2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün cildiyeye gittim..göğüslerimin üzerinde ve karın bölgemde kırmızı kırmızı bişiler çıktı..üzeri kabuklaşıyodu ama çıkan kızarık geçmiyodu gün gün çoğalıyodu 1 haftadır..döküntü hastalığı dedi dr..daha çok ateşli bi hastalık sonrası olur dedi..grip ten sonra felan..ama benimki durduk yere oldu..neyse 2 krem verdi, tablet vermedi emzirdiğim için..geçme süresi 1 haftayı bulur hatta daha da yayılırsa korkma dedi..iyice ilerlerse kortizonlu ilaç ve iğne tedavisi veriyoruz dedi..ama yanılmayız genelde seninkisi ilerlemez dedi...
işin kötüsü Rüzgar emerken göğüslerime dokunmayı çok seviyor..şimdi ellerini tutmak zorunda kalıyorum yavrumun ve çok agrasif oluyo, rahat ememiyo..off yaa nerden çıktı bu şimdi..bi an önce geçsin.

ah kiyamam cok iyi anliyorum seni, biz reflu yuzunden koyu kivamli mama aldigimiz icin hep keci boku gibi yapar, sert minik minik, ve dilini dudaklarini arasinda siritir bi ifadeyle ikinir, o yuzden ne zaman kaka yaptigini bilirim hep, hem gulerim hem uzulurum o haline..

off aksama misafir geliyomus, secil keki yapinca bi kac dilim versene odunc, misafire ikram edeyim..

bir de gece gece dizimin ağrısına uyandım..kaval kemiğiyle birlikte..minoset aldım geçti ...sabah gene başladı sonra kendiliğinden geçti..allam bundan da bişey çıkmasın diyorum..
ne çürük gadınım offffff...

ot derken sebze demek istediydim:))

hade beee? oysa ben marihuana anlamıştım =))

elma? elma suyu vermeni öneririm Pervin. Canım benim yaa, kıyamam Ecoşa! Patatese biraz ara ver bence...

Oooo, Seçil hanım! sizinkini de tatmak lazım! cokacimcoook

gecmis olsun canim, benimde sol dizim cok agriyor son 1 aydir, sanirim otutup kalkarken yere ayagimda sallamak icin citirdattim ters hareketle..

rezeneyi içeceğime, rezene tohumu yiyip üstüne kaynar su içsem olma mı? Rezene tohumu yemeyi çok severim de :))) eşşeğin şeyine suyu kaçırmak üzereyim. Ama tohumunu yemeyi hakkaten severim. çok hoş tadı var.

evde 1 lokma yemek yok..her zamanki gibi Rüzgar izin vermiyor yapaım..babamız gelcek de yemek yapıcaz daha..bu gibi durumlarda sihirli güçlerimin olmasını ne çok isterdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…