Taze bacım, karıstırmıssın ortalıgı yıne.. :)) altı ustu bi frowniydi yaf :))
didom üçünü birlikte yaptım dün. hem mayayı fazla koydum, hem geç açtım, hem de ocaktan alıp 1-2 dk içinde mayaladım. Bİr de peteğin üstüne koydum, kenarına (orası çok sıcak olmuyor) daha iyi oldu dediğin gibi... engin bilgilerini paylaştığın için teşekkürler. peki ben hep bardağa yapıyorum, ağzını bezle örtüyorum. kavanoza mı yapayım? ağzı mutlaka kapalı mı olmalı?
kaapağı kapalı olması lazım burcu bende arada bir yoğurdumu kendim mayalarım da
maşallah topik pek kalabalık
tazecim bulguru yerimde pırasayı hiç sevmem ben
ben bir yandan sikici raporumu hazirliyorum ama gozum burda:)))Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
evros, babymom+, cilgin_kedi, ecrindilos, evriş+, fasulyeko+, mercimekim+, norraa+, rosewind, tazefasulye+
topik kaynıyo yazan yok
Seneye ağustosu iple çekiyorum 1 yaşında olacaklar nasipse herşeyden yiyebilecekler ve büyük ihtimalle yürüyor olacaklar şahane değil mi
Sağol Evrim.
1 tencere bulgur, 1 tencere de pırasa yaptım. biraz yedim, bir de humana içtim. fışkırmasını bekliyorum -tatlicadiarzu-
efrim biz yapsak da seni kadar lezzetli olmas, bi yapiverde yiyelim be yavrum...
Evrim, ben tatlı sever bir kişilik olarak pek çok defa - pek çok yerde browni yedim. Ama böylesini yemedim! buyrunnnnnnnnn saygılar
Seneye ağustosu iple çekiyorum 1 yaşında olacaklar nasipse herşeyden yiyebilecekler ve büyük ihtimalle yürüyor olacaklar şahane değil mi
bu hafta cpok stresli gecicek, allahim biranonce cuma olsun, tum sinir sistemim altust olucak isyerinde, yilsonu rapor donemi(
kızlar birşey soracağım doktor bana supravit şurup verdi günde bir ölçek onu kullanınca deviti verme dedi birde ferro sanol sabah 7 akşam 7 damla çok değilmi acaba sizin doktorlar verdimi bunlardan?
annem illa ikinciyi yap arka arkaya diyor ona kızamıyorum çünkü hergün arıyor getir işin varsa bakarım vs diyor ama çok uzağızz ahh ahh
kayınvalidem yahyayı bayramdan beri dün gördü görümcemin görücüleri geldi bizde çıktık öyle gördü düşünün artık aynı aptmanda pehhhh
diyorum büyümüşmü babaannesii malum 20 gündür görmüyosun torununu delikafadulden hiç sesini çıkarmıyo ne arıza insanlar var yaa
bence bu durum sevgisiz büyümekten ve sevgisiz çocuk büyütmkten kaynaklanıyor daha mantıklı bir açıklama gelmiyor aklımaa
3 saattır huysuz gıbı kızım,bende ası yerı agrı yapıyodur dıe bı cay kasıgı minoset verdım 2 saat önce.ona ragmen suan atesı 37.5.inşallah yükselmez daha.olmazsa gece fitil yaparım artık.sizede ates yaptımı bu aydaki aşı
selam kızlar
Gipsy esram geçmiş olsun - noldu böyle yavruyabence de alerji bu - dokundu bişeyler coğuğa ama gıdadan olduğu zaman illa karnında da çıkıyo diye biliyorum - bence doktora danış
Nurdancım nasıl geçti Paris gezmeleriniz????
Biz bugün doktora kontrolümüze gittik - Ecoş yine fazla almamış 600 gr almış - çok şaşırıdım - kurbanlık koyun gibi besledim yavruyu bu ay yinede az yinede az - ek gıdaya başlama dedi sadece yatmadan önceki öğünü muhallebi verebilirsin dedi doktorumuz - bu akşam ilk muhallebimizi yedik - çok komikti ağızımız burnumuz gözümüz heryer muhallebi yedi :) Kilo dışında çok sağlıklıymış kızım - bakalım bu ay nasıl geçecek beslenmelerimiz Önümüzdeki ay rota aşısının ikinci dozunu olucaz - size doktorlarınız ne dedi ikinci doz nezaman?
yapmayan cipsiesra olsun be annem..
:]
bir Egeli olarak her turlu otu cok severim..hele bahar geldi mi resmen otlama donemimdir..
ot derken sebze demek istediydim:))
yaninada otlu borek ve demli ajda bardakta cay aliyim canim:))
dogum yaptiran kadinlar gibi kizima kaka yaptirmaya calisiyorum oyl e zor cikarioki icim parcalanio sert ve toptop cikio bende zeytinyagli pamuk vazalinli cubuk iste cabaladim daha icerde cikaramadigi var geri cekio cani aciyinca// gliserinli fitil koydum yumusatsinda cikarsin die ins ise yarar // napcam ben yaaa o ikinirken benim icim parcalanio aglio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?