sağol burcu teyzesi elimden geldigi kadar bakmaya çalışıyorum birde saçları uzasa pek bir güzel olacak buarada içinizde kız bebeklerine küpe taktıran oldumu acaba?
ben taktırmayı düşünüyorum ablasınında küçük taktırmıştım sonradan zor oluyor
günaydın
buarada bugun armut puresı verdım yanı pureye gectık cok sukur . buhatada pureye takılsın haftaya corbaya baslıycam. bıde artık aksam yedıgı mamayla doymuyor. yaklasık 60cc yıyo sonra emıo uyuyoyanı kalan boslugu sutle dolduruyo .ama o emmek aclıktan deıl kendı basına uykuya daldırmaya calısısyorum ya bana yapısmak o . emzırmesem kolumu emıo yada kucagımda uyumak ıstıo azcık uyudugunda memeyı cekmesem memede uyumayı huy edınecek ondan cekıorum uyuklayınca oda uyanıo sonra herzamankı yatma moduna gecıoruz oyle boyle uyuyo işte
kesinlikle katılıyorumyetiskinler için bile ust limit yemek ogunleri arasında 4 saat hep beslenme uzmanları en çok 4 saat derler ki u3 saatte bir ara ogun alınması tarafatrı ilken uzmanlar yetiskinler için minik bebekler için 4 saati bekletmek bana biraz sacma geliyor asla uygulamayı dusunmuyorum ss pat yontemi bizded sokmuyorbabay ben kitabi artik takmiyorum bi tek easyi taktim, onun disinda hadi bakalim gecenin korunde ciyak ciyak aglayan biseyi ss-patla sustur, dahada arttiriyor volumu, ac ve 150 lik biberonu yalayip yutuyor, sonra dedim gun ici ogunlerini arttirayim her ogunu 30 cc daha arttirdim yine ac yine ac..neredeyse 1 lt iciyor, yuh artik..4 saatte gecmek imkansiz zaten, ben bile 4 saat acliga dayanamiyorum, o nasil dayansin??
ya bisi sorcam sizdede oldumu, benim bu tuyler jet hiziyla cikmaya ve gur cikmaya basladi, bu hormonlar dhada aktif oldu mu demek?? inanamadim gecen gun..
ya yiyormu pervin sebze puresini nerde oturup yediriyorsun ana kucagındamı mama sandalyesindemi agzını acıyormu kasık gelince dilini çikarıyorsa kasgıa hala emme refleksi var kasıga hazır degil vs diye yazılar okudum ece ne yapıyor kasıkla birsey verincetam anlatsana3 yemek kasigi kadar seze puresi pesinden banyo pesinden emzirme pesinden uyku bakalim nekadar surcek
hatta dun yine elma kemirttim, resmen dis cikicak yerleriyle oymaya calisti, ferahlatti heralde..
birde o dis kasima oyuncaklarini biraz buzdolabinda bekletip verin agrisini alir diyorlar..
az once peediatrini arayip sordum 4.5 aydan itibaren basla dedi ek gidaya..ama muzla basla dedi??sonra elma yada armut ekle dedi..iyide muz yapismazmi?? sebze ve yogurt muhallebi icin erken dedi??kafam cok karisti..
ayşin sen ne düşünüyosun paylaştığın yazı hakkında??ben inanmak istemiyorum böyle şeylere..hatta bende aşı olmayı düşünüyorum ama aşı yok diyorlar burada..
kafam çok karışık her doktor ayrı telden çalıyor ne yapıcamı bilemedim bende gece yatmadan kaşık mama vermeyi planlıyorum ama hala kararsızım birde mesela sabah elma püresi verdim akşamüstü armut suyu versem olurmu?çorbaya geçsemmi??eve tartı aldım önce kendim sonra yahya ile tartılıyorum hibi gelişme yok grmında tartıdamı bi sorun var bilmiyorum ama mamaya geçeceğim doymuyor sanırım bu çocuk
gözümüzde iltihap (sarı akıntı oluyor) doğduğumuzdan beri devam ediyor, muhtelif zamanlarda göz damlası şeklinde ilaçlar ve antibiyotikler kullandık ama düzelmedi. gözyaşı kanalımız da tıkalı sanırım. sünnetçi dr. u 2. kez gördüğünde gözünde hafif bir yaşlanma oldu bağırarak ciyaklamaktan onun haricinde hiç gözyaşı dökmedi henüz, ağlıyor ama gözyaşı çıkmıyor çıkamıyor... sizin bebişlerde gözyaşı var mı?
eğer düzelmezse ince bir nesne ile o kanalı açacaklarmış bir nevi ufak operasyon... inşallah kendiliğinden açılır, ama 1 yaşından önce çözülmesi gerekiyormuş bu sorunun olmazsa yaş 1 i bulmadan ameliyat
yoğurdu hafta başında mayalayıp 7 adet küçük kavanoza koyup 1 hafta boyunca sırayla her bir kavanozu yedirsek olar mı? yoksa günlük mü olmak zorunda? ya da 2-3 günlük olar mı? olabiler mi? bu
üçünü istiyorum :)) hayat bilgisinde ürperinin kardeşi ruhi böyle derdi de oradan aklıma geldi bu üçünü istiyorum lafı :))
koşamadım kaçamadım dip dibeydik :) ağladık hopladık korktuk... ben de açıklama yaptım yok bişey yavrum ben öksürdüm falan diye.. ne olduğunu zannettiyse o sırada :)) gözlerine ciddi bir korku vardı..
ben de seni terruk ederim ebruskam :))
bende ara sıra zemzem suyu içiyorum bebişime
kesinlikle katılıyorum dusunmekten daha çok strese giriyor insan yani kaçınılmaz bazı urunler ne yapacagız herseyi evdenmi yapacagızzGDO konusunda hiçbir zaman ne yediğimizden emin olmadığımızdan bu ürünleri kendimiz yapamayacağımızdan boşverdim yarını düşünmeden onu yeme bunu yeme kafa yoramam valla....
Ama paylaştığın için teşekkürler a.s.
hehe aynıyız yine adasım :) 83 bende ama bugunden itibaren diyete balıyroum sıkı sıkı bayram oncesi 82,5 a inmistim bir haftada 1 kilo vermisytim bayram tatlıları ile 84 vurdum tekrar inmeye basladım asla bozmiycam esas onemlisi aksam yemekten sonara meyvamı yiycem gece yarılarına kadar oturup atıstırıyordum onu asla yapmıycam83 kgda yapıştım kaldım nasıl vereceğim bilmiyorum şu tahlilleri yaptrsaydımda gitseydim diyetisyene
herkes demiremi basladi.bıze dr bısı demedı. evrım demır damlasının yerınemı pekmez verıosun
geçmis olsun arkadasımBu arada berbat elimi kestim, bas parmagının arka etli kısmını, bıcak sıkı uçurdu.. öle böle değil.. dirseğime kadar korkunc sızı çektim aksam.. kanını zor durdurdum.. yenı aldıgım bıcagın marıfetı.. hayatımda ılk kez mutfakta elımı kestım desem yalan olmaz.. Ozgur de Ankara da bugun.. Kuzy ı kaldırmak oturtmak acayıp ızdıraplı gecıyor..
aferin kuzeyime benim ayırma gözünün önünden ananı akıllı bıdık
ben hastayken alıştı kucağa..anane babane susturamayına hoppalatıp durdular kucakta..bayramda babane dede kucaktan indirmedi..iyice azıttı sıpa..eşim kızdı eve gidince seçil e çok zor olur yapmayın etmeyin diye..tınnnnnn
didom ben de zemzem veriyorum..şöle ki arada mama aldığı için dr.mama sonrası su ver dedi..kaynattğım suyun içine damlatıyorum bikaç damla..teyzem getirdi hacıdan..güveniyorum..yoksa her zemzem diye getirilene inanmıyorum
Ferro sanol ile ilgili kullanıyormusunuz diye sormuştum. Bize Sağlık ocağından 9 damla ver demişlerdi. Bugün dr u aradık. 9 çok dedi. 3 damla ile başlayın 1 ay sonra 5 e çıkarsınız dedi. Ayrıca Kabızlık yaparsa vermeyin dedi.
demir damlası bize henuz vermedi dr 6 aylık olunca kan tahlili yapıp vericekmis
maşallah burçine one güzellik maşallah büyümüş büyümüş senin kızlar afet zaten başka söze ne gerek kadriye...
üfff ya kırk yılın başı burçin annemdeyken gireyim dedim eşim geldi yarın şehir dışına kaçıcaz bunaldık artık havada kötü ama en azından evde olmaktan iyidir herkesi öptüm güzel anneler ve bebişler opuyorumnanaktan
demir damlası bize henuz vermedi dr 6 aylık olunca kan tahlili yapıp vericekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?