2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GDOsuz ürünler
Baby’s Only (certified organic products)
Earth’s Best
Gerber products
HAPPYBABY
Organic Baby

GDOlu olma ihtimali olan ürünler
Beech-Nut
Enfamil
Good Start
Nestlé
Similac/Isomil

bakııın sze bilgi bulup geldim

GDO konusunda hiçbir zaman ne yediğimizden emin olmadığımızdan bu ürünleri kendimiz yapamayacağımızdan boşverdim yarını düşünmeden onu yeme bunu yeme kafa yoramam valla....
Ama paylaştığın için teşekkürler a.s.

görümcem kocaya gidiyor pazar günü erkek tarafının ailesi gelecek tanışmaya yaza kadar düğün var hemen zayıflamalıyım

bu işin sonu monologa gider bende gidip yatayım barii
yarın istinye parka gideceğiz ablamla evde temizlikte yapacağız yahyayı yıkayacağım yarın yine tempolu bir gün

dtp kapatıldı inşallah bir pislik yapmazlar aslında kalabalık yerlere girmek doğru değil bu aralar kanımcaa

yine zenginler çıktı piyasaya bakıyorum mahsenlerde odası olanlar yatılı bakıcı tutanlar paranın gözünü seveyim havanızı söndrürüm haaa

mucizemde gelmiş gitmiş daha sık gelsen buralaraaa
deryam sende daha sık gir topiğe özlüyorum umarım bi an önce yusufun iştahı çoğalırr

gunaydinnn bu saatte monolog yapmayi ozlemisim walla ne gunlerdi hey gidi ecem hey :)

nıye burdayım bu sefer emrah dunden berı cok fena sırtı agrıo bıcak saplanması gıbı hareket edemıo oyle zor yurudukı ıse gıtıycek kucuk odada yatıo suan zok zordu yatak odasından kalkıp gelısımız...eceyede masallah uyanmadı bızım o seronomımız sırasında yanı uyandı emdı gozu kapalı gerı yaırdım uyanmadı.

aksam 9bucukta mama verdım 10da emzırdım 10bucuk gıbı uyumustu. 12bucukta uyandı emzırmedım pişişledim yatakta kucagımda flan zor oldu ama uyudu. gece uyandıpişpişlesiysemde uyumadı ac hareketleri yaptı emzırdım hemen uyudu yatagına koydum uyanmadı bıde saate baktımki saat 3.40 işte bide 7ye dogru demin dedim ya gozu kapalı emdı dıe.yani bugece iiidi. uyku dahıl 5 saat fix ac kalıo ama karnı tam doyarsa cork cork emıcek sırtından hıssedıorum sutun gecısını resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…