bisdede torununa asik annane sendromu var..ben cocukkken bunlari yapsam bana bagiriri kizardi, teomana giki cikmiyor, yoruldum off ble demiyor, varsa yoksa oo...
amin amin inşaalh canım ya stres yapmayın ne olur buraya kadar getşrşnş zdevamıda gelir rahat olun....Allahım sütüm çoğalsın mamaya gerek kalmasınnn :Saruboceq:
nurdan yüzünün fotosnu çektim sence bu nedir alerjimi?(
Çoktandır annemi gözlemliyorum. Sizinle paylaşmaya karar verdim. Annem Doruk dünyaya gelince beni unuttu sanki. Çok tuhaf! Yani bana çok yardımcı oluyor, ne zaman anne desem koşup geliyor, allah razı olsun. Doruk için deli oluyor, hepimizin anneleri böyle değil mi? Buraya kadar her şey normal.
Ama eskiden sürekli beni öper koklar, espriler yapardı, aramız gayet iyiydi (zaman zaman hırlaşmalarımız dışında), canım kızım der, ben sana kıyamam falan derdi. Ama artık bu son cümlede geçenlerin hiç birini yapmıyor. Hiç birini! Tüm enerjisi ve sevgisi Doruk'a kanalize olmuş durumda. Anneme gittiğimde çoğu zaman bana hoşgeldin bile demiyor. 1-2 defa "anne ben de hoşbuldum mu" gibi takıldım. "yaa tamam işte, sen de hoşgeldin" falan diyor.
Bana o tüm yardımları falan, sanki çok yardımsever bir yabancı yapıyor gibi hissediyorum. evet, annemle birbirimize çok yabancılaştık.
Annem oğlumu çok seviyor diye üzülüyor, oğlumu kıskanıyor değilim tabi ki :) Ama kendimi biraz tuhaf hissediyorum. Özellikle öpüyorum bana geldiğinde, ayrılırken falan. Bir de bana müdahale etmemek için zor tutuyor kendini, buna çok şahit oluyorum. Birçok defa evimle ilgili önerilerde bulundu. Yapabileceklerimi yapıyorum, ama bazılarını da yapmak istemiyorum mesela. Bunu belirtiyorum, ısrar ediyor, defalarca söylüyor, anne istemiyorum, bence gerek yok diyorum. 1 hafta sonra tekrar söylüyor, bu sefer dalga konusu yapıyorum, bozuluyor. Böyle tuhaf bir hal aldı annemle ilişkimiz. Du bakalım...
selam kızlar
Gipsy esram geçmiş olsun - noldu böyle yavruyabence de alerji bu - dokundu bişeyler coğuğa ama gıdadan olduğu zaman illa karnında da çıkıyo diye biliyorum - bence doktora danış
Nurdancım nasıl geçti Paris gezmeleriniz????
Biz bugün doktora kontrolümüze gittik - Ecoş yine fazla almamış 600 gr almış - çok şaşırıdım - kurbanlık koyun gibi besledim yavruyu bu ay yinede az yinede az - ek gıdaya başlama dedi sadece yatmadan önceki öğünü muhallebi verebilirsin dedi doktorumuz - bu akşam ilk muhallebimizi yedik - çok komikti ağızımız burnumuz gözümüz heryer muhallebi yedi :) Kilo dışında çok sağlıklıymış kızım - bakalım bu ay nasıl geçecek beslenmelerimiz Önümüzdeki ay rota aşısının ikinci dozunu olucaz - size doktorlarınız ne dedi ikinci doz nezaman?
biz 2. dos rotayi olduk canim, uzulme alir ecos kilo, sagligi yerindeyse muhim degil..
paris gezisi donus maceramiz kabustu,3 saat oldum dirildim resmen, arabada durmadan aglayan bi bebek...cok soguktu hava pek bi yer gezemedik, araba ilede gezemedik noel oncesi cok trafik vardi, 1 km mesafeti 1 saatte aliyorsun..velhasil bisi anlamadik pek..
tazem burcuuuuuuuuuuuuuum
ayyy dorukun kovadaki resmini şimdi görebildim nihayet. ya aman ya rabbim nasıl bi hayranlıgım var bu sıpaya bilemezsin..
Allah sizi ne etsin ya.....fikre bak...
selam kızlar
Gipsy esram geçmiş olsun - noldu böyle yavruyabence de alerji bu - dokundu bişeyler coğuğa ama gıdadan olduğu zaman illa karnında da çıkıyo diye biliyorum - bence doktora danış
Nurdancım nasıl geçti Paris gezmeleriniz????
Biz bugün doktora kontrolümüze gittik - Ecoş yine fazla almamış 600 gr almış - çok şaşırıdım - kurbanlık koyun gibi besledim yavruyu bu ay yinede az yinede az - ek gıdaya başlama dedi sadece yatmadan önceki öğünü muhallebi verebilirsin dedi doktorumuz - bu akşam ilk muhallebimizi yedik - çok komikti ağızımız burnumuz gözümüz heryer muhallebi yedi :) Kilo dışında çok sağlıklıymış kızım - bakalım bu ay nasıl geçecek beslenmelerimiz Önümüzdeki ay rota aşısının ikinci dozunu olucaz - size doktorlarınız ne dedi ikinci doz nezaman?
Yani bunu bekliyordum zaten, çok şaşırmıyorum buna. Zaten annem eskiden aşırı despot bi kadındı. Zamanla yumuşadı. Ben çocukluğumda da ergenliğimde de çok çektim annemden de, babamdan da. Şimdi şimdi diyorlar "abartmışız" diye.
Torunlara tabii ki daha fazla ilgi gösterilir. Zaten evlattan daha çok sevilirmiş torun, eyvallah. Ama bu biraz "daha fazla"yı aştı. "Varsa yoksa.." oldu dediğin gibi. Eeee, benim bir annem vardı, noldu ona?
kızlar günaydın
çok kötü durumdayım
iş ev ece üçgeninde halsiz düşüyorum ayrıca moralim de bozuk
ben 1 aralık ta işe başladım 5 aralıkta muayenemiz vardı ve 4. ay ece 650 gram aldı ki normaldi 6600 olmuştu ben işe başladığım için gün içinde biberon alıyor diye dün kontrole götürdük beslenmesini test etmek amacıyla sonuç kötü 9 günde 70 gram almış sadece ve ben işteyeyken 375 cc anne sütü +120 cc de mama ya başlıyoruz mamanın markası hipp 1
ben o kadar özverili davranıyorum ama yine de sonuç mama
çalışan bayanlar için bence 2. çocuk hayalden ibaret olur sadece
insan kendini suçlu hissediyor işe başlayınca önceden ece nin karnını doyurabiliyordum şimdi doyuramıyorum diye üzülüyorum
ve ece 4 ay 11 gün sadece anne sütüyle beslenmiş oldu ben 6 ay anne sütü yetsin diye hep dua ediyordum kısmet değilmiş :)
çok duygusallaştım dün marketten mama alırken nerdeyse ağlıyordum
arabada istedigi gibi duramadi, ziplayamadi, kuduramadi diye agladi, uykusu geldi, ayakta sallanmak istedi, sikildi dar alanda paslasmalardan bizim ordek:))yoksa gezerken giki cikmadi..ama bi daha uzak mesafeye gitmem,cok zor bebikle, hele kis gunu..oy oy ama dedi sana evrim otur oturduğun yerde diye :) neyse size tecrübe olmuş :) Teocum neden ağladı ki - üşüdü kesin yavrucuk - hasta olmaz inşallah - şu kış bi geçsin de valla ben şahsen atıcam kendimi sokaklara - daha kışı başı ama hapis hayatından feci sıkıldım
size de macera oldu olsun :)
kızlar günaydın
çok kötü durumdayım
iş ev ece üçgeninde halsiz düşüyorum ayrıca moralim de bozuk
ben 1 aralık ta işe başladım 5 aralıkta muayenemiz vardı ve 4. ay ece 650 gram aldı ki normaldi 6600 olmuştu ben işe başladığım için gün içinde biberon alıyor diye dün kontrole götürdük beslenmesini test etmek amacıyla sonuç kötü 9 günde 70 gram almış sadece ve ben işteyeyken 375 cc anne sütü +120 cc de mama ya başlıyoruz mamanın markası hipp 1
ben o kadar özverili davranıyorum ama yine de sonuç mama
çalışan bayanlar için bence 2. çocuk hayalden ibaret olur sadece
insan kendini suçlu hissediyor işe başlayınca önceden ece nin karnını doyurabiliyordum şimdi doyuramıyorum diye üzülüyorum
ve ece 4 ay 11 gün sadece anne sütüyle beslenmiş oldu ben 6 ay anne sütü yetsin diye hep dua ediyordum kısmet değilmiş :)
çok duygusallaştım dün marketten mama alırken nerdeyse ağlıyordum
bugun sebze puresine brokoli katicam bakalim napcak
canancımcım ben 15 ekimde yaptırmıştım rotariks olandan yani iki doz olan, ikinci dozu bugün 15 aralıkta yaptırıcam. arada tam iki ay olacak demişti doktorumuz. eceye maşallah önemli olan sağlıklı olması
bizdede aynı... hayatım. ömrüm. herşeyim . 24 saat bizimle annem sadece denizi görüyor gözleri. hep bizimle olduğu için bende kırmamaya daha çok özen gösteriyorum. aslında sadece annem değil bende epey yumuşadım. anne tarihe karıştı oldu artık anneanne.
benimde mama fobim var ama o kadarda korkmamak lazım. aramızda ne çok bebek var mamayla beslenen. hepside sağlıklı çok şükür. 4 ay 11 gün de epey zaman. hiç olmayabilirdide. üzme kendini. sağlığı yerinde olsun
mama fobisi olan biriydim ama artik ece geceleri aglayarak uyandiginda ve sabaha kadar saat basi kalktiginda doymayan cocuguma eziyet ettigimi dusundum dr ek gida dedi dolayisiyla artik geceler daha rahat gecio/ fasulyeko bizde hipp 1 bio kullaniyoruz cok sevecek dert etme
her uyku seronimimiz aglaz zirlak gecio ben anlamiorum sonucta uyuyomu uyuyo ama niye boyle oluyo bilmiyorum dun cok gazi vardi karni agriyodu azcik ayagima koyayim dedim hemen sustu hala ayakta sallanmak istio hala mucadele halinde iide sallayim sorun deil ama arsiz benim kizim her dalamadiginda sallanmak istiycek sabahlara kadar sallatacak olan bana olcak off sastim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?