kızlar birşey soracağım doktor bana supravit şurup verdi günde bir ölçek onu kullanınca deviti verme dedi birde ferro sanol sabah 7 akşam 7 damla çok değilmi acaba sizin doktorlar verdimi bunlardan?
oha o babanneye.bizimkide telefonda konuşurken birden ağlıyor ve anında tekrar susuyor bunlar 2 dk bile sürmüyo öslemiş güya bende gel demiyorum o hatayı bir kere yaptım:umursamaz:annem illa ikinciyi yap arka arkaya diyor ona kızamıyorum çünkü hergün arıyor getir işin varsa bakarım vs diyor ama çok uzağızz ahh ahh
kayınvalidem yahyayı bayramdan beri dün gördü görümcemin görücüleri geldi bizde çıktık öyle gördü düşünün artık aynı aptmanda pehhhh
diyorum büyümüşmü babaannesii malum 20 gündür görmüyosun torununu delikafadulden hiç sesini çıkarmıyo ne arıza insanlar var yaa
bence bu durum sevgisiz büyümekten ve sevgisiz çocuk büyütmkten kaynaklanıyor daha mantıklı bir açıklama gelmiyor aklımaa
ay bende onu sorcaktımşu yarışma prog. aramadılar gıcıklarrr
kk ağustos analarına selam gönderecektim halbukiiii
ay ya ne kadar zaman olmuş sanki seneler kendim aklıma geldim hiç böyle alamadım oğlumu 3.5 saat sonra ağlayarak uyandım ve yarı gözle bakmaya çalıştım beratıma :sinifsinif:
kauçuk daha iyi değilmi dide neden silikona geçmekistedinyok be keyiften yapıyor.aşık resmen emziğe.şu nukun kauçuk olanından.tatilde eskişehirde silikon emziğe alıştırayım dedim.nubynin anne memesine benzeyen emziğini aldım mahvetti bizi yine gidip nuk kauçuk aldık.seçiyor haspam
:
maşallah 41 kere
Çok kıskandım:kedi:
pervin vermicem yahoyu banane bananeeeeeeeeeeeeeee
Ben bu yöntemi bir yerden hatırlıyorum ama..CADIARZUNAZAR bebişin çok tatlı, allah bağışlasın. Ama kilosu ile ilgili fotodan tahlil yapmak pek doğru değil. Sen koy yavrunu pusetine, git sağlık ocağına, aşısı olmasa da tartarlar. Veya evde dijital tartın varsa bir kendin çık, bir yavrunu al çık. Aradaki fark yavrunun kilosudur yerimseniben
Ben bu mesajı nasıl anladım? Pervin batık tırnğını videoya çekip koyacakkafamçokkarıştıAllah'ım aklıma mukayet olakannehirtazem cok saol / tirnagimin kenari bir kuru yara goruntu igrenc ama acimio dun burnu sivri ayakkabi giydim mesela sanirim yara kuruyunca iilesicek . vıdeoyuda koycam
Offff:gitme:Benim böyle bir videom yokmafoldumbenÇok isterdim o ilk buluşma anımızı tekrar tekrar seyretmeyi. "Çok güzelsin:gitme:" demiştim defalarca titreyen sesimle. Öpüp koklayıp bağrıma basmıştım. Hayran olmuştum yavruma:asigim:
Su mılupa nın stiill tea sından eskıden bı tane ıctım mı, gögüslerinden sertlıgınden duramuyordum,o yuzden kullanmıyordum. sımdı gunde ıkı uc ıcıyorum, hatta bardaktakı kagıdıda yıyım mı dıyorum.. bı fok yok.. noluyor yaaa!!!
burko kızının resmini göremiyordum şimdi alıntıdan gördüm koca kız olmuş ya maşallah..
yanlız başka alıntıdan (evroş)resim yorumu yaptım resimleri göremiyorumda böğün anlamadım
çok tatlı bu neva yaaa batmana atanırsak gelip ısırcam onu
bugünün resimleri değil canım 2 gün öncenin gördüm ama yorumlayamamıştım
Kızlar selam...
ÖÖÖ
NEEEMMMMM
Lİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİii
Demir Damlası ile ilgili...
bizim kendi dr. umuz 4. ayda başlayın.. kaç kiloysa o kadar damlayı 2 ye bölün mesela 7 küsursa kilosu 8 diye hesap edin damlayı, 4 sabah 4 akşamüstü verin demişti... sağlık ocağındaki aşılarımızı takip eden dr. 4,5 aylıkken başlayın dedi... başka bir dr. tanıdğımız ise dedi ki;
buraya dikkatinizi şey ediyorum:
normalde her çocuğa demir damlasının gerekli olmadığını, kansızlık teşhisi konan çocuklara verildiğini, ama Türkiye'de bu kontrol yapılmadan herkese verildiğini ve gereksiz kullanımın bazı enfeksiyonlara yol açabileceğini söyledi. Geçmişte esrakonun dr. unun da kan tahlili sonucunda damlaya başlama ya da başlamama kararı alacağını okumuştum.
Dolayısıyla şimdi tam zamanı diye vakit geçirmeden öğrenir öğrenmez size de ayzayım dedim. Ölçün tartın...
Benim kararım damlaya başlamamak. Gerekirse 6 aylık olunca bir kan testi yaptırıp ona göre karar vermeyi düşünüyorum.. Paylaşmak istedim.
Minik o kadar ateşle fitile gerek yok bence çok stres yapma. 38i geçerse yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?