buarada sabah krese gittim saglik karnesini istediler dosyasi icin, sonrada gidecegi bolum belli olmus onu gosterdiler 7-8 bebek 2 bakici var onun bolumunde..ama cocuklar bir melek kendi kendine oyniiyorlar biri anakucaginda sallaniyo, digerleri emekliyo, oyuncaklarla oynuyor falan ama biride aglamiyor... en kucugu 5 aylik..icimden dedim kadina bu son iyi gunlerin yani Teomani o sekilde sakin sakin oynarken dusunemiyorum ben(insallah kresten atmazlar yavrumu (birak anakucagini sallanan titreyen salincakta durmuyor adam ya, nolcak nasil olcak bilmiyorum (
buarada sabah krese gittim saglik karnesini istediler dosyasi icin, sonrada gidecegi bolum belli olmus onu gosterdiler 7-8 bebek 2 bakici var onun bolumunde..ama cocuklar bir melek kendi kendine oyniiyorlar biri anakucaginda sallaniyo, digerleri emekliyo, oyuncaklarla oynuyor falan ama biride aglamiyor... en kucugu 5 aylik..icimden dedim kadina bu son iyi gunlerin yani
yani normal standartlarda duran bir bebek icin cok guzel kres ama benim canavar orda nasil olucak, nasil zaptedicekler, acikinca hemen agzina dayabileceklermi, onlarmi teoyu teo mu onlara dize getiricek bilmiyorum..izleyip gorucez..insallah cocugu uyku odasina kapatip aglamaya birakmazlar...
Neva bu gecede mızırdanıp durdu.çok uykusu olmasına rağmen uyumaı bir türlü yatış pozisyonunda ağlayan velet kaldırınca cin gibi gözlerle kafayı dikerek etrafı inceledi,sırıttı falan.sonuç ben,salifo,babaanne,dede uğraşlarıyla saat 2'de uyudu.2 gündür böyle yapıyor.
SÜT SAĞAN anneler sorum size acaba sağılıp içirilen süt dokunur mu? o da aklıma geldi acaba dedim.
buarada sabah krese gittim saglik karnesini istediler dosyasi icin, sonrada gidecegi bolum belli olmus onu gosterdiler 7-8 bebek 2 bakici var onun bolumunde..ama cocuklar bir melek kendi kendine oyniiyorlar biri anakucaginda sallaniyo, digerleri emekliyo, oyuncaklarla oynuyor falan ama biride aglamiyor... en kucugu 5 aylik..icimden dedim kadina bu son iyi gunlerin yani
[ımg]http://img192.imageshack.us/img192/3103/oluum.jpg[/ımg]
aa canan bilmiyomusun??evrim hamile yazdı ya kaçırdın sanırım..baktı bebekten bebeğe kullanacak şu paslı uzvu birtane daha yapayım herhalde dedi kaydirigubbakcemile2tekrar hamile kalan arkadaşımız mı var??????????????????????????
var bizimde uyduruk bişi gündüzleri yatırırken işime yarıyo kuruyorum müziğiyle dönerken berat izliyo konuşuyo 2.kez kurduğumdada sızıyor.ama gece alıyorum tepesinden çünkü korkuyor bide alışkanlık yapmasın diye arada kaldırıyorum
maşallah ikinizede ecoşum tatlım benim
gyprsesra su nu almıstı bizim yok bende onu almayı düşünüyorum fiyatı şimdiye kadar gördüklerimin en uygunu
Aktiviteli Oyun Minderim ::: .::WwW.KidCentrum.CoM::. - Çocuk Merkezi Oyuncak
aa canan bilmiyomusun??evrim hamile yazdı ya kaçırdın sanırım..baktı bebekten bebeğe kullanacak şu paslı uzvu birtane daha yapayım herhalde dedi kaydirigubbakcemile2
masallah bal damliyor, pek tadluu..buda benim oğlum çınar cengiz 25/07/2009 doğumlu .şuan 4,5 aylık 7,500 gr.63 cm
kaydirigubbakcemile3ben teomanı varya yerim,yalarım,yutarım nasıl b ir afacandır o öyle.taten surattan akıyor.tam bir aslan burcu bu sıpa. gülsem mi üzülsem mi bilemedim bebek firarda filmi aklıma geldi.ama bence yeni ve farklı uyaranlarla dolu bir ortamda daha farklı olacaktır.
Sağol canım.. Evet canım yeni taşındım, ama yerleştik artık iyice.. misafire engel bir durum yoktu.Ebruşka yeni taşınmamışmıyın sen ? bide misafir ağırladın minik yavrunla
bende tebrik ediyorum seni ve kızını : )
Elif'cim, Defne ilk zamanlarda emmekte zorlanıyordu, ben ara ara sağıp veriyordum sütümü. Dokunduğuna şahit olmadım. Belki içirmeden önceki ısısı iyi ayarlanmadıysa midesine dokunmuş olabilir.. Neva'nın mızırdanmaları bana senin işe başlamanla ilgili gibi geldi. Bütün günü annesiyle geçirmeye alışmış bir kuzu için de anneyi eskisi kadar çok görememek kolay olmasa gerek. Bizim taşınma hazırlıkları sırasında eğer ben Defne'yle sadece emzirmden emzirmeye ilgilendiysem muhakkak tepkisini koyuyordu. Hatta annem beni çağırırdı, annesini istiyor diye.. Uyumaması da seninle daha çok vakit geçirmek istemesinden olabilir bence.. İşe başlama dönemine alışma sürecinde yaşayacağımız kaçınılmaz huysuzluklar bunlar.. Dilerim tez zamanda alıştığınız düzene geri dönersiniz canım..Neva bu gecede mızırdanıp durdu.çok uykusu olmasına rağmen uyumaı bir türlü yatış pozisyonunda ağlayan velet kaldırınca cin gibi gözlerle kafayı dikerek etrafı inceledi,sırıttı falan.sonuç ben,salifo,babaanne,dede uğraşlarıyla saat 2'de uyudu.2 gündür böyle yapıyor.
SÜT SAĞAN anneler sorum size acaba sağılıp içirilen süt dokunur mu? o da aklıma geldi acaba dedim.
Bizde de aynı durum var. Kamera ilgilerini çekiyor, makineyi incelemekten güleç ifadeleri birden ciddileşiyor. Ben kızımın agulamalarını kameraya almaya çok hevesleniyorum ama her seferinde beni farkedip susuyor ve elimdekini incelemeye başlıyor. Gizli kamera mizanseni kuracağım bir gün o olacak :)dide sorma ece hep aynı guluosa makınayı gorunce duruyo o ezelden berıdır var nezaman ultrasona gıtsem yuzunu kapıodu yada arkasını donuyodu
aa canan bilmiyomusun??evrim hamile yazdı ya kaçırdın sanırım..baktı bebekten bebeğe kullanacak şu paslı uzvu birtane daha yapayım herhalde dedi kaydirigubbakcemile2
MAŞALLAH oğluşuna..buda benim oğlum çınar cengiz 25/07/2009 doğumlu .şuan 4,5 aylık 7,500 gr.63 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?