istanbulda yok o dediğinden
sen bana alıp göndersen olar mı?
avatarıma resm eklicem fakat buyuk oldugunu iddiaediyor site çözünürlük yuksekmiş çok zenginmişiz öyle diyor site...
nasıl küçültebilirim?
maşallah büyümüs fıstık hemde güzelleşmiş yerim ben onu
kullanmıyorumFerro sanol ile ilgili kullanıyormusunuz diye sormuştum. Bize Sağlık ocağından 9 damla ver demişlerdi. Bugün dr u aradık. 9 çok dedi. 3 damla ile başlayın 1 ay sonra 5 e çıkarsınız dedi. Ayrıca Kabızlık yaparsa vermeyin dedi.
rendeyle büyül olmuyo yutabiliyomu ya boğazına takılırsaBirde ben çarşmaba günü bir kaşıkla elme püresine başladım. DR umuz dili ile iterse suyunu verirsin demişti. Zeynebim itmedi, bir güzel yedi. Şimdi yaklaşık yarım elmayı cam rendeden geçirip verdim, yavaş yavaş yiyor hepsini. Çay kaşığını ağzına yaklaştırıyorum, kendisi dili ile çekiyor. Bazen dayanamayıp kaşığı ağzına ittiriveriyor. :)
merhaba hanımlar ağustos bebişlerinizin gelişimi nasıl gidiyoropuyorumnanaktan
evrimcim geçmiş olsun canım .kesik acısı ne can yakıcıdır umarım kısa zamanda gecer..
kadriye maşallah kuzuna.demiri sağlok ocağından verdier.ben de bir gün veriyorsam 2 gün vermiyrum.tadı ve kokusu kötü.
evrim ben öpüjem sen de öpüjeksin
merhaba hanımlar ağustos bebişlerinizin gelişimi nasıl gidiyoropuyorumnanaktan
http://img269.imageshack.us/i/img8191e.jpg/][IMG]
geçen gün anakucağnda bırakıp diğer odaya kaçmıştık kocişimle
sonra oğlumu bu halde bulduk uyurken kaymış bz fotğraflarını çekerken o gözümüzn önünde düştü e son anda tuttuk[/QUOTE]
nıey kactınız ki cocuktan? Neyse kı Allah korumus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?