pişiiiikk oldukk durduk yerde neden oldu anlamıyorummm bepanten geçirmedi zeytinyağıda denedim şimdi hamaten aldııkk gecirirmi sizceee bez bile bağlamıyorummm külot giydiriyorummm açık tutyorummm
hametan bize çok iyi gelmişti serapcım.geçmiş olsun
Çınar çok tatlı maşallah ...
Esra hazır buradayken sorayım diyetisyen olayı ne oldu ? Malum zayıflama topiği boş kaldı uğrayan yok :sinifsinif: Birde ücretine kadar??
maşallah ama net fotğsu varmı .valla kör değilimmafoldumbensonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında
amiiiin.rabbim genelde dermanını hep veriyo ama nedense insan bulmakta zorlanıyoDorukum'a geçmiş olsun diyen tüm teyzelere teşekkür ederiz. Hastalık, ne kadar önemli olmasa da çok can sıkıcı. arada kasıyor kendini, ağlıyor sebepsiz yere. Sanırım popişi acıyor. Allah kimseye dermansız dert vermesin.
llah yardımcın olsun inşallah bizde geçcez ama ne zamanselam kızlar gerçi şuan kimse yok ama biraz geçmişi okuyayım dedim.
benim aile sorunum halen devam ediyor bir çare bulamadık böyle gidersede son çare olarak kendi evimden taşınmak olacak galiba evim babamın üzerine olunca pek çaresiz kaldım allahımdan bana yardım etmesinden başka birşey dilemekten başka çarem yok gibi.kış günü yavru bebekle taşınmak zor geliyor tabi kirayı hiç düşünmek bile istemiyorum.
burçine ek gıda vermek istemiyordum 6 ayından önce ama mecbur kaldım geçenlerde özdilek magzasına gitmiştik yanımda maması vardı ama yememek için direndi resmen yıktı ortalıgı bende alt kattaki marketten belki yer umuduyla milupanın sütlaçını aldım arabaya gittim ve benim cadı şapır şapır yemezmi allahım ne yemek sanki kıtlıktan çıkmış neyse karnı doydu herkes arabaya bindik birde bizi beklliyorlar park yerinden çıkalım diye bir aile hop bir koku dedim herkes insin arabadan mok temizleme zamanı herkesi indirdim birde baktım yanlış alarm püf ne kokuydu be gazman kızım benim işte ek gıdaya geçiş hikayem arkadaşlar
bzde aynı oyun halısını aldık ama ilk 10dk durdu şimdi durmuyo.bu arada maşallah büyümüş fıstığm.sende çok güzel gözüküyosun .kızın babasına benziyo sanki
en güzel anlarımızın içine ediyolar birgün onlar oynasada birbiriyle bizde kahve yudumlasak sohbetle aaaah ahO pasta - kek isteğimi piç etti bu çocuk! Uyumuyor! 1 saat uyuyup uyandı. Odadan çıkarmadım. Görevi Onur'a devrettim. Limonlu kepekli eti formla takılıyorum. Hayır, kahve içelim diyorduk Onur'la, sıpa izin vermiyor ki! Bütün gün ağzıma mıçtı, şimdi uyutmaya çalışırken gülücükler saçıyor. Yer miyim, yemem! Eşşek sıpası tam yaa..
benimki de uyumuyo ellerini emmekten salya mümük karışmış birbirine
kucakta tutun ve de sürekli konuşun dio
babaya bıraktık bakalım başarabilcekmı uyutmayı
bu arada 4. ay aşısı ateş yaptımı
insan çobuk unutuyor
güya tecrübeliyiz
:hulya:
sonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında
öffffffff şöyle hızla kilolarımızadan kurtulsak ne güzel olurdu.bebeğimi emzirdiğim için ne rejim yapabiliyorum nede sirke bal karışımı yapabiliyorum.pazartesiden beri mekik çekmeye başladım her akşam vakit buldukça yapıyorum kaydirigubbakcemile3
maşallah.allah uzun ömür versin
hey maşallah sana ve çocuklarına
süper anne
olsun ya kilolu olalım ne olurki sanki boşver
özledim siz, kızlar. ben izmirdeyim. bebiş bağırsak enfeksiyonu oldu mikrop kapmış. ne kadar dikkat etsenizde birileri pis ellerle dokunuyor.küsen bile var bebeği elletmeyince. ne değerli çocuğun varmış diyende. evet bebeğim çok değerli. napayım
maşallah oğluna
:roflol::roflol:aa canan bilmiyomusun??evrim hamile yazdı ya kaçırdın sanırım..baktı bebekten bebeğe kullanacak şu paslı uzvu birtane daha yapayım herhalde dedi kaydirigubbakcemile2
doktora sormadan değişme derim bebeğin gelişimi iyiyse birde kan ve idrar tahlili yaptır yememe sorunu enfeksiyon yada kansızlık olabiliyorMerhabalar,
ben eylül annelerindenim, kızım şuan 3,5 aylık oldu,
sizlerden bir konuda yardım istiyorum,
kızıma sütüm az olduğu için milupa veriyordum, artık içmiyor mamayı değiştirdim SMA aldım onuda içmiyor, aç kalıyor diye çok üzülüyorum, tecrübelerinize dayanarak konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum,
şimdiden çok teşekkür ederim
nivea pişik kremi bizde bayramda olduk nivea kullandım geçti gece yatmadan pamuk ve suyla sidim kremi sürdüm sabaha geçmişti...pişiiiikk oldukk durduk yerde neden oldu anlamıyorummm bepanten geçirmedi zeytinyağıda denedim şimdi hamaten aldııkk gecirirmi sizceee bez bile bağlamıyorummm külot giydiriyorummm açık tutyorummm
hey maşallah sana ve çocuklarına
süper anne
olsun ya kilolu olalım ne olurki sanki boşver
geçmiş olsun..anlayışsız insanlara gıcığımmmmmmmmm vaaarrrr.özledim siz, kızlar. ben izmirdeyim. bebiş bağırsak enfeksiyonu oldu mikrop kapmış. ne kadar dikkat etsenizde birileri pis ellerle dokunuyor.küsen bile var bebeği elletmeyince. ne değerli çocuğun varmış diyende. evet bebeğim çok değerli. napayım
çoookkkk sevinçliyimm kızlar ilk sizle paylaşıyorummm
kızım huggies finalisti secildi haftaya istanbula cekimlere gidiyoruzzzz....
ne yapıcağimzı şaşırdkAy 8.30 dan beri uyumadı. Normalde 8-9 arası uyuyor. Bütün gün de çok mızmızdı. Şurup verdim, Onur uyutuyor şimdi. Uyudu ama ayaktan indirmeye korkuyoruz. Biraz daha sallayacak.
ben de tırsmıştım temizim çok şükür geçen gün kavga ettik bidaha olursa aldırırız dedi debugün karnıbahar pişirdim eşim afiyetle yedi benim o kadar çok midem bulandıki kokusundan yiyemedim
hamileyken bile bi yemekten bu kadar tiskinmemiştim
daha regl de olmadım tırsıyorum kendimden : )))
hayırlısı o zaman inşallah rahat edrsn1 saattir kızımın yanına git-gel yaparak ne okuduğum geçmişten birşey anlayabildim ne de iki kelam laf edebildim..
Hatırımda kalanlardan başlayayım da yarım akıllı olmuş bendenizden uçup gitmeden :)
Jenny, mevlüdünüz hayırlı olsun. Kızına da maşallah pek bir hanım hanımcık olmuş, ayrıca mama sandalyeniz de hayırlı olsun..
Norra, Teoman'a da kocaman bir maşallah demek istiyorum. Ne güzel gamzeleri, gülüşü var öyle küçük öydekinin :)
Evriş, Kuzey'e maşallah. ama babaanneye duble maşallah demek isterim. güzel kadınmış vesselam...
Taze Burcu'm, Doruk paşa pek bir datlu olmuş.. Geçmiş olsun, bir hastane maceranız olmuş ama çok şükür Doruk paşa sadece güccük bir fissürle atlatmış durumu.. onun da hakkından gelecektir.. Regl olmuşsun.. geçmiş olsun mu demeli? şahsen hiç mi hiç olasım yok da... sinyal verdi mi kendileri ilk ziyaretini yapmadan önce peki?
Rosewind, ben odasında yatırıyorum artık... erken mi bilmiyorum ama bir yol tutturdum gidiyorum. aklıma da kötü birşey getirmek istemiyorum.. en ufak bir aksırması tıksırması olduğunda zıplıyorum yanına.. Allah yüzümü kara çıkarmaz inşallah.. Kızıma iltifatlarınız için de teşekkür ederiz efenim..
Ek gıdaya başlayan arkadaşlar çoğalmaya başlamış.. Hayırlı olsun, bebişlerinize kan olsun can olsun hepisi..
Hmmm, başka başkaaa... azcık daha bakmam lazım sanırım. arada atladıklarım olmuştur illa ki.. kusura kalmayın lütfen... :kedi:
Bu arada, bugün ilk defa yemekli misafir ağırladım.. Müsadenizle kendimi ve kızımı tebrik etmek istiyorum :) Misafirlerim arasında sabah 9da gelen de vardı, 14 aylık bir oğlu var, eşi işe giderken bıraktı bana.. Evin içinde pıtır pıtır yürüyen bir küçük adam ve o küçük adamdan devamlı korunması kollanması gereken 4 aylık cimcimemle bugün epey yoruldum. Gerçi küçük adamın annesi devamlı peşindeydi, ortalığı dağıtmasın, Defne'ye dokunmasın vs diye.. ama yine de zormuş bir evde iki küçük insan varken bir yandan da yemek hazırlığı yapmak.. bir daha ne zaman böyle bir işe girişirim...? Allah bilir :)
bizdede varBizim son kontrolümüzde dr. "eller ayaklar terlemeye başlamış.. bu genetiktir" demişti.. babamızın elleri terler heyecanlandığında...
ben saf değilim tamammııııı.:kedi:bu arada ROSEWIND o salıncak değil mama sandalyesi.hani topiğin milli sandalyesi olan chicco poly safari modeli.
bzmki bi işe yaramadı inşallah seninki iyidirKs Kids - 3 ü bir arada -Oyun Halisi
ben bunu aldım meltem renkleri güzel, ayıcıklar sevimli memnunum.
babamda oldu aşı yan etkisi olcağini sanmıyormOkulda biyoloji öğretmenimizin iki kızı var. Büyük kızı astım hastası. Risk grubunda olduklarından o çok araştırmış. Aşılarda olduğu söylenen civa miktarı yediğimiz balıktakinden azmış. Her balık yediğimizde (ne tür olursa olsun) daha fazla civa alıyormuşuz. Yan etkiler konusunda yapar ya da yapmaz diyemeyiz ama kullandığımız en basit aspirinin bile yan etkileri var. O arkadaşım kızlarıyla birlikte tüm aile aşı oldular (ve başka öğretmen arkadaşlar da oldu). Bu da bana cesaret verdi.
Benim de eşimde alerjik astım var. Akciğerleri hassas onun için korkuyorum ve okulda her gün birileri grip.. toplu taşıma araçlarında aksıran tıksıran oldukça çok tedirgin oluyorum. Önlem almak zorunda hissediyorum kendimi. Onun için bugün domuz gribi aşısı olacağım.
Jinekoloğumla ve çocuk doktorumuzla konuştum. Onlar da hem kendileri hem çocuklarına aşı yaptırmışlar. "Sen bilirsin ama biz olduk, sütten bebeğe geçmez o konuda için rahat olsun" diyorlar.
Aşının Türkiyede abartılmasını planlı yapılan birşey olduğunu da düşünmeye başladım. Ortalık bu kadar karışıkken, pkk azıtmışken, halkın dikkatini başka yere çekmek için de bunu kullanıyorlar gibi geliyor.
Velhasıl ben bugün eşimle birlikte domuz gribi aşısı olacağım arkadaşlar.
bence onlar sakinleştrmenin yolunu biliyolardır sen tedirgn olmayani normal standartlarda duran bir bebek icin cok guzel kres ama benim canavar orda nasil olucak, nasil zaptedicekler, acikinca hemen agzina dayabileceklermi, onlarmi teoyu teo mu onlara dize getiricek bilmiyorum..izleyip gorucez..insallah cocugu uyku odasina kapatip aglamaya birakmazlar...
maşallah ya oğlum duymasın şok sevdim ben bu yakışıklıyı ya
hoşgeldn bi bilgm yok cvp yazamıyormMerhabalar,
ben eylül annelerindenim, kızım şuan 3,5 aylık oldu,
sizlerden bir konuda yardım istiyorum,
kızıma sütüm az olduğu için milupa veriyordum, artık içmiyor mamayı değiştirdim SMA aldım onuda içmiyor, aç kalıyor diye çok üzülüyorum, tecrübelerinize dayanarak konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum,
şimdiden çok teşekkür ederim
pişiiiikk oldukk durduk yerde neden oldu anlamıyorummm bepanten geçirmedi zeytinyağıda denedim şimdi hamaten aldııkk gecirirmi sizceee bez bile bağlamıyorummm külot giydiriyorummm açık tutyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?