2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pişiiiikk oldukk durduk yerde neden oldu anlamıyorummm bepanten geçirmedi zeytinyağıda denedim şimdi hamaten aldııkk gecirirmi sizceee bez bile bağlamıyorummm külot giydiriyorummm açık tutyorummm

canım benim 3 haftadır bende pişikle uğraşıyotum inan denemediği hiç birşey kalmadı - en iyi zeytinyağı geldi - epey ilerleme var 1 haftadır sadece z.yağı sürüyorum - sende öyle yap hani birşeye başlayınca birkaç gün sadece onu kullan bakalım fayda edecek mi Siz hangi bezi kullanıyosunuz?
Geçmiş olsun...

hametan bize çok iyi gelmişti serapcım.geçmiş olsun

innşş bizede iyi gelir yaaa çook üzüldüm hiç olmamıştı şimdiye kadar n kadar zamanda gecirir olmazsa başka kremler denemek için soruyorumm....

bu arada eylül annesi bi arkadaş mamayı soruyordu bebeğin aç olsa sürekli ağlar ağlamıyosa sorun yoktur ama drunuza sorun hiç mi yemiyoo

Çınar çok tatlı maşallah ...
Esra hazır buradayken sorayım diyetisyen olayı ne oldu ? Malum zayıflama topiği boş kaldı uğrayan yok :sinifsinif: Birde ücretine kadar??

sonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında
maşallah ama net fotğsu varmı .valla kör değilimmafoldumben
canım bende foto yollayamadım daha bide bzm modem bozuk internet kopuyo arada yollayamıyorum
amiiiin.rabbim genelde dermanını hep veriyo ama nedense insan bulmakta zorlanıyo
llah yardımcın olsun inşallah bizde geçcez ama ne zaman
ecos oyun halısında ama tekmele kısmına daha ayagı pek yetısmıo arada hasbel kader carpıyo:)

babasıyla ask yasıolar bayram sabahı:)

bzde aynı oyun halısını aldık ama ilk 10dk durdu şimdi durmuyo.bu arada maşallah büyümüş fıstığm.sende çok güzel gözüküyosun .kızın babasına benziyo sanki
en güzel anlarımızın içine ediyolar birgün onlar oynasada birbiriyle bizde kahve yudumlasak sohbetle aaaah ah

bizde ateş yaptı fitil verdm öle durdu

öffffffff şöyle hızla kilolarımızadan kurtulsak ne güzel olurdu.bebeğimi emzirdiğim için ne rejim yapabiliyorum nede sirke bal karışımı yapabiliyorum.pazartesiden beri mekik çekmeye başladım her akşam vakit buldukça yapıyorum kaydirigubbakcemile3

özledim siz, kızlar. ben izmirdeyim. bebiş bağırsak enfeksiyonu oldu mikrop kapmış. ne kadar dikkat etsenizde birileri pis ellerle dokunuyor.küsen bile var bebeği elletmeyince. ne değerli çocuğun varmış diyende. evet bebeğim çok değerli. napayım

sonunda yapabildim kızlar bu benim 3 numaram en büyügü9yaşında 2.si 3 yaşında eyşlülümde 3 ay 12 günlük eheemm bende 27 yaşında

hey maşallah sana ve çocuklarına
süper anne

olsun ya kilolu olalım ne olurki sanki boşver

geçmiş olsun.sinir oluyorum bu insanlara

ek gıdalara geçilmiş. hadi hayırlısı kızlar. bebikler baya büyüdü.2010 ağustos anneleri açılmış. gözlerim doldu. ne günler geride kaldı. hemen aklıma eczaneye koşmalarım geldi. kaç prediktör aldım kaç kere hamileyim sandım. geçen sene ağustos anneleri topiği açıldığında ben o ay hamile kalıp kalmayacağımı bilmeden okuyordum ilk yazıları.nasıl heycanlar yaşadık hepberaber. ne güzelmiş.

çoookkkk sevinçliyimm kızlar ilk sizle paylaşıyorummm
kızım huggies finalisti secildi haftaya istanbula cekimlere gidiyoruzzzz....

maşallah oğluna
aa canan bilmiyomusun??evrim hamile yazdı ya kaçırdın sanırım..baktı bebekten bebeğe kullanacak şu paslı uzvu birtane daha yapayım herhalde dedi kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol:
doktora sormadan değişme derim bebeğin gelişimi iyiyse birde kan ve idrar tahlili yaptır yememe sorunu enfeksiyon yada kansızlık olabiliyor
bu konuda heralde en tecrübeli benim iştahsız bir yavruya sahibim sma nın tadı çok sert bebekler içemiyor bizde önce aptamil 1kulanıyorduk şişkinlik ve gaz yaptı .sonra sma gold kullandık onuda zorla içti şimdide aptamil milumil 2 içiyoruz iştahsız bebekler için bu bu mamaya başlayalı iki gün oldu bir gelişme kaydedemedik bakalım ne olacak ..
pişiiiikk oldukk durduk yerde neden oldu anlamıyorummm bepanten geçirmedi zeytinyağıda denedim şimdi hamaten aldııkk gecirirmi sizceee bez bile bağlamıyorummm külot giydiriyorummm açık tutyorummm
nivea pişik kremi bizde bayramda olduk nivea kullandım geçti gece yatmadan pamuk ve suyla sidim kremi sürdüm sabaha geçmişti...
hey maşallah sana ve çocuklarına
süper anne

olsun ya kilolu olalım ne olurki sanki boşver

ben kilolu olmak istemiyorum ama iştahta ful ne yapacam bilemiyorum

geçmiş olsun..anlayışsız insanlara gıcığımmmmmmmmm vaaarrrr.
çoookkkk sevinçliyimm kızlar ilk sizle paylaşıyorummm
kızım huggies finalisti secildi haftaya istanbula cekimlere gidiyoruzzzz....

hayırlı olsun gözümüz aydın olsun vereliniortak

Lal gecmis olsun, kizan kizsin bosver, bende ellr yikanmadan elletmiyorum..

Ay 8.30 dan beri uyumadı. Normalde 8-9 arası uyuyor. Bütün gün de çok mızmızdı. Şurup verdim, Onur uyutuyor şimdi. Uyudu ama ayaktan indirmeye korkuyoruz. Biraz daha sallayacak.
ne yapıcağimzı şaşırdk
bugün karnıbahar pişirdim eşim afiyetle yedi benim o kadar çok midem bulandıki kokusundan yiyemedim
hamileyken bile bi yemekten bu kadar tiskinmemiştim

daha regl de olmadım tırsıyorum kendimden : )))
ben de tırsmıştım temizim çok şükür geçen gün kavga ettik bidaha olursa aldırırız dedi de
hayırlısı o zaman inşallah rahat edrsn
Bizim son kontrolümüzde dr. "eller ayaklar terlemeye başlamış.. bu genetiktir" demişti.. babamızın elleri terler heyecanlandığında...
bizdede var
bu arada ROSEWIND o salıncak değil mama sandalyesi.hani topiğin milli sandalyesi olan chicco poly safari modeli.
ben saf değilim tamammııııı.:kedi:
ama yinede anlamamştm.a.s
Ks Kids - 3 ü bir arada -Oyun Halisi

ben bunu aldım meltem renkleri güzel, ayıcıklar sevimli memnunum.
bzmki bi işe yaramadı inşallah seninki iyidir
babamda oldu aşı yan etkisi olcağini sanmıyorm
bence onlar sakinleştrmenin yolunu biliyolardır sen tedirgn olma
maşallah ya oğlum duymasın şok sevdim ben bu yakışıklıyı ya

hoşgeldn bi bilgm yok cvp yazamıyorm

bi arkadaşım nivea el kremi kullanıyo geçen biri daha tavsiye etti ama kullanmadım bilmyorm nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…