:))
iyi oldu evrişim söylediğin başta ben de gerektiği gibi yapıyordum ama sonra sanırım serdim yelkenleri, hafifçe yapmaya başladım. kuzy bağırdıysa salifoda bağırsın o zaman :)) gidiym bi bağırtayım bir ara.. Şeniz
bu misafirleri kim çağıdı hiç bi topik bu kadar misafir ağırlamıyordur heralde
Allah kolaylık versin Canan. Ama neyseki durumu sütün kesilmeden halletmişsin. İnşallah pazartesi günkü kontrolünüzde seni mutlu edecek haberler alırsın.canım ece 2.5 aylıkken bıraktı (1.5 aydır sağılmış süt veriyorum) - zaten son 2 hafta 5 er dakka emiyodu ağlıyodu - habercisiymiş bırakmanın - sonra birden bire reddetti -ilk zamanlar çok zorladım emmesi için sonra teslim oldum - şimdi sağıp veriyorum - gece emiyodu 1 haftadır onu da bıraktı - uyku sersemiyken emiyodu - şimdi gece tamamen uyanıyo pörtletiyo gözleri - e öyle olunca da reddediyo emmeyi - bende mama vermeye başladım geceleri çünkü hazırlaması daha kolay
uzun lafın kısası - belki zahmetli oluyo ama en azından nekadar içtiğini gördüğüm için içim çok rahat - rahat uyuyabiliyorum ( bir ara uykularım kaçmıştı sütüm azalmıştı emmek için zorlarken) - pazartesi de kontroldeyiz sabırsızlıkla bekliyorum nekadar aldığını öğrenmek için
Siz göz masajından bahsederken benim yaptığım bir masaj geldi aklıma onu paylaşayım. Göz masajıyla alakası yok :) Özellikle Defne gaz sancısı gibi huysuzluk ağlaması çektiğinde yapıyorum, hemen işe yarıyor. Ellerime biraz bebe yağı sürüp ayaklarına topuktan parmak uçlarına doğru çekerek masaj yapıyorum, ilaç gibi ağlamasını kesiyor. Hatta sonrasında gaz çıkardığına bile şahit oldum.kuzu, masajı dogru yapıyorsanıs gercekten gerek kalmayacaktır.. biz kıyamayıp bole hafıf hafıf bastırıyorduk,doktor bızm gozumuzde denedı.. sızın yaptınız yuzunden sınek kovmak gıbı, bı foka yaramas demıstı..bı yaptı adam resmen gozumden yaş gelmıstı.. bızde bagırta bagırta yapmıstık..
saçlarım sapır sapır elimde kalmaya başladı, yanlardan da bir güzel açıldı.. keltoi olma yolunda hızla ilerliyorum... arz ederim...
:) çok da ümmükleme cocugumu.. ama sımdı bıraz bagırması, ılerısı ıcın daha ıyı olacak tabı kı de.
Saçlar bende de sapır sapır.. saçların eskısı gıbı olması ıcın rahımde plesenta olması gerekıyor.. nası yapsak kı?
Siz bu zemzem konusunda ciddi misini?
Allah kolaylık versin Canan. Ama neyseki durumu sütün kesilmeden halletmişsin. İnşallah pazartesi günkü kontrolünüzde seni mutlu edecek haberler alırsın.
Siz göz masajından bahsederken benim yaptığım bir masaj geldi aklıma onu paylaşayım. Göz masajıyla alakası yok :) Özellikle Defne gaz sancısı gibi huysuzluk ağlaması çektiğinde yapıyorum, hemen işe yarıyor. Ellerime biraz bebe yağı sürüp ayaklarına topuktan parmak uçlarına doğru çekerek masaj yapıyorum, ilaç gibi ağlamasını kesiyor. Hatta sonrasında gaz çıkardığına bile şahit oldum.
Sevgili Dide'cim ve Mucize'm; sütü sağıp verme görüşüme katılmamışsınız. Çocuk emerken durduğu yerde sütü sağıp vermek benim de tercih edeceğim birşey değil. hatta süt sağmaktan pek hazetmediğimi bile söyleyebilirim, sıkılıyorum öyle yarım saat boyunca beklerken. Ne de olsa emzirmedeki ten teması yok yavrucakla, emzirmenin verdiği haz ayrı. Ama Defne çok kısa süre emip bıraktığı için hem sütümün kesilmesinden korkuyorum hem de onun yeteri kadar beslenememesinden. sağıp vermek bana yol gösterici olacak.. bir öğün tam sağıp, takip eden öğünde de emzirdikten sonra sağınca ne kadar emdiğine dair fikir edineceğimi düşünüyorum.
benim saçlarda berbat durumda evde heryer saç oluyor her gün ev süpürmek gerkiyor
benim saçlarda berbat durumda evde heryer saç oluyor her gün ev süpürmek gerkiyor
haklısın tabi - de bende çok var biraz dökülebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?