kayra kandırdılar bizi gün geçtikçe sapıtıyorlar maalesef
sağol canım ....deryacim Allah yardimcin olsun canim
en kısa zamanda paylaşırsan sevinirissssssssBu arada diyetisyene gittiğim dönemdeki dosyamı buldum. Süper bir kadındı, iyi eğitti beni. Ek gıdaya geçtikten sonra yavaş yavaş beslenme düzeni tutturayım diyorum. Küçük bir günlük vermişti. Yediğimiz her çeşit yemeğin teker teker kalorisi yazıyordu ve püf noktaları vardı. Çok işimi görmüştü. Bir ara yazarım
1 kg cıkmı sadece dert ettiği şeye bak senin saçalar dökülmüyorsa izin ver yolcam bennnnnnnnnnnn(dökülüyorsa yazık ellemeyim ondan sordum ha )baslangıca donmeye aylardır 1 kg var 1kg var ama yapıstı gıtmıooo. gecen bı kadın bana yınemı hamılesın dedı ya koptum :)))))))))) karnımın buzusuklugu gıtmıo asagıya dogru olan. tekrar krem almam gerekıcek onuda surdukce gergın bırakınca demekkı buzuscek napcamı bbılemedım yodun sabunuyla keselemeye devam
kafana takma dolar onlar dolar ....gögüsler olmuş, bulasık süngeri gibiyiyip zıbarayımm bari..
ulgur gerçektenm süper işe yarıyor ..azcukta olsa emzirmiştik oradan hatırlıyorum....Bu süt için su içilmesi yeterli dıye bır zırvalık var yaa.. o ole değilmiş.. ı ıhh, sımdı kalkıp bı tabak bulgur pılavı yesemm, gogusler sabaha daşş gııb olurdu.. en ıyısı ben bulgur pılavını eksık etmıyım.. ha babam de babam bulunsun dolapta.
SAğol bebeem, ben de RÜzgar'ın parti şapkasına hastayım! Yılbaşında aynen uygulamaya koyucam!
piiii, geçmiş olsun. gerçekten akıllara zarar! Zor bir gece olmuş.
QUOTE]
hem de nasıl ...ama geçti gitti işte oda öyle kötü bir gece ve hafta sonuydu işte...
bende yaradıda ne oldu ki bittimi bitiyor işte..üzme kendinide benide kader arkadaşımbunlar neden bende ise yaramadimafoldumben
çay bardağına tutturamıyorum küçük kavanozlarda süper oldu .....terruklerimi iletirim o zaman sana!
Dün gece Doruk'un mıkırdanmalarına uyandım, bi baktım gözler fal taşı! Saat 5! 6'ya kadar uyutmaya çalıştım yaa yok böyle bişi... Emzirdiğim zaman anında dalardı gece, dün bana mısın demedi.
Akşam saatlerinde de uyumaya direndi, mayaladığım yoğurt vardı, onu götürdü. Ondan önce bir göğsümü indirmişti. Ondan önce de yarım elma suyu! Bunlar hep arka arkaya geldi. Sonra üstüne öteki memeyi de indirip öyle uyudu! Bu çocuğun midesi hakkaten büyüdü sanırım
YOĞURT MAYALAMA KONUSUNDA;
Tutturuyorum ama yaklaşık 24 saat sonra tutmuş oluyor ve de çok sıvı oluyor. Nerde hata yapıyorum acebağ? Kalorifer peteğinin üstüne koysam çok mu sıcak olur? Sanki bardağın sıcak kalmasını sağlayamıyorum gibi geliyor bana. Önerilerinizi bekliyorum.
deme öyle deme nasipten ilerisi olmuyor nurdan vardıda senmi vermedin deme öyle...keske yerlerde surunelerdi, porsum porsum olalardi da sutum olaydi(yemisim genckiz memesini bana ve tibetten baska kime faydasi var...bana bile faydasi supheli..
batık işinde bepanten plus krem çok işe yarıyor bende aynı savaşı onunla kazandım tavsiye ederimPERVİN kocişine!! geçmiş olsun diyorum, geç oldi kusuruma bakma. Senin tırnak ne alemde? Ben de hep kendim müdahale ediyorum ama yok, hep oluyor hep batıyor. Kış günü pediküre gidicem sanırım.
oy oy teeeeee geçmişe gittik be yavru ....ne güzel bir anı oldu şimdi ....
hiç sorama her gördüğümde gaza geliyorum dahada şişiyorum sayelerinde :roflol:yukardaki daş popo sizin de canınızı sıkıyor mu?
maşallah çok güzel beslemişsinherkeze selam annişlerr.haftasonu netımız bozuktu giremedım.heralde baglşantıda sorun vardı.neyse aşımızı olduk 750gr almısız buay boyumuzda 67cm oolmus.şimdilik anne sütüne devam.sütümü arttırma cabalarım devamö edıyor.pırasada gercekten işe yaradı.neyse upuuzun olan gecmıse bı gözatım gelim
bunların hepsi aynı anacıımmmm
off deryam seni okudukça kesin karar veriyorum ikinci çocuğu yapmamayaa
evet haklısın bugün pirinçli muzluyu deneyeceğim
yok ya öyle deme ikinci bebiş için çok beklemeyin sedece ..böyle sorunları anlatarak sizleri etkilemek istemezdim.....:çok üzgünüm:
maşallah yavrunabizde bugün sağlık ocagına gıttık boy ve kilo için herşey yolundaymış 7.600 olmuşuz boyumuzda 66 cm yarında doktorumuzda randevu var bakalım o ne diyecek kaydirigubbakcemile3
şimdi doktoru aradım oda alerji değilde pervinin dediği gibi tahriş olabilir dedi bide azarladı beni manyak kadın niye hero baby kullanıyomuşum o bana dememişmi bebelac kullan diye komisyon alıyo herhal bebelactan
[ı][/ı]mkmmmmlnhbhvgjnk
ÖmÜr yazsı bebek dİlİnde merhaba demek sanırım
maşallah yavruna
saol canım:))))))))))
maşşalah cok tatlı,bakışlara bak
şimdi doktoru aradım oda alerji değilde pervinin dediği gibi tahriş olabilir dedi bide azarladı beni manyak kadın niye hero baby kullanıyomuşum o bana dememişmi bebelac kullan diye komisyon alıyo herhal bebelactan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?