2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervinim foto makinadan pcye aktarınca eklerim hatta dün mamadan sonra kabaran yüzünü çektim sizden fikir almak için alerji olabilirmi diye

gece ki muhabbetinize bayıldım ama spot cümle budur.:hooray::lepi: ya altıma yapcakdım nerdeyse.
EVRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
allah iyiliğini ersin ya hu ne gadınsın yarıldım gülmekden hala birleşemedim...delikafadulden:roflol:

sakin armut vermeyin yemeyinde kabizlik yapio..zavallı kuzum zorlandı zorlandı bıde baktım kupkuru bı lokma cıkarmıs 2 gundurde yapmıodu bende 2 gundur armut verıodum.yada elmayla karıstrıp vermek gerekmıs...

tazem elma ve yogurt uyku yapıo .. bende yarım elma suyu ıcırdım sımdı uyuyo 1 saat oldu .. yarım saat sonra uyandı kucagımda uyuttum tekrar

pervinim foto makinadan pcye aktarınca eklerim hatta dün mamadan sonra kabaran yüzünü çektim sizden fikir almak için alerji olabilirmi diye

tmm canım bence alerjı deıldırde mama yerken degıyo bulasıo ya bıtırene kadar sılemıosunda agzını o degen mama tahrıs etmıstır. eceyede oldu sonra ondan oldugunu anladım

bu hafta cpok stresli gecicek, allahim biranonce cuma olsun, tum sinir sistemim altust olucak isyerinde, yilsonu rapor donemi(

şimdi doktoru aradım oda alerji değilde pervinin dediği gibi tahriş olabilir dedi bide azarladı beni manyak kadın niye hero baby kullanıyomuşum o bana dememişmi bebelac kullan diye komisyon alıyo herhal bebelactan

şimdi doktoru aradım oda alerji değilde pervinin dediği gibi tahriş olabilir dedi bide azarladı beni manyak kadın niye hero baby kullanıyomuşum o bana dememişmi bebelac kullan diye komisyon alıyo herhal bebelactan

merhabalar ben geldiiiiiiiiiim...neden okadar tepki verdiki doktor yaaaaaa ben ilk önce bebelac kullandım sonra oğlum istemedi yemedi yani şimdi hero baybi yiyoruz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…