3k1m paylaşımın için terruk ederim..biz kan tahlili yaptırdık kullanmıyoruz ama herkeslerde duyunca acaba kullanmakmı gerek diye düşünmeye başlamıştım...
kızımın atesı 37.8 oldu bıle.fitil yapacam böle giderse minoset etkı etmedı.sordum ama kımseye ates yapmadı demekkı,bünyesı cok mu zayıf olcakkı bizim kızın.gecenkı aşısıda ates yapmıstı
bugun saglık ocgından verdiler bende şüpheyle yaklastım hemde 8 damla ver dedı.fazla geldı,bende kan tahlılıyle verılmesı gerek dıe duymustum.yarın bı doktorumuzu arıycam bakalım o ne dıycek.zaten mantıklı olanıda tahlıl sonucu verılmesı ama ufacık koldan nası damar bulunurda o o kan alınır orasınıda bılmıyom valla
mucizem nasılsın
salifo nasıl sünnet yeri nasıl iyileşiyormu kolay?
istişare kadar güzel birşey yok
kızlar birşey soracağım doktor bana supravit şurup verdi günde bir ölçek onu kullanınca deviti verme dedi birde ferro sanol sabah 7 akşam 7 damla çok değilmi acaba sizin doktorlar verdimi bunlardan?
annem illa ikinciyi yap arka arkaya diyor ona kızamıyorum çünkü hergün arıyor getir işin varsa bakarım vs diyor ama çok uzağızz ahh ahh
kayınvalidem yahyayı bayramdan beri dün gördü görümcemin görücüleri geldi bizde çıktık öyle gördü düşünün artık aynı aptmanda pehhhh
diyorum büyümüşmü babaannesii malum 20 gündür görmüyosun torununu delikafadulden hiç sesini çıkarmıyo ne arıza insanlar var yaa
bence bu durum sevgisiz büyümekten ve sevgisiz çocuk büyütmkten kaynaklanıyor daha mantıklı bir açıklama gelmiyor aklımaa
ben dusunuorum 2.yı yaza dogru bıraz daha normal ınsan olmanın tadını cıkarmak ıstıyorum bıde kızıma yetmek...
esra o aynı apt 20gundur gormeyene ıznınle cüşş diyorum ben yahoyla aynı apt olcam 1gun bıle duramam gormeden nezamandır resım koymadın ozledım o nası cıger oyle pes dogrusu
bende acıyla uyandıgımda allahım baska yapmam dıodum... esra yarın yaho takar hatunu koluna tın kalırsın oyle.. bı kız gerek sana kaydirigubbakcemile3
Ben bu yöntemi bir yerden hatırlıyorum ama..CADIARZU
Ben bu mesajı nasıl anladım? Pervin batık tırnğını videoya çekip koyacakkafamçokkarıştıAllah'ım aklıma mukayet olakannehir
sut yapan gıdaları yazmıslar
istişare kadar güzel birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?