut alicam elden dusme, 4 tekerlegi olsun beni gotursun yeter:)) otobandan 15-20dk ev-is yani gitgelde 1 saat kazanicam en az..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…