2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

efrim biz yapsak da seni kadar lezzetli olmas, bi yapiverde yiyelim be yavrum...

kaapağı kapalı olması lazım burcu bende arada bir yoğurdumu kendim mayalarım da

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
evros, babymom+, cilgin_kedi, ecrindilos, evriş+, fasulyeko+, mercimekim+, norraa+, rosewind, tazefasulye+
topik kaynıyo yazan yok

Seneye ağustosu iple çekiyorum 1 yaşında olacaklar nasipse herşeyden yiyebilecekler ve büyük ihtimalle yürüyor olacaklar şahane değil mi

kaapağı kapalı olması lazım burcu bende arada bir yoğurdumu kendim mayalarım da

Hmm, sağol canım, bak bunu da bilmiyordum.

maşallah topik pek kalabalık
tazecim bulguru yerimde pırasayı hiç sevmem ben

Yaa deli misin Meltem? Pırasa sevilmez mi? Limonlu da mı sevmezsin? Pırasayı sevmeyenler genelde limonlu yer de, o yüzden sordum. (Hoş ben de bamya sevmem ya... )

yaa eve geldim ama uyku gözümden akıyo. azcık ortalığı toplayıp süpürgeyi yarına bırakıcam. dinlenmem lazım...

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
evros, babymom+, cilgin_kedi, ecrindilos, evriş+, fasulyeko+, mercimekim+, norraa+, rosewind, tazefasulye+
topik kaynıyo yazan yok
ben bir yandan sikici raporumu hazirliyorum ama gozum burda:)))
Seneye ağustosu iple çekiyorum 1 yaşında olacaklar nasipse herşeyden yiyebilecekler ve büyük ihtimalle yürüyor olacaklar şahane değil mi

bende 4 gozle bekliyorum..

bir Egeli olarak her turlu otu cok severim..hele bahar geldi mi resmen otlama donemimdir..

Sağol Evrim.

1 tencere bulgur, 1 tencere de pırasa yaptım. biraz yedim, bir de humana içtim. fışkırmasını bekliyorum -tatlicadiarzu-

Aman dıkkat et.. fışkır fışır ortalıgı batırma :] benım de senden kalır yanım yok,bulgur,ayran,tere,üstüne rezene.. :bbo:

efrim biz yapsak da seni kadar lezzetli olmas, bi yapiverde yiyelim be yavrum...

yapmayan cipsiesra olsun be annem..

Evrim, ben tatlı sever bir kişilik olarak pek çok defa - pek çok yerde browni yedim. Ama böylesini yemedim! buyrunnnnnnnnn saygılar

tesekkur ederim.. ne mutlu bana o zaman.

efet :]

bu hafta cpok stresli gecicek, allahim biranonce cuma olsun, tum sinir sistemim altust olucak isyerinde, yilsonu rapor donemi(

kıyamam ben sana..

kızlar birşey soracağım doktor bana supravit şurup verdi günde bir ölçek onu kullanınca deviti verme dedi birde ferro sanol sabah 7 akşam 7 damla çok değilmi acaba sizin doktorlar verdimi bunlardan?

polivite başladık biz vitamin olarak..kan ilacı kafamı karştırdı mucize den sonra..dr.günde 7 damla demişti halbusem..dün başlamalıydımm aslında..vermiycem ama..

yahoma kurban olsun o teyze...

dün olduk bizde..ateş yapmadı ama ortalığı yıktı..hemşireleri dövdüm oğlum sen ağlama dedim..duruldu çocuk..

biz dün 3.yü olduk..bitti çok şükür..rotateq idi bizimki 3 doz..

evett..alkisalkisalkis

dogum yaptiran kadinlar gibi kizima kaka yaptirmaya calisiyorum oyl e zor cikarioki icim parcalanio sert ve toptop cikio bende zeytinyagli pamuk vazalinli cubuk iste cabaladim daha icerde cikaramadigi var geri cekio cani aciyinca// gliserinli fitil koydum yumusatsinda cikarsin die ins ise yarar // napcam ben yaaa o ikinirken benim icim parcalanio aglio

off off yaktınız ortalığı....kalkıp provni yapıcam şimdi..süt yapsa bari..hani büyük haz ve moral veriyo ya ondan dedim...
provninin üstüne ben 1 paket bitter çikilota eritip döküyorum güzel oluyo..tavsiye ederim..

ne yapabılırıss acaba.. bıras ılık su ıcırsene yavrum, bı yerde okumustum, bırde senın yaptıgın meyve purelerını karıstırıp yedırıyormus kadının bırı, oda ıyı gelıomuş.. karnına sıcak su torbası koy ıstersen..

bende ot cok severim pirasa burda yok migrosta gormsutum gecen sene ytl ile 20 ytl idi gecen sene/// pazarlarda filanda yok ispanak var taptaze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…