saol canım ve afıyet olsun ne demek işine yararsa cok mutlu olurumyerimseniben[maaşallah bebeşine canım. bulgurun yanına pırasa ve ayran ekliyorum bugün hemen. ayran cok iyi fikir uyku açısından hiç aklıma gelmemeişti daha önce, tekrar teşekkürler
saol canım,gecen ay daha az almıstı ama bu ay daha iyi.işte 38 gunde.minis masallah sevval hanima gercekten guzel buyumus
aynen şevvalı anlatıyon.bazen 40 dakkayı bıle bulmuyo uykusuAllahim 40 ar dk uyuyo 2 saate yakin uyanik kalio bugun tum duzeni sasti //// napcam bilmiyorum
hemen bende bakıyım şu siteye.tabı şevval müsade ettıgı müddetce
saol canım,gündüz süreklı emmek istiyor,enfazla 2.5 saat dayanıyor.sütümde şu sıralar kıtı kıtına yetıyor,bakalım bu ay ne olcakmaşallah çok güzel beslemişsin
:
nurdanım sakin relax aklına teoyu getir masana teonun fotosnu koy pcye arka plan yap ona bakıp rahatlarsın
kızlar ek gıdaya başlama aylarınızı ve günlerinizi yazarmısınız
kızlar ek gıdaya başlama aylarınızı ve günlerinizi yazarmısınız
kızlar birşey soracağım doktor bana supravit şurup verdi günde bir ölçek onu kullanınca deviti verme dedi birde ferro sanol sabah 7 akşam 7 damla çok değilmi acaba sizin doktorlar verdimi bunlardan?
kayra fazla değilmi banada öyle geliyor birde iki saatmi geçmesi gerekiyor yarım saat falan geçse ben öyle veriyorum??
bizde sanasol diye bir vitamin içiyoruz iştahını açar demişti kan damlası vermedi kan değeri iyi diye...kızlar birşey soracağım doktor bana supravit şurup verdi günde bir ölçek onu kullanınca deviti verme dedi birde ferro sanol sabah 7 akşam 7 damla çok değilmi acaba sizin doktorlar verdimi bunlardan?
analdım Allah yardımcın olsun..Deryacım telefonda anlattıĞım gİbİ malesef
biz 4 aylıkken başlamıştık..elma suyu püresi kaşık maması yoğurt henüz tam başlayamadık mamadan mayaladım hemde sevmediği yemedği mamadan tabi doğal olarak yimedi....bi dönem yememe sorunumuz ortaya çıkınca ek gıdayı bıraktık mamayla beslenmeye devam ettik dün tekrar armut suyu ve normal yoğurtan denedim armutu pek sevmedi yoğurtu beğendi yiyecek gibi..kızlar ek gıdaya başlama aylarınızı ve günlerinizi yazarmısınız
deryam sen yazdın diye tabiki ikinci çocuk kararı vermek değil benimki :))
4 aylık hamileyken en az 3 çocuk yaparım diyodum sonra günler geçip nefes alamama durumları başlayıncı bu 3 çocuk işini düşüneyim dedim sonra 9 aylık olduğum dönemlerde iki çocuk ideal dedim..doğum yaptığım esnada bu acıya dayanılırmı uzun yıllar çocuk falan yapmam dedim en az 35 diyordum..ancak şu aralar karar verdim ikinciyi yapmayacağım..tabii bu sadece benim düşüncem mami ile verilen bir karar değil rabbim nasip ederse zaten yapacak birşey yok..
ancak mami bu kararıma herhangi bi tepki gösterirse acıyorum haline çenemden kurtulamaz heleki kaynanam ikinci çocuk dese bi bekliyorum hevesle ikinciyi ne zaman doğuracaksın demesini o zaman yapıştıracam lafları..delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?