2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off valla akıl sır ermıyo bu doktorlara.hepsı aynı seylerı görmüyomu bunların bılmem valla.dogru olabılır ama bır cay kasıgı netıcede.şurupların kıvamıyla aynı gıbı.vermedım daha hergunde vermem belkı ama nebılım.bizim doktorda "daha bagırsakları düzene girmemıs,2 ay sonra dısardan yemeye baslayınca daha cok zorlanır ve fitil kullanmak zorunda kalırsın "demıstı.neyse en ıyısı bız kendı kendımızın tohturu olalım.şuna bak her kafadan bi ses kafamçokkarıştı

minik kelebek z.yağı vermezsen pamukla kıcını sil yanı delunu sileceksin.en azından ıkınırken falan acı cekmez çatlak olma payıda azalır

minik kelebek z.yağı vermezsen pamukla kıcını sil yanı delunu sileceksin.en azından ıkınırken falan acı cekmez çatlak olma payıda azalır

öle yapıyom arada.bugun baktım biraz zorlanıyo,kakasıda var,hemen kulak pamuguna sürdük sürdüm popişin deliğine.15dakka sonra hiç zorlanmadan yaptı yavrum.zaten doktor krem verdı kakasından sonra delıge sür catlak varsa iyileşir dedı,ama busefer unuttum sürmeyı.yarına artık kısmetse

evet canım ilk gün şoku atlatacağım sanırım 4 aylık bebek günde 1 lt anne sütü içmeliymiş şaka gibi değil mi doktor dedi de

inşallah tadını sevip alır
ece acısın bana
doruk da sever inşallah mamayı
hamileyken çok rahatmışız bizler di mi?

bizim doktor meyve püresi ve yoğurt önerdi sadece çorbaya erken dedi

bence de
pervin vermicem yahoyu banane bananeeeeeeeeeeeeeee
hani veriyodun nan
kuçuk emziklerle ilgili birşey okumuştum da ondan.anlatırım sonra canım.
ben de işte bu yüzden kullanmadım pek.teşekkürler tadlum
2. Çocuk muhabbeti başlamış ama siz istediğiniz kadar şöyle böyle diyin, yaratılmışsa geliyor...
isterseniz korunuyor olun (bkz. Norraa Nurdan s.42).. :))

çok tatlı bu neva yaaa batmana atanırsak gelip ısırcam onu

bugünün resimleri değil canım 2 gün öncenin gördüm ama yorumlayamamıştım
keşke gelseniz ne güzel olur
pervinim senin için gelsin fotolarrr

tatlım benim öperim ben seni.kitapını sevsinler gül yüzlü yavrum muck muck mucck kitap gözümden kaçmadı.gizli gizli kitap alınıyor demek
vay nalçak kadınlar vayyyy
nurdan yüzünün fotosnu çektim sence bu nedir alerjimi? (

kıyamam verme mama falan.yoğurt ver çorbiş ver esram diyecem sana karışmak gibi olmasın diyemedim.sen yazmışsın altta zaten
mama vermeyeceğim karar verdim çorbaya yoğurda falan başlayacağım tek korkum aç kalmasın
birde sütümün artması için komposto içiyorum (
kaydirigubbakcemile2
sütü ılık değil sıcak yapabilirsin,ikinci yönyem mayayı çık katabilirsin,3. yöntem iyice sarabilir ve geç açabilirsin mayaladığın kabı.ben yıllardır yoğurt yaparım da söylemesi ayıp.
meltem umarım düzelir.üzülme ne olur.dua ettim senin için.çok iyi anlıyorum seni ve ben de korkuyorum
yahu siz kilo vermeyı nasıl basardınız bilmiyorum. bırakın vermeyı g,ttikçe alıyorum ben.63 kıloydum doğum sonrası suanda 68 kıloyum düşünün.nasıl önune gececeğim bunun bilmiyorum.
60tım 64 oldum yalnız değilsin
rezene çayı içeceğim kızlar poşet
buyrun gelin size de yapayım

afiyet olsun bol bol süt olsun

ben eve gidiyorum..sonra arkadaşa gideceğim kaygana evde kalsın sıkıldım ondan kuul kasıntı insan

kesinlikle dogru her verdigimde genzine kacip oksuruyo tikanio yani

Çok çok geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda atlatırsın

Gecmiş olsun kuzum yaa.. gunduz keyfı yerınde idi.. sukur kı dusurmussun.

bu arada sike balı sürelı içen varmı ben 1 hafta içtım.sonra gelen giden oldu yatılı tabi.içmeyı bıraktım bende.işe yaryormu merak ettım sonuçta rejim yapmıyoruz.

O sayfayı cumleten kapattık yafrum.. mideler sağlam kalsın dıe. onun yerine cevizin içini aksamdan bır su dolu bardagın ıcıne koyuyorus,sabah ac karnına ıcıyorus,kandakı yagı temıslıyo.

rezene çayı içeceğim kızlar poşet
buyrun gelin size de yapayım

İçe içe ağacı cıkacak as kaldı.. benden de taze yapraklısını toplar ıcersınıs

Ben vermıyordum, oylece duruyordu.. ama ıc gudulerıme dayanarak vermemıstım.Tesekkur ederım paylasımın ıcın.

pervinim senin için gelsin fotolarrr

Bı dakka bı dakkkaaa.. yenı kıtap alınmıs,sen ne terbüyesis bı gadınsın yaff.. nie paylasmıosun,bı yasıma daa gırdımm.. pesssssssssssss

Bu arada Yaho mum yüzünden bal damlıyorr.. kıme cektı ki bu cocukk.. laelaelaelaelae

he bide browni yapmayı biliyodu unutmuşum laelaelaelaelae

Yaf aplam.. senın gıbı ruhumu mutfağa kaptırırsam kapı baca dar gelir Esra Apla dar gelir, Evrim e kot pantolon dar gelir... sankı sımdı cuk oturuo da.. bakma Ozy ıstıyor dıye yapıyorum,bana kalsa yapmama taraftarıyım.. ama yaptım mıııı daaaaaa,bole oluo ıste :))

evrim bi o pudingin tarifini bide browninin please// ay bu klavyede ing olup duruyo formata gitti ben tr deyken kil oluyorum ya

Vereyim bacım please..

Puding: 1kg sütün içine bir hazır cıkolata parcalı puding, bir de bitter cıkolata sosu katıp karıstırıyorsun.. preofetrol tadı versın dersen,kase nın dıbıne N**** (Siyahi) bıskuvılerden koyup bu pudıngı dök ustune ole ye.. benı de an :))

Brownie ise: bıldııgn brownı tarıfını yap, benım kendımce yaptıgım o kekın ustune sıcak cıkolata tozunu sıcak sütün içine karıstırıyorsun ( yogun olsun cıkolata sosu dersen 5 dolu dolu kasık koy cıkolata tozundan) sıcak kekın ustune dökuyorsun.. hatta daha da ıyı ceksın ıcıne dersen, borcamın ıcıne al kekı kuru haldeyken,içine hazırlamıs oldugun sıcak sosu dök.. kısık ateste ocagın ustune koy, hafıf bı tıkırdat, o sıcaklıkla fırına at, kapagını kapat fırının, sıcak kalsın.. için için içine çekmiş bi browni oluyor.

didom üçünü birlikte yaptım dün. hem mayayı fazla koydum, hem geç açtım, hem de ocaktan alıp 1-2 dk içinde mayaladım. Bİr de peteğin üstüne koydum, kenarına (orası çok sıcak olmuyor) daha iyi oldu dediğin gibi... engin bilgilerini paylaştığın için teşekkürler. peki ben hep bardağa yapıyorum, ağzını bezle örtüyorum. kavanoza mı yapayım? ağzı mutlaka kapalı mı olmalı?

Sağol Evrim.

1 tencere bulgur, 1 tencere de pırasa yaptım. biraz yedim, bir de humana içtim. fışkırmasını bekliyorum -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…