monologsavar seniŞenizkız dido ne ara monolog yaptın sen bilsem daha hızlı yazar araya girerdim
cevüz llöp löp etlerimiz,pıt pıt yağlarımız içün..umut işteCeviz ne için bacılar ?
Entresan şeyler yaz ,hayaller kur monolog yapcaksan evrim beğenmiyo yoksa lülülülülülü
seda tontiş olmuş uzukulağın maşallah.cidden çene çok tatlıymış bal damlıyor[/URL][/IMG]
niye ona bırakıyonkine? madem sen çıkardın koy kuralarını bacım.didee monologda 6 kuralını esra cıkardı ben sadece monologu cıkardım :)
sebamedi dene bir de canım.yanaklari kizardi ecosun ama kuruluktan ... bende johnson baby vazelın suruyorum 2 gundur. hanı opunce yumos yumos olur bebe yanagı bununkıler sert sert
ben çıkmadan emziriyorum saat 7.30'da sonra 2.5-3 saatte bir sağıyorum.iki kere sağıyorum saat 3'te çıkıyorum.çalışma saatleim farklı yani 9-5 değil.işyerinde süt sağan anneler sabah 9 dan 5 e kadar kaç cc süt sağabiliyorsunuz
bebekler kiloları * 150 cc süt içerlermiş günde
muz kabızlı yapar nurdanım.ben hep armut yalatırdım geçen gün de alışsın diye armut suyu verdim 3 çay kaşığı.elmayı denemedim.mandalinayı emiyor,en iştahı muzu yaladı ama kabızlık yapıyor işte.kivi ve ananas alerji yapma ihtimali olan meyveler.bir arkadaşımın oğlunda kivi alerjisi var hastanelik olmuştu.Allah esirgesin.az once peediatrini arayip sordum 4.5 aydan itibaren basla dedi ek gidaya..ama muzla basla dedi??sonra elma yada armut ekle dedi..iyide muz yapismazmi?? sebze ve yogurt muhallebi icin erken dedi??kafam cok karisti..
senin adına çok mutlu oldum yauvvrim.geçicidir güven yahoma.ilginçtir neva da geceleri çok mızılıyor.3 kere uyuttum uyandı dün gec.demin de mızıladı susuturamadık dedesi aldı okudu sızdı.bu haftam ne çabuk geçti anneme iyiki gittim çok iyi geldi
ablamla sinemaya gittim 'Abim' filmine tavsiye ederim güzel duygusal komik bir filmdi..aylar sonra bir sosyallik yapmak yahoyu düşünmeden 2.5 saat geçirdim kendimi filme kaptırıp..aynı akşamda oğlumu aldım oliviumu gezdim iki saat o geceden beri güzel uyuyor ağlamıyor çıldırtmıyor gelirkende ablamı getirdim işime gücümede bakıyorum yahyada huysuz değil geçen hafta ile kıyaslıyorumda muhteşem bir hafta geçirdim bakalım yahya ne kadar gidecek böyle sanki eski günlerine döndüü Allahım nazar değmesinn maşallahhh ama umudum yok benim yinede akannehir
ne olur ver ana da ne içtiysen diyorum sanaBisim malikanenin alt mahsenının yanında küçük bir oda var.. oraya kalkılı yatılı bakıcı alıcam bende.. hoş, evde oda cok ama.. ben gecelerı oda oda gezınıp uyumayı cok sevıyorum,bir odadan bir odaya atıyorum kendımı,bi nevi yuvarlanmak ta dıyebılırs ona.. o yusden mahsenın yanındakı odayı ayarladık.. pardon ayarlattımm..
Bır de bınıyorus Golf arabamısa, Kuzey ıle evı dolasıyorus, evın ıcınde gezmeyı sevıyorlar ya.. e ayakta o kadar kılometrelerce yol gıtmek zor oluyor halıyle.. neyse kı golf arabamıs lpg li.. cok yakmıyor.
Allah kolaylık versin.kaçıncı ayına girdi beratçık.Tayin işi ne oldu? bekliyorum bak.offf bıktım bu durumdan berat omzumda durmuyo huysuz
günde 2 defa kaka yapan bugün 4.
dün dr gittik kilo almamış idrar ve kaka tahlili istedi o poset takıldı berat 4 saat çiş yapmadı kaka yapmıcanı zaten biliyodum neyse acilden o posetlerden alıp geldik ctesi kaka ve çiş beklicem
sedacım terruklar.ayy kızlar 5. deneme yoğurtu tutturdum çok seviçliyim sonunda oldu :lepi:
sapıtan sapıtana.kaçta yatıyor? benimki 3 gündür 2-3 arasında uyuyor.Buse de sapıttı:gitme:
Haftasonundan beri önce süt azlığı sonra malt içeceğinin yaptığı gaz yüzünden kuzumun düzeni tümden şaştı. Dün 1'de yattı ve sabah 5'te kalktıakannehirBen de okuakannehirla gittim:sinifsinif:Süründüm bütün gün. En kısa zamanda düzen tutturmalıyım. En önemlisi, erken yatmalı bu çocukklava:
ben dikkat atmedim yavruma .milleti kırmıyım die oğlumu yaktıminşallah grip falan olmaz.tabı olurda kusması falan devam ederse aşı yaptırmam iyileşmesını beklerım.yavrumya içim gitti zaten üşüdü die.neyse sıcak tutuyorum şimdilik,bişe olmıycak inşallah,yanı öle temenni ediyorum :Saruboceq:
selam herkese,
lafa ortasından dalıyorum,kusuruma bakmayın.umarım hepiniz çok iyisinizdir,geçmişi okuyamadım.
bugün doktor kontrolümüz vardı.doktorumuz ilçeden gittiğimiz için "her ay gelmenize gerek yok,2 ayda bir gelin." demişti.geçen ay sağlık ocağında ebemiz kilomuzu beğenmeyip mamaya ya da ek gıdaya başlamamız gerektiğini söylemişti ama ben ona güvenmediğim için pek oralı olmamıştım.bugün gördük ki kilo alımı hala yavaş;muhallebi,yoğurt ve meyve suyu/püresinden oluşan bir listeyle eve döndük.Allah'a şükür ki başka problemimiz yok.tüm yavrularımızın doktordan iyi haberlerle dönmesi dileğiyle...
Merhaba. Topiğin bir kısmı ek gıdaya geçti galiba. Sizinki de hayırlı olsun. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Bakalım yeni tatlar arasında bıcırık hangilerini beğenecek. Ben bu ek gıdaya geçişte en çok bunu merak ediyorum. Bir nevi damak zevki konusunda bize ipucu verecek.selam herkese,
lafa ortasından dalıyorum,kusuruma bakmayın.umarım hepiniz çok iyisinizdir,geçmişi okuyamadım.
bugün doktor kontrolümüz vardı.doktorumuz ilçeden gittiğimiz için "her ay gelmenize gerek yok,2 ayda bir gelin." demişti.geçen ay sağlık ocağında ebemiz kilomuzu beğenmeyip mamaya ya da ek gıdaya başlamamız gerektiğini söylemişti ama ben ona güvenmediğim için pek oralı olmamıştım.bugün gördük ki kilo alımı hala yavaş;muhallebi,yoğurt ve meyve suyu/püresinden oluşan bir listeyle eve döndük.Allah'a şükür ki başka problemimiz yok.tüm yavrularımızın doktordan iyi haberlerle dönmesi dileğiyle...
Gözünüz aydın, USGnin iyi çıkmasına sevindim. İnşallah üşütmemiştir yavrucak.bugun kızımın kalca usgsı vardı,cok şükür iyi cıktı.malüm 1 aylıkken cekılende sag kalcada ufak bi sorun cıkmıstı neysekı o sorunda ortadan kalktı ama doktor demıstı küçük oldugu için yanlış ölcüm almıs olabiliriz die.
pazartesı gunude aşımız var,inşallah ates yapmaz.kızım bugun bıraz üşüttü sanırım kalca usg sı alınıken oda soguktu ve havalnadırma üflüyodu.söledım ama merkezı sistem bişe yapamayız dedı.ee bırazda fazla inceledı derken kızım üşüdü sanırım.geldıgımızden berıdır cok sık kusuyo.
Süper! Gözünaydın! Yanlız o malt içeceğinden ben bir kere denedim, 2. yudumdan sonra içemeyeceğimi anlayıp dökmüştüm ki, nimete değer veren bir insanım kolay kolay herşeyi dökmem. ama bu malt içeceği zımbırtısı resmen midemi bulandırmıştı.SÜTÜM GERİ GELDİkaydirigubbakcemile2
Formül veriyorum:
1- Dakka başı akıldan "benim sütüm bitmeyecek, bu geçci bir dönem" diye geçirilir. Mümkünse buna inanılır
2- Tansaştan alınan öölesine bir malt içeceği 2 gün birer şişe içilir. Çocuk gazdan kıvrım kıvrım kıvranır:sinifsinif:
3- Koca bir tencere irmik helvası yapılıp gidip gelip yenilir.
Bu sayede 3 günde sütler foşur fuşur olur. Arzederim
Neden geç olsun ki? Bildiğim kadarıyla ideali o zaten. yani sütün yetiyorsa ne güzel, ilk 6 ay sadece anne sütü diye bağırıyorlar her yerde.. bence hiç tasalanma..bugün dr a gittim eylülümü konntrol için ek gıdaya geçeyimmi die sordum 6 ay olmadan geçme diyo geç deilmi sizce
tebrikler :)ayy kızlar 5. deneme yoğurtu tutturdum çok seviçliyim sonunda oldu :lepi:
offf bıktım bu durumdan berat omzumda durmuyo huysuz
günde 2 defa kaka yapan bugün 4.
dün dr gittik kilo almamış idrar ve kaka tahlili istedi o poset takıldı berat 4 saat çiş yapmadı kaka yapmıcanı zaten biliyodum neyse acilden o posetlerden alıp geldik ctesi kaka ve çiş beklicem
easy olayına bayıldım yedir oyna uyut ben hep uykusu geldiğinde emziriyodum haliyle memede uyuma ben yokkende uyumama olayına dönüşüyodu. gün içinde toplamda 1 saat ancak uyumuş oluyodu. bugün emzirdim oynadım uyuttum. ama uyuturken yatağına yatırdım müziği açtım başına hafif masaj elini tuttum bide emzik verdim emziği uykuya dalınca aldım bu şekilde 3 saatten fazla uyudu daha gün bitmeden. fazla eylemde bulunduk uykuya dalmadan önce ama bunada razıyım. iyimi?
aynen bizimki heç değiştirmiyo 4 aydır 3 kere oda tartısarak ama değiştircem kararlıyım değişmezse 2. yapmıcamaysin yanlız deilsin benim esimde ilk zamanlar altını degisiodu ama simdi hic tın yani anca sevıo tamam
bance verebilirsinkafam çok karışık her doktor ayrı telden çalıyor ne yapıcamı bilemedim bende gece yatmadan kaşık mama vermeyi planlıyorum ama hala kararsızım birde mesela sabah elma püresi verdim akşamüstü armut suyu versem olurmu?çorbaya geçsemmi??eve tartı aldım önce kendim sonra yahya ile tartılıyorum hibi gelişme yok grmında tartıdamı bi sorun var bilmiyorum ama mamaya geçeceğim doymuyor sanırım bu çocuk
gözün aydın bi daha azalmaz inşallahSÜTÜM GERİ GELDİkaydirigubbakcemile2
Formül veriyorum:
1- Dakka başı akıldan "benim sütüm bitmeyecek, bu geçci bir dönem" diye geçirilir. Mümkünse buna inanılır
2- Tansaştan alınan öölesine bir malt içeceği 2 gün birer şişe içilir. Çocuk gazdan kıvrım kıvrım kıvranır:sinifsinif:
3- Koca bir tencere irmik helvası yapılıp gidip gelip yenilir.
Bu sayede 3 günde sütler foşur fuşur olur. Arzederim
işte buda oğlumun '' yakışıklı bakışları
sağolasın evroşum, didolara mı taşınacaksınız
dido oralarda ağadır, 1-2 dönüm tarla ayarlasın size gitmeden :))
sen de iyisin inşallah...
evroş çekil aradan demek için geç mi kaldım yoğsam :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?