2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrimcim geçmiş olsun canım .kesik acısı ne can yakıcıdır umarım kısa zamanda gecer..

kadriyeee kızın tombiş sultan olmuş ya maşallah koca yanak:)

avatarıma resm eklicem fakat buyuk oldugunu iddiaediyor site çözünürlük yuksekmiş çok zenginmişiz öyle diyor site...
nasıl küçültebilirim?

avatarıma resm eklicem fakat buyuk oldugunu iddiaediyor site çözünürlük yuksekmiş çok zenginmişiz öyle diyor site...
nasıl küçültebilirim?

microsoft picture managerdan yeniden boyutlandırabilirsin.zenginsin diyor da cahalsın demiyor mu?

]

selam kızlar burçin büyümüşmü teyzeleri uzun zamandır resim ekliyemiyordum perşembe günü banyodan sonra çektim resimleri ama anca yükledim küçük hanım izin vermiyorki
maşallah büyümüs fıstık hemde güzelleşmiş yerim ben onu
oğlum kıskandı ağlıyo
kullanmıyorum
rendeyle büyül olmuyo yutabiliyomu ya boğazına takılırsa

bu arada benm cahallığım tuttu demir şu kanszlık ilacımıydı hamileliğimde kullanmazdmda:lepi:

dide eskisi gb grmiyosn artık özledk

olmıyıııııııııııııııııııı didem didom yaaaaaaaaaaaa bende o program yokmuş bu dfada bilgisayara öyle diyor

evrimcim geçmiş olsun canım .kesik acısı ne can yakıcıdır umarım kısa zamanda gecer..

Saol yavrum..

kadriye maşallah kuzuna.demiri sağlok ocağından verdier.ben de bir gün veriyorsam 2 gün vermiyrum.tadı ve kokusu kötü.

evrim ben öpüjem sen de öpüjeksin

ben seni öpmeye dünden hazırımm annemm.. laf ola beri gele. sengözlerimebaksanab

merhaba hanımlar ağustos bebişlerinizin gelişimi nasıl gidiyoropuyorumnanaktan

Ellerinizden öperler..

http://img269.imageshack.us/i/img8191e.jpg/][IMG]

geçen gün anakucağnda bırakıp diğer odaya kaçmıştık kocişimle
sonra oğlumu bu halde bulduk uyurken kaymış bz fotğraflarını çekerken o gözümüzn önünde düştü e son anda tuttuk

tam 1 saat 45 dk dır uyutmaya cabalıyorum yanı uyandıgında oynatsaydım zaten uykusu gelmıs olacaktı ve uyuyacaktı ...ama sırf rutını bozulmasın dıe yatak odasından cıkarmadan uyutmaya cabaladım guluo ya sırıtıo sırınlık yapıo opup kokladım ama oynamadım bıara geldıler yeter die kızdım bı dudak buzup agladıki sormayın azkala ben aglayacaktım kızdıgımıda anlıo sıpa. ınanın dıkıslerım sızlıo resmen ... saat 9u gece uykusu geldı mamasını vs yemıstı bende uyuttum 20 gece gıbı 10da uyandı tekrar uyutmaya calıstım aman allahım dedım emzıreyım emerken uyudu tabı koydum uyandı sonra cın gıbı oldu hepsı aksamustu yedıgım cıkolatalı kurabıyelerın sucu bıdahada tovbe aksam 5ten sonra cıkolata vs ...sonra bıkac kez daldı yerıne koyarken uyandı tabı buarada 10ar dklık uykularla uykusunu almıs oldu sonra emrah geldı babasına guluo ıkısıde gulusuolar onuda yolladım oynatma uykusunu kacırma dıe cok uykusu varmıs gıbı neyse zaten sonra uyudu poff dıorum heryerım agrıo ya uzun zamandır hıc bukadar ugrasmamıstım uyutmaya..

11dede emzırdım cocgu saga sola cevırırkem lıkır lıkır ses gelıodu mıdesınden cok gulesım geldı ... suan karnı dolu burda saat 12ye gelıo sabaha kadar ac durabılmesı gerekıo bu sartlarda

ESRAKO....ben ona ıhlamur ıcırıodum hep kasıkla o yuzden cok heycanlanıodu kasıkla bısey ıccek dıe kasıgı hıc yadırgamadı.. 1 hafta meyve sularını ıcırdım aksamda mama yedırdım mama bıraz kıvamlı oldugundan putursuz tabı cokcok goturdu. purelerıde cıgnemeye calıstı. sımsıden ogrenmelerı gerek cıgnemeyı..ben cok sulu yapmıorum sebze puresını. zaten 1 havuc 1 paates ortaboy ıkısıde 2 bardak suda haslıorum azcıkta pırınc ...kendı suyuyla rondodan gecırıorum nekadar yerse hıc zorlamıorum hıcbır zamanda zorlamıycamkı yemeklerden sogumasın sımdılık bu sekılde gıdıo..

gelelım gece mıde doldurma olayına ınan ondan bende bısey anlamadım orda yazan seylerı kendı bebegıne gore uyarlamaya calısıyorum annelık ıcgudumle :) dolayısıyla aksam mamadan sonra emzırıorum okadar bıdahada gece saate bakıorum son beslenmesınden kac saat gecmıs dıe sonucta gece full karın yatıo ...

bırde kıtapta gecen uyutmak ıcın beslemeyın , uyku oncesı besleyın olayı bana cok mantıklı geldı. dolayısıyla aksam altını degısıp pıjamalarını gıyıp mamasını yedırıp yatırıorum bu rutınede alısmasını ıstıorum

tabı hergun 10da yatan cocuk bugun nerdeyse 12de uyudu sabaha kadar yatmazsa sasırmam cok yordum yorulan ve asırı uyarılan bebekler gece yatmazmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…