salifoyu tam uyutmuşken o sessizlikte boğazıma kaçan tükürük zerresi neticesinde dedim aman öksürmeyeyim kendimi zorladım, ve sonunda daha beter bir öksürük sesiyle uyandık hem de korkup ağladık... terruk edin beni
Benim de saçlarım epeydir dökülüyor. Halbuse ne güzel gürleşmişti hamileyken. Eskilerin bir inanışı varmış, duydunuz bilmem: "bebek anneyi tanımaya başlayınca anneni saçları dökülürmüş". annem bunu ilk söylediğinde çok gülmüştüm. Hamileyken de midem yandığı zaman bebek saçlanıyordur diyenlere ısrarla ve inatla bunun onunla alakalı olmadığını anlatmaya çalışırdım, ne diye nefesimi tüketiyorsam.. "he" de geç işte..
Bende de şakak kısımlarında kafa derisi gözükmeye başladı, çok fena bu dökülme mevzuu, ne zaman durur acep? :1ninca:
Terruk ederim :) Aynı şey bugün bana da oldu ne tesadüf :) Gündüz uykusu daha hafif olduğundan koşaraktan evin en uzak köşesine gidip, rahatça öksürdükten sonra geri dönmüştüm delikafadulden
koşamadım kaçamadım dip dibeydik :) ağladık hopladık korktuk... ben de açıklama yaptım yok bişey yavrum ben öksürdüm falan diye.. ne olduğunu zannettiyse o sırada :)) gözlerine ciddi bir korku vardı..
ben de seni terruk ederim ebruskam :))
Denizyıldızı, neyse bu günün sonuna gelmişsin, yarının daha rahat geçer belki de, dert etme...
babalar böyle işte.. bizim gibi olmalarını bekleyemeyiz... olan vardır, onlar da çok az bir insan kitlesidir, kendilerini terruk ederim.. ama genelde babalar sorumluluk almıyor... ben de az önce çamaşır asarken bezini değişir misin dedim.. sonra çaktırmadan hametan da sür, pipisine ıslak bez değdirme falan gibi talimatlarda bulundum.. ama en son bezi bağlamasına müsade edemedim, şimdi gece gece beline çiş miş çıkar zor olur diye dur ben bağlayayım dedim... ama bu talimatları vermek beni daha çok yordu, kendim yapsam daha kolay olacaktı...
Babalar genellikle aynı. yavrucaklar keyifliyken oynamak, sevmek, eğlenmek çok güzel.. işte babalık bu.. ama ağladıklarında onların dilinden en iyi annesi olarak bizler anladığımız için satmaları da kolay oluyor..
Geçen gün gelen misafirimin 14 aylık oğulları vardı. Erkekler internette takılırken çocuk diplerinde nasıl yırtınıyor beni de aranıza alın der gibi. Annesi de helak olmuş bütün gün çocuğun peşinden koşmaktan. bir de uyku düzeni şaştı yavrunun, anne de çocuk da perişan.. babanın umurunda değil o "beni de aranıza alın" yakarışları... bastım fırçayı ben de.. "tebrik ediyorum, işte babalık böyle birşey değil mi.. çocuk yırtınıyor, dönüp bakmıyorsunuz bile".. ohh iyi ettim :)
bende kaçtım dha süt sağacam sabahaiyi geceler güzel anneler
şimdiden söliyim ben tebrik edenlerdenimsüprizzzzz ya nasıl zor oldumu altını bağlıyomusunİyi akşamlar ağustos kadınları :))
sünnetimizi tebrik eden etmeyen herkese teşekkürler, darısı hayırlısıyla erkek bebişlerimizin başına :))
hala iyileşme sürecindeyiz, banyo yaptırırken, bezlerken, kucağımıza alırken dikkat ediyoruz.
geçmiş olsun bizdede aşırı akıyo o yaşlar .aşırı akmanında bi sıkıntısı olurmu acaba.inşallah düzelir düzelmezsede zor bi operasyon olduğunu sanmıyormgözümüzde iltihap (sarı akıntı oluyor) doğduğumuzdan beri devam ediyor, muhtelif zamanlarda göz damlası şeklinde ilaçlar ve antibiyotikler kullandık ama düzelmedi. gözyaşı kanalımız da tıkalı sanırım. sünnetçi dr. u 2. kez gördüğünde gözünde hafif bir yaşlanma oldu bağırarak ciyaklamaktan onun haricinde hiç gözyaşı dökmedi henüz, ağlıyor ama gözyaşı çıkmıyor çıkamıyor... sizin bebişlerde gözyaşı var mı?
eğer düzelmezse ince bir nesne ile o kanalı açacaklarmış bir nevi ufak operasyon... inşallah kendiliğinden açılır, ama 1 yaşından önce çözülmesi gerekiyormuş bu sorunun olmazsa yaş 1 i bulmadan ameliyat
oooh ne güzel gelecek pek iç açıcı değil desene :teselli:gelecekte iyi şeyler ne olur acababen bi taraftan onu inceliyorum
katı gıdaya geçiş sonrasıda gaz sancısı oluyomuş malesef
çocuk sabaha kadar uyuduğu halde uyanıyormuş bizimkini düşünemiyorum
:çok üzgünüm:
üf benm de öle ne zaman durur acaba fikri olan varmıCADIARZUsaçlarım sapır sapır elimde kalmaya başladı, yanlardan da bir güzel açıldı.. keltoi olma yolunda hızla ilerliyorum... arz ederim...
sana bana hep denilen ama hç yapmayı denemediğim bişey dicemİyi geceler hepinize çıldırmadan bir günü daha atlattım kafamçokkarıştı
Bugün Özde ekstra bir huysuzdu 2 dk bıraksam koltuğa katıla katıla ağlıyor kucak manyağı oldu( Eşim disiplin etme adına bırak ağlası diyor ama dayanamam ben psikologlar ağlatmayın ilerde hırçınlık daha ileride içe dönük kendine güvensiz bireyler yaratırsınız ne yapacağımı şaşırdım . Birde misafir geldi evde yeterince yaşanılmışlık ! vardı 1 saat önceden haber verilince cadı kızımda bırakmayınca rezil oldum akşam dedim misafirlerin dağıttığı evi toparlarım bir hevesle beklediğim eşim yorgunum bu ağlıyor bakamam dedi.. Bir duşa girdim dakikada bir çabuk dedi ya çıldırttı ! Tüm gün yoruluyormuş!! Doğru ben tüm gün özdeyle karşılıklı kahve içip sohbet ediyorum sositososito kendileri şuan uyuyor gece kalkıp emzirecek ya uyuması lazım :mymeka:
Ek gıdaya geçenler kilo problemi olanlar mı yoksa tatlara alışsın diye mi??
Umarım herkes iyidir geçmişi okudum ama aklımda birşey kalmadı :sm_confused:
kaç sen kaç :umursamaz:
sana bana hep denilen ama hç yapmayı denemediğim bişey dicem
sakin ol bence
hadi o kaçtı hepiniz kaçmışsınız .timse yok:a015:
ama ben geç girmişim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?