az once peediatrini arayip sordum 4.5 aydan itibaren basla dedi ek gidaya..ama muzla basla dedi??sonra elma yada armut ekle dedi..iyide muz yapismazmi?? sebze ve yogurt muhallebi icin erken dedi??kafam cok karisti..
kafam çok karışık her doktor ayrı telden çalıyor ne yapıcamı bilemedim bende gece yatmadan kaşık mama vermeyi planlıyorum ama hala kararsızım birde mesela sabah elma püresi verdim akşamüstü armut suyu versem olurmu?çorbaya geçsemmi??eve tartı aldım önce kendim sonra yahya ile tartılıyorum hibi gelişme yok grmında tartıdamı bi sorun var bilmiyorum ama mamaya geçeceğim doymuyor sanırım bu çocuk
ne güzel olmuş, dışarda biraz zaman geçirmen. keşke benim de öyle bir imkanım olsa, hani sinemaya felan gidebilsem. Maşallah Yahya'ya da, annesini üzmemiş bu hafta.. Tazelenmişsindir sen şimdi...bu haftam ne çabuk geçti anneme iyiki gittim çok iyi geldi
ablamla sinemaya gittim 'Abim' filmine tavsiye ederim güzel duygusal komik bir filmdi..aylar sonra bir sosyallik yapmak yahoyu düşünmeden 2.5 saat geçirdim kendimi filme kaptırıp..aynı akşamda oğlumu aldım oliviumu gezdim iki saat o geceden beri güzel uyuyor ağlamıyor çıldırtmıyor gelirkende ablamı getirdim işime gücümede bakıyorum yahyada huysuz değil geçen hafta ile kıyaslıyorumda muhteşem bir hafta geçirdim bakalım yahya ne kadar gidecek böyle sanki eski günlerine döndüü Allahım nazar değmesinn maşallahhh ama umudum yok benim yinede akannehir
Meltem, bu gece emmeleri alışkanlığa dönüşüyormuş. Hatta ben 2 yaşıma kadar geceleri hep süt içmek istemişim de annem anca o zaman canına tak edip gece beslemeyi kesmiş. O zamandan sonra geceleri uyanmamışım. Bizim doktorumuz da gece emmesi şart değil demişti. Ona güvendim, deniyorum.o kadar saat emzirmemek uzun olmuyormu canım?
kilo alması gerilemesin de
ben hiç 600 cc yi görmedim bende ortalama 3 defa sağıyorum ve 350 cc falan çıkıyor toplam
ama sütüm işe başlayınca azaldı gibi oldu gerçi daha çok yoruluyorum
eve yatılı bakıcı almak çok mantıklı büyük evi olanlar için işten gelince bebekle ilgilemnmek için ev işiyle uğraşmak zor çünkü uykusuzluk ve yorgunluk vuruyor insanı
maşallah ruhuna iyi gelmiş gezmek sütüne de iyi gelir
Ben de daha öncede bir kere denedim, sonra emzirmek kolayıma geldi. Ama artık karar verdim, heleki Esrako'nun anlattığı 18 aylık çocuğu okuduktan sonra kesin kararlıyım. En azından 1 hafta düzeni bozmadan deneyeceğim. Zaten hep aynı saatlerde kalkması alışkanlık olduğunu gösteriyor. Defne akşam 7-8 arası uyuduğu için sabah 7de benim kaldırmam gerekmedi. Hatta bazen sabahın 6sında kalkıyorebru ben o konuyu okudum zaten ece gece mamasini yiyo bide emio uyuyo yani saat engec 11de uyumus oluyoki uyku ogununu almis oluyo bende ona guven'orum uyanmaz die bikac kez uyandiginda pispisleyip uyuttum ama digerlerinde emzirmek kolayima geldi yaptigimin yanlis oldugunu bile bile..bana cesaret verdın aynısını bende denıycem bugece. kaczamandır dusunuyorum ama uygulamıodum bakalım nasıl olcak. bıde gune 9bucukta baslıos bız 7de baslasak gece uykusuda erkene kayar rahatlamıs olurum boyle olursa belkı 7de gune baslarız
Aman Evrim'in sapıklığından ne olur ki? Çok çok 2-3 mesaj yazar alt alta! Teresam benim...
delikafadulden bencede anca lafta sapık olabilerr
kadın dediğin kocasına accık sapıklık yapacak ama değilmi laelaelaelaelae
bır pukett vardı bızamanlar ne oldukı? evrımın dunuru:)
dun uyumamak icin direndi resmen,ki gozunden uyku akiyor, uyuyamadigi icinde sinirleniyor bi yandan, evde 3 kisi taklalar attik, dotunu yirtarak agliyor, biara sinirlerim bosaldi, nasil uykum var , o aglarken bos bos bakip ona bende agladim, bi an afalladi susutu, sonra o da aglamaya basladi, hadi koro yapalim der gibi..en son annemde kaldi sira, o uyutmayi basardi..gece yine ciglikla uyandi 5 te, mama hazirlanana kadar yirtti yine, ama susumuyo ya..
hayir bir de neye kopuyorum, kendinden gecercesine aglarken, babasi parmaklaini siklatip susuturuyor bi 30 sn, o sure zarfinda guluyor kikir kikir, sonra bi an kendine gelip ben napiyorum ya dercesine, aglamaya devam ediyor, psikopat gibi ya..bide uyuturken alayci bi ifadeyle bakmiyormu suratima hadi len sen mi uyutcan beni der gibi...
Merhabalar,
Az önce okuduğum bir komplo teorisi. Buyrun okuyun :ecrin_bebek:
Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama. Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?” Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.
az once peediatrini arayip sordum 4.5 aydan itibaren basla dedi ek gidaya..ama muzla basla dedi??sonra elma yada armut ekle dedi..iyide muz yapismazmi?? sebze ve yogurt muhallebi icin erken dedi??kafam cok karisti..
ayşin sen ne düşünüyosun paylaştığın yazı hakkında??ben inanmak istemiyorum böyle şeylere..hatta bende aşı olmayı düşünüyorum ama aşı yok diyorlar burada..
ben hiç 600 cc yi görmedim bende ortalama 3 defa sağıyorum ve 350 cc falan çıkıyor toplam
ama sütüm işe başlayınca azaldı gibi oldu gerçi daha çok yoruluyorum
eve yatılı bakıcı almak çok mantıklı büyük evi olanlar için işten gelince bebekle ilgilemnmek için ev işiyle uğraşmak zor çünkü uykusuzluk ve yorgunluk vuruyor insanı
efrim bende dün hemen başladım pekmeze sağol bakalım etkisi ne olcek ..
henüz ağalamıyorya iki yazayım dedim bu arada..
şu kilo artı 150 cc bize uymuyor ya zaten az yiyor birde onu tutturmaya çalışırsam psikopata bağalarım 600 cc yesin o gün düğün bayram bise .....
bende ayni seyi dusunuyorum efrim muz konusunda, once elma armutla baslayip sonra muzu karistiriim belki, ama daha 2 hafta sonra baslicam..4.5 aylik olsun..
sut icin bulgurun ise yaramasina sevindim, 1-2 aydaha idare etse bari memisler..
Ayşin, katılıyorum eşine, ne işi var yatılı kadının evınızde yahu.. artık 1. derecedeki akarabaya bıle guven olmuyor.. kaldı ki yedi ced yabancı. Patlayana kadar sık dişini falla.. bak ben uyudugu zaman boş boş duvara bakıyorumm.. o kadar dipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?