2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmıs olsun adaşım, umarım bı tatsızlık cıkmaz.

buarada Teoman'i tam 1 sene once 13 aralikta ogrenmistik, Paris'e fuara gelen gorumcemin yanina gittigimizde test yapmistik hepberaber..kader bu ki gorumcem yine pariste bir fuar icin ve biz yine onu gormeye gidiyoruz 13 aralik'ta teomanla..yil donumu gibi:))1 sene sonra hayatin sana ne suprizler getirecegini hic bilemiyorsun:))

Iyı olur ınsallahh kuzum.. Allah sabır versın sana da.Neyse kı saglıgı sıhhatı yerınde,buna da sukur.
dünden beri hapşuruyoruz burnunu kaşıyor ya bu da nerden çıktı kimsede birşey yok ..
genel olarak keyfi yerinde dünden beri bıirde başka sıkıntımız var oda mama değişiminden kaynaklanan gaz problemi ...delikafadulden:1shok:
geçmiş olsun
ah deryam ya, yusufta mizmizlar gurubunda, ne zaman duzene giricek bu cocuklar..kolay gelsin..

bizimki acıkmayan sıpa modeli.....ve eli ayağı kıpır kıpır gevezemi geveze sıpam ya birde boğazı olsa 4'4 lük olcekmişsositososito acaba çok şeymi istedim....fisfisfis

Ben Teo nun yaygara basış şeklini ıkı gozumle gordum, resmen insanın eli ayağı boşalıyor.. Allah sabır versın sana cıgerımm.. ama ama ama çok sefımlı be yaff..

.

ya sonradan ne geldi aklima evrim,hani o gun sen dayanamayip meme vericektin ya keske verseydin, sut oglun olurdu teo senin, kuzylede sut kardes olurlardi ne guzel

evet ya gerçekten ..
sizin içinde ne güzel bak tekrar aynı tarih ozaman geleceğinin sinyalini veren hiper ördekin şimdi yanında olacak ..öperim ben o ördeki ve gamzelerini tabi izin veririse annesi...kaydirigubbakcemile3

amanın bu sıpa üstüste 6 7 kere hapşırıyor hiç abartısız 8- 9 daha devam ediyor 10 oldu 11 - 12- 13 -hala devam ediyoe 14 -15 16 gelmek üzere ya 16 yı esnemeye bağladı durdu ..mızıkalnmamızda var ..

al teyzesi ye isir, sosla ye, hersey serbest..yusufun kilo alimi nasil peki istahsiz diyorsun ama belki ona yetiyordur..

Yok Evrimcim, eşim destek olmuyor derken Deva'nın bakımında hiç destek olmuyor demek istedim. Bakıcı işine dünden razı kendisi. Ne de olsa bakıcı olunca, biraz bebekle ilgilenir misin baskısından kurtulmuş olacak. 3,5 aylık bebeğimizin altını ilk kez bu sabaha karşı değiştirme şerefine erişti de kendisi.. kaydirigubbakcemile
Bakıcıyı sadece hayal ediyorum, bende istemiyorum evde sürekli yabancı birini.Kızımla geçireceğim vakitleri daha verimli hale nasıl getiririm'i düşünüyor ve kendi kendimi telkin ederek rahatlamaya çalışıyorum şimdilik.

ayşin allah aşkına gitti diye düşünme. bol su içtinmi bugün ne yedin onları düşün. bırak sütünün miktarını düşünme.

Yok bugün doğru düzgün su içmemiştim, çünkü çok midem bulanıyor ve başım ağrıyor.
Az önce minoset aldım, ve şimdi de still tea içiyorum. Ofisteki yardımcımız geldi ' süt çayı ' yaptım sana dedi. Still tea nin adı süt çayı kaydirigubbakcemile3
Rahatlamaya çalışıyorum, çok gerginim..

Seni yerimmmm ben Pervin.. anlıyo musun beni??

anliorum hemde cokkk derinden :))

gecmiş olsun canım ins bişi cıkmaz

buaralar lotoya sardim zati hadi bakalim, cok hain planlarim var bi ciksa...

haydi soyle soyle:)

supersiniz ya gercekten nostalji olcak 1 sene su gıbı gectı teos geldı

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
babymom, badibade, defnedamla, eeylem2007+, evriş+, kayra42+, kedici, kizcem, norraa+, sakaleynmaster+, seerni+

vay vay vayyy

kızlar nehire yorumlarınız için teşşekürler
zor yazıyorurum hem emiyo hem tepiniyo millet 4 saaten bahsediyo ben bugün 2 saat arayla meme verdim die seviniyorum

bı kadın ayarlansa hatada 2 kez gelse evı temızleyıp sılıp supurup utulerı yapsa yatılı bakıcıdan daha mantıklı olmazmı...

seerni, defnedamla, eeylem2007, evriş+, gypsyesra+, hiroshima, kayra42+, kedici, kizcem, minik_kelebek+, norraa+, sakaleynmaster+, sampuan, serapkarakoylu
uzun zamandır böylr kalabalık görmedim
şaşırtıcı hiç misafir yok

evrimm bisde yatılı bakıcı ayrı temızlıkcı ayrı emzırırken kucagıma verıcı ayrı altını temızleyıcı ayrı kırlı bezlerı atıcı ayrı sısden zengınıs bıs :)

Ben 1 hafta öncesine kadar 160-170 cc arası değişiyodu miktarlar sabah 9 dan akşam 7 ye kadar 4 biberon veriyoduk. Sonra ilerde hiç başedemem zaten sütümde azalıyo diye bunu 3 biberona indirdik 150 cc ye düşürdüm miktarıda ama dün 3 biberonla idare eden sıpa bugün 4 .biberonu isteyecek galiba sabahta emmemişti beni ona bağlıyorum. Saat aralıklarıda değişiyo . Evdeykende dün evdeydim mesela ne zaman isterse o zaman verdim saatede hiç dikkat etmedim.

işyerinde süt sağan anneler sabah 9 dan 5 e kadar kaç cc süt sağabiliyorsunuz

bebekler kiloları * 150 cc süt içerlermiş günde
saat 10 gibi sağıyorum ben 150 cc bazen 170 oluyor. Öğlen emzrmeye gidiyorum emerse 3,5 yada 4 gibi sağıyorum yine 150 cc bide 6 gibi sağmaya çalışyıorum ondada ne çıkarsa bahtıma ama günlük genelde 450 cc çıkartmaya çabalıyorum.İlk başladığım zamanlarda 2 aylıkken oğlum daha çok sağıyodum tabi hey gidi günler hey:gitme:
İnşallah bi düzen tutturabilirsin ama bencede arayı çok uzun tutma bazı geceler uykudan uyandığımda buzdolapında yatasım geliyo nasıl kazınıyo midem anlatamam ve artık kuzular tok olduklarında almıyolar sanki memeyi yani benim bıcırık öyle yapıyo aç oluncada sıkıyosa verme. Şu treysi teyzeye fazla uymayın yahu.

az once peediatrini arayip sordum 4.5 aydan itibaren basla dedi ek gidaya..ama muzla basla dedi??sonra elma yada armut ekle dedi..iyide muz yapismazmi?? sebze ve yogurt muhallebi icin erken dedi??kafam cok karisti..
Herkes ayrı telden çalıyo bu konudada anlaşılan.
Saat kaç olmuş ama Ayşin 2. sağma işlemini uygulaman gerek o saatlerde canınıda sıkma süt sağarken kuzularımızı düşünme olumlu etkiliyomuş sende öyle yap.
Oh deymeyin esranın keyfine yahoyada maşallah üzmemiş hiç annesini.
banada kivi ananas portakal verme dedi(

Bende 4 yaşıma kadar emmişim :))HAtta annem anlatıyo okul eve yakındı tenefüslerde gelirsin emerim diye planlar yapıyomuşum 3 sene sonranın hazırlığını yapıyomuşum :))yalancı meme sevdamda vardı çok yiğenim ben 6 yaşındayken doğmuştu o emmemişti yalancı memeyi ona alınanları alıyodum hemen, bakkal amca gelin giderken boynuna emzik takıcam senin diye takılırdı. İnşallah oğlum bana çekmez bu konuda.
Bende böyle düşünüyorum maalesef umarım yanılıyoruzdur.
Herkese iyi akşamlar. Yarın görüşmek üzere...

Merhabalar,
Aranızda yoğurt yapan var mı? Hangi sütü kullanıyorsunuz? Bir de kaç kaşıkla başladınız? Nasıl arttırdınız? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
ben yaptım devam mamasıyla yaptım 130 gr küçük kavanoza 1 çay kaşığı yoğurtla çok güzel tuttu ama sıpa yemedi tadınıada baj-ktım çok lezzetliydi hepsi boşa gitti....
inanırım biz yaptırmadık...
Yusuf bey de sanırım onun huzursuzluğunda ...

maşallah topiğine
herkeslere gunaydinn.
berbat ve sinir krizi doklu bir gecenin ardindan, sabahin korunde ise geldim, burda hava hala karanlik(
Allah yardımcın olsun....

maşallah kuzuna alkisalkisalkisboşver iştahsız mız mız bebekte çok zor....biz 5 saat doluyor zorla 100 cc onuda 1 saate anca bitiriyoruz...delikafadulden-tatlicadiarzu-

esra adet olduktan sonra 1 2 kilo veriliyomuş taze burcuya bundan bahsetmiştim
nehirin gözleri renkli ama koyu bide rengi belli değil mavi yeşil değişiyo
meyve suları çerez niyetine gelir bebelere
esra sana dr demiş başla diye bence hiç düşünme başla pirinçlki muhallebiden
bide bende nehiri senin dediğin yöntemle ölçüyorum drdekinden daha ağır basıyoo
evriş derya gerçekten pekmez mi veriyonuz kendiniz mi içiyosunuz anlamadım???

çok şeker be bu maşallah
bizdede aynı diş çıkaryomuş tabi 2 ay sürermiş
ay burda daha tatlı yrim ben onu yaf
peki elma püresi nasıl verliyo .bz sengnz herşey var ama accık beceriksizmde
ben emzrme süresi tutmuyorum dakika başı emiyo ve doymuyo bu üzden ek besine geççem
sinamaya nasıl gittn esra ben de istiyorm kocem bunalmş durumda da

geçmiş olsun inş. bişey çıkmaz
grip değil dimi
kızlar nehire yorumlarınız için teşşekürler
zor yazıyorurum hem emiyo hem tepiniyo millet 4 saaten bahsediyo ben bugün 2 saat arayla meme verdim die seviniyorum

aaynen doymuyo aç sefilim yarım saatte bir emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…