2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde bugün sağlık ocagına gıttık boy ve kilo için herşey yolundaymış 7.600 olmuşuz boyumuzda 66 cm yarında doktorumuzda randevu var bakalım o ne diyecek kaydirigubbakcemile3

tam 4 saattır netın basına oturup kalkıyorum,yenı huylarımız süper.uykuya dalamıyoruz bırturlu,yatagına yatırdıgım an uyanıyor.neyse buseferkınde daldı sanırım derın uykuya.4 saattır aralıklarla okumayla amma alıntı yapmısım ama gözüm kesmedı hepsıne cvp yazmaya :kedi: son 5 sayfayıda okuyamadım dalıyorum ortasınaaaa.
resımlerın hepsi süper inşalah atladıgım yoktur
teo harıka cıkmıs şapka falan
nevanın elbısesınede bakışınada tokasınada bıttım,cok kıskandk kızımlan :dilcikar: hemen en acilinden toka alıcaz hep bant takmaktan sıkıldık şakkıdı
kovanın içindekı doruk aa ayrı bir bittim.
burçinede maşşalah cok kocaman olmus yanaklar baynyodan sonra pembe pembe cok tatlı
furkandı sanırım adı,Allah korumus valla,nasılda kaymıs anakucagından
ayy baskada vardı galıba ama balık hafızalı bırı için bukadarı bılem fasslaaaaaa babacım

esracım mamanı degıscen sanırım gecmıs olsun alerjı olmus yaho galıba,şuan nasıl?
ve ve veee daha bırcok şey vardı emınım emme velakın benden bukadar :))

deryacim Allah yardimcin olsun canim
sağol canım ....
en kısa zamanda paylaşırsan sevinirissssssss
1 kg cıkmı sadece dert ettiği şeye bak senin saçalar dökülmüyorsa izin ver yolcam bennnnnnnnnnnn(dökülüyorsa yazık ellemeyim ondan sordum ha )
gögüsler olmuş, bulasık süngeri gibi yiyip zıbarayımm bari..
kafana takma dolar onlar dolar ....
ulgur gerçektenm süper işe yarıyor ..azcukta olsa emzirmiştik oradan hatırlıyorum....

bizde bugün sağlık ocagına gıttık boy ve kilo için herşey yolundaymış 7.600 olmuşuz boyumuzda 66 cm yarında doktorumuzda randevu var bakalım o ne diyecek kaydirigubbakcemile3
maşallah yavruna
şimdi doktoru aradım oda alerji değilde pervinin dediği gibi tahriş olabilir dedi bide azarladı beni manyak kadın niye hero baby kullanıyomuşum o bana dememişmi bebelac kullan diye komisyon alıyo herhal bebelactan

ya bu bebelec mevzıusu nedir ki anlamadım övülüp duruyor diye bende aldım yusuf bey yimedi...kaşık mamasını aldım onuda beğenmedi...birde bukadar tepki niyekine.....

esra banyoya gitti yahoyla bıcı bıcı yapıyor kayra'nın ömürü ağladı ..diğerlerine bişey bulamadım benimde yusuf ağladı...

Son düzenleme:
bisde gidiyorus işte uyuyacağız ..ondan sonrada sabahtan dışarı çıkmak zorunda kaldık evimde yaşanmışlık almışbaşını gidiyor azcuk dur diyeyim..

maşşalah cok tatlı,bakışlara bak
şimdi doktoru aradım oda alerji değilde pervinin dediği gibi tahriş olabilir dedi bide azarladı beni manyak kadın niye hero baby kullanıyomuşum o bana dememişmi bebelac kullan diye komisyon alıyo herhal bebelactan

evet tahriş olmus olabılır.mesela şevval bazen öle bı tükürük yapıyokı yumrugunu agzına sokarken,dudak cevresı veya tükürüğünün cok degdıgı yerler hafıf kızarıyo.boşver sen doktorun dedıgı mamayı al,komısyonu ilaç firmalarından alıyolar kaydirigubbakcemile3 malüm recetelı ya.ama ohhh kara liste gelıyomuıs doktorlara,hep aynı firmanın ilacını yazanlar fişlencekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…