off off yaktınız ortalığı....kalkıp provni yapıcam şimdi..süt yapsa bari..hani büyük haz ve moral veriyo ya ondan dedim...
provninin üstüne ben 1 paket bitter çikilota eritip döküyorum güzel oluyo..tavsiye ederim..
ah kiyamam cok iyi anliyorum seni, biz reflu yuzunden koyu kivamli mama aldigimiz icin hep keci boku gibi yapar, sert minik minik, ve dilini dudaklarini arasinda siritir bi ifadeyle ikinir, o yuzden ne zaman kaka yaptigini bilirim hep, hem gulerim hem uzulurum o haline..dogum yaptiran kadinlar gibi kizima kaka yaptirmaya calisiyorum oyl e zor cikarioki icim parcalanio sert ve toptop cikio bende zeytinyagli pamuk vazalinli cubuk iste cabaladim daha icerde cikaramadigi var geri cekio cani aciyinca// gliserinli fitil koydum yumusatsinda cikarsin die ins ise yarar // napcam ben yaaa o ikinirken benim icim parcalanio aglio
sen bomba yapıosun be baba CADIARZU
ot derken sebze demek istediydim:))
dogum yaptiran kadinlar gibi kizima kaka yaptirmaya calisiyorum oyl e zor cikarioki icim parcalanio sert ve toptop cikio bende zeytinyagli pamuk vazalinli cubuk iste cabaladim daha icerde cikaramadigi var geri cekio cani aciyinca// gliserinli fitil koydum yumusatsinda cikarsin die ins ise yarar // napcam ben yaaa o ikinirken benim icim parcalanio aglio
off off yaktınız ortalığı....kalkıp provni yapıcam şimdi..süt yapsa bari..hani büyük haz ve moral veriyo ya ondan dedim...
provninin üstüne ben 1 paket bitter çikilota eritip döküyorum güzel oluyo..tavsiye ederim..
bir de gece gece dizimin ağrısına uyandım..kaval kemiğiyle birlikte..minoset aldım geçti ...sabah gene başladı sonra kendiliğinden geçti..allam bundan da bişey çıkmasın diyorum..
ne çürük gadınım offffff...
asil bomba bunlarin yanina birde acili tursulu kisir:)) nasil ama??
off aksama misafir geliyomus, secil keki yapinca bi kac dilim versene odunc, misafire ikram edeyim..
hade beee? oysa ben marihuana anlamıştım =))
gecmis olsun canim, benimde sol dizim cok agriyor son 1 aydir, sanirim otutup kalkarken yere ayagimda sallamak icin citirdattim ters hareketle..
Seçil geçmiş olsun bebeeem!
Size bi soru; benim farmville oyunundaki çiftlik, Onur'un nesi olur? :hulya:
dün olduk bizde..ateş yapmadı ama ortalığı yıktı..hemşireleri dövdüm oğlum sen ağlama dedim..duruldu çocuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?