2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elifff telefonumun şarzı bitti şarzım annemlerde kalmış telefonun arka kapağını çıkaramadım hattı çıkarıp başka tele takmak için uzun lafın kısası sana dönemedim kısmet olmadı bi türlü konuşmak mami gelsin takacak hattımı başka tele off karmançorman oldu ama :bbo:

kız dido ne ara monolog yaptın sen bilsem daha hızlı yazar araya girerdim
monologsavar seniŞeniz
Ceviz ne için bacılar ?

Entresan şeyler yaz ,hayaller kur monolog yapcaksan evrim beğenmiyo yoksa lülülülülülü
cevüz llöp löp etlerimiz,pıt pıt yağlarımız içün..umut işte
dediğin tarz monolog yapmam için o gadının içtiği mıkkımdan içmem lazım..kafa iyi onun boşver onu.

seda tontiş olmuş uzukulağın maşallah.cidden çene çok tatlıymış bal damlıyor
didee monologda 6 kuralını esra cıkardı ben sadece monologu cıkardım :)
niye ona bırakıyonkine? madem sen çıkardın koy kuralarını bacım.
yanaklari kizardi ecosun ama kuruluktan ... bende johnson baby vazelın suruyorum 2 gundur. hanı opunce yumos yumos olur bebe yanagı bununkıler sert sert
sebamedi dene bir de canım.
işyerinde süt sağan anneler sabah 9 dan 5 e kadar kaç cc süt sağabiliyorsunuz

bebekler kiloları * 150 cc süt içerlermiş günde
ben çıkmadan emziriyorum saat 7.30'da sonra 2.5-3 saatte bir sağıyorum.iki kere sağıyorum saat 3'te çıkıyorum.çalışma saatleim farklı yani 9-5 değil.
az once peediatrini arayip sordum 4.5 aydan itibaren basla dedi ek gidaya..ama muzla basla dedi??sonra elma yada armut ekle dedi..iyide muz yapismazmi?? sebze ve yogurt muhallebi icin erken dedi??kafam cok karisti..
muz kabızlı yapar nurdanım.ben hep armut yalatırdım geçen gün de alışsın diye armut suyu verdim 3 çay kaşığı.elmayı denemedim.mandalinayı emiyor,en iştahı muzu yaladı ama kabızlık yapıyor işte.kivi ve ananas alerji yapma ihtimali olan meyveler.bir arkadaşımın oğlunda kivi alerjisi var hastanelik olmuştu.Allah esirgesin.
senin adına çok mutlu oldum yauvvrim.geçicidir güven yahoma.ilginçtir neva da geceleri çok mızılıyor.3 kere uyuttum uyandı dün gec.demin de mızıladı susuturamadık dedesi aldı okudu sızdı.

ne olur ver ana da ne içtiysen diyorum sana
Allah kolaylık versin.kaçıncı ayına girdi beratçık.Tayin işi ne oldu? bekliyorum bak.
ayy kızlar 5. deneme yoğurtu tutturdum çok seviçliyim sonunda oldu :lepi:
sedacım terruklar.
sapıtan sapıtana.kaçta yatıyor? benimki 3 gündür 2-3 arasında uyuyor.

AYŞİN yazına bayıldım çok burkuldu içim yazma bir daha böyle şeyler kuzum:1no2:

ben dikkat atmedim yavruma .milleti kırmıyım die oğlumu yaktım
bidaha yapmicam

yoğurdu burda okuyorumda evde yapıyolar sen nasıl vermeyi düşünüyosun
bende vercem ama cesaretim yok şimdilik arştırıyorum

Canan, sütünü sağıp verdiğine göre Ece emmedi seni galiba. Bir ara bizimki de beni reddeder gibi olmuştu ama sonradan unuttu o huyunu. Şimdilerde ben de sağıp verme düşüncesindeyim, ne kadar içtiğini göreyim diye. Malum, geceleri memeden kesme çabasına girdim, bari gündüz ne içtiğinden emin olayım diyorum. Bir de şu 5dk emip bırakması beni kıllandırıyor..

Merhaba. Topiğin bir kısmı ek gıdaya geçti galiba. Sizinki de hayırlı olsun. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Bakalım yeni tatlar arasında bıcırık hangilerini beğenecek. Ben bu ek gıdaya geçişte en çok bunu merak ediyorum. Bir nevi damak zevki konusunda bize ipucu verecek.

Gözünüz aydın, USGnin iyi çıkmasına sevindim. İnşallah üşütmemiştir yavrucak.
Süper! Gözünaydın! Yanlız o malt içeceğinden ben bir kere denedim, 2. yudumdan sonra içemeyeceğimi anlayıp dökmüştüm ki, nimete değer veren bir insanım kolay kolay herşeyi dökmem. ama bu malt içeceği zımbırtısı resmen midemi bulandırmıştı.
bugün dr a gittim eylülümü konntrol için ek gıdaya geçeyimmi die sordum 6 ay olmadan geçme diyo geç deilmi sizce
Neden geç olsun ki? Bildiğim kadarıyla ideali o zaten. yani sütün yetiyorsa ne güzel, ilk 6 ay sadece anne sütü diye bağırıyorlar her yerde.. bence hiç tasalanma..

ayy kızlar 5. deneme yoğurtu tutturdum çok seviçliyim sonunda oldu :lepi:
tebrikler :)

Geçmiş olsun. Dilerim tahlilleriniz temiz çıkar.

Tracy'ye uymalı mı uymamalı mı tartışmaları bir kenara, bence de kadının öğrettiği en güzel şey EASY düzeni.

ıyi akşamlar ağustos kadınları :))

sünnetimizi tebrik eden etmeyen herkese teşekkürler, darısı hayırlısıyla erkek bebişlerimizin başına :))

hala iyileşme sürecindeyiz, banyo yaptırırken, bezlerken, kucağımıza alırken dikkat ediyoruz.

Arkadaşlar muhakkak siz de araştırıyorsunuz ama mesela son alıntıda ebruskanın yazdığı yazıda gördüm,

bence bebeğin yanındaysanız her ne için olursa olsun içtiği cc yi öğrenmek için vs... sütü biberonla vermeyin.. eğer mecbur değilsenişz yapmayın bunu.. çünkü ön süt arka süt muhabbeti var... önce gelen süt susuzluğunu gideriyor ardından gelen de besinli kısmı ve doyurucu kısmı.. yani üretimden dağıtımına kadar anne memesi ve bebek ağızı birer mucize :)

araya gereksiz plastikleri sokmayın derim... tabi yine de bebeği için en iyisini annesi bilir.. benimki kendi fikrim..

aysin yanlız deilsin benim esimde ilk zamanlar altını degisiodu ama simdi hic tın yani anca sevıo tamam
aynen bizimki heç değiştirmiyo 4 aydır 3 kere oda tartısarak ama değiştircem kararlıyım değişmezse 2. yapmıcam
bance verebilirsin
ben bugün 2. denemem elma suyu ve havuç ve pirinçten yaptığım çorbayı verdim ve buna rağman emdi. demekki yavrum açmış uzuuuuun zamandır
gözün aydın bi daha azalmaz inşallah

işte buda oğlumun '' yakışıklı bakışları

yerim ben bu kara oğlanı maşallh
ve resimleirni gördüğüm diğer bebekleride öperim gözlerinden çok tatlılar
aysin yazı süper

emme arasını açmanın da belki bilimsel bir dayanağı vardır ama 4 saat çok gibi gözüküyor... yazılarda 4 saat lafı geçmiş... bazı konularda bilim bilim diye ısrar etme taraftarı değilim, bana hissi kablel vuku daha iyi gözüküyor sünnet eden doktorumuz bir krem verdi sürmek için süresini bana bıraktı, annelik içgüdüsüyle ne kadar süreceğinize siz karar verin dedi :)

taze, demek doruk da kafayı sağa sola çeviriyor, ilginç adamlar bunlar :))

ben kendimce bir çözüm buldum, öyle çevirmeye çabaladığında yatırıp öyle süt vermeye çalışıyorum. Gerçi yatınca da çeviriyor bazen kafayı ama %80 iskontolu çeviriyor :) dene istersen sen de...

sağolasın evroşum, didolara mı taşınacaksınız
dido oralarda ağadır, 1-2 dönüm tarla ayarlasın size gitmeden :))

sen de iyisin inşallah...

bakalım neresi olursa artık doğuda karısık ama mecbur gitcez
didoyla anlastık beni aşietlere arkadaş yapcak
iyiyim şükür berat beni çıldırtmak üzere ama
az giriyosun öz giriyosun kkya ama özletiyosun kendini

hakkınızda hayırlısı evroşum inşallah..

beratımıza da çamur atma annesi, ya o da içinden annem beni çıldırtmak üzere diye düşünüyorsa :))

sen zaten aşiretlere arkadaşsın evroşum, didoyu ne sandın :))

ne yapayım evroşum anca girebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…