2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar birşey soracağım doktor bana supravit şurup verdi günde bir ölçek onu kullanınca deviti verme dedi birde ferro sanol sabah 7 akşam 7 damla çok değilmi acaba sizin doktorlar verdimi bunlardan?

bizde bugun aşı olunca ebe verdı kıloya göre damla sayısı vercez dedı.gunde 8 damla dedı,bana cok geldı,yarın doktorumuzu arayıp sorcam.swizinki hepten faslaymıs gunde 14 damla:1shok:

3 saattır huysuz gıbı kızım,bende ası yerı agrı yapıyodur dıe bı cay kasıgı minoset verdım 2 saat önce.ona ragmen suan atesı 37.5.inşallah yükselmez daha.olmazsa gece fitil yaparım artık.sizede ates yaptımı bu aydaki aşı

ben dusunuorum 2.yı yaza dogru bıraz daha normal ınsan olmanın tadını cıkarmak ıstıyorum bıde kızıma yetmek...

esra o aynı apt 20gundur gormeyene ıznınle cüşş diyorum ben yahoyla aynı apt olcam 1gun bıle duramam gormeden nezamandır resım koymadın ozledım o nası cıger oyle pes dogrusu

bende acıyla uyandıgımda allahım baska yapmam dıodum... esra yarın yaho takar hatunu koluna tın kalırsın oyle.. bı kız gerek sana kaydirigubbakcemile3

sen öyle zannet canım vermeyecekmiş şakkıdısen nasıl kocanı aldıysan bir gün biriside seninkini alcek yafrummmmmm benimmmmmmmmmmsositososito

oha o babanneye.bizimkide telefonda konuşurken birden ağlıyor ve anında tekrar susuyor bunlar 2 dk bile sürmüyo öslemiş güya bende gel demiyorum o hatayı bir kere yaptım:umursamaz:
şu yarışma prog. aramadılar gıcıklarrr
kk ağustos analarına selam gönderecektim halbukiiii
ay bende onu sorcaktım
ay ya ne kadar zaman olmuş sanki seneler kendim aklıma geldim hiç böyle alamadım oğlumu 3.5 saat sonra ağlayarak uyandım ve yarı gözle bakmaya çalıştım beratıma :sinifsinif:
kauçuk daha iyi değilmi dide neden silikona geçmekistedin

Çok kıskandım:kedi:
maşallah 41 kere
pervin vermicem yahoyu banane bananeeeeeeeeeeeeeee

lülülülülülülülülülülülü sen öle zannet

Kızlar selam...

ÖÖÖ

NEEEMMMMM

Lııııııııııııııııııııııııııııııii

Demir Damlası ile ilgili...

bizim kendi dr. umuz 4. ayda başlayın.. kaç kiloysa o kadar damlayı 2 ye bölün mesela 7 küsursa kilosu 8 diye hesap edin damlayı, 4 sabah 4 akşamüstü verin demişti... sağlık ocağındaki aşılarımızı takip eden dr. 4,5 aylıkken başlayın dedi... başka bir dr. tanıdğımız ise dedi ki;

buraya dikkatinizi şey ediyorum:

normalde her çocuğa demir damlasının gerekli olmadığını, kansızlık teşhisi konan çocuklara verildiğini, ama Türkiye'de bu kontrol yapılmadan herkese verildiğini ve gereksiz kullanımın bazı enfeksiyonlara yol açabileceğini söyledi. Geçmişte esrakonun dr. unun da kan tahlili sonucunda damlaya başlama ya da başlamama kararı alacağını okumuştum.

Dolayısıyla şimdi tam zamanı diye vakit geçirmeden öğrenir öğrenmez size de ayzayım dedim. Ölçün tartın...

Benim kararım damlaya başlamamak. Gerekirse 6 aylık olunca bir kan testi yaptırıp ona göre karar vermeyi düşünüyorum.. Paylaşmak istedim.

ayrıca yerim ben entel ördeki bayıldım nurdan ya tam ısırmalık nasıl yakışmış öle
ayrıca doruk a rüzgara maşallah
burçin de çok tatlı
ayrıca unuttuğum varsa zaten bbizim topiğin tüm kuzuları çok tatlı ya hepsine maşallaaaaaaaaaaahh

2. Çocuk muhabbeti başlamış ama siz istediğiniz kadar şöyle böyle diyin, yaratılmışsa geliyor...
isterseniz korunuyor olun (bkz. Norraa Nurdan s.42).. :))

Ben bu yöntemi bir yerden hatırlıyorum ama..CADIARZU
tazem cok saol / tirnagimin kenari bir kuru yara goruntu igrenc ama acimio dun burnu sivri ayakkabi giydim mesela sanirim yara kuruyunca iilesicek . vıdeoyuda koycam
Ben bu mesajı nasıl anladım? Pervin batık tırnğını videoya çekip koyacakkafamçokkarıştıAllah'ım aklıma mukayet olakannehir
Offff:gitme:Benim böyle bir videom yokmafoldumbenÇok isterdim o ilk buluşma anımızı tekrar tekrar seyretmeyi. "Çok güzelsin:gitme:" demiştim defalarca titreyen sesimle. Öpüp koklayıp bağrıma basmıştım. Hayran olmuştum yavruma:asigim:

Sakin...sakin..:teselli:Öncelikle kendin inanacaksın sütünün yeteceğine. Koyverme sakınyasakkelime

burko kızının resmini göremiyordum şimdi alıntıdan gördüm koca kız olmuş ya maşallah..
yanlız başka alıntıdan (evroş)resim yorumu yaptım resimleri göremiyorumda böğün anlamadım

şu an çekildi uyumamak için direniyor ben de oturttum yatağına..

çok tatlı bu neva yaaa batmana atanırsak gelip ısırcam onu

burko kızının resmini göremiyordum şimdi alıntıdan gördüm koca kız olmuş ya maşallah..
yanlız başka alıntıdan (evroş)resim yorumu yaptım resimleri göremiyorumda böğün anlamadım

bugünün resimleri değil canım 2 gün öncenin gördüm ama yorumlayamamıştım

3k1m paylaşımın için terruk ederim..biz kan tahlili yaptırdık kullanmıyoruz ama herkeslerde duyunca acaba kullanmakmı gerek diye düşünmeye başlamıştım...

kızımın atesı 37.8 oldu bıle.fitil yapacam böle giderse minoset etkı etmedı.sordum ama kımseye ates yapmadı demekkı,bünyesı cok mu zayıf olcakkı bizim kızın.gecenkı aşısıda ates yapmıstı

Minik o kadar ateşle fitile gerek yok bence çok stres yapma. 38i geçerse yaparsın

bugun saglık ocgından verdiler bende şüpheyle yaklastım hemde 8 damla ver dedı.fazla geldı,bende kan tahlılıyle verılmesı gerek dıe duymustum.yarın bı doktorumuzu arıycam bakalım o ne dıycek.zaten mantıklı olanıda tahlıl sonucu verılmesı ama ufacık koldan nası damar bulunurda o o kan alınır orasınıda bılmıyom valla

Minik o kadar ateşle fitile gerek yok bence çok stres yapma. 38i geçerse yaparsın

yok şimdi yapmıyorum beklemedeyım,36.7ydı anladım yükselcegını,önce 37.3 oldu şimdi 37.8.eger 38 bucuga yaklasırsa verıcem.bızım doktorda 38.5 olmadan fıtıl verme demişdı bende bı surup verdım saat 5.5 _ 6 gıbı.ama pek etkısı olmadı galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…