2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki uyuyalı çok oldu hatta karşımdaki koltukta konser veriyor o gür sesiyle kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı o ses bazen eziyet olabiliyo
dtp kapatıldı inşallah bir pislik yapmazlar aslında kalabalık yerlere girmek doğru değil bu aralar kanımcaa
ewet ya bence olaylar başlar yine biz kalabalğa girmeyz ama yakınlarından insan tedirgin oluyo:1no2:
geçmiş olsun ya hç dayanamam içim koptu .şimdi biaz daha iyimisn ilk kez kesmişsin ama tebrik ederm iyi kesmişsin vereliniortak hep elimi keserim ama azcık.aczaneye gösterseydin keşke problm olmasın
gerçekten çok doğruimşallah rabbim sabır verirde televzyon önüne atıp kaçanlardan olmam
bu arada furkan eliyle dişliğini tutmaya çalışıyoalkisalkisalkis
merhaba benim 4 aylık oğlum gündüz uyuduğunda en fazla bir saat uyuyor ama 2 saat sonra tekrar uykusu geliyor günde 4 kere uyutuyorum tam olarak uykusunu alamıyor niye acaba?sizinkiler gündüz ne kadar uyuyor?
canım bence çok fazla takma çünkü onların keyfine kalmışızgamyoncuiremsu
ama biaz aç bekletip yorunca sonra emdiğinde uzun uyuyo bence sende dene .
çok değil tabi emzirmeyi ne kadar sıklıkla yapıyosan azcık geciktr derim
dün bzde yapışıktık. babası gelince satmaya çalıştım ama nedense babası alırken surat yapıy sanki bütngün ewde hizmetçiler bakıy
bzmkide telvzyon düşkünü.sese alışsın die açıyorm ama bu gidişle açmicam

:a015:rahatlicağim günü sabırszlıkla beklerken umudum kırıldı bunlar bzi daha çoook oyalar:1no2:

didom demek sizin salifo kolayca dalıyor uykuya, geçen yazmışsın ne güldüm :)) ama anca cvp yazabildim :))
kaydirigubbakcemile3
dide demin yazamadım, su vermeyi iyi akıl etmişsin! zemzem şu küçük şişelerde satılanından var bizde de iyi aklıma düşürdün :)
zemzem dünyadai en kaliteli ve en temiz sular sıralamasında ilk sıralarda.evet bizde de o küçük şişelerden var kayınvalidem umreden getirmişti.ilginçtir ne kadar kalırsa kalsn tazeliğini koruyor.YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEM BEN DE 6 AYDAN ÖNCE SU VERMEK İSTEMZDİM AMA MALUM İŞE BAŞLADIĞIMDAN SÜT SAĞIYORUM VE ÖN SÜT SON SÜT BİRBİRİNE KARIŞIYOR O SEBEPTEN 2-3 ÇAY KAŞIĞI ZMZEM VERİYORUM.ANNELİK İÇGÜDÜSÜYLE DOĞRU YAPTIĞIMA İNANIYORUM.EĞER BEBEK SADECE ANNE SÜTÜ ALIYORSA VE SAĞMA SÜT İÇMİYORSA GEREK YOKTUR TABİ..
dide ne iyi ettinde zemzem dedin evde var ben su veriyodum neyse bende veriyim artık zemzem su yerine
zaten su veriyorsan neden olmasın.evdeki zemzem bitinceben de şişe su alıp kaynatıp vereceğim.
eve dökülmesinden ziyade kafamdan sökülmesinden etkileniyorum :S
opuyorumnanaktan
fikrim değişmezse ben pastorize sütten yoğurt mayalamaı düşünmüyorum.uht sütleri araştırmıştım zamanında pek de tein değilller.ben hep kendi yoğurdumu kendim yaparım..neva ya da küçük kavanozlara daha tatlı mayalayıp vermeyi düşünüyorum.
Biri sormuştu ama kimdi?? sağlık ocağından bize kızıma ferro sanol verdiler bende doktora danışmadım ama kullanıyorum günde 4 damla bütün bebişler kullanıyor mu??
bize 9 damla dediler.hergün vermiyorum.
bende ara sıra zemzem suyu içiyorum bebişime
şifa olsun
görümcem kocaya gidiyor pazar günü erkek tarafının ailesi gelecek tanışmaya yaza kadar düğün var hemen zayıflamalıyım
vaaay sonunda.hayırlı olsun.
çok geçmiş olsun canım.
öpüyüm de geçsin.ya dsa zemzem döüyüm.damacana değil falla.hacıdan geldi güvenilir yane kendi şişesinde
sütüm de etkileniyo doğal olarak

kıyamam sana

Kucak konusunda evde ciddi bir savaş veriyorum. Babaanne ve dede bizdeler ya, uyanır uyanmaz birinden biri alıyor kucağına, yatana kadar çocuk kucakta. Yapmayın etmeyin bakın oyun halısı var, salıncağı var; koyun alışsın kendi kendine oyalanmaya diyorum; "e, durmaz ki, ağlaaar?" diyorlar. Ben evdeysem emziriyorum, gazını, kakasını hallediyorum. Sonra ya koltuğa yatırıp öyle oynuyorum (şarkı söylememe bayılıyor özellikle:)) ya da bırakıyorum kendisi oyuncaklarıyla oynasın. Oyun halısının maymununu ve çıngırağını çok seviyor özellikle. Konuşuyor onlarla

ya hemen bşey sormam lazm
şimdi dışarı çıkcm mama almayı düşünyorm
şu meyve pürelerinden ne dersnz yiyebilir artık demi

aferin kuzeyime benim ayırma gözünün önünden ananı akıllı bıdık

furko ne hikmetse ben işteyken babaanne ve dedesinin kucağından başka yerde uyumayan yavrum bugün ikinci defadır kendi kendine uyudu ben onunla konuştum elini tutttum. iyi bakıyorlar ama işte kucakta uyutuyorlar.ben mesela bugün ağladı almadım çok kucağıma senin gibi oyun halsına yatırdım başta ağladı ama almadım konuştum sustu,sonra mama sandelyesine koyup yükselttim penceren dşarıyı seyrettik.şimdi de uyuyor yatakta.belki benim kolaycı olduğumu düşünüyorlardır.ama umrumda değil.
uykusu gelince hemn kucağa alıyorlar.püffffffff zor iş.hergün bir mucize olsa çaışmasam diyorum

mama sandalyesi almak lazım evet..durur mu içinde bilmem ama ...yemek yapsak yesek beraber bana yeter

gecmis olsun dıleklerınız ıcın cok tsk ederız ...

ecede artık cok sıkılıo oyun halısında bıle mızırdanıo alıoum ana kucagına koyup mutfaga goturuyoum koyuyorum koltugunu halının uzerıne ordan benı seyredıo sonra toplanacak yerler varsa hangı odadaysam ora gıdıos beraber ama hep mızırdanıp duruyo...

SECIL ruzgara EASYi ogret rutıne sok gunduz uyusun senı yormasın .. meme uyumasın ayakta sallansın gerekırse ama yınede memede uyumaktan kes canım yavas yavas rahatla.

bu bebiklerin bılmedigi yok bızlerı parmaklarında oynatmak ıcın bı guluslerı yetıo ya offf butun gun koklasam opsem doymam nasıl bi duygu bu yarabbım

ben hastayken alıştı kucağa..anane babane susturamayına hoppalatıp durdular kucakta..bayramda babane dede kucaktan indirmedi..iyice azıttı sıpa..eşim kızdı eve gidince seçil e çok zor olur yapmayın etmeyin diye..tınnnnnn

didom ben de zemzem veriyorum..şöle ki arada mama aldığı için dr.mama sonrası su ver dedi..kaynattğım suyun içine damlatıyorum bikaç damla..teyzem getirdi hacıdan..güveniyorum..yoksa her zemzem diye getirilene inanmıyorum

Çalışan anne olmanın en zor taraflarndan biri bu benim için: Çocuğunu kendi istediğin şekilde yönlendirememek:gitme:

elif nevanın kendıkendıne uyumasına cokk sevındım. sen zaten ben guvenıorum dıodun bak senı yanıltmadı kuzun. bız hala yatakta saga sola cebellesıoz eee piisss piiss die hatta artık oda bagırıo benımle aeee die :)

bzm o şansımızıda aldılar elimzden
kombi bozuldu sadece oturma odası yanıyo die hapis hayatı sürmekteyz
tamiride bi hafta sürermiş annemin evinde boş odada yok kalmak istesem napcaz bilmyrm

trden ılk geldıgımde hep kendıkendıne takılıodu hıc kucagıma almıodum sadece uyutmak ıcın alıodum yada sevmek koklamak ıcın ama burdakı arkadaslar cok ozlemısler hatunu kucaktan ındırmedıler yapmayın etmeyın desemde sımdı 2dk yatıosa hem mızırdanıo

valla ne olsun canım idare ediyorum iki cadıyla burçin malesef emmiyor canım çok seyrekleşmişti emmesi sonradan benim sıkıntıdan sütüm kesildi canım

Son düzenleme:

]

selam kızlar burçin büyümüşmü teyzeleri uzun zamandır resim ekliyemiyordum perşembe günü banyodan sonra çektim resimleri ama anca yükledim küçük hanım izin vermiyorki

selam kızlar burçin büyümüşmü yeyzeleri uzun zamandır resim ekliyemiyordum perşembe günü banyodan sonra çektim resimleri ama anca yükledim küçük hanım izin vermiyorki

opuyorumnanaktanMaşallah kocaman olmuş. Hem daha da güzelleşmiş fıstıkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…